Home » Archief » Wierd Duk wil een cultuuroorlog


[16.09.2023]

Wierd Duk wil een cultuuroorlog

Peter Breedveld

Wierd Duk is bang dat de Afrikanen de boel gaan overnemen in Europa en onze manier van leven bedreigen, en hij promoot daarom een Afrikaan, Jaco Kleynhans, die ook bang is dat de Afrikanen de boel gaan overnemen in Europa en ons daarom wil voorschrijven hoe we moeten leven.

Ik ga mezelf niet censureren: Jaco Kleynhans is een in nazi-retoriek grossierende engnek. Hij heeft door Europa gereisd, is zich kapot geschrokken van de regenboogvlag overal, en dat de bediening in Amsterdamse en Berlijnse restaurants geen Nederlands spreekt. Zelfs de hoofdstad van zijn geliefde Hongarije, waar Victor Orban zorgt voor een ‘renaissance’ van de nationale identiteit, wordt door de progressief-liberale burgemeester overgegeven aan ‘massa-immigratie, de regenboogreligie, oikofobie en de nieuwe mondiale, stedelijke en Engelse kosmopolitische wereld’.

Kleynhans vestigt zijn hoop op het platteland, waar tradities nog in ere worden gehouden, moeder zure kersenjam maakt en haar dochter de recepten voor broodballetjes doorgeeft, terwijl vader zijn zoon de fijne kneepjes van het houtbewerken bijbrengt.

Puur boreaal leven

Kleynhans schetst, kortom, het leven in de Heimat waar de nazi’s ook zo dol op waren. En zijn, want ik zie ze nog steeds, de plaatjes van Deutsche Mädel met blonde vlechten en stoere Germaanse krijgers op websites die de Untergang van het pure Boreale leven betreuren. Toen mannen nog mannen waren en vrouwen vrouwen, en iedereen blond was en blauwe ogen had. Nooit begrepen waarom de nazi’s zo dol op Hitler waren, maar het zal te vergelijken zijn met de verering door Domrechts van de snobistische homo Pim Fortuyn.

Kleynhans zit bij vrijwel elke kwestie op dezelfde lijn als Wierd Duk. Hij is een Poetin-apologeet, hamert op de kloof tussen stad en platteland, hitst tegen zwarte Afrikanen en preekt de omvolkingstheorie.

Bootjes vol Afrikanen

Duk, intussen, hyperventileert dat hij het onbegrijpelijk vindt dat politieke partijen “de cultuuroorlog” niet tot speerpunt maken. Cultuuroorlog! Zijn favoriete “migratiedeskundige”, de Blut und Boden prekende kwakwetenschapper Jan van de Beek, heeft namelijk een educatief BBC-filmpje ontdekt, waarin gewezen wordt op het aandeel van zwarte mensen in de Britse geschiedenis, al sinds voor de Romeinse tijd. Een journalist, zo’n type dat zichzelf roemt om zijn aanstootgevendheid en altijd mauwt over censuur door de main-stream media, o, en die antisemiet is (“Not white people, but also not black“, die ons volgens hem wijs willen maken dat Afrikanen het land hebben opgebouwd), maakt daarvan dat de oorspronkelijke Britten volgens de BBC zwart waren. Van de Beek citeert iemand die sneert dat zwarte Afrikanen blijkbaar elk land ter wereld hebben opgebouwd behalve de landen in Afrika. “Die migratiebootjes varen niet voor niets onze kant op”, aldus Van de Beek, “maar tot nu toe niet om Europa op te bouwen.” En daar komt PVV-graftak Harm Beertema zijn vaste riedeltje weer afdraaien: “Indoctrinatie in het onderwijs!” kermt hij. “Misdadig!”

Dit expliciet racistisch-antisemitische onderonsje is de aanleiding voor Duk om te klagen dat de verkiezingen niet over “de cultuuroorlog” gaan in plaats van over bestaanszekerheid en het klimaat en dat soort onzin.

Klopjachten op biculturele burgers

Misschien vraagt u zich af, en niet onterecht, waarom ik weer over Duk en zijn entourage van groezelige racisten zit te mauwen, in plaats van bijvoorbeeld over de Nederlander die nu al twee maanden vastzit in Spanje omdat de Nederlandse overheid hem en honderden andere, volstrekt onschuldige Nederlanders, onterecht heeft aangemerkt als terrorist, vanwege, uiteraard weer, hun biculturele achtergrond. De zoveelste schanddaad van onze overheid, waartegen onze minister van Justitie, Dilan Yesilgöz, weigert ook maar iets te doen.

Welnu, onze overheid mishandelt onze biculturele burgers zo omdat de verkiezingen nu al zo’n 25 jaar worden bepaald door racistisch gehits zoals dat door Duk, Van de Beek en Beertema. Omdat de kiezer constant in zijn oor getoeterd krijgt dat er een invasie van Europa door barbaarse zwarten plaatsvindt, terwijl het Avondland van binnenuit wordt verzwakt door homo’s en transen, winnen keer op keer die partijen die beloven de “massa-immigratie” te stoppen en de straten met harde hand schoon te vegen en de steden te reorganiseren naar het voorbeeld van de edele plattelander met zijn noaberschap en dat soort Heimat-horror.

En wat krijg je dan: klopjachten op biculturele Nederlanders die misbruik maken van onze sociale voorzieningen, klopjachten op islamitische Nederlanders die ISIS steunen (weet je nog, Lodewijk Asscher?) en een steeds autoritairder overheid die haar burgers, vooral de biculturele, het leven zo zuur mogelijk probeert te maken.

Razzia’s en pogroms

Dat is allemaal begonnen met een haatpropagandamachine die zo van de nazi’s lijkt te zijn gekopieerd. Binnenkort komt de Britse conservatieve haatzaaier Douglas Murray naar Nederland vanwege de vertaling van zijn boek “The War on the West“. Murray is “islamcriticus” en vindt de term “islamofobie” een onzinwoord. U weet wie er binnenkort paginagroot in De Telegraaf wordt geïnterviewd door Wierd Duk, over “cultuuroorlog” en “Identiteitsdenken” dat de “kanker van deze tijd” is en de clash tussen westerse beschaving en niet-westerse barbarij.

Er is maar één oorlog gaande, dat is de Blitzkrieg van Duk en de zijnen tegen redelijkheid en medemenselijkheid. Duk wilde al een “gewapende clash“, hij droomt van een “politieke aardverschuiving” en nu wil hij dus een “cultuuroorlog”. Natuurlijk raakt hij overstuur van de huidige focus op bestaanszekerheid. Als je maatschappelijk ongerief wegneemt door de daadwerkelijke oorzaken aan te pakken, heeft straks niemand meer behoefte aan razzia’s en pogroms tegen mensen van kleur.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland.

 

 

Become a Patron!

Peter Breedveld, 16.09.2023 @ 11:46

[Home]
 

1 Reactie

op 16 09 2023 at 11:46 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS