Home » Archief » Lakeien van de fossiele adel


[19.09.2023]

Lakeien van de fossiele adel

Peter Breedveld

De Utrechtsebaan is niet de enige mogelijkheid om Den Haag binnen te komen. Je kunt een afslag eerder nemen en dan via Voorburg de Binckhorstlaan op, je kunt via de Haagweg door Rijswijk, of via Zuid-Rijswijk. Het zijn kleine omwegen, die je hoogstens een paar minuten vertraging opleveren.

Het is niet Fort Alamo, dat nu zo fanatiek verdedigd wordt door de Haagse burgemeester en de politie, die steeds verder over de schreef gaan. De bezetting van de Utrechtsebaan is vooral symbolisch en bovenal vreedzaam. Vreedzamer dan de betogingen van de boeren, waar de politie zo dol op is. Nu gebruikt ze disproportioneel geweld tegen vreedzame betogers, met waterkanonnen, door met z’n achten te rukken aan vaders met kinderen op hun schouders, mensen tegen de grond te werken, te intimideren. Mensen muziekinstrumenten af te pakken, op het Malieveld nota bene, omdat de politie daar last van zou hebben. Het is hufterig en barbaars en nergens voor nodig.

Fossiele adel

Het dient de fossiele elite, de Shells en Tata Steels, die laag van de bevolking die zich in leven houdt door te parasiteren op de aarde en haar bewoners. Eén van mijn favoriete citaten is van Herbert Marcuse: “Gesetz und Ordnung sind überall und immer Gesetz und Ordnung derjenigen, welche die etablierte Hierarchie schützen“. Recht en orde zijn overal en altijd het recht en de orde van degenen die de gevestigde hiërarchie beschermen. Burgemeester van Zanen en de politie treden op als de bullebakken van de fossiele adel. De betogers op de Utrechtsebaan bedreigen de fossiele industrie en moeten dus worden geïntimideerd en onderdrukt.

Ook door nuttige idioten als Jules Paradijs, met zijn hysterische gebrul over ecoterreur, en het gajes op Twitter, dat blèrt dat betogers met kinderen uit de ouderlijke macht moeten worden gezet, dat het waterkanon nog harder moet, dat de knuppel eroverheen moet, dat er met scherp moet worden geschoten zelfs. Dat verontwaardigd jankt dat de meeste opgepakte betogers verderop weer worden vrijgelaten.

Kampbeulen

Soms, als je leest over Jodenjagers en kampbeulen in de Tweede Wereldoorlog, de mensen die hun eigen buren vermoordden en kinderen de keel doorsneden in de Balkanoorlog in de jaren negentig, vraag je je af wat mensen zulke monsters maakt. Je hoeft maar op Twitter te kijken om te zien wie zijn medemens met graagte zijn kinderen zou afpakken of dood zou schieten, alleen omdat het kan. Je vestigt een bepaalde orde, je geeft de mensen een zekere regelmaat en een gevoel van schijnveiligheid (want hoe veilig ben je, met pfas in je water en lood in je grond) en ze worden wilden als je die orde begint uit te dagen. Ik zag het bij mijn vader, die al gek werd als hij iemand met een hanekam zag lopen. Die moest om die reden al tegen de muur. De grondwet kon zijn rug op als hij op het Journaal krakers met ME’ers zag vechten. Dood moest dat tuig, of anders naar werkkampen. Dit in de tijd dat iedereen bang was dat de Sovjets het hier zouden overnemen.

Ik zeg het heel vaak: lees Nathan Englanders The Ministry Of Special Cases, daarin wordt met veel inzicht geschetst hoe dat gaat, de radicalisering van de kleinburgerlijkheid, het verlangen naar sterke mannen en wrede milities om af te rekenen met dat werkschuwe, langharige tuig, om dan te moeten toezien hoe ze je eigen kind uit je huis weghalen om hem nooit meer te zien.

Redeloze apen

Zonder die betogingen komt de boel nooit in beweging. We zouden al van het gas af zijn als De Telegraaf de VVD niet de wind in de zeilen had gegeven met een grootschalige, fanatieke en fenomenaal debiele campagne tegen die transitie. We werden meteen gestraft met torenhoge gasprijzen, maar leren doen ze nooit in Kleinburgerstan. Het zijn redeloze, krijsende apen die liever ten onder gaan dan dat ze zich aanpassen om te overleven.

Al dat gelul over bedrijven die uit Nederland zouden weggaan als ze hun fossielebrandstofsubsidies niet zouden krijgen, dat 50 miljard brandstofsubsidie geen subsidie zou zijn, dat juist de armen door afschaffing van die subsidies zouden worden geraakt, het is allemaal gelul van de lakeien van de fossiele adel, dat in dit stuk effectief van tafel wordt geveegd.

Wie vreedzame betogers hun kinderen wil afpakken of wil doodschieten, heeft zichzelf ontmenselijkt. Wie de fossiele elite dient, staat voor dood en verderf, voor massamoord en ecocide. Jules Paradijs, die is de ecoterrorist. De betogers zijn Robin Hood, de politie is de sheriff van Nottingham.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland.

 

 

Become a Patron!

Peter Breedveld, 19.09.2023 @ 07:56

[Home]
 

1 Reactie

op 19 09 2023 at 07:56 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS