Home » Archief » Kom terug, Sander Schimmelpenninck, fascisten bestrijden!


[21.11.2023]

Kom terug, Sander Schimmelpenninck, fascisten bestrijden!

Peter Breedveld

De Holocaustontkennende, oorlogshitsende, racistische Poetinpijper Joost Niemöller beschuldigt Sander Schimmelpenninck ervan Wilders dood te wensen en dat zijn familiekapitaal is vergaard met de verkoop van Zyklon B. En dus werd die weer een dag lang belaagd door fascistisch schorem.

Schimmelpenninck krijgt dit soort krankzinnige bagger al jaren voor zijn kiezen op Twitter en het is de laatste tijd alleen maar erger geworden, dus ik neem het hem niet kwalijk en vind het volkomen normaal dat hij besloten heeft Twitter vaarwel te zeggen.

Schandalig is het natuurlijk wel, dat dit soort intimidatieacties van Domrechts tot de dagelijkse routine behoort en eigenlijk iedereen dat normaal vindt. Ik zag dat VVD’er Frans Weisglas, die zogenaamd van het fatsoen en de beschaving is, deel uitmaakte van het leger trollen dat Schimmelpenninck belaagde omdat diens recentste column niet naar zijn smaak was. Heel normaal op rechts om te proberen iemand te vernietigen met laster en persoonlijke aanvallen en bedreigingen, natuurlijk. Fascistische intimidatie is het, en niks anders.

Keurige heertjes

Opvallend trouwens, dat het de keurige heertjes zijn die zich nadrukkelijk en vol overtuiging aan de kant van de fascisten scharen. Andries Knevel ook, bijvoorbeeld. Toen Wierd Duk eens met veel bombarie van Twitter vertrok omdat veel mensen zijn fasscisme niet meer pikten, was Knevel er als de kippen bij om het verlies van Duks ’tegengeluid’ te betreuren, want fascisme, racisme en intimidatie zijn wat een democratie volgens Knevel nodig heeft.

Duk was al snel weer terug en vertrok wéér van Twitter omdat hij zelf wat tegengeluid kreeg nadat hij full metal nazi was gegaan op Emine Uğur, waarna haar kind moest onderduiken. Ook toen had Duk binnen een etmaal alweer het hoogste woord op Twitter.

Duks commentaar op Schimmelpennincks vertrek: “Die is morgen terug“.

Agressieve apen

Toen Bart Nijman 48 uur van Twitter verbannen was omdat hij een moslimvrouw voor “hoer” had uitgescholden, deed half Nederland alsof de Nederlandse Carl Bernstein de mond was gesnoerd. Zelfs journalistenvakbond NVJ deed daaraan mee.

Waar is de NVJ nu? Waar is Andries Knevel, waarom zie ik Frans Weisglas niet vroom prevelen over fatsoen? Waar zijn de nieuwsberichten over deze fascistische intimidatie van een journalist?

Je hoort ze niet, want ze staan aan de kant van de fascisten. Ze willen dat kabinet VVD/PVV/Omtzigt dus elk linksige geluid moet worden doodvermoord. Ze zullen zelf niet snel over Zyklon B beginnen en iemand bedreigen, maar het komt ze mooi uit dat er types als Wierd Duk en Joost Niemöller bestaan, en legers van agressieve apen, totaal losgeslagen volk dat kennelijk niks te doen heeft en de hele dag mensen kan belasteren en bedreigen. Vaak vanachter een laf pseudoniempje, maar steeds vaker gewoon onder eigen naam en toenaam. Want waar je een paar jaar geleden nog voor ontslagen werd, daar krijg je nu een lintje voor. Gestreden voor de eer van dit giftige moerasland.

Hamas-hoer

Schimmelpenninck is de enige niet, wel één van de bekendste, die op deze waanzinnig agressieve manier wordt belaagd. Ik zag mijn geliefde gisteren ook voor Hamas-hoer uitgescholden worden, zelf word ik ook constant bedreigd en belasterd. Maar dat is nou al zolang (het begon in 2007) dat het me weinig meer doet. Het meeste zie ik trouwens nooit, want ik kijk alleen soms naar de reacties die ik krijg op Twitter.

Als ik daar dan eens sarcastisch op reageer, of soms boos, want mijn geliefde door een anonieme racistische pleurislijer uitgscholden zien worden voor “Hamas-hoer”, daar word ik best boos van, dat wil ik wel toegeven, komen mensen me aanspreken op mijn grove taal, en me verwijten dat ze door mij op Wilders gaan stemmen en dat soort fenomenaal dom gelul. en als ik dáár dan op reageer, krijg ik de chronisch ruziezoekende Natasha Gerson weer in mijn nek. Ben ík de bullebak.

Flikker toch op. Het is allemaal verachtelijk tuig en ik laat me er niet door intimideren. Ook niet door werk- en opdrachtgevers. Fascisten moet je bestrijden en als je komt zeiken dat ik geen “fascisten” mag zeggen terwijl je het kennelijk wel normaal vindt dat mijn geliefde voor Hamas-hoer wordt uitgemaakt, ben je gewoon één van de fascisten.

Fascistisch schorem

Sander, kom terug, we hebben je nodig. Maar echt. Je hebt veel soortelijke massa, je bent een Kracht van het Goede, je brengt nieuwe perspectieven en prikkelende meningen en we kunnen het ons simpelweg niet veroorloven Twitter aan het fascistische schorem te laten.

Fight the Power, don’t let the bastards grind you down.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 21.11.2023 @ 09:01

[Home]
 

1 Reactie

op 21 11 2023 at 09:02 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS