Home » Archief » Nieuwe Joden


[20.12.2023]

Nieuwe Joden

Peter Breedveld


Illustratie: Mary Horsfall.

Ik heb mijn Twitter zo ingesteld dat ik de tweets zie van mensen die ik volg, maar de kaboutertjes zetten dat regelmatig stiekem naar “Voor jou”, zodat ik tweets te zien krijg die mij volgens Twitter wel zullen interesseren. Dat betekent dat elke racistische klootzak op Twitter in mijn tijdlijn de revue passeert.

Zo ook David Suurland, volgens zijn biografie “gepromoveerd onderzoeker op het gebied van totalitaire bewegingen, jihadisme en terrorisme”. Zijn tijdlijn staat vol agressieve Israël-propaganda en geschuimbek tegen woke en dergelijke. Hij foetert: “Nee, het lijkt niet op de jaren 30. Dat deed het niet onder Bolkestein, niet onder Janmaat, niet onder Fortuyn en ook niet onder Wilders. Moslims zijn niet de nieuwe joden, hoe graag je dat ook wil.”

Het is een stropop, een hysterische reactie op Abdelkader Benali, die tweet: “Na 7 oktober is een deel van weldenkend Nederland, zij die ik tot het vredeskamp rekende, knetterrechts geworden, en zijn overgegaan tot het doen van uitspraken die doen denken aan het Europese antisemitisme van de jaren dertig onder intellectuelen – het enige verschil: moslims.”

Kakkerlakken

Niks over Bolkestein, Janmaat, Fortuyn of zelfs Wilders, niks over “nieuwe Joden”, Benali constateert wat ik ook al schreef, namelijk dat 7 oktober voor heel veel mensen een excuus is om als beesten tekeer te gaan tegen Palestijnen, Arabieren en moslims, en reken maar dat dat doet denken aan het antisemitisme van de jaren 30. Dat doet het al heel lang vóór 7 oktober en heeft alles te maken met Wilders. Ik heb mijn geliefde uit zien maken voor mosliminsekt dat verdelgd moet worden en overladen zien worden met racistische, seksistische en islamofobe bagger.

Tegenwoordig zie ik het veel bij Trouw-columnist Emine Uğur, die laatst werd uitgemaakt voor kakkerlak door een type dat haar kind “kakkerlak nageboorte” noemde. Soms werp ik een blik op de reacties op mijn eigen tweets en die bestaan ook voornamelijk uit ongefilterd gescheld op moslims dat in niks verschilt van de haatpropaganda tegen Joden door de nazi’s. Moslims zijn volgens deze lieden bloeddorstig ongedierte dat ons land komt overnemen en dat verdelgd moet worden. Wilders steekt al jaren Hitleriaanse tirades af over ongedierte dat ons land kaalvreet en hyena’s die onze straten afstruinen. Hij is zelfs nu tijdens de kabinetsformatie, nu hij zogenaamd milder is en zijn moslimhaat in de ijskast heeft gezet, druk bezig tegen moslims te hitsen.

Holocaust

Ja, en we hebben twee islamitische burgemeesters van Marokkaanse komaf (die door Suurlands favoriete media regelmatig van salafisme en sharia-neigingen worden beschuldigd) en moslims doen volop mee aan het publieke leven in Nederland. Net als de Joden in Duitsland in de jaren 30, totdat het niet meer mocht, omdat de Nazi’s het volk met jarenlange antisemitische haatpropaganda hadden klaargestoomd voor een etnische zuivering die al snel uitmondde in de Holocaust. En niemand wil dat de moslims de nieuwe Joden worden, ongelofelijke hufter. Nou ja, niemand van de moslims, van Links of van “woke”.

Of Wilders en zijn aanhang het niet willen, daar ben ik totaal niet gerust op. Ik zie iets te vaak oproepen om moslims uit te roeien, als insekten, ratten, kakkerlakken. Wilders zelf wilde er al jaren geleden tientallen miljoenen deporteren, waarmee hij zijn Europese aspiraties verried en laten we niet net doen alsof Nederlanders er niet toe in staat zijn.

Veel Nederlanders denken dat ze vredelievender zijn en minder wreed dan de Serviërs in de jaren 90, die van de ene op de andere dag hun buren, waarmee ze jaren in harmonie hadden samengeleefd, verkrachtten en de strot afsneden; of dan de Hutu’s in Rwanda, die rond dezelfde tijd een miljoen Tutsi’s afmaakten, die in de media werden uitgemaakt voor kakkerlakken en ander ongedierte. Ze houden zichzelf voor de gek.

Worse than Hitler

Nederland ging in de Tweede Wereldoorlog op Jodenjacht, en vlak daarna gingen onze jongens als beesten tekeer in Indonesië, “even worse than Hitler did to the Netherlands“, aldus een Australische diplomaat in die tijd. Nederland was kampioen slavenhandel, roeide de hele bevolking van Banda uit en voerde wrede en bloedige oorlogen in onder andere Aceh en op Bali en hielp zonder veel tegenstribbelen mee met de massamoord op de mannen en jongens van Srebrenica.

Als ik Nederlanders zie fantaseren over het uitroeien van moslims, ben ik om die reden geneigd ze serieus te nemen. Het is een ontzettend agressief en meedogenloos volk en ik word niet gerustgesteld door mensen die sussen dat het nooit meer zo’n vaart zal lopen want grondrechten en Milders en zo. Flikker op, volgens de recentste peiling zou Wilders nu 47 zetels winnen, het hek is totaal van de dam. Als Wilders straks zegt: We gaan de grondwet aanpassen want anders komen we nooit van die moslims af, van die hyena’s, van dat ongedierte, zegt het grootste deel van de bevolking: ja, doe maar.

Moslimjacht

En dan gaan ze op moslimjacht, en denk maar niet dat veel Nederlanders een poot zullen uitsteken om er iets tegen te doen. De helft van ons parlement heeft net een rabiaat-racistische Kamervoorzitter gekozen die er geen been in ziet journalisten te bedreigen. PVV-aanhangers stemmen niet op Wilders vanwege “bestaanszekerheid”. Ze willen moslims uitroeien, en niks anders. En de rest, behalve een kleine minderheid, vindt dat allemaal wel best.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 20.12.2023 @ 09:24

[Home]
 

1 Reactie

op 20 12 2023 at 09:24 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS