Home » Archief » Joodse vastgoedzwendelaars


[23.01.2016]

Joodse vastgoedzwendelaars

Peter Breedveld

db16
Illustratie: Charles Burns

Na drie hele weken is er nog steeds nauwelijks iets bekend over dat apocalyptische massaverkrachtingsdrama in Keulen. Duizend vrouwen hebben inmiddels aangifte gedaan, als we tenminste NOS-correspondent Jeroen Wollaars mogen geloven, die driftig de Duitse huis-aan-huisbladen uitspelt, en er zijn dertig verdachten in beeld, allemaal Noord-Afrikanen, waarvan een aantal blijkbaar een vluchtelingstatus heeft.

Duizend slachtoffers, en toch heeft de politie de zaak dagenlang onder de pet weten te houden. Niemand van de slachtoffers of de omstanders heeft iets getweet in die Oudejaarsnacht, en dat blijf ik mysterieus vinden. Ik ben niet alleen, zelfs Hans Janmaat-vereerder Meindert Fennema vertrouwt het zaakje niet.

Immigrantengespuis

Dat weerhoudt de vaderlandse pers er evenwel niet van steeds delirischer tekeer te gaan tegen vluchtelingen, moslims en Arabieren. Opvallend is dat vooral de linkse pers het racistische beest in zich de vrije loop laat. Ik moest van de week mijn onderkaak van de grond rapen toen ik dit stuk in De Groene Amsterdammer las, waarin de auteur het niet laat bij racistisch gescheld op moslims en/of Arabieren, maar er zelfs Italiaanse Amerikanen en joodse vastgoedzwendelaars van langs geeft.

U leest het goed, van joodse vastgoedzwendelaars tot Mohammed Bouyeri, dat is wat je volgens Dirk Bezemer binnenhaalt met al dat immigrantengespuis. Volgens hem brachten de Italiaanse immigranten in de VS aan het begin van de twintigste eeuw een vorm van misdaad ‘die ze in de VS nog niet hadden meegemaakt’.

De oorspronkelijke bevolking nagenoeg uitgeroeid en verdreven naar reservaten waar de culturele genocide vrolijk doorging, slavernij, een bloedige burgeroorlog, racisme, schrijnende armoede, veroorzaakt door de wreedst denkbare vorm van roofkapitalisme, maar Amerika verloor zijn onschuld met de komst van de Italiaanse maffia, mensen! En leren wij daarvan? Welnee! Wij zetten de deur wijd open voor Arabische verkrachters! Van uw belastingcenten!

Gevluchte mannen

Niks weten we nog, maar volgens Beatrijs Ritsema, in Vrij Nederland, komt ‘de pro-vluchtelingenovertuiging in botsing met de veroordeling van het seksueel geweld dat heeft plaatsgevonden’.

De ‘pro-vluchtelingenovertuiging’, alsof medemenselijkheid niet iets vanzelfsprekends is maar een overtuiging, een geloof, een dwaling, die het onmogelijk maakt om seksueel geweld te veroordelen. Je kunt niet én vluchtelingen willen opvangen, én tegen seksueel geweld zijn, vriend. Het is van tweeën één!

Volgens Wouter Bos, in de Volkskrant, redeneren we, door erop te wijzen dat seksueel geweld een probleem is in alle culturen, ‘specifieke problemen van gevluchte mannen’ weg.

Nee dat doen we helemaal niet, we wijzen erop dat seksueel geweld door witte mannen, zelfs als dat op grote schaal gebeurt, nooit voor enige ophef zorgt en dat het dus op z’n zachtst gezegd nogal opmerkelijk is om er met overslaande stem de meest racistische bagger uit te blèren, nu al bijna een maand lang elke dag die God geeft, zonder dat er nog maar iets bewezen is. Voor zover mij bekend was de enige Syrische vluchteling, die betrokken was bij die massa-aanrandingen, iemand die een Amerikaanse vrouw uit de klauwen van de aanranders heeft gered.

Spreekwoordelijke neger

Toch wordt die Keulse Oudejaarsnacht hardnekkig tot vluchtelingprobleem gemaakt en het lijkt erop dat het ingrijpende gevolgen voor het Europese vluchtelingebeleid zal hebben. Is het politiek correct, zoals Bos betoogt, om te wijzen op de kwalijkheid daarvan? Neen. Het is politiekcorrect om het hardnekkig niet te willen hebben over het seksuele geweld dat vrouwen met een ‘pro-vluchtelingovertuiging’ ten deel valt. Hassnae en haar moeder moeten worden verkracht van de mannen (en vrouwen) die zich zo drukmaken om de aanranding van ‘onze vrouwen’. Iedere vrouw die weigert mee te gaan in de anti-vluchtelingenhetze, wordt verkrachting toegewenst.

Heb je als vrouw kritiek op kinderbedreiger Jan Roos, die van uw belastinggeld op nationale televisie vrouwen aanrandt? Dan moet je verkracht worden. Heb je een mening die de medewerkers van The Post Online niet aanstaat? Dan moet je verkracht worden. Door een ‘spreekwoordelijke neger’. Dan moet er een ‘negerpik in je hol‘.

Wil je dat seksueel geweld wordt aangepakt? Dan moet je achter de daders aan, en dat zijn dus niet de vluchtelingen. Je mag als vrouw hopen dat er een Syrische vluchteling in de buurt is als je ’s nachts Jan Roos op straat tegenkomt. Want van je witte landgenoten moet je het dan niet hebben.

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 23.01.2016 @ 14:56

[Home]
 

29 Reacties

op 23 01 2016 at 15:59 schreef shitty:

Damned! Doet ie ’t weer…denk je, yes!!, nieuw stukje op FN..gaan we even voor zitten…ik stel me af op jouw denktrant…ik lees (léés!) en nondedju, een link die alleen aan gene oever doet landen waar cashen norm is. (..). Ik weiger om te kalmeren.

op 23 01 2016 at 16:13 schreef Peter:

Kan iemand dat vertalen? Is het een geheime boodschap of zoiets?

op 23 01 2016 at 16:33 schreef Petra:

Ik heb zo het idee dat Shitty klaagt over de betaalmuur die je moet passeren voordat je de column van Wouter Bos kunt lezen.

op 23 01 2016 at 17:03 schreef shitty:

ik heb een click met Petra…

op 23 01 2016 at 17:48 schreef excellentie zwembad:

@Petra zelfde vermoeden

zou alleen iemand die link die NIET achter een betaalmuur zit even willen copypasten voor me .
Die zit namelijk achter mijn persoonlijke morele muur (wil extreem rechts geen hits geven) die Peter zo keurig via twitter heeft laten gaan opdat je niet per ongeluk op TPO.nl klinkt! (hulde daarvoor!)
Deze dus
https://twitter.com/meindertfennema/status/690170619875295232

op 23 01 2016 at 19:14 schreef John de Beer:

Het artikel in de Groene heb ik niet gelezen, maar dat er nu joodse vastgoedzwendelaars meekomen, lijkt mij zéér sterk. Waarom zouden ze al die moeite doen terwijl ze zondermeer worden geaccepteerd in Israël? Los hiervan zijn er natuurlijk ook joodse misdadigers en oplichters, joden zijn n.l. ook normale mensen.
De Groene heeft wel een punt als ze teruggrijpt op de joodse maffia uit de tijd van Al Capone. Grootcriminelen als Meyer Lansky, Arnold Rothstein en Bugsy Siegel worden wel omschreven als de grondleggers van de Amerikaanse georganiseerde misdaad. Dit trio werkte plezierig samen met de Italiaanse mob, ondermeer met Lucky Luciano en Frank Costello. Het verschil is dat de joodse misdadigers er meestal na één generatie en geheel loaded de brui aan gaven terwijl de Italiaanse maffiosi vaak ook nog hun kleinkinderen in hun voetsporen zagen treden.

op 23 01 2016 at 19:36 schreef Peter:

Ik begrijp het misverstand, John, want ik schreef: ‘van joodse vastgoedzwendelaars tot Mohammed Bouyeri, dat is wat je volgens Dirk Bezemer binnenhaalt met al dat immigrantengespuis.’

Dit gaat echter over immigratiestromen door de geschiedenis heen. Bezemer zegt: immigratie heeft ons allerlei ellende gebracht, van Joodse vastgoedzwendelaars tot Mo Bouyeri. Het is dus niet wonderlijk dat de huidige stroom ook ellende meebrengt.

Wat je over de joodse maffia schrijft, vind ik opmerkelijk. Joodse en Italiaanse immigratie heeft Amerika vooral wetenschappelijke vooruitgang en een bloeiende economie gebracht. Georganiseerde misdaad was er ook zonder Meyer Lansky al. Het is absurd te stellen dat immigratie misdaad brengt. De enigen die recht tot klagen hebben, zijn de Indianen.

op 23 01 2016 at 20:21 schreef John de Beer:

Ja, maar Peter, ik stel niet dat immigratie misdaad brengt, absoluut niet! Misdaad is van alle tijden en van alle volkeren, dat is wat ik betoog. Tegelijkertijd hebben de Italianen en de joden de USA inderdaad zeer veel gebracht, denk aan alle Nobelprijswinnaars uit deze groepen. En tussen al die hardwerkende migranten die deze natie hielpen vormen, zaten ook criminelen, hele grote zelfs. Maar ik ga de immigranten hier niet afvallen, kom op zeg. Zonder migranten in Nederland hadden jij en ik nooit kunnen delen in de mate van welvaart die ons als Hollanders is toegevallen!

op 23 01 2016 at 22:22 schreef Johannis:

Iemand “Gangs of New York” van Martin Scorsese wel ’s gezien? Kwam nog geen Italiaan, Jood of Arabier aan te pas. En in het tweede seizoen van de tv-serie Fargo werd uit de doeken gedaan hoe de georganiseerde misdaad zich een weg naar het ‘gewone’ bedrijfsleven baant. Slim bekeken, want hoe vaak let men op witteboordencriminaliteit? Bakken met geld worden op snode wijze binnengeharkt en ontvreemd aan de fiscus – al dan niet legaal – maar de lenzen blijven gericht op kruimeldieven en andere relatief kleine vergrijpen aan de onderkant van de samenleving…

op 23 01 2016 at 22:39 schreef Maarten:

@Peter
“Het is absurd te stellen dat immigratie misdaad brengt.”

Dat van de maffia weet ik niet, maar laatst toch een leuke docu gezien over het ontstaan van de coke-maffia in Miami. Begon allemaal vrij gezellig, totdat de Cubanen Miami werden binnengelaten, hehehe. Ik bedoel, de misdaad was er al, alleen de Cubanen (en nu de Mexicanen) pakken het toch iets anders aan. Verschil van cultuur. Dus zo absurd is het niet.

Voor de rest puik stukkie hoor.

op 23 01 2016 at 22:39 schreef Sasha Berkman:

Je bent een glibberige aal John

op 23 01 2016 at 23:10 schreef Egbert:

Sjeeeeesus: John “heb ik niet gelezen” de Beer die liefst twee keer mag longzwatelen (leestijd: 0 min). Met een honoratio van Peter in between. Go John Go!

op 24 01 2016 at 00:14 schreef John de Beer:

Wat heb jij toch tegen mij man? Eerst een nazi, nu weer een aal. Of je snapt het gewoon niet, of je hebt niet zozeer iets tegen mij, maar tegen simpele feiten.

op 24 01 2016 at 00:25 schreef leo schmit:

Het is wel te hopen dat die figuur op dat pleintje met z’n dochtertje …. ‘jullie kunnen me piemel krijgen’, uh…. wel, dat ie z’n piemel in aparte verpakking aflevert. Liefst vakuum, voor meteen in de vriezer. Kindje op z’n arm kan ’t ook niet helpen dat hij zijn piemel wil weg geven, in plaats van een lief broertje of zusje te maken. Maar ze kijkt er niet blij bij. En wat te denken van zijn lieve echtgenote de volgende morgen, … ‘man wat heb je nou met je piemel gedaan’? Hoepel maar op.

op 24 01 2016 at 11:32 schreef Max Stirner:

“”De ‘pro-vluchtelingenovertuiging’, alsof medemenselijkheid niet iets vanzelfsprekends is maar een overtuiging, een geloof, een dwaling, die het onmogelijk maakt om seksueel geweld te veroordelen. “”

Dat is inderdaad niet vanzelfsprekend, ideologie is niet vanzelfsprekend. De filosofische onkunde van frontaalnaakt is tergend, ik heb het idee dat het frontaalnaakt meer te doen is om persoonlijke wrok dan om doordringende linkse kritiek.

op 24 01 2016 at 11:55 schreef Edwin Vink:

Peter ik denk dat de originele bewoners van de VS het wel met Bezemer eens zouden zijn ;). Ik denk echter dat hij daar niet op doelt. Die waren immers te blank.

op 24 01 2016 at 12:23 schreef Egbert:

Verdacht stil in de hoek van de Anne Frankstichting en het Cidi. Wat is er misgegaan in het Holocaust-onderwijs? Kan het racisme van Wilders wel veilig besproken worden in de klas?

op 24 01 2016 at 12:46 schreef Peter:

Medemenselijkheid is geen ideologie maar een evolutionair bepaald mechanisme. Dat gelul over persoonlijke wrok is een non-sequitur die onnozelaars wel vaker in stelling brengen ter diskwalificatie. Breng inhoudelijke argumenten in of blijf gewoon weg, met je filosofische onkunde, intellectuele pigmee.

op 24 01 2016 at 14:15 schreef Pyt van der Galiën:

Het betitelen van “medemenselijkheid” of “wederzijdse hulp” als pseudo-darwinistisch, is onterecht. Integendeel: het is juist ontstaan als reactie op het darwinisme en dan met name de interpretatie daarvan door mensen als Huxley en de latere sociaal-darwinisten.

Dat “medemenselijkheid” of “wederzijdse hulp” een evolutionair bepaald mechanisme zou zijn werd gepropageerd door de Russische anarchist Kroptkin. Destijds werd het vijandig ontvangen, maar inmiddels erkennen ook biologen dat Kropotkin wel degelijk een punt had.

Peter maakt dus geen ‘rechts punt’ zoals Max Stirner claimt, maar een uitgesproken ‘links’ punt dat op enige wetenschappelijke onderbouwing kan rekenen.

M.a.w.: Max lult uit zijn nek:)

op 24 01 2016 at 14:20 schreef Peter:

Wat Pyt zegt. Recente onderzoeken naar bijvoorbeeld het gedrag van apen wijzen uit dat empathie niet door mensen verzonnen is, of door God gegeven, wat me sowieso evidente onzin lijkt. Maar ik heb de uitwisseling tussen Max en mij weggehaald. Realiseerde me dat ik me toch weer door een troll heb laten verleiden. Dus het slaat niet meer echt ergens op.

op 24 01 2016 at 17:07 schreef MNb:

En voor het geval ignoranten niet op de hoogte zijn van het werk van Kropotkin:

http://www.slate.com/articles/health_and_science/human_evolution/2012/10/evolution_of_cooperation_russian_anarchist_prince_peter_kropotkin_and_the.html

http://www.nature.com/scitable/blog/watching-the-detectives/peter_kropotkin_and_the_evolution

Voor zo ver ik weet heeft Darwin nooit bezwaar gemaakt, terwijl Kropotkin Darwin’s werk nooit verworpen heeft.
Sociaal-darwinisme was al weerlegd voor het goed en wel van de grond kwam.

op 24 01 2016 at 19:24 schreef Pyt van der Galiën:

Voor zo ver ik weet heeft Darwin nooit bezwaar gemaakt, terwijl Kropotkin Darwin’s werk nooit verworpen heeft

Klopt. Kropotkin bewonderde Darwin, maar was van mening dat de darwinisten teveel nadruk legden op “strijd” en te weinig op “samenwerking”, overigens meer bij Darwin’s leerlingen dan bij Darwin zelf. Het is een correctie, geen fundamentele kritiek.

op 25 01 2016 at 01:51 schreef dewanand:

REF Cit:
op 24 01 2016 at 14:15 schreef Pyt van der Galiën:

‘Het betitelen van “medemenselijkheid” of “wederzijdse hulp” als pseudo-darwinistisch, is onterecht. Integendeel: het is juist ontstaan als reactie op het darwinisme en dan met name de interpretatie daarvan door mensen als Huxley en de latere sociaal-darwinisten.’

—— vr:

namastiaauw Pyt van der Galien,

Er zijn filosofen die stelden dat het hogere menselijke bewustzijn zich uit door mededogen, inlevingsgevoel, medemenselijkheid, ethisch schuldgevoel, meelevendheid en empathie.

vb waar gebeurd:
wat zeg je ervan dat ik een hindoe tante bel in eenzame en suicidale depressie na jaren en zij zegt hard, koud, kil:
‘waldo, als je zelfmoord pleegt is het je karma’. en ze legt telefoon dan keihard neer.

Eigenlijk hoorde ik dit toch heel vaak van de vieszwarte hindoes, die erg absoluut geloven in karma leer, en karmische vervloekingen, karmische straffen voor zonden uit vorige levens.

Jij kent die zwarte hindoe halfapen niet, nou nu vertel ik je de keerzijde van HONDoeisme, incl feit dat ik lage kaste, paria ben, psychisch ziek, te kort, niet grootgeschapen, enz.

vind jij dan Hindoeisme extreem sociaal darwinistisch?

op 25 01 2016 at 22:25 schreef Maurice:

Natuurlijk is medemenselijkheid ingebakken, dat heeft Frans de Waal wel bewezen. De medemenselijkheid richt zich echter wel in eerste instantie op de peergroup en pas in tweede instantie op buitenstaanders.
De meereizende problemen komen bovenop de al bestaande problemen, zonder dat het einde in zicht is.
Dat is de reden dat er zoveel ruchtbaarheid over aanranding ontstaan is. Dan maar beter laat dan nooit.

Overigens zijn de nieuwe cijfers van Frontex vastgesteld. Ik zie een verdere kentering van focus op Syrïers naar Noord-Afrikanen.
http://www.nu.nl/politiek/4203721/ruim-helft-van-migranten-europa-economisch-vluchteling.html

Nu is de vraag nog, gaat/kan links het buitengrensbeleid nog van de grond krijgen of gaat rechts dat beleid bepalen?

op 26 01 2016 at 07:51 schreef Peter:

Nee, Maurice, de reden is dat Europa zo racistisch als de neten is, en altijd geweest, ook. Tientallen jarenlang een grote bek over Zuid-Afrika en de VS, maar zodra er een paar zwarten in hun eigen land komen wonen, zijn de hakenkruizen niet meer aan te slepen.

Jij kunt echt geen reactie plaatsen zonder domrechtse propaganda erin. Terwijl jij en je maatjes de horlepiep dansen, blijkt Timmermans, niet voor de eerste keer, de boel weer aan elkaar te liegen:

https://twitter.com/frontex/status/691565471024467968

op 26 01 2016 at 13:42 schreef Maurice:

Interessant die tweet. Dank je Peter, ik zal em verspreiden, juist onder die horlepiep dansende maatjes.

op 27 01 2016 at 04:04 schreef Sasha Berkman:

frontex zou ik niet zomaar noemen als bron. Wie financieert hen?

op 28 01 2016 at 02:37 schreef Olav Meijer:

Zo is het, Peter Breedveld. Dit stuk verwoordt precies ook mijn gedachten en gevoelens over deze uiterst dubieuze “gebeurtenissen in Keulen”. Mét de Duitse minister van justitie Heiko Maas ben ik ervan overtuigd dat het allemaal georganiseerd is. Van begin af aan heb ik dan ook de vraag gesteld: DOOR WIE?

op 31 01 2016 at 03:50 schreef Olav Meijer:

En dan nog iets:

http://www.huffingtonpost.de/2016/01/29/story_n_9116048.html

Duitstalige Huffington Post:

“Zahlreiche angebliche Vergewaltigungen durch Flüchtlinge in den vergangenen Monaten waren nur erfunden”

Eigenlijk geen echte verrassing!

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS