Home » Archief » Kokosmat


[09.09.2011]

Kokosmat

Rosa Timmer


Illustratie: Suat Gönülay

Hij kuste me in mijn nek, Hij ruikt naar mannengeur onder zijn oksel. Ik word een beetje geil maar dat leuke plan gaat hem niet worden: ik heb me niet geschoren.

Dat heeft een reden. Het is een ex. Als het me niet verstandig lijkt om met iemand tussen de lakens te belanden (bijvoorbeeld omdat ik nu een vriend heb) heb ik daar trucjes voor. Zoals een ander ervoor zorgt dat ie niet te dronken wordt in de buurt van een ex, zo zorg ik ervoor dat ik compleet ongeschoren ben als er zich een aantrekkelijke ex in een straal van één kilometer bevindt. Noem het een preventieve maatregel, schaamhaar is voor mij de garantie dat ik geen seks ga hebben.

Ik ben zo obsessief met scheren dat ik mezelf al meerdere malen op niet mis te verstane wijze gesneden heb in de schaamstreek. Ik moest al eens een hechting halen voor mijn venusheuvel, schaamlippen en de clitoris. Van dat niveau dus.

Een vriendin heeft dit probleem helemaal niet, zij scheert zich nooit. In haar badkamer heeft ze trouwens wel een Venus Vibrance liggen die ze veelvuldig gebruikt. maar, zo vertrouwde ze me laatste toe, ze is nog steeds benieuwd of ie ook goed scheert. Venus Vibrance krijgt ineens een hele nieuwe betekenis.

Enfin, deze vriendin komt ook regelmatig exen tegen en ligt dan gewoon diezelfde avond in vol ornaat met kokosmat te genieten van een avontuurtje. Zo kan het dus ook. Het is een vrijheid die mij niet gegeven is. Ik ben al bang dat ik het verkeerde vormpje heb gemaakt voor de man in kwestie.

Mijn angst gaat zo ver dat ik al tijdens de eerste ontmoeting onderzoek waar die iemand op schaamgebied van houdt.

De formule is vrij simpel, heb ik uitgevonden. Heeft hij een kale kop, dan moet je kutje kaal zijn. Dat is de regel. Is hij heel erg modieus gekleed met een Ray-Ban-zonnebril, een v-hals en een skinny jeans, dan moet je gaan voor een miniministreepje van twee millimeter breed. Dat soort types vindt zichzelf namelijk te hip voor een compleet kale pruim want, en ik quote, ‘dan voelen ze zich pedofiel’, maar zijn ook te preuts voor een volle bos. Een excuusstreepje dus. Over het algemeen geldt ook: hoe meer rasta de man op zijn kop is, hoe dichter hij bij de natuur is en jouw natuur kan verdragen. Een glorieuze, volle bos is voor hem geen probleem.

Het spel andersom is nog intrigerender. Want doet een vrouw mee met de trend van de porno, een man doet precies wat hij wil.

Pas als je zijn broek uitdoet, zul je weten hoe hij echt in elkaar steekt. Want als hij een ongetrimde bush heeft, dan zit je goed. Je hebt een normale man uitgekozen. Heeft hij zijn schaamstreek gewoon een beetje bijgeknipt dan heeft hij dat waarschijnlijk van zijn vorige relatie geleerd en kun je rekenen op een goed trainbare man. In het verschiet liggen bijvoorbeeld: een ontbijt op bed en gestreken kleren.

De ergsten zijn de mannen die helemaal glad zijn geschoren. Ze zijn uitermate ijdel met hun pik en zullen je gegarandeerd vragen aparte dingen met ze te doen. Gladgeschoren betekent: deep-throaten en anaal. Maar ze zijn ook kleinzerig. Een keer kwamen mijn allerliefste kies heel zachtjes bij het pijpen tegen zijn eikel aan. Hij trok zich meteen terug. Want: straks komt er nog een striem op. Ik snapte het, deze man gaat het nooit met me doen als ik ongesteld ben, ongewassen ben of god verhoede twee dagen niet geschoren. Ik dumpte hem direct.

Want ook al scheer ik me als ware het een obsessie, ik moet wel de gedachte hebben dat mijn man er tegen kan als het niet gebeurd is. Ik vind dat je verkering je rauw moet lusten, geschoren of niet.

Mannen zullen neuken, of ze zelf nou ongewassen en ongeschoren zijn of drie soa’s hebben. Er is zelfs een man geweest die mij probeerde te overtuigen om seks te hebben terwijl zijn antibioticapillen nog op tafel lagen. Fris.

Maar voor vrouwen ligt het anders. Mijn beharing beschermt mij tegen elk spontaan avontuurtje. De ex van die ene avond streelde zachtjes over mijn buik toen ik zei dat ik weg moest gaan. Ineens zat zijn hand in mijn broek en glommen zijn ogen. Mijn remmingen vielen weg. En het werd de nacht van mijn leven. Daar kon geen Venus Vibrance tegenop.

Rosa Timmer (1987) is columnist bij Dagblad van het Noorden. Ze heeft twee boeken geschreven: Allemansvriend en Vrije Ruimte (Uitgeverij Passage). Ik las gisteren – met rooie oortjes, mag ik wel zeggen – haar prikkelende blog. Bovenstaande column las ze afgelopen zaterdag voor op De Grote Schaamhaarshow.

Gastschrijver, schaamhaar, 09.09.2011 @ 10:43

[Home]
 

10 Reacties

op 09 09 2011 at 12:55 schreef yurp:

“Heeft hij zijn schaamstreek gewoon een beetje bijgeknipt dan heeft hij dat waarschijnlijk van zijn vorige relatie geleerd en kun je rekenen op een goed trainbare man.”

Oef, duwt dit me even met de neus op de feiten. Had ik vroeger een au naturelle bos schaamhaar, in mijn huidige relatie knip ik het zo nu en dan een beetje bij en inderdaad ik ben ook pas in deze relatie een beetje getrained zodat ik zo nu en dan mijn sokken in de wasmand gooi en een keertje een glas meeneem uit de huiskamer als ik me toch richting keuken beweeg. Hmm…

op 09 09 2011 at 13:20 schreef Sandro:

yurp – pijnlijk herkenbaar!!

op 09 09 2011 at 13:47 schreef otto:

Zuigen, kreng.

op 09 09 2011 at 14:51 schreef MNb:

Kruigen, zeng.

op 09 09 2011 at 19:14 schreef Marco Meijer:

Kruinen, zeg.

op 09 09 2011 at 20:12 schreef rena:

Wat een fijne handleiding! #typetjes

op 10 09 2011 at 00:05 schreef Molovich:

Bij kale mannen in combinatie met seks moet ik altijd aan Eric Lucassen denken. DUS BEDANKT MAAR WEER!$#!!!

op 11 09 2011 at 15:09 schreef eerstkoffie:

Dit is ook een prikkelend stukje, zonder in welk detail dan ook te treden. Maar klaarblijkelijk zijn ht toch ‘de jongeren’ die niet persé de ‘woelige bos’ promoten, louter uit angst voor het hen onbekende.
Ik wacht met smart deel 2 af. Als man wilde ik ook iets over mijn- en ‘hun’ schaamhaar schrijven. Het doorspitten van al geplaatste stukken hier, maakte me ’te laat’ :-)

op 12 09 2011 at 16:15 schreef G!:

Molovich,
Pim zou dat zo niet gewild hebben!

op 14 09 2011 at 05:30 schreef Peter Dijkema:

Lang leve de bossen, heur geuren en kleuren! ;-)P

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS