Home » Archief » Moslima’s van Nederland, laat ons jullie alsjeblieft bevruchten!


[16.05.2014]

Moslima’s van Nederland, laat ons jullie alsjeblieft bevruchten!

Herman Meester

man2

Antropologen vinden het leuk om naar de mensheid te kijken zoals een nieuwsgierige Calvin (de vriend van Hobbes) naar een mierenhoop. Ik ben geen antropoloog, maar wel groot fan van Calvin. Hoe zou hij kijken naar die vermoeiende, toch steeds maar dooretterende islamofobie?

Een paar jaar geleden hoopten we even dat Geert W. zijn pijlen voortaan zou richten op de EU en de euro als bron van alle kwaad. Maar door gebrek aan succes is hij op zijn schreden teruggekeerd. Opnieuw zijn het moslims, en nu ook met name Marokkanen, die het mogen ontgelden. Ik zal hier betogen dat de islamofobie vooral in de Hollandse testikels verstopt zit.

Stammenoorlogen

Met uitzondering van de autisten onder de libertariërs zijn mensen sociale dieren. Ze hebben de irrationele maar onbedwingbare behoefte zich onder te verdelen in stammen. En tussen die stammen is het vaak oorlog. Tussen de stammen Edam en Volendam, Vlaanderen en Wallonië, Ajax en Feijenoord – of de oorlog nu warm of koud is, of er nu haat of minachting is, er moet onderscheid gemaakt worden.

Maar dat beantwoordt nog niet de vraag waarom nu uitgerekend “de moslims” (van meestal Noord-Afrikaanse of Midden-Oosterse afkomst) het mogen ontgelden, en niet de Chinezen van de lokale snackbar, of de Molukkers.

Het antwoord is eenvoudig: verovering, seks en het voorkomen van inteelt als oerinstinct van de mensheid. Dat we geen brave wezens zijn is bekend, maar in vredestijd denken we er niet zo over na: seks als bestanddeel van oorlog en verovering zit in het DNA van de mens.

Oraal bevredigen

In de Hebreeuwse bijbel draagt de oorlogsgod Yahweh (die zich later zou ontpoppen als vredesduif) zijn volk op om de Amalekieten geheel uit te roeien – mannen, vrouwen, kinderen en dieren. Elders waarschuwt hij het volk om niet aan de rol te gaan met de vrouwelijke aanbidders van andere goden (omdat die dames het volk zouden kunnen besmetten met die goden).

Het feit dat het volk niet zoveel zin had in het uitroeien, en zich veel liever stortte op het vrouwenvlees, blijkt eruit dat die waarschuwingen steeds moeten worden herhaald en dat de oorlogsgod tamelijk chagrijnig wordt van zijn slecht luisterende volk.

Als de mensheid niet naar goden luistert, doet het precies dat: zelfs in oorlogstijd worden vrouwen vaak liever bevrucht dan vermoord. De oer-Romeinen gingen al op maagdenroof, en Europa werd door Zeus geschaakt – in het Nabije Oosten, niet in Europa. Wat van ver komt, is lekker. Toen ik eens als muzikant in de studio zat, droeg de uit de klei getrokken technicus mij met klem op niet te sterven voordat ik het genoeg had gesmaakt een vrouw van Afrikaanse afkomst oraal te bevredigen (mijn parafrase).

Seksuele gastvrijheid

In gemeenschappen die op zichzelf leven, ligt de inteelt permanent op de loer – of het nu in Katwijk is of in een dorpje in de Karpaten – en de mens weet, bewust of onbewust, dat als de genetische uitwisseling te eentonig wordt, misgeboorten, handicaps en onvruchtbaarheid het gevolg zijn.

Er zijn dan ook sterke aanwijzingen voor het bestaan van het verschijnsel van de zogeheten seksuele gastvrijheid. Het is waarschijnlijk dat in bepaalde kleine, nomadische gemeenschappen in de oudheid, wanneer een reizende vreemdeling gastvrij werd onthaald, de vrouw des huizes ’s nachts ook optrad als seksuele gastvrouw. Werd zij zwanger na zo’n onthaal, dan was het een kind van de goden, die – in hun oneindige goedheid – besloten hadden om haar baarmoeder eindelijk te ontsluiten.

Wetten tegen rassenvermenging

Wie Genesis 20 leest, zal hier meteen de parallellen zien. Met de vruchtbaarheid van Abraham en Sara wil het niet erg lukken. Hij is haar halfbroer, lezen we. Pas nadat Sara een nachtje had doorgebracht bij Abimelech – nee hij heeft echt niet aan haar gezeten, haast de bijbel zich eraan toe te voegen – wordt ze zwanger, door Gods ingrijpen.

Verschillende “stammen” weten zich met elkaar te verzoenen als de seksuele uitwisselbaarheid naar tevredenheid geregeld wordt. Spanningen zullen er altijd zijn, maar dit is het algemene beeld.

In de Verenigde Staten zagen de voorstanders van strikte Apartheid zich genoodzaakt wetten aan te nemen tegen “rassenvermenging” – en wetten neem je alleen aan tegen dingen die gebeuren en waarvan je niet meer wilt dat ze gebeuren. Als alle blanke Amerikanen in de 19e eeuw notoire racisten waren, bestond er geen wet tegen “miscegenation“. Amerikanen van Afrikaanse en Europese afkomst konden het seksueel vaak goed met elkaar vinden (niet alleen blanke mannen en hun slavinnen!), maar voor de radicale racisten en volksmenners werd het leven daardoor veel te ingewikkeld.

Beschuit met een moslim

Terug naar Nederland zien we dat de zaak precies om diezelfde seksuele verovering gaat: terwijl “onze blonde Nederlandse meiden” zich vaak seksueel gastvrij opstellen tegen de donkere Don Juans met hun mooie bruine ogen en wat afwijkende muzieksmaak, staat de religieuze traditie van veel moslims de tegenovergestelde richting niet altijd toe, tenzij de Hollandse partij zich wenst te bekeren tot de islam.

Met andere woorden, de Hollandse chicks doen het “om niet” maar de moslims moeten er zo nodig een clausule achteraan gooien. Sigrid uit Katwijk aan Zee en Jolanda uit Volendam weten instinctief dat, als zij bevrucht worden door Mokhtar of Driss, hun kroost “rijker” DNA zal hebben dan wanneer ze het doen met Ron en Richard van om de hoek die wel ergens familie zullen zijn.

Omgekeerd geldt dat ook voor Ikram en Suweida – zij zouden best een beschuitje willen eten met Hans of Ricardo, in plaats van met hun eigen achter-achterneven. Maar in de familie geldt nog iets vaker de regel: geen beschuit voor het huwelijk, en alleen beschuit met een moslim.

Vrouwenvlees uitgewisseld

De kuise, gehoofddoekte dames met hun mooie ogen zijn voor de gemiddelde polderlandse man – die dat zelden zal toegeven – veel aantrekkelijker dan vaak wordt beseft. Wat mooi is ingepakt, is extra begeerlijk. De restjes oermens-DNA van de oorspronkelijke polderbewoner wil de jonge moslima’s graag uitpakken en bevruchten, om zo voor de mensheid in het algemeen een goede daad te verrichten: een kleurrijker genenbestand.

Van de islamofobie zou maar bitter weinig overblijven als tussen “de moslims” en “de Hollanders” de impliciete verstandhouding bestond dat elkaars vrouwenvlees naar hartenlust kon worden uitgewisseld, onder voorwaarden uiteraard. De Nederlandse oermens wil wat ooit allochtonen werden genoemd in zijn hart sluiten, als hij hun vrouwen maar mag bevruchten. Maar door asymmetrieën in moreel en religieus opzicht is dit iets lastiger dan normaal.

Gif van de islamofobie

Ter contrast, het racisme dat uiteraard ook bestaat jegens niet-moslims van Afrikaanse, Oost-Europese en Aziatische afkomst heeft geen of nauwelijks de seksuele gefrustreerdheid die de moslimhaat wel heeft. Hier is hoogstens sprake van onverschilligheid of minachting.

Het vooroordeel over de Afrikaanse promiscuïteit, over de gewillige Russische blondines en over de nederige huisvrouwen uit Thailand die graag kindertjes baren voor Nederlandse pummels die in de kroeg geen sjans hebben, heeft bij lange na niet het gif van de islamofobie. Hoe treurig en vernederend ook voor hen – want het is net wat meer armoede dan lust – deze stammen zijn voor ons Watergeuzen seksueel veroverd of veroverbaar, en dus is het probleem opgelost.

Vrijgevochten Marokkaanse dames

Ligt het dan toch aan “de islam”? In zekere zin wel, omdat de Nederlandse oermens niets liever ziet dan “losbandige, vrijgevochten” Marokkaanse dames met lange krullen, een uitnodigende boezem en strak verpakte billen. Als onze sociologen, onze Scheffers, De Winters en Asschers bij Pauw & Witteman zitten, doen ze uiteraard alsof ze Ikram en Suweida’s vrijgevochtenheid en ambities zo geweldig goed vinden voor hun ontwikkeling, hun kans op een baan, hun emancipatie, en meer van dergelijke flauwekul.

Uiteraard is dat goed, maar u hoort slechts hun testikels spreken: Moslima’s van Nederland, wij sluiten jullie volk en jullie geloof in onze armen, maar laat ons jullie alsjeblieft bevruchten!

Tot de islam bekeren

De oplossing is niet moeilijk: er moet veel meer seksuele gastvrijheid komen – van beide kanten. Daarvoor moeten Nederlandse moslims het voor de polderlandse oermens, als ze daartoe kans zien, nog aantrekkelijker maken om zich tot de islam te bekeren en hun geloof wat enthousiaster aan de man brengen. Want wat is er eigenlijk mooier dan God vinden dankzij de vrouw van je dromen, die vaak ook nog eens extra mooi is ingepakt?

Herman Meester studeerde Hebreeuws en Aramees, is afgestudeerd op de Satmarer ultraorthodoxie. Doceert Nederlands aan anderstaligen, is vertaler, post-Keynesiaans amateureconoom en Modern Money Theory-propagandist. Klust bij op basgitaar.

Gastschrijver, 16.05.2014 @ 13:24

[Home]
 

14 Reacties

op 16 05 2014 at 14:47 schreef Olav:

Ik hoor Dewanand instemmend kreunen ;-)

op 16 05 2014 at 16:39 schreef Rob Z:

De leer van Dewanand is aangekomen, zie ik.

Moest gelijk denken aan de kruistochten, waarbij de dappere strijders zich door heel Europa geneukt hebben. Een ramp voor de verkrachtte vrouwen, een zegen voor de genen-pool.
En trouwens, 90% van ons denken víndt plaats in de testikels; hersenen komen er maar zelden aan te pas.
Maar laten we even afwachten wat de dames van bovengeformuleerd voorstel vinden. Ik verwacht enig verzet. (Of zou dat juist van de mannen komen? Hmmm…. bij nader inzien: ja, het verzet komt van de mannen)

op 16 05 2014 at 16:52 schreef reckless:

Briljante analyse

op 16 05 2014 at 17:16 schreef MNb:

“Er zijn dan ook sterke aanwijzingen voor het bestaan van het verschijnsel van de zogeheten seksuele gastvrijheid.”
De onvolprezen Albert Helman – die toch al te weinig aandacht krijgt in de Nederlandse literaire canon – heeft dat beschreven in verband met een bezoek dat hij aan een autochtone stam in het Surinaamse binnenland bracht.

op 16 05 2014 at 17:25 schreef frank assmann:

Meneer…wat een fantastisch stuk.De gevoelige zenuw geraakt met meesterlijke ironie en sarcasme.

Moest het twee keer lezen en toen viel ik van mijn stoel van het lachen.

Vooral de volgende zinsnede is geweldig: “Het feit dat het volk niet zoveel zin had in het uitroeien, en zich veel liever stortte op het vrouwenvlees, blijkt eruit dat die waarschuwingen steeds moeten worden herhaald en dat de oorlogsgod tamelijk chagrijnig wordt van zijn slecht luisterende volk.”

Bedankt…heb het al enige malen doorgestuurd.

op 16 05 2014 at 17:55 schreef Bart:

‘Wat mooi is ingepakt, is extra begeerlijk.’

Dit kan ik na een half jaar wonen in een streng-Islamitisch land inmiddels bevestigen. Niets is opwindender dan compleet gesluierde vrouwen met zaadvragende ogen je aankijken in een Jemenitisch restaurant. Andersom is ook waar: overdaad schaadt, en overdadig naakt in porno is de grootste cockblocker op aarde.

op 16 05 2014 at 19:51 schreef Sasha Berkman:

grappig maar dit gaat wel volledig voorbij aan het politiek cultureel imperialisme van de Amerikaanse staat met haar moorddadige, imperialistische criminele praktijken en de slaafse houding van, niet alleeen, de overige westerse media. Make no mistake, moslimhaat is een instrument van het westerse imperialisme.

Vooral Amerika is een agressor binnen de huidige Internationale verhoudingen. Wikileaks hebben de houding van onze overheid ontmaskerd.

op 16 05 2014 at 20:40 schreef marten:

@Sasha Als je de liefde bedrijft heb je het nog over Amerikaans Imperialisme of niet? Arme ziel

op 16 05 2014 at 20:41 schreef herman meester:

@Sasha Bergman
De “Oorlog tegen de terreur” is georkestreerd om hele landen te kunnen binnenvallen, en uiteraard is dat een belangrijk verdeel-en-heers instrument van het Amerikaanse imperium.

Maar als de VS (een reactionaire vorm van) “de islam” kan gebruiken om sociale verandering ten koste van de plutocraten tegen te gaan (zoals in Afghanistan is gebeurd, jaren ’70-’80) zal de VS het zeker niet laten.

Net zoals nu opeens “de gematigde islamisten” “en de gematigde tak van Al-Qaïda” of iets dergelijks de good guys zijn geworden in Syrië en zo (did I miss a meeting?).

Voor de VS is het strategisch doel van de “war on terror” bereikt, dus het subtiel aanjagen van angst voor moslims is denk ik niet meer nodig – tot het weer handig uitkomt. Maar onze vriend Geert W. heeft de memo niet gelezen.

De komende tijd zullen de Chinezen en de Russen in toenemende mate de bad guys zijn.

op 16 05 2014 at 20:43 schreef herman meester:

Mijn nederige excuses Sasha ik heb je naam verkeerd gespeld, ik word oud..

op 16 05 2014 at 20:48 schreef dewanand:

namaste Olav, Rob Z, ea Fnaakters,

Ja he, zeker, maar even notitie maken:

Dhr Herman Meester vermeld er niet bij dat inteelt het grootste probleem is van alle traditionele islamitische gemeenschappen wereldwijd na eeuwenlange onderlinge huwelijken, van volle neven en nichten. Dus de vraag is waarom ontbreekt deze natuurlijke angst voor inteelt dan bij onze islamitische medelanders en broedervolkeren?

Kijk typische hypermixen, die superieur eruit zien en hypergepigmenteerd zijn:
Anne-Marie Fox
Anjalie Priya Rai (hindoe)

Dilemma: rasvervuiling en rasverrijking is echt interessant. zie dit met berekeningen:

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 13 of 27
Voordelen blank houden Nederland
12. Berekeningen genetische ras verrijkings processen

http://www.dewanand.com/blank13.htm

6. Moderne assimilatie politiek Nederlandse staat

http://www.dewanand.com/blank07.htm

zie dit citaat uit een hindoe geschrift:

Het huwelijk

‘, zo ook verbetert het huwelijk met buitenlanders of mensen van verre oorden de gezondheid van de partijen en is het op den duur uiteindelijk voordelig voor een ieder.’

Bron: Compilatie Vedische Concepten
Auteur: Devanarayan Arya (M.A.) (vertaald door dewanand)

op 16 05 2014 at 21:56 schreef herman meester:

Met het verschijnsel Dewanand was ik niet bekend en voilà, zo maak je nog eens wat mee.

op 16 05 2014 at 22:05 schreef frank assmann:

Okee,nu mijn citaat uit een Assmann geschrift…ziet ,ziet,ziet wat hier geschiedt een pruim is nat en het regent niet.

op 29 05 2014 at 16:39 schreef Fatima:

@Herman Meester ook ik heb genoten van je stuk en je wist een glimlach op mijn gezicht te toveren :)

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Harde Por

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O De meest gelezen stukken van 2023

O Willem Kraan zou met Scharwachter en Dibi hebben meegeprotesteerd

O Neem PVV-stemmers serieus!

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS