Home » Archief » Jeroen Wollaars en de NOS zitten nog in de ontkenningsfase


[25.02.2016]

Jeroen Wollaars en de NOS zitten nog in de ontkenningsfase

Peter Breedveld

b7

De Vlaamse nieuwssite De Wereld Morgen is goed bezig: eerder al verscheen er een groot mea culpa van journalist Bart Eeckhout inzake Keulen (‘We hebben gefaald’) en de zelfkastijding gaat verder met dit stuk van Thomas Decreus, die journalisten oproept hun werk eens te gaan doen.

Hoewel inmiddels duidelijk is dat er van de berichtgeving over Keulen helemaal niets deugde, zijn er geen lessen uit getrokken, constateert Decreus. ‘De manier waarop over de gebeurtenissen in Keulen bericht werd, blijft zich herhalen in het geval van kleinere incidenten.’ Decreus noemt twee voorbeelden: het verhaal over een asielzoeker die beschuldigd werd van aanranding (in Nederland zijn er soortgelijke incidenten) in een zwembad en het verhaal van een massale vechtpartij in een azc vanwege een hoofddoek, dat door vrijwel alle media klakkeloos werd gekopieerd.

Bedenkelijke rol

In Nederland heeft de ombudsman van de Volkskrant een voorzichtig babypasje gedaan in de richting van zelfkritiek, maar de rest van de media blijft volharden in de antivluchtelingenhysterie. Opmerkelijkste geval in deze is de NOS, met haar correspondent Jeroen Wollaars.

Er zijn mensen die hem aanspreken op de bedenkelijke rol die Wollaars heeft gespeeld bij de hysterie rond vluchtelingen, maar Wollaars blijft glashard ontkennen. ‘Ik heb nooit beweert (sic) dat het om vluchtelingen ging’, zegt Wollaars. ‘Ik heb altijd gesproken van criminele asielzoekers’. Dan zegt hij: ‘Ik ben benieuwd naar de link waar ik volgens de haters onzin verkondigde, nog niks gezien’ (nee, zodra iemand bewijs aandraagt dat je liegt, block je ‘m meteen de moeder, Wollaarsema).

Wollaars waarschuwt nog dat je ‘niet alles op Internet moet geloven’. Nee, Wollaars, behalve als Ans Aarsema het zegt, zeker.

Asielzoekers en vluchtelingen

Wollaars blijkt zich opeens bewust te zijn van het (subtiele) verschil tussen asielzoekers en vluchtelingen, daarvóór gebruikte hij gewoon alles door elkaar: vluchtelingen, buitenlanders, asielzoekers, Noord-Afrika, Syrië, Afghanistan, aanranders, verkrachters. Hier beroept Wierd Duk zich op Wollaars: ‘bevestigt wat Wollaars meldde: asielzoekers uit Syrië en Afghanistan’. Waarom die nadruk op afkomst? vraagt Arzu Aslan, ‘nou’, zegt Duk, ‘omdat dat een politieke aardverschuiving kan veroorzaken’.

Hier beweren Wollaars en de NOS dat ‘de aanranders waren vooral Syriërs’. Er is nog veel meer, ik heb het meeste vorige maand ook live voorbij zien komen, me verbaasd over de vage bronnen die Wollaars en Duk aandroegen, journalistieke principes als ‘één bron is géén bron’, waar de heren lachend hun reet mee afveegden, heb er onder andere dit over geschreven en daarmee lijkt me afdoende bewezen dat Wollaars wel degelijk in de richting van Syrische vluchtelingen wees en het verhaal van de massaverkrachtingen tot in het absurde bleef volhouden.

Seksueel geweld

Daar komt nog de belangrijke context bij: zelfs al was het zo dat Wollaars nooit van Syrische vluchtelingen maar van Noord-Afrikaanse asielzoekers had gesproken (eveneens discutabel), dat verschil was altijd al, en in januari helemaal, van nul en generlei waarde (net als, overigens, het verschil tussen ‘aanranding’ en ‘verkrachting’). Mede door de berichtgeving van de NOS beweerden journalisten en columnisten in NRC Handelsblad, Vrij Nederland, De Groene Amsterdammer, de Volkskrant, Trouw en noem al die kwaliteitsmedia maar op, ze deden allemaal mee, dat ‘Keulen’ het huidige vluchtelingenbeleid op de helling zette, dat ‘de pro-vluchtelingenovertuiging in botsing kwam met de veroordeling van het seksueel geweld’, dat we, door erop te wijzen dat seksueel geweld een probleem is in alle culturen, ‘specifieke problemen van gevluchte mannen’ wegredeneerden, enzovoort, enzovoort. In die context bleef Wollaars wijzen naar de vermeende vluchtelingenachtergrond van de vermeende aanranders.

Het was nota bene Joost Niemöller-promotor Meindert Fennema, op de fucking Post Online, die aan de rem trok en erop wees dat wát er bekend was van ‘Keulen’ de nodige scepsis rechtvaardigde (lang nadat ik dat al had gedaan, maar ik ben geen racist en bovendien te heftig, dus naar mij luistert niemand).

Anonieme politieagent

Duidelijk, toch? De teneur was dat Syrische vluchtelingen massaal vrouwen hadden verkracht in Keulen, en Wollaars deed daar koortsachtig aan mee door zich vast te grijpen aan elke strohalm, elke morsige sportverslaggever, elk berichtje in een racistische boulevardkrant, elke anonieme politieagent (ik vertrouw politieagenten al niet als ze niet anoniem zijn) die langs kwam drijven.

Waarom laat ik Wollaars niet met rust? Omdat niet alleen hij weigert verantwoording af te leggen, hij en de NOS gaan gewoon door met het rondpompen van desinformatie! Gisteren zag ik een screenshot van dit NOS-bericht op Teletekst langskomen, over de veroordelingen van drie jongemannen van Noord-Afrikaanse afkomst, die zijn veroordeeld voor diefstal tijdens de Keulse Oudejaarsnacht. De NOS schrijft: ‘In Keulen zijn twee Marokkanen en een Tunesiër veroordeeld voor hun aandeel in de massa-aanranding tijdens Oud en Nieuw’.

Aanranding en verkrachting

Ten eerste: ‘massa-aanranding’? Van die duizend verkrachtingen is er één (1!) aanklacht wegens een seksueel delict over. Elk seksueel delict is er één teveel, maar kunnen we het erover eens zijn dat de term ‘massa-aanranding’ lichtelijk hysterisch is? Veel aangiftes van vrouwen die beweerden aangerand of verkracht te zijn, bleken ook nog eens vals.

In het NOS-bericht staat verder dat ‘de tientallen verdachten van aanranding en verkrachting’ later voor de rechter komen. Hate to rain on your parade, NOS, maar daar denkt de Keulse politiechef heel anders over.

Ten tweede: de mannen zijn schuldig bevonden aan het stelen van onder andere een mobiele telefoon en amfetaminebezit. Hoe gestoord moet je zijn om dat aan te merken als ‘aandeel in een massa-aanranding’?

Waarom doen de NOS en Wollaars dit? Van Wollaars weet ik het: hij zit vuistdiep in de Roze Khmer. Maar welk belang heeft de NOS erbij?

Bek schijten

Laat mij ook eens speculeren. Van de week was er ophef over het beyond kritiekloze interview van een NOS-journalist (zie die zaadvragende oogjes) met Geert Wilders. Te gênant voor woorden, zo’n man die de anus van Wilders helemaal schoon likt: “Oo, wat een heerlijke poep, meneer Wilders, ik heb nog nooit zoiets lekkers gehad! Wanneer realiseerde u zich nou dat uw poep beter smaakt dan godennectar? O, wacht, daar zit nog een hard stukje, sjlorp sjlorp, verrukkelijk zeg! Verrukkelijk! O, wilt u alstublieft nog wat in mijn bek schijten, meneer Wilders, vindt u het goed als ik ook wat meeneem voor mijn vrouw?”

De NOS is een uit publieke middelen betaald medium. Zien ze daar de bui van de volgende verkiezingen misschien al hangen, met een verpletterende overwinning voor Wilders, en zijn ze daarom zo ijverig bezig het de man naar de zin te maken?

You tell me.

(Met dank aan Ruud Hendriks en Ying Fu Li)

wolontkenning

wolontkenning2

wolontkenning3

asscherKeulen

NOS teletekst

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 25.02.2016 @ 10:02

[Home]
 

30 Reacties

op 25 02 2016 at 10:07 schreef Murat:

Super Peter!

Dat viel me dus potdomme ook op vandaag! NOS blijft het gewoon lekker een vluchtelingen probleem noemen.

op 25 02 2016 at 10:20 schreef Ralph van der Geest:

De NOS als PR-bureau van PEGIDA-Nazi’s. Iets anders kan ik er niet van maken. o ja, en het is misbruik maken van publiek geld dat bestemd is voor journalistiek en niet voor stemming trappen als je het mij vraagt.

op 25 02 2016 at 10:45 schreef Thomas E:

Vooral op zo’n dag als vandaag waarop de februaristaking van 75 jaar geleden wordt herdacht, zou de NOS zich wel eens achter de oren mogen krabben en zich mogen afvragen of ze niet bezig is een nieuwe bevolkingsgroep moedwillig in diskrediet te brengen.

NOS, beter je fucking leven!!

op 25 02 2016 at 11:09 schreef Haes:

@Murat
En niet alleen de NOS, hoorde vanochtend ook hetzelfde geluid, de massa-aanrandingen, op RTL Nieuws.

op 25 02 2016 at 13:14 schreef JvH:

Puik stuk Peter. Het is jammerlijk om te zien dat zelfs de Groene is getransformeerd tot een NSB blaadje. Het is triest gesteld met de wereld wanneer je moet vaststellen dat frontaalnaakt het enige medium is waar objectiviteit en wederhoor gerespecteerd wordt. Laat je niet ontmoedigen door griezelige types als minister Ascher en de heer Wollaars, de toekomst zal uitwijzen dat je een waar profeet was. Keulen, Wilders, Fortuyn. Tot nu toe heb je elke keer gelijk gekregen.

Vriendelijke groet vanuit België.

op 25 02 2016 at 13:16 schreef babs:

Regeringspartijen VVD en PvdA zijn PVV-light (moslims zijn een probleem, dat ontkennen is haast misdadig, maar die moslims hoeven niet allemaal gedeporteerd, als ze maar geregistreerd worden en een verklaring ondertekenen waarin ze onze waarden erkennen). NOS is staatsomroep, speaking her master’s voice.

Voor iemand die in Spanje woont de normaalste zaak van de wereld, voor Nederlanders iets nieuws. Het went snel, op een gegeven moment wordt het zelfs weer leuk af en toe een journaaluitzending te zien om te speculeren wat er allemaal gemanipuleerd is en waarom.

op 25 02 2016 at 15:55 schreef MNb:

Dag Ndlse media. Ik lees vanaf vandaag De Morgen.

“Waarom laat ik Wollaars niet met rust?”
Wil je dat wel uit je hoofd laten?! Het NOS-journaal en het RTL-journaal zijn ook op de Surinaamse TV te zien. En hoe nuchter De Ware Tijd op 8000 km afstand ook is, de krant heeft geen middelen om Nlds prutswerk te controleren. Onvermijdelijk glipt er dus iets door.

op 25 02 2016 at 16:12 schreef sjap:

Ik heb het allemaal niet op de voet gevolgd maar is de redenatie nu dat er nauwelijks daders gevonden zijn en dat er dus geen massa-aanranding heeft plaatsgevonden?

op 25 02 2016 at 16:16 schreef Peter:

Nee, Sjap, de redenatie is dat Nederlandse journalisten nog liever in hun eigen stront stikken dan dat ze toegeven dat ze fout zaten.

op 25 02 2016 at 17:22 schreef sum:

Nog recent het NOS interview met Wilders gezien…niet meer serieus nemen die NOS

op 25 02 2016 at 17:55 schreef dewanand:

Miaauw, miaauw, namastiaauw Peter,

Vaak vraag ik mij af wat jouw politieke en ideologische kleur is. Ok als je met zwarte inkt schrijft dat je een Seculiere Fundamentalist bent dan is je politieke kontkleur waarschijnlijk GITzwart.

Maar Peter, kom op joh, ons hele mannetjes apen gedrag, denken, geloven, dromen draaien maar om een ding: Seks, vrouwen, genot, macht. Mannen blijven mannen, maakt niet uit waar ze wonen, wat zij geloven, welk heilig toiletboekje ze lezen.

Vrouwen zijn assets, eigendom van mannen en hun familie, en eigenlijk gelooft nog steeds 80 procent van de wereldbevolking dit, en volgens mij is dit iets dat zelfs geloofs neutraal is, omdat ook zonder geloof men dit gelooft en dit zie je nu dus in Keulen.

Verhalen worden opgeblazen na tien vertelstappen, en dat is normaal mensapen gedrag.

advies van Wieroe:
Ga eens ontspannen Peter, 14 dagen FN vergeten, boswandelingen, dadels, vijgen, kopje hollandse koffie, zorgeloos bloot in mandje liggen voor open haard met authentiek duits apen krachtvoer uit 1940, evt spoedcursus volgen om hi tech anale vibrators te gebruiken als man, daarna FN weer bekijken met frisse, witgeverfde apenkop.

Take a break, snickers

op 25 02 2016 at 18:12 schreef Peter:

Binnenkort weer, Wieroe. Maar ik ben nu juist lekker op stoom.

op 25 02 2016 at 18:35 schreef Robert Jean Konrad:

Goed stuk Peter! Laat die nepjournalisten er niet zomaar mee wegkomen! De tentakels van de bruinrechtse poldermedia reiken inmiddels zo ver dat de Nederlandse pers hun schrijfsels waarschijnlijk massaal toetsen aan de “correcte denkbeelden” van de Kale Verlosser, de Profeet Pim die als roerganger van het hernieuwde islamvrije Nederland de grenzen wel even zou gaan sluiten!

op 25 02 2016 at 20:42 schreef Pyt van der Galiën:

Goed gedocumenteerd artikel, waarvoor dank.

De NOS reflecteert de heersende ideologie en die is in Nederland momenteel neoliberaal met een flinke scheut racisme. 35 jaar geleden deed ze hetzelfde met de toen dominante sociaal-democratische ideologie. Zo werkt dat. Bij de BBC en CNN werkt het niet anders. Het is geen complot, Rutte en Asscher bellen ’s ochtends de NOS niet om die omroep te vertellen wat ze uit moet zenden.

In die zin is Wollaars eigenlijk een beetje een raar type. Die is zó overduidelijk een extreemrechtse activist dat het bijna grappig is.

op 25 02 2016 at 21:36 schreef Olav:

Pyt:

In die zin is Wollaars eigenlijk een beetje een raar type. Die is zó overduidelijk een extreemrechtse activist dat het bijna grappig is.

Ik volg meneer Wollaars niet, kijk ook geen journaal. Te deprimerend. Dus je hebt vast wel gelijk over hem. Maar ik meen ook te weten dat dat soort lui zichzelf vaak absoluut niet ziet als rechts of extreemrechts. Nee hoor, ze zijn juist (denken ze) best progressief en begaan met de wereld en de medemens. Proberen alleen maar “kritisch” te zijn. Daarbij ontwikkelen ze echter een soort blindheid voor hun eigen vooroordelen. En zo verklaren ze dan alles wat er gebeurt. En als dan blijkt dat het niet gebeurd is, is het tòch gebeurd, want ze weten het zeker en hoe zouden ze het verkeerd kunnen hebben. Tot zover hun vermogen tot kritisch denken.

Als een fantast die in zijn eigen leugens gaat geloven omdat een ander er ook in gelooft: “goh, als ze er zo makkelijk in trappen dan is het misschien wel waar wat ik heb verzonnen.”

Dit verschijnsel zal in de psychologie vast een dure naam hebben.

op 25 02 2016 at 22:07 schreef Egbert:

Wierd Duk vandaag in het AD, pagina 13 (niet gevonden op internet), over Keulen. In de openingsalinea zegt hij oudejaarsrellen. Rellen?!

En halverwege zijn stuk een alinea over die anonieme agenten die zogenaamd feiten lekten: terugkrabbel-houding, indekkend.

PS Peter, want een gemene streek om die facebook post van Asscher erbij te zetten. Komt het allemaal weer boven, ook mijn avondeten. (Asscher: “massale aanranding”, “De daders [sic] – een grote groep jonge Noord- Afrikaanse mannen”! Maar wat is eigenlijk zijn ‘puiblieke plaats’?). En merk op: het ongecheckte Nederlands van Asscher is wederom niet zorgvuldig. Tekenend. Met hem krijgen we nog een hoop mee te stellen.

op 26 02 2016 at 00:58 schreef Sasha Berkman:

Aanstaande Zaterdag gaan er weer via Pediga georganiseerde fascisten demonstreren in 020

Ik ga er vanuit dat er gesproken gaat worden over “bezorgde burgers” en “verschikkelijke lieden van de AFA”

op 26 02 2016 at 02:35 schreef Joke Luimaert:

het is volbracht!!!

op 26 02 2016 at 07:27 schreef yurp:

Het is goed om tegengas te geven, kijk alleen uit dat je nu de boel niet de andere kant op verdraait. Ja, er is slechts één verdachte van seksueel geweld voor de rechter. Er zijn echter 359 aanklachten van seksueel geweld over. Dat de meeste daders nooit gepakt zullen worden door de belabberde kwaliteit van de CCTV betekent niet dat het niet gebeurd is. Met 359 zaken lijkt me de term ‘massa-aanranding’ voor die avond toch zeker terecht. Al is zelfs de helft van de aangiften verzonnen dan heb je het nog steeds over meer dan 150 aangiften.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/1/Autoriteiten-geven-feiten-Keulen-vrij-We-hebben-niets-te-verbergen-2749383W/

op 26 02 2016 at 08:14 schreef Peter:

Yurp wil zo ontzettend graag dat er sprake was van massa-aanranding door vluchtelingen dat-ie uit wanhoop naar het extreemrechtse Elsevier linkt, een bericht uit januari, geschreven door Servaas van der Laan, een zo mogelijk nog grotere leugenaar dan Jeroen Wollaars, die Carel Brendel slaafs overschrijft voor zijn hetzerige berichtjes.

Dat fanatisme, waarbij alle feiten worden genegeerd of gemanipuleerd omdat het aanrandende vluchtelingen zullen en moeten zijn, want Yurp wil het. Je dwingt met die desinformatie anderen om weer te gaan googelen en te controleren, hun tijd en energie aan die onzin te besteden, terwijl je verontwaardigd zou moeten zijn over de leugens door de media en de totaal misplaatste antivluchtelingenhysterie.

Dit zijn de feiten: daags na Oud & Nieuw verklaarde Keulse politie dat alles ordentelijk was verlopen. Toen was er opeens sprake van massa-aanranding en zelfs verkrachting door duizend Arabieren. VLUCHTELINGEN! riepen Wollaars en Duk met overslaande stem. Pas toen stroomden de aangiftes binnen. Meer dan duizend, meldden de media. Daarvan bleek een ontstellende hoeveelheid vals. Het meerendeel betrof diefstal. Er zijn geen beelden, er is niet getweet tijdens die Oudejaarsnacht, er is alle reden tot scepsis en het belangrijkkste: je bent in onze superieure Westerse rechtsstaat onschuldig tot het tegendeel bewezen is.

Ik verdraai de boel niet de nandere kant op, Yurp, dat doe jij. Wat telt is dat er één zedenzaak over is gebleven. Meer is er gewoon niet. De rest is ruis, anonieme politieagenten, boulevardbladen, een vage sportverslaggever, Servaas van der Laan. En heel veel, ontstellend veel vluchtelingenhaat.

op 26 02 2016 at 12:28 schreef marcodB:

Helemaal mee eens. Dan is er nog een ander aspect. Als er wel wat gebeurt, iets wat HEEL groot is in Duitsland, maar wat niet in de islamofobe koker van de hoernalisten past, dan hoor je er ook bijna niets over in Nederland.
Dit bijvoorbeeld –> http://www.fr-online.de/neonazi-terror/untersuchungsausschuss-neonazis-sagen-zum-nsu-aus,1477338,33829028.html gebeurt NU (!) in Duitsland. Gaat over nationaal socialistische moorden, en hoe de politie daar jaren blind over is geweest, ondank gebruik betaalde V-maenner. Hier hoor je in NL eigenlijk bijna nooit wat over, al raakt aan de wortels van de Duitse rechtsstaat.

op 26 02 2016 at 14:15 schreef Murat:

Marco,

Dat zijn moorden op bruintjes. Dat boeit niet.

op 26 02 2016 at 14:16 schreef Murat:

Oh wacht, het raakt aan de wortels van de Duitse rechtsstaat. Nou…. Misschien boeit het DAN wel.

op 26 02 2016 at 20:15 schreef marcodB:

Hi Murat, ik ben bang dat je het nog te positief ziet. Een van de voornaamste redenen waarom deze moorden niet werden opgelost is omdat de politie er zeer vroeg van uit ging dat de moorden afrekeningen waren in het “Turkse criminele circuit.” Met die overtuiging kwamen ze geen stap verder natuurlijk. En dit terwijl de Duitse Statsanwaltschaft gebruik maakte van betaalde informanten in het Nazi circuit. De afgelopen is gebleken dat de leiding van de lokale “kamaradschaften” met de informaten besprak wat wel en wat niet aan de politie kon worden gemeld kon worden. Het geld ging dat in de Nazi Kamaradschft kas ..

Je gelooft het niet ….

op 27 02 2016 at 04:45 schreef Thomas E:

Soms betrap ik mij op een filosofische bui. Dan neem ik afstand van wat er gaande is, en plaats het in de onontkoombaarheid van de historische golfbewegingen. Na een geruime periode van welvaart waarin de ‘luxe’ van het linkse gedachtegoed kon opbloeien, heeft het idealistische op-de-pof-leven geleid tot het uiteenspatten van steeds meer economische luchtballonnen; waardoor het rechtse denken weer toenam want er moest hardhandig en conservatief gesaneerd worden. Onze welvaart mag ons niet afgepakt worden, wat is dát nou?! Neoliberalisme en nationalisme bloeien vervolgens weer op. En de zondebokken zijn natuurlijk de buitenlanders en de werkloze ‘meevreters’.

Deze golfbewegingen zullen pas stoppen, vrees ik, als het adagium ‘it’s economy, studid’ voorgoed verlaten wordt.

op 27 02 2016 at 06:04 schreef Murat:

Dat is echt beangstigend inderdaad.

op 27 02 2016 at 15:08 schreef yurp:

Nee Peter, ik zeg niks over de achtergrond van de daders. Het steekt me een ietwat dat je denkt dat ik een rechtse agenda zou hebben of graag zou zien dat hier vluchtelingen of asielzoekers bij betrokken zouden zijn. Dat is pertinent niet waar en ook mijn punt niet. In januari schreef Sargasso er ook over, dat lijkt me niet bepaald een rechts-radicaal medium. Zij quoten Bas Thijs (ook al geen rechtse blogger) die zegt: “In Keulen zijn meer dan 100 vrouwen aangerand en beroofd.” Wie ook de daders zijn en wat de achtergrond is, er is in Keulen meer gebeurd dan een incidentje en wat berovingen. Dus vind ik de term massa-aanranding gepermitteerd.

http://sargasso.nl/gedonder-in-keulen/

op 27 02 2016 at 15:31 schreef Peter:

My God, je bent hardnekkig. So what dat Sargasso geschreven heeft dat er duizend verkrachtende Arabieren waren? Iedereen behalve ik schreef dat en ik bleek gelijk te hebben. Eén aanklacht voor een seksueel delict en verder niks. Dus als jij het gepermitteerd vindt om nog steeds over massa-aanrandingen te spreken, ben je niet goed bij je hoofd, óf je bent Domrechts. Je hebt hoe dan ook schijt aan feiten.

op 29 02 2016 at 12:03 schreef yurp:

Twee reacties en nu ben ik al hardnekkig? Eén arrestatie voor een seksueel delict, niet één aanklacht.

1.075 aanklachten waarvan 467 voor seksueel geweld. 73 verdachten zijn inmiddels geidentificeerd. Twaalf hiervan worden gekoppeld aan een seksueel delict waarvan er 1 is gearresteerd. Dat zijn de feiten zoals ze nu bekend zijn. Like it or not, je kunt ze zelf nazoeken.

op 29 02 2016 at 13:08 schreef Peter:

Twaalf worden er ‘gekoppeld’ aan een seksueel delict. Geef het toch gewoon op, man. Er komt wel weer iets nieuws langs om hysterisch over mee te blèren.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS