Home » Archief » Kleis de moslimjager


[09.10.2022]

Kleis de moslimjager

Peter Breedveld


Scène uit Noita Palaa Elämään (The Witch), Roland af Hällstrom, 1952.

Emine Uğur kan zich prima zelf verdedigen, maar ik moet dit even kwijt. Ik heb me toch ze ontzettend kwaad gemaakt om de terreur van Frankrijk-correspondent Kleis Jager, die twitterde dat het door de “broeders” van Uğur komt dat je in veel buurten geen minirok meer kunt dragen, haar een dag lang onder vuur heeft genomen, als een doorgesnoven Rambo, met salvo’s aan verwijten over haar geloof en haar hoofddoek. Dat zeurt dan nog dagen door omdat honderden racisten die tweets van hem passief-agressief gaan zitten liken, zodat je ze iedere keer weer ziet, tweets vol naargeestig, klootzakkerig en expliciet racistisch gesakker, onophoudelijk, onvermoeibaar en bloedagressief.

Wat een ongelofelijke hufter is die Kleis de Jager. Geen empathie, geen enkele belangstelling voor een ander, geen enkele intellectuele belangstelling, alleen maar voor zijn eigen Heilige Gelijk, en maar fanatiek drammen over die hoofddoek, zoals al dat domrechtse en VrijLinkse tuig constant doet, zogenaamd uit solidariteit met de vrouwen in Iran. Hij schold mij uit voor “domme lul” omdat ik het onderscheid niet maak tussen het obsessieve gescheld op de hoofddoek, volgens de kersverse Telegraaf-columnist Assita Kanko een gevaar voor de westerse beschaving, en de welig tierende moslimhaat. Vervolgens gaat ie janken omdat ik hem een “racistische darmpoliep” noemde en Uğur dat likete.

Hét vaste patroon bij de bully’s: schelden en intimideren, al je vrienden erbij halen want Wierd Duk was er natuurlijk als de kippen bij, die Kanko, en een enorm leger van islamofobe haatgnomen die de vrouwen in Iran weleens even zullen bevrijden door hier een vrouw met een hoofddoek te terroriseren, en als iemand dan wat terugzegt, hete tranen van verontwaardiging biggelen want zoiets onrechtvaardigs is nog nooit iemand aangedaan.

Rechtschapen mens

Emine is de zachtstaardigste vrouw van Nederland, die altijd opkomt voor de armen en verdrukten, een in- en in-fatsoenlijk mens, en ze wordt gehaat alsof ze de incarnatie van Hitler zelf is. Zie je vaak, trouwens. Mensen kunnen heel boos worden om onrechtvaardigheid, de energierekening, corruptie en kindermisbruik, maar van niks worden ze zo razend als van een rechtschapen mens.

De achterbakse wezel Shashi Roopram zette zijn fatsoensporum op en vroeg me schijnheilig of ik ook weleens mijn punt kan maken zonder te schelden. Kan ik wel, wil ik niet. En mensen die verontwaardigd zijn over mijn gescheld en niet over waarop ik scheld, zijn coronavirussen wat mij betreft. Dat getrut over schelden, terwijl moslims door de broeders van Kleis Jager nu al massaal worden doodgeschoten in hun moskees en winkelbuurten, dát is wat onze westerse beschaving bedreigt. Roopram ziet niet wat er racistisch is aan het getreiter van Kleis de Jager. Hij ziet niet wat er racistisch aan is tegen een gesluierde vrouw te zeggen dat ze een gevaar is, dat ze vrouwen onderdrukt, alleen maar door er te zijn, dat haar geloof een bedreigende ideologie is en dat haar geloofsgenoten Europa onveilig maken.

Rechtschapen mens

Ik kan de behoefte niet onderdrukken daar op te schelden. Het is onmacht, moet je maar denken. Ik zie de racisten alsmaar radicaliseren, ik zie ze overal steeds vastere voet aan de grond krijgen, in het parlement zijn ze de baas, er kan niks tegen ze gedaan worden, dus daarom scheld ik maar op ze, en op iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Ik moet mijn woede kwijt over zoveel afschuwelijke onrechtvaardigheid. Dat mensen, die een paar dode haarpunten afknippen voor de vrouwen in Iran, zichzelf als helden vereren, terwijl ze vrouwen hier overleveren aan de neonazi’s.

Ik strijd niet voor de vrouwen in Iran, dat moeten ze zelf doen. Ik strijd voor de mensen hier. Met een margeblogje en op heel kleine schaal kan ik als journalist soms hopelijk iets betekenen en het is niet veel, maar als alleen Emine zich door mij gesteund voelt, denk ik dat dat al de moeite waard is. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is als mensen zeggen: “Hou vol! Je bent goed bezig!”

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 09.10.2022 @ 10:55

[Home]
 

1 Reactie

op 09 10 2022 at 11:00 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS