Home » Archief » Nee, je bent geen ‘andersdenkende’, je bent een achterbakse teringracist


[20.05.2023]

Nee, je bent geen ‘andersdenkende’, je bent een achterbakse teringracist

Peter Breedveld

“Je bent frontaal gestoord, Petertje”, “Je moet je melden bij de GGZ”, “Je bent een pedo en hoort achter de tralies thuis”, “Ultra-linkse mongool”, “Schatje van Sidney Smeets”, “Kankermongool”, “Kaag-lover”, “Vieze engnek”, “Wat een walgelijk miezerig smerig onderkruipsel ben je”, “Laat je opnemen”, enzovoort, enzovoort. De afgelopen week heb ik op Twitter een oneindige stroom van dit soort dom gescheld langs zien komen van de fans van Wierd Duk. Woedend zijn ze omdat ik laat zien dat Duk een hypocriete, racistische, transfobe, kleinzielige, leugenachtige en fascistoïde ophitser is.

Veel variatie zit er niet bij. Het is meestal een combinatie van psychiatrische diagnoses, agressief gescheld, GGZ, Sigrid Kaag, beschuldigingen van pedofilie en kindermisbruik en “Petertje”. Ik heb ook al een miljoenmiljard keer te lezen gekregen dat ik heel erg lelijk ben en dat mijn “wijf” ook heel erg lelijk is. “Ga je varken aandouwen”, tweette iemand. Het gescheld op mijn geliefde nam een aanvang direct nadat Sander van Dam de luikjestroll zich bij de Duk-fans kwam aansluiten met een ad hominem over mijn vrouw, die ik minder aandacht zou geven dan Duk. Toen volgde er ook meteen een creepy commentaar over mijn kinderen. Ze zijn totaal gewetenloos. Ze gebruiken alles om te proberen je klein te krijgen, je geliefde, je kinderen, maakt niet uit.

Stuitende domheid

Dit is het volk waarvan Duk zegt de spreekbuis te zijn. Ongehoord Nederland, behalve dan dat je nog maar weinig anders hoort in de media en op de sociale media. Argumenten hebben ze niet, ze kunnen niks anders dan schelden, jijbakken, dreigen en je van pedofilie beschuldigen. Het is fascistische intimidatie, bewust aangestuurd door Wierd Duk en Sander van Dam. PVV-Kamerlid Harm Beertema kan er ook wat van. En als je wat terugzegt, kruipt Wierd Duk in zijn slachtofferrol, want zo begon het ook bij zijn afgod Pedo-Pim. Even goed probeert hij Sidney Smeets te pakken door een Telegraaf-stuk te tweeten waarin Smeets beschuldigd wordt van het groomen van tieners, en daarna trots te laten zien dat het één van de meest gedeelde tweets was.

Je kunt blijven zeiken en drammen en hitsen, Smeets heeft niets strafbaars gedaan. Je mag als veertiger met een 16-jarige naar bed, als dat met wederzijdse instemming gebeurt. Jullie held Pim Fortuyn schijnt ze nog jonger te hebben gehad, en dat is wél strafbaar.

Niet-westerse afkomst

Honderden polderapen heb ik geblockt op Twitter. Soms heb ik er één uitgelicht als voorbeeld van de stuitende domheid van de Duk-fans. Sjeng Hendrikx, bijvoorbeeld. “Petertje”, “GGZ”, “doorgeslagen obsessie” en later de klassieker: “Omdat Duk een andere mening heeft”. Heel veel Duk-fans beschuldigen me ervan Duk “obsessief” te “stalken” alleen omdat hij een andere mening heeft, en verwijten me dat ik niet tolerant ben jegens “andersdenkenden”.

Als ik er dan op wijs dat ik Duk niet op de korrel neem omdat hij een andere mening heeft, maar omdat hij leugenpraatjes verkoopt om mensen op te hitsen, wordt snel duidelijk wat “anders denken” precies inhoudt: “Ben je een racist wanneer je als journalist zijnde constateert dat wij in dit land nogal een groot probleem hebben met onaangepaste mensen van niet-Westerse afkomst die nogal onevenredig vaak gebruik/misbruik maken van sociale voorzieningen?”

Voilá, “anders denken” is er racistische ideeën op nahouden. Iedereen die me verwijt “andersdenkenden” weg te zetten, te demoniseren, enzovoort, is een racist. Geen enkele uitgezonderd. Je scrollt even in de Twitter-tijdlijn en je komt na enkele seconden al gescheld op moslims, vluchtelingen en KAAG TERRORISTENHOER tegen. Vaak volstaat een blik op hun Twitterbio. “Andersdenkende” betekent dolgedraaide racist, ik kan er niks anders van maken. En als het racist is, is het meestal ook een vrouwenhater en een fanatieke transfoob en natuurlijk tegen duurzame energie en stikstofmaatregelen. Ik zie echt nooit een groene racist. Als je racist bent, neem je het hele pakket erbij: dus vóór fossiele brandstoffen, milieuvervuiling, CO2-uitstoot. Vóór grootschalige veeteelt, en altijd is er ook de pedo-obsessie.

Pedo-obsessie

Mensen voor pedo uitmaken is ook fascistische intimidatie. Een pedofiel is in de ogen van dit volk minder dan een mens en die mag je dus mishandelen en doodslaan. Van pedofilie beschuldigd worden is vogelvrij verklaard worden. Neem dit zeer serieus.

Even over mijn zogenaamde “obsessie” voor Wierd Duk. Ik zou de afgelopen week niet zoveel over Duk getweet en geschreven hebben als hij niet voor de zoveelste keer zijn trollen tegen me opzette en weer met aangifte begon te dreigen. Dit gaat nu nu al jaren zo, en ik ben het nu echt zat. Dus de komende tijd blijf ik nog even op zijn deur beuken door te laten zien wie hij is en wat hij doet. Ik ben niet geobsedeerd door hem, maar ik geef veel om de democratische rechtsstaat en ik zie Duk als een direct gevaar voor die democratische rechtsstaat.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 20.05.2023 @ 11:57

[Home]
 

1 Reactie

op 20 05 2023 at 11:59 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS