Home » Archief » Sywert is wit privilege fucking us in the ass


[05.06.2021]

Sywert is wit privilege fucking us in the ass

Peter Breedveld


Bron: CONTAC

Als je in maart 2020 nog door de bewaking van het ministerie van Volksgezondheid op straat wordt gezet en je in april 2020 een contract afsluit voor honderd miljoen met datzelfde ministerie, volledig zonder risico, voorgefinancierd door het ministerie, op jouw voorwaarden, ondanks felle tegenstand binnen datzelfde ministerie, ondanks bezwaren van een fucking minister, dat is wit privilege, in een bulldozer.

Als alle andere partijen, die aanbieden om mondkapjes te leveren, naar huis worden gestuurd, ook mensen met kennis van zaken, van mondkapjes, van China, van de logistiek van de gezondheidszorg, omdat het ministerie per se zaken wil doen met jou, de televisiepersoonlijkheid, de partijgenoot, het vriendje van de minister en van de woordvoerder, daar heel graag vele miljoenen extra voor over heeft, want hé, dat is toch maar belastinggeld. Dat is een tapijtbombardement van wit privilege.

Nieuwe dag, nieuwe leugen

Als dan twee weken lang bijna elke dag weer wat meer wordt onthuld, je elke dag op een nieuwe leugen wordt betrapt, als dan blijkt dat je de overheid voor 100 miljoen hebt getild, dat je multimiljonair bent geworden met ondeugdelijke mondkapjes, met goedkope retoriek over “onze zorghelden”, waarmee je de KLM en Randstad gratis diensten en krachten hebt laten leveren, omdat je zwoer, keer op keer op keer, dat je het allemaal uit liefdadigheid deed, “om niet”, en je in NRC nóg door allerlei hotemetoten wordt geroemd om je enorme belezenheid, je onmetelijke intelligentie, je “straatvechtersmentaliteit”, je originele ideeën over “gezinspolitiek””, en je wéér de kans krijgt het publiek te belazeren met bullshit over een “plan” dat je zou hebben voor die negen miljoen die je bij elkaar hebt gegraaid maar waarover je niks kan zeggen vanwege, godbetert, je moeilijke jeugd: dat is wit godverdommes privilege right there, er met een honkbalknuppel ingeramd.

Dat dan nog even die schandalige episode wordt aangehaald met die frauduleuze cijfers over verkrachtende vluchtelingen, waarmee je het miljoenenpubliek van De Wereld Draait Door angst voor verkrachtende vluchtelingen probeerde in te boezemen, nota bene als blijk van je “ruiterlijkheid”, want je had “ruiterlijk” toegegeven dat die cijfers fout waren, dat is duizelingwekkend, bloedverziekend wit privilege. Alsof je iets anders kon dan toegeven dat die cijfers niet deugden. Alsof dit geen voorbeeld is van je kwaadaardigheid, je goorheid, je laagheid, je smerige racisme.

Marokkaan

Stel je voor dat Sywert een Marokkaan was geweest, zei Hassnae tegen me. Dan was de hele Marokkaanse gemeenschap gecriminaliseerd. Dat zou elke allochtoon aangerekend zijn. Niemand zou zijn geïnteresseerd in zijn belezenheid en zijn algemene ontwikkeling, dat-ie weet hoe de EU is georganiseerd. In die bullshit dat hij als scholier al de Frankfurter Allgemeine las, “en ook nog een Franse krant.” Sywert is driedubbelgeconcentreerd wit privilege, fucking us in the ass.

Nu zie ik een journalist, Ton van Dijk, die zich zorgen maakt om Sywerts geestelijke welzijn. De huisantisemiet van GeenStijl, Bart Nijman maakt zich in zijn Nieuwe Revu-column druk om de “lelijke lynchmob” die Sywert tot doelwit heeft gemaakt, de “boze meute”. Bart Nijman, wiens verdienmodel het is om “lelijke lynchmobs” op mensen af te steuren waarmee hij het niet eens is. De rape-fetisjist die zijn lezers aanmoedigde hun verkrachtingsfantasieën los te laten op een columniste die kritiek op hem had gehad.

Die misselijkmakende, brutale hypocrisie. Waar is je mededogen voor Kauthar Bouchallikht, die een jaar lang een boze meute over zich heen kreeg omdat ze een hoofddoek draagt. Ik zie dat Ton van Dijk al zijn tweets over Bouchallikht heeft weggehaald, dus ik vermoed dat hij zich niet zo’n zorgen heeft gemaakt over haar geestelijke welzijn, toen zij elke dag in de media werd besmeurd en verdachtgemaakt. Onder andere door Bart Nijman, die op dit moment zijn pijlen heeft gericht op weer een andere hoofddoekdraagster. omdat vrouwen met een hoofddoek van hem geen columnist bij een landelijk dagblad mogen worden.

Boodschappentas

Het leven van duizenden Nederlanders is tot een hel gemaakt omdat de belastingdienst ze niet vertrouwde vanwege hun allochtone achternaam. Een vrouw moest haar bijstand terugbetalen omdat haar familie een tas boodschappen voor haar had betaald (bij de Albert Heijn, ook nog).

Maar onze overheid pist honderd miljoen euro’s weg om een onsympathiek, empathieloos, racistisch kutblaag multimiljonair te maken. Waar ik dan nog medelijden mee moet hebben, vanwege zijn geestelijke welzijn. En omdat ie vroeger net deed alsof ie de Frankfurther Allgemeneine las. “En ook nog een Franse krant.”

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland, dagelijks belaagd door domrechtse fascisten, domlinkse wokies, rancuneuze politici, klikspanen, psycho’s, agressieve imbecielen, lockdownfetisjisten, obsessievelingen, het openbaar ministerie, de politie, noem maar op. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 05.06.2021 @ 13:01

[Home]
 

1 Reactie

op 05 06 2021 at 13:01 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS