Home » Archief » Ridders en prinsessen


[03.02.2014]

Ridders en prinsessen

Peter Breedveld

zoe27
Foto: Zo’é

Nee, ik denk niet dat het feminisme af is, ik wéét dat er nog een lange weg te gaan is, voordat vrouwen gelijk worden behandeld, of zelfs maar op televisie hun mening kunnen geven zonder te worden uitgemaakt voor 548 verschillende smaken hoer. Ik wéét dat onze jongetjes nog moeten worden opgevoed, zolang ze nog geil worden van in elkaar gebeukte ‘fapmeisjes’.

Echt, I get it. Ik heb drie zoons en een dochter en vooral haar zit ik achter de vodden omdat ze hoge cijfers moet halen op school, zodat ze later veel geld verdient en niet economisch afhankelijk wordt van een man.

Prinsessenpleister

Maar, en lynch me hier alsjeblieft niet om, ik koester het verschil tussen mannen en vrouwen. Ik zou graag onderscheid blijven maken tussen meisjes en jongens. Ik heb me er door Sunny Bergman van laten overtuigen dat de idee, dat mannen seksuele jagers zijn en vrouwen hun seksuele prooi, cultureel is bepaald. Dat betekent echter niet dat ik vind dat alles radicaal anders moet. Ik koop graag leuke jurkjes en rokjes voor mijn dochter; en truitjes met kant en ruches en voile. Ik vind het leuk dat ze eruit ziet als een meisje.

Toen ze nog kleiner was, kreeg ze een prinsessenpleister op haar zere vinger, en de jongens een Spidermanpleister. De videogames in huis zijn voor alle bewoners vrij beschikbaar, maar de jongens kiezen altijd voor Halo en Batman, mijn dochter gaat voor spellen over modeshows en paardenmeisjes. Ik ga haar niet vertellen dat ze Halo moet spelen.

Maagdelijkheidscultus

Ik geniet van het spel dat mannen en vrouwen spelen, waarbij de vrouw de verleidster is en de man haar het hof maakt. Misschien zijn ze daartoe niet biologisch gepredestineerd, maar cultureel gaat dat al duizenden jaren zo, en ik heb daar geen problemen mee. We moeten van de maagdelijkheidscultus af, en van onze sletvrees. Als jongens met honderd meisjes naar bed mogen, mogen meisjes het met honderd jongens doen. Ik hoop dat zowel mijn zoons als mijn dochter het bij een christelijk aantal bedpartners zullen houden, een beetje kieskeurig zullen zijn.

Maar ik ben allergisch voor de kruistochten die feministen de laatste tijd voeren tegen alles wat riekt naar ‘sekse-apartheid’. Dat de reclamefolder van Bart Smit onze kinderen al te nadrukkelijk in traditionele rollenpatronen dwingt, daarin wil ik nog wel meegaan, maar mag Albert Heijn nu ook al geen jongens- en meisjespasta maken? Moet LEGO nu van de ene op de andere dag net doen alsof er geen verschil is tussen meisjes en jongens, omdat een militante moeder haar zevenjarig kind een boze brief laat schrijven waarin ze meer stoere meisjesLEGO eist?

White maleness

Zelfs geeks, die het toch al moeilijk hebben omdat ze op school worden gepest en geen meisje kunnen krijgen, moeten worden beroofd van hun white maleness! Mogen jongetjes straks nog lekker voetballen of moeten ze per se op ballet? Mogen meisjes met poppen blijven spelen of duwen we ze een chemische experimenteerdoos door hun strot?

Ik vind het prima dat feministische ouders hun kinderen gebruiken om patronen te doorbreken, maar van mijn kinderen blijven ze af. Als ik de baas van LEGO was, schreef ik het voorlijke zevenjarige meisje, dat stoere meisjeslego wil, een brief terug: “Mankeer je wat aan je handen, meisje? Wat let je om de meisjes in je meisjes-LEGO uit hun winkelcentra te halen, van hun stranden, uit hun keukentjes en bergen te laten beklimmen? De mogelijkheden met LEGO zijn legio, kind! Van een trein kun je een huis maken en van winkelende meisjes avontuurlijke schatgravers. Waarom wachten tot wij je in de goede richting leiden? Gebruik je eigen fantasie!”

Ridders en prinsessen

Zelfde met de pasta. Je bent niet verplicht om jongenspasta voor je zoon te kopen of meisjespasta voor je dochter. Je bent ook niet verplicht om je dochter in roze jurkjes te steken. Trek haar een tuinbroek aan, het is een vrij land.

Maar waarom moet iedereen zich aanpassen aan jouw voorkeuren? Feministen zijn net fundamentalistische gelovigen, die willen ook altijd dat hun hele omgeving wordt aangepast aan de regeltjes in hun boeken. Geen alcohol, geen naaktstranden, geen koopzondagen, anders worden zij in de verleiding gebracht.

Niet ons probleem! Wij hoeven er niet voor te zorgen dat jij in de hemel komt, het is de taak van LEGO en Albert Heijn niet om van jouw dochter een lesbisch manwijf te maken. Dat moet je zelf doen, en ik mag mijn kinderen opvoeden zoals ik wil en wij houden van ridders en prinsessen en van mannelijke bad-ass politieinspecteurs met gigantische bad-ass pistolen.

Vrouwen moeten tegenstribbelen

Wiegertje Postma is chagrijnig omdat bij de screening van één of andere film het vrouwelijke publiek een bepaalde seksscène afkeurde omdat daarin een vrouw het initiatief neemt en dat vinden vrouwen dus niet romantisch. Ze willen dat de vrouw een beetje tegenstribbelt en de man aandringt.

Mens, mogen vrouwen alsjeblieft zelf weten wat ze romantisch vinden? Moet ons seksleven echt gepolitiseerd worden? Gaan feministen straks voor mij bepalen waar ik op mag masturberen? Of mijn fapmateriaal wel divers genoeg is, en intersectioneel?

Pastoors en dominees

Onze grootouders en overgrootouders en hun voorouders hebben eeuwenlang de bemoeienis van dominees en pastoors in hun slaapkamer moeten dulden. Daar zijn we sinds een paar decennia gelukkig vanaf. We zitten echt niet te wachten op de bemoeienis van de voorgangers van de feministische kerk.

Stay the fuck out of our bedroom!

Peter Breedveld, 03.02.2014 @ 12:54

[Home]
 

21 Reacties

op 03 02 2014 at 13:12 schreef Gabrielle:

Grappig stuk. In de kern waar, maar twee opmerkingen. Niet alle feministen willen overal een verbod op (gelukkig). Er zijn feministen zoals de Engelse Laurie Penny die staan voor voor vrijheid van meningsuiting en vrijheid in het algemeen. Ik quote haar in een stuk voor De Wereld Morgen en daar zegt ze bijna hetzelfde als jij: “Ik wil niet leven in een wereld waar de overheid en een select groepje conservatieve feministen mogen beslissen waar we wel of niet op mogen masturberen(…)”.
Ten tweede: de dictatuur van marketing zorgt ook voor onvrijheid. Door alles blauw en roze te marketen, valt er weinig sekseneutraals te vinden in de schappen. En ouders en kinderen worden nu eenmaal beïnvloed door reclame. Ik heb als niet-vrouwelijk meisje trouwens heerlijk met de Man van 6 miljoen en Big Jim gespeeld.

op 03 02 2014 at 13:28 schreef Walter:

Lesbische manwijven, bestaan die? Ik heb er nog nooit een ontmoet.

op 03 02 2014 at 13:40 schreef Haes:

LOL “…het is de taak van LEGO en Albert Heijn niet om van jouw dochter een lesbisch manwijf te maken. Dat moet je zelf doen…” Een van je beste zinnen, Peter!

Maar alle gekheid op een stokje, ik ben het volkomen met je eens. Alleen – en daar kan ik zo jaloers op worden – je verwoordt het zo mooi. Die passage over de baas van LEGO, daar ben ik het zo hartgrondig mee eens: dat is precies waar LEGO voor bedoeld is.

op 03 02 2014 at 16:26 schreef Thomas E:

Militant feminisme is bevoogding. En dat is nu precies wat hen zo stoort in de traditionele patriarchale maatschappij. Kortom, voor beide seksen geeft een overmaat aan testosteron die ellendige geldingsdrang.

Leuk stuk!

op 03 02 2014 at 17:33 schreef Arie Bombarie:

Goh Peter Breedveld, ik ben het voor de verandering eens een keertje met je eens ;-)

op 03 02 2014 at 17:52 schreef edo:

tja, ik heb er geen last van persoonlijk

op 03 02 2014 at 18:35 schreef dewanand:

namaste Peter,

Mooie tekst, wij hebben wel luid gemiauwt erom. Maar ok, even voor het tegengas hier een pittig doemscenario mbt je oerhollands dochtertje:

Stel nou Peter je dochter is 17 en ze stapt op een zomerse dag je woning binnen met een strak hoofddoekje op en een koran in haar rechterhand en haar linkerhand houdt de stoere mannenhand vast van een (rijke) salafistische Arabische jongeman uit de Mekka Driehoek in Den Haag, nou je dochter gilt tegen je:

‘beste papa ik ben verliefd geraakt op Mohammed en hierom heb ik mij uit liefde en vrije wil bekeerd tot zijn salafistische Islam, en over drie maanden ga ik in Saoedie Arabie wonen, op steenworp afstand van onze heilige stad, Mekka.’

Nou Peter, Islam heeft superieure aspecten en Hindoeisme ook, dus onderschat ons niet als getinte, bruine en zwarte aapsoorten.

Maar ok, wat zeg je dan tegen je geemancipeerd dochtertje als zij dus een vrome moslima wordt na haar 17de, en tien islamitische lichtjaren terug gaat in de tijd?

dewanand en Wieroe
Hindoe fundamentalisten

op 03 02 2014 at 21:43 schreef Maurice:

Zelfbeschikking is meestal een goed standpunt, zo ook hier. Ok stuk dus.

Echter: “Ik wéét dat onze jongetjes nog moeten worden opgevoed, zolang ze nog geil worden van in elkaar gebeukte ‘fapmeisjes’.”

Op grond waarvan wordt hier het ‘geil worden’ gelinkt aan het ‘in elkaar gebeukte’ aspect?

op 04 02 2014 at 06:27 schreef Karim:

Dewanand,

Ik vind jouw commentaar altijd zo ronduit en mateloos irritant he.

Cynisch en ironisch of niet, het toont een verknipte ziel.
En (zoals deze) ze zijn nog discriminatoir ook. Het zal me wat dat het ironisch bedoeld is, je komt er op en dat zegt al genoeg.

Er zit totaal geen humor in, dus maak je geen illusies.

Weg met die posts a.u.b.

op 04 02 2014 at 09:08 schreef dewanand:

namaste Karim,
ik denk dat jij discriminerende spoken ziet en je zou toch snel een degelijke Hollandse bril of contactlenzen moeten aanschaffen. Weet jij wel hoe de hindoe- en moslimmeiden denken over hindoeisme, islam en het Westen? Hieronder een voorbeeld, vanuit meisjes perspectief: ‘witwassen he van je hoeren verleden door een hoofddoek of burqa’, kijk hierom is islam superieur.

zie citaat:

Deel 3. Spiritualiteit van de hoofddoek
Offeraar Dewanand
Offercode wfor1235
Offerdatum maandag 22 oktober 2007

Juist door de verarming van Europa zal de islamisering sterker worden, omdat de islam dan voor een nieuwe religieuze moraliteit zal zorgen bij onderontwikkelde blanke meisjes, met een extreem en smerig seksueel verleden. Door de magie van de hoofddoek of de burqa kan een blanke hoerenmeid immers haar smerig seksleven witwassen (van ex uitnaaislet tot heilige supermoslima) en vergeven worden van alle zonden door Allah. In de koran staat duidelijk dat Allah barmhartig en vergevingsgezind is. Dit proces is op kleine schaal al begonnen en het leidt al tot een nieuwe religieuze moraal bij verarmde blanken in de Europese Unie.

http://www.dewanand.com/wfor1235.htm

op 04 02 2014 at 10:21 schreef Arjan030:

Ha, ik verheugde me al op dit stuk toen je hierover twitterde Peter!
Je ziet sowieso veel stukken online verschijnen van doorgedraaide politieke correctheid die ook erg vaak over blank vs zwart gaat. Ik wees je al op dit stuk van een gekkin die weigert naar Orange is the New Black te kijken (http://www.thedailybeast.com/articles/2013/08/19/why-i-don-t-watch-orange-is-the-new-black-or-any-shows-with-black-people-in-prison.html , lees en huiver)
Hoe geobsedeerd kun je zijn? Ik denk dat we in opinieland (zowel internationaal als in Nederland) nog wel eens vergeten wat de belangen van de auteur in kwestie zijn: het is toch wel erg vaak zo dat men zijn/haar geld verdient met exponenten van dit soort gezemel.

op 04 02 2014 at 10:48 schreef laarmans:

Voordat onze dochter werd geboren waren mijn vrouw en ik linkse,progressieve en geemancipeerde mensen. Onze kinderen zullen we niet opvoeden volgens het traditionele rollenpatroon.Zeiden we stoer tegen familie en vrienden.Och,arme wij, wat was de werkelijkheid ontluisterend.Vanaf 2,5 jaar speelde mijn dochter met autootjes en poppen.Maar toen mijn dochter eenmaal de hoge hakken en de make-up doos had ontdekt, was het fini met de autootjes en de timmerkist.Iets meer dan 30 jaar later heeft mijn dochter dezelfde tic als de ex-presidentsvrouw van de Philippijnen Marcos.Het huis staat vol met schoenen en wanneer ze een schoenenwinkel passeert, wordt ze door een denkbeeldig touwtje naar binnen getrokken.Maar het gekke is: op de snelweg kan ze feilloos het merk en het type auto opnoemen dat ze ziet.Dat weer wel. Ben het overigens met Peter eens, laat kinderen zelf hun speelgoed kiezen en dring ze het niet op.

op 04 02 2014 at 11:31 schreef Marcel:

Goed stuk, leuk geschreven (en als iemand dat schrijft volgt er altijd een maar).
Vroeger, heel vroeger, gingen mannen er op uit om te jagen. Daardoor ontwikkelden ze ruimtelijk inzicht en kracht. Vrouwen, omdat ze nou eenmaal kinderen baarden, zorgden voor het thuisfront. Ze verzamelden fruit en kruiden. Daardoor ontwikkelden ze zorgzaamheid en verzamelwoede. Mannen en vrouwen waren daar OK mee. Niets aan de hand.
Dat ging duizenden jaren zo.

Nu, de laatste zeg 40 jaar, is de noodzaak voor deze taakverdeling grotendeels verdwenen. Maar onze hersenen zijn nog zo geprogrammerd in deze rolverdeling dat het lastig is voor zowel mannen als vrouwen om dat af te leren.

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen bijvoorbeeld niet onderhandelen over salaris. Ook blijkt dat mannen en vrouwen met dezelfde opleiding toch in andere banen terecht komen. Ook zie je dat vrouwen niet kiezen voor technische banen (die beter verdienen).

Is het dan de schuld van de vrouw zelf? Neen, dat zeg ik niet. Ik zeg alleen dat iets dat duizenden jaren is geprogrammerd, je er niet in een decenium uit krijgt. NIet bij de vrouwen, en niet bij de mannen.

op 04 02 2014 at 15:47 schreef Daan:

Ik zie anders wel wat in een tie-in met Lara Croft, de mallen van onder andere de adventures serie hebben ze nog. Ik had vroeger ook stoere piraten vrouwen in mijn lego. collectie. Als ik naar mijn dochter kijk, dan wil ze liever de meisjes lego :(

op 04 02 2014 at 16:06 schreef Ben:

Feministen die willen dat vrouwen zich precies gaan gedragen als mannen zien mannen als beter denk ik ( waarom zou je dat anders willen?) en zijn niet zeker van hun geslacht ( bijna transgender).De meeste vrouwen willen juist hun vrouwelijkheid accentueren en zijn er content mee.

op 04 02 2014 at 17:30 schreef dewanand:

namaste Marcel,

jij zegt het zo perfect, ik citeer jouw tekst:

‘Is het dan de schuld van de vrouw zelf? Neen, dat zeg ik niet. Ik zeg alleen dat iets dat duizenden jaren is geprogrammerd, je er niet in een decenium uit krijgt. NIet bij de vrouwen, en niet bij de mannen.’

Een vrouw kan nooit een piemel krijgen en een Lul transplantatie helpt ook niet, ballen aannaaien bij meiden kan ook niet. Meiden kunnen geen stoere mannen worden met ballen, en zijn niet gemaakt om keihard te presteren en te vechten tegen indringers, wolven, beren, buitenlanders, of om zwaar fysiek werk te verrichten. OOk neuken is zwaar fysiek werk, rammen in die kut is mannenwerk en de meiden vinden het zalig om zo een mannelijke energetische injectie te krijgen elke avond, gratis he en een lading eiwitrijk sperma. Ja, laat die meiden en feministen maar hiervoor pinnen he als ze emanciperen.

Zaad van Rambo is duurste per CC he.

Feministen moeten nu betalen voor vers, met zorg en toewijding ingespoten mannenzaad vindt Wieroe als hindoe fundamentalistische kutkat.

Dewanand en Wieroe
hindoe fundamentalisten

op 05 02 2014 at 11:33 schreef Benedictus:

Gabrielle

“Ten tweede: de dictatuur van marketing zorgt ook voor onvrijheid. Door alles blauw en roze te marketen, valt er weinig sekseneutraals te vinden in de schappen.”

Dit klopt ook, het is dus heel moeilijk om vooraf wat te kopen voor de baby van een echtpaar wat niet vooraf wil weten welk geslacht de baby heeft.

Verder ben ik het wel met Peter eens. Wel goed opletten op de schoolprestaties, om dezelfde reden als Peter geeft, maar laat de kinderen lekker zelf spelen waarmee ze willen spelen.

Wat kleding betreft kan ik het mij goed voorstellen, zeker na 3 jongens, dat je een meisje lekker op wil tutten. Ik geniet dan ook altijd als ik al die kleine kleurige “prinsesjes” zie in landen als India, Oman of Spanje.

op 06 02 2014 at 10:39 schreef Elly Francken:

Beste Peter,

houden van het spel tussen mannen en vrouwen… dit meisje ook, maar die wil graag dat haar Lego vrouwtjes bijvoorbeeld ook surfpakken aanhebben en dan tussen de haaien door een mannetje versiert worden; alleen maar shoppende en kokende legovrouwtjes dat is waar dit meisje moeite mee heeft en dat ook nog eens vertaalt in een puntig geschreven en inspirerend briefje naar Lego.
en gebruik je eigen fantasie dat wordt wat lastig wanneer Lego de poppetjes tegenwoordig produceert met uitgesproken kleding.

gebruik je eigen hersens zou ik zeggen in plaats van het woord fundamentalistisch te pas en te onpas te gebruiken.

op 06 02 2014 at 15:18 schreef dewanand:

namaste peter,

hier wat leuke info over de superioriteit van Islam op aarde. In Dar al Islam heerst dus Allah zelf en het land is gezegend met de paradijselijke Sharia wetten, ‘waar meisjes sieraden zijn die geeerd, beschermd, vertroeteld en gekoesterd worden.’ (uiterst figuurlijk, ‘heerlijke druiven’ in Allahloka)

Ik bekijk het zuiver Biologisch, organisch en evolutionair dus ik zie islam als een soort optimalisatie van een mensapen natie, ook blank NL is zoiets he, Zuivere GELIJKHEIDS analyse he van mij en Wieroe.

Paren is noodzakelijk, dus wijfjes zijn assets, bezit van mannetjes. Bij ons koelieaapjes (gekleurde koelie/hindoe apinnen) is het precies zoals ik het hier zeg.

dewanand en wieroe
hindoe fundamentalisten

‘Genitale verminking komt vaker voor dan gedacht’
Genitale verminking van meisjes en vrouwen lijkt veel vaker voor te komen dan blijkt uit cijfers van Unicef.

Volgens Unicef zijn er ten minste 125 miljoen vrouwen besneden,
http://www.nu.nl/buitenland/3694477/genitale-verminking-komt-vaker-dan-gedacht.html

op 06 02 2014 at 15:53 schreef Erik Tjallinks:

Helemaal me eens, daarom vind ik een vrouwelijke minister van defensie die parades afneemt en meisjes-huzaren met een kolbak op ook geen gezicht (gezien bij en gala-parade voor de koning in Den Haag)

op 06 02 2014 at 17:25 schreef Thomas E:

@Erik

Vrouwen met kolbak geen gezicht? Misschien heb je gelijk, maar die ene Russische uitzondering in die ouwe clip van ‘Nikita’ (Elton John) staat héél hoog in mijn lustopwekkerslijstje.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS