Home » Archief » Schaamteloos


[08.09.2011]

Schaamteloos

Peter Pellenaars

“Hoi!”

Ze zei het alsof het de normaalste zaak was voor haar. En misschien was het dat ook wel. Maar niet voor mij. Ik liet van schrik de zeep uit mijn handen glippen. Verbouwereerd keek ik haar aan. “Raap je die zeep niet op?” vroeg ze terwijl ze zichzelf begon uit te kleden.

Het blokje zeep lag buiten de douchecabine, op de keukenvloer. Ik keek van de zeep naar haar en weer terug naar de zeep. En weer naar haar. Ze was bezig een soort van nachthemd over haar hoofd te sjorren. Daaronder was ze naakt, op een minuscule slip na. Blijkbaar bleef het kledingstuk ergens vast zitten in haar haar, waardoor ze ietwat voorovergebogen moest staan om er meer grip op te krijgen. Snel stapte ik uit de cabine om de zeep te pakken.

De douchecabine stond in dezelfde ruimte als waar een provisorische keuken was aangelegd. Het was op de eerste etage boven een kleine winkel gespecialiseerd in naaispullen. De zaken gingen slecht en de eigenaar had noodgedwongen besloten om de bovenverdieping te verhuren aan studenten. In dit geval aan twee meiden die beiden vierdejaars student Literatuurwetenschap waren. Van eentje wist ik dat ze hier woonde. Met haar was ik gister wezen stappen. Van de ander werd ik me pas deze ochtend bewust van haar bestaan.

“Zeg, kun je me niet beter even helpen in plaats van naar m’n tieten te staren. Ik heb je wel door, mannetje.” Haar stem klonk gedempt vanonder haar nachtgewaad, maar haar woorden waren duidelijk te horen. Opnieuw stapte ik vanonder de douche vandaan, sloeg een handdoek om mijn middel en liep op haar toe. Met deze extra hulp was ze binnen de kortste keren verlost van het onwillige oversized mannenshirt. Want dat was het wat ik nu in mijn handen had. Hoffelijk gaf ik het aan haar terug met de verwachting dat zij het zou gebruiken om haar naaktheid te bedekken nu we zo tegenover elkaar stonden.

“Leg maar op het aanrecht, jongen. Ik ga ook effe douchen. Of ben jij nog niet zover? We kunnen anders ook wel samen, hoor. Die bak is groot genoeg.” In hoog tempo ratelde ze haar zinnen af. Haar slip had ze inmiddels van haar billen gestroopt en zelf op het aanrecht gelegd.

Enkele uren eerder had ik tegen datzelfde aanrecht een onhandige poging gedaan om mijn date van die avond van haar beha te ontdoen. Terwijl zij bezig was om haar tanden te poetsen stond ik achter haar. Met mijn dronken kop in haar nek hijgend, drukte ik zwaar met mijn onderlijf tegen haar billen. Mijn handen had ik onder haar shirt gewrongen waar ik eerst op zoek was gegaan naar haar borsten. Toen ik voelde dat die veilig opgeborgen zaten in een beha, probeerde ik het sluitinkje op haar rug los te peuteren. Tevergeefs.

Niet lang daarna werd ik wakker in bed. Het was donker. Ik hoorde haar zwaar ademen naast mij. Zelf was ik duizelig. “Slaap je al?” vroeg ze. Haar koude knieen had ze tegen mijn achterste gedrukt. Aarzelend ging haar hand richting mijn kruis. We waren allebei naakt nu. Ze had droge, ruwe handpalmen. Alles bleef maar draaien. Zowel binnen als buiten mijn hoofd. “Rustig, rustig” zei ik. Meteen trok ze haar hand weer terug.

“Hé! Ben jij besneden? Dat is gaaf! Laat eens zien. Ik heb nog nooit een vriendje gehad die besneden was. Goh, die Anja weet ook wel wat ze aan de haak slaat.” Zonder gene had ze haar hand onder mijn balzak gestoken en woog het geheel waarderend alsof het een tros druiven was. “Niet slecht. Jammer alleen van die bos haar eromheen.”

Misprijzend keek ze me aan. “Hier. Kijk dan bij mij.” Met haar ene hand drukte ze haar schaamstreek wat strakker terwijl ze mij met de ander nog steeds vasthield. Ik had vol zicht op haar donkerbruine schaamlippen. “Zie je? Geen haartje meer te zien. Dat is toch veel mooier. Ook veel hygiënischer. En zonder dat oerwoud komt je hele zaakje ook nog eens veel beter tot zijn recht. Dan weet Anja helemaal niet wat ze ziet vanavond.” Ze lachte nu weer breeduit. Het was in de begindagen van het kale tijdperk en ik trof hier een early adopter.

We rommelden nog een tijdje aan, maar het werd niks. Allebei deden we ons best er iets van te maken. Zij zonder ervaring en geremd in haar spontaniteit door een zwaar religieuze opvoeding. Ik met teveel beelden in mijn hoofd, maar net zo weinig ervaring. Verschillende keren dreigde ik in slaap te vallen tussen haar benen. Voor mijn gevoel duurde het een eeuwigheid voordat ze kermend klaar kwam. Nadat ik met moeite een condoom had omgedaan, lukte het me niet meer om in haar te geraken. Zelfs het glijmiddel bood geen soelaas. Onbeholpen begon ze me af te trekken. In het verborgene van het voorbehoedsmiddel fakete ik een orgasme om aan dit treurspel een einde te maken. Binnen de kortste keren viel ze in mijn armen in slaap. Niet nadat ze gezegd had hoeveel ze van me hield en hoe geweldig het was geweest.

Ik vroeg me af of we nu verkering hadden. De donkerte in de bedompte kamer was overweldigend.

Zonder veel omhaal had ze een klein krukje uit de kamer ernaast gehaald. De douche liet ze aan staan, maar de straal richtte ze op mijn rug. Uit een keukenkastje haalde ze een schaal en maakte daarin met lauw water een sopje. In mijn toilettas had ze al scheerschuim en scheermesjes gevonden. “Je moet je wel een beetje ontspannen en geen stijve krijgen want dan heb je kans dat ik je af en toe ga snijden. Denk maar aan iets stoms. Zolang je maar niet opgewonden raakt.”

Al die tijd was ik blijven staan. Volkomen passief. Ik had geen idee waar dit naar toe zou gaan. Wie was die meid? Hoe goed gingen zij en Anja met elkaar om? Zij was het volslagen tegenovergestelde van Anja.

Ik dacht aan Anja. Ik dacht aan haar grove handen. Aan de volslagen dorheid tussen haar benen.

“Goed zo,” klonk het. “Dat gaat vlotjes. Je zou niet zeggen dat ik dit voor de eerste keer doe. Bij een ander bedoel ik dus. Misschien moet ik er wel mijn beroep van maken. Wat zou je hiervoor kunnen vragen? Tien gulden? Vijftien gulden? Of is dat teveel voor een scheerjob?” Ze keek me even vragend aan. Ik keek terug en zag een glimp van de kaalslag die in gang gezet was. Ik besloot voorlopig niet meer naar beneden te kijken.

Een paar uur later werden we gewekt door de wekker. Het eerste ochtendlicht viel naar binnen. Anja stapte uit bed om zich te gaan opfrissen. Ze had een bijbaantje in de supermarkt iets verderop. Ik zag dat ze al eerder wakker moest zijn geweest want ze had haar ondergoed alweer aangetrokken. Ik draaide me om en deed alsof ik sliep. Ook toen ze over me heen boog om me te kussen. Ze zei nog iets voordat ze vertrok.

“Klaar!” Ze pakte de douchekop van de haak om het hele zaakje goed te kunnen afspoelen.”Ben je er blij mee? Ik hoop het wel want er is geen weg terug. Althans niet voorlopig. Ik vind het in ieder geval heel mooi. Laat je me ook weten wat Anja er van vindt. Die zal wel opkijken vanavond.” Ze had alle spullen nu opgeruimd en begon me zachtjes de douche uit te werken.

“Als je het niet mooi vindt, dan is er geen man overboord. Het groeit vanzelf wel weer aan. Maar het zal in het begin wel gaan jeuken. Geen paniek. Gewoon af en toe insmeren met van die babyolie. Dat ken je toch wel?”
Ik zocht mijn spullen bij elkaar en vertrok naar de kamer van Anja. Voor de spiegel staand zag ik mijn volslagen kaalheid. Die avond zou ik naar voetbaltraining moeten. Na de training moesten we verplicht gezamenlijk onder de douche.

Op de rand van het bed gezeten vroeg ik me af wat te doen. Vanuit de keuken klonk luid gezang. Zo vals als maar kon zijn. Ik wist dat Anja ergens babyolie had staan. Tegen haar schrale huid.

Peter Pellenaars, wie is hij eigenlijk? Hij heeft in elk geval een blog.

Gastschrijver, schaamhaar, 08.09.2011 @ 08:34

[Home]
 

13 Reacties

op 08 09 2011 at 08:47 schreef Sandro:

Geil en grappig! Chapeau

op 08 09 2011 at 08:47 schreef yurp:

Prachtig en opwindend verhaal! Maar hoe fake je een orgasme als je afgetrokken wordt? Neukend kan nog wel maar met je lul in haar hand merkt ze neem ik aan toch wel of er iets uit komt of niet…maar dat terzijde.

op 08 09 2011 at 09:05 schreef Ellen:

Geweldig!

Mooi hoe je vanuit de persoon schrijft en toch het gevoel hebt dat je het van een afstandje beziet (waarschijnlijk omdat de personage het zelf ook zo beleeft). Goed gedaan!

op 08 09 2011 at 10:14 schreef pimmetje:

Heel goed beschreven en een oerHollands verhaal. Het was wat aftobben met die opvoeding. Maar zo te lezen kijk je er met plezier naar terug.

op 08 09 2011 at 12:48 schreef MNb:

Zeer leuk.
Doe nooit aan sex na alcoholinname. Die twee gaan niet samen, ondanks alle stoere kroegpraat.

op 08 09 2011 at 13:33 schreef rena:

Grappig verhaal! Met veel plezier gelezen. Nu je blog bekijken…

op 08 09 2011 at 15:36 schreef Frans Weerts:

Waarschuwing: de blog bevat een trojan horse!

op 08 09 2011 at 16:20 schreef pimmetje:

@Frans Weerts
Bedankt voor de waarschuwing, maar waar zit dat paard van Troje dan precies?

op 08 09 2011 at 21:41 schreef Schaamteloos » petepel:

[…] Update donderdag 8 september 2011: Mijn blog is nu ook geplaatst op Frontaal Naakt => http://www.frontaalnaakt.nl/archives/schaamteloos.html […]

op 08 09 2011 at 22:12 schreef Frans Weerts:

@pimmetje
Mijn virusscanner blockte de TH bij het aanklikken van die blog en vermeldde de betreffende URL.

op 08 09 2011 at 23:39 schreef Petepel:

Dank allen voor de reacties op bij schaamhaarloos blog.

@yurp: Geloof me. Het kan. De combinatie van dronkenschap, donkerte en onervarenheid maakt veel mogelijk ;-)

@Frans Weerts: Ik heb het eerder gehoord. Heeft met een scriptje te maken wat random posts op mijn blog zet. Maar het blijkt onschuldig te zijn. Ondanks dat ben ik wel bezig om het te neutraliseren.

op 09 09 2011 at 19:11 schreef Marco Meijer:

Heerlijk verhaal. Dus een besneden woestijnpaal na dit avontuur. Daar zullen ze van opgekeken hebben in de voetbal kleedkamer.

op 20 12 2015 at 13:28 schreef Jannes van de Wal:

Dat is een heet verhaaltje. Ben benieuwd of het fictie is of waargebeurd. Als het waargebeurd was, had je toch ook wat pret kunnen hebben met die meid in de douche? Een stuk minder drempels dan met die Anja, dunkt me.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS