Home » Archief » Overstuur vanwege die dode Palestijnse kinderen? Vuile antisemiet!


[18.10.2023]

Overstuur vanwege die dode Palestijnse kinderen? Vuile antisemiet!

Peter Breedveld


Illustratie: Francisco Goya.

De demonstratie voor Palestina in Amsterdam was netjes verlopen, las ik in NRC en in diverse andere media. Drie arrestaties, één vanwege een Hamas-vlag en twee vanwege gezichtsbedekkende kleding en het bedreigen van een agent.

Maar op Facebook beweerden Vrienden van Israël dat er “kankerjoden” was geroepen en “Hamas, alle Joden aan het gas”. Op de website Jonet.nl schrijft Max Moszkowicz zelfs dat het een pro-progromdemonstratie was, dat er “Dood aan de Joden” was gescandeerd en dat op de demonstratie voor Israël huilende mensen met foto’s van vermoorde en ontvoerde familieleden werden uitgelachen en toegesist.

Blinde moslimhaat

Ik heb zo mijn twijfels over de beweringen van Moszkowicz en mijn Facebook-vrienden, aangezien zelfs de hysterische Ronny Naftaniel niks ergers te melden had dan dat er “From the river to the sea, Palestine will be free” werd geroepen, een leus die zou betekenen dat de Palestijnen alle Joden in zee willen drijven. In het licht van de uitspraken van Israëlische politici, legerleiders en Vrienden van Israël, die Palestijnen ontmenselijken tot beesten en ongedierte en van Gaza een parkeerplaats willen maken, vind ik het gejank erover nogal hypocriet.

Meteen na de massamoorden en ontvoeringen van Hamas begon de haatpropagandamachine tegen Palestijnen, Arabieren en moslims hier in Nederland op volle kracht, met stukken over Jodenhaat die er nou eenmaal bij moslims zou zijn ingebakken volgens Fidan Ekiz, Aylin Bilic en natuurlijk Wierd Duk, die laat nooit eens verstek gaan, echt helemaal nooit, en vanuit Berlijn haathandelaar Ruud Koopmans, versterkt door het immense leger van monsterlijke trollen op de sociale media. Een tapijtbombardement van blinde moslimhaat hebben we nu alweer een week te verduren. Opdat we niet vergeten tot welke verschrikkingen het antisemitisme leidt, richten we onze haat nu tot Der Ewige Moslem.

En verder krijgt iedereen het voor zijn kiezen die zijn vraagtekens zet bij de manier waarop Israël de terreur van Hamas meent te moeten vergelden, namelijk met nog veel meer terreur tegen de bevolking van Gaza, waar de lijken zich opstapelen en het volk geen kant op kan. Waar Israël de bevolking van het noorden naar het zuiden stuurt om die doodleuk dáár uit te roeien.

Rechtsstaat afbreken

Maar dat moeten we aanmoedigen, anders steunen we Hamas en willen we de Holocaust nog een keertje overdoen. En niet alleen het CIDI vindt het schandalig dat er in Amsterdam mocht worden gedemonstreerd voor de Palestijnen, ook het CDA vindt kennelijk dat het verboden zou moeten worden, net als in Duitsland en Frankrijk, omdat demonstreren voor Palestina gelijk staat aan “terreur verheerlijken”. Zo word je, wanneer je geeft om mensenrechten, gecriminaliseerd door christenpapa’s als CDA-Kamerlid Derk Boswijk. Zo wordt de ontmanteling van de rechtsstaat gelegitimeerd, want je was “terreur aan het verheerlijken.”

Hugo de Jonge zou tegen een Kamerlid, dat bezwaar maakte tegen de uitbreiding van de sleepwet, hebben gezegd dat “we zijn niet geïnteresseerd in wat uw buurman op Netflix kijkt, maar in de Russen.” Tuurlijk, en in iedereen die niet pal achter Israël staat, want “terreur verheerlijken”.

Israëlische terreur is goede terreur

Israël steunen is natuurlijk geen terreur verheerlijken, want zoals Fréderike Geerdink uitlegde, is terrorisme alleen voorbehouden aan “niet-statelijke gewapende groepen of volkeren zonder land, zoals de PKK, de Koerden, de Palestijnen, de PLO, Hamas, of ooit het ANC.” Als Israël kinderen vermoordt, ziekenhuizen bombardeert en mensen ontvoert is het geen terreur, maar zelfverdediging en daar moeten we het verplicht mee eens zijn.

En daarom moeten we 24/7 geïndoctrineerd worden met Israëlische oorlogspropaganda, in ons eigen land!, waar overal in de openbare ruimte posters met portretten van ontvoerde Israëliërs hangen, u aangeboden door CIDI, en ben je een vieze vuile antisemiet als je een filmpje toont van twee doodsbange Palestijnse kinderen.

Hamas veroordelen

Zo kotsmisselijk ben ik inmiddels van de Israëllobby, die agressief alles aanvalt wat ons land nog enigszins beschaafd houdt, zoals het demonstratierecht, de vrije pers, mensenrechten en vrije meningsuiting. Onvermoeibaar wordt erop gebeukt,. en dan moeten we nog blij zijn dat we in Nederland wonen, want in Frankrijk worden mensen opgepakt die “salam aleikum” zeggen, en werd de voorzitter van de Joodse Unie voor de Vrede afgevoerd wegens pro-Palestijnse sympathieën.

Het Vrije Westen, mensuh! Hele dag drammen tegen mensen die om hun familie in Gaza treuren: “Maar veroordeel je Hamas wel?!” Wie de fuck zou jij veroordelen als je familie aan gort werd geschoten door de Israëliërs? Zou je dan ook “Hup Bibi!” roepen en met je Israëlische vlaggetje zwaaien?

Kuthaartje

Twee weken geleden schreef ik dat we een kuthaartje van het fascisme verwijderd zijn, maak daar maar het achtergebleven donshaartje op een geëpileerde kut van. Verplicht juichen voor Israël, je koran achter een paneel in je kledingkast verstoppen en de Palestijnen bestaan toch niet meer. Uitgeroeid door Hamas, want Israëliërs doen zoiets niet.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 18.10.2023 @ 07:24

[Home]
 

1 Reactie

op 18 10 2023 at 07:25 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS