Home » Archief » Hoe til ik de overheid voor 100 miljoen? Stap 1: wees een salonfähige racist


[01.06.2021]

Hoe til ik de overheid voor 100 miljoen? Stap 1: wees een salonfähige racist

Peter Breedveld


Bron: CONTAC

Heerlijk om te zien hoe iedereen losgaat op Sywert van Lienden, want dat is een klootzak pur sang. Maar het is belangrijk om te weten hoe het kan dat zo’n walgelijk pestventje, dat zowat elke dag op televisie zijn misplaatste zelfvertrouwen mag komen etaleren, het voor elkaar gekregen heeft de Nederlandse overheid voor 100 miljoen euro te tillen.

Hoe is het mogelijk dat iemand die nooit zijn school heeft afgemaakt, nergens succesvol in is geweest behalve in op televisie komen, zonder ervaring, kennis en kunde, zonder connecties in China, en zelfs zonder startkapitaal zomaar een scheepslading mondkapjes uit China kan importeren om voor honderd miljoen te dumpen bij het ministerie voor Volksgezondheid en daarmee in één klap multimiljonair wordt?

Ik geloof niet dat Sywert de eerste is geweest die op het idee kwam om, als de Nederlands regering het dan verdomt om voor medische mondkapjes te zorgen, die zelf ergens te gaan halen. Er moeten talloze ondernemers zijn geweest, ondernemers met connecties, ondernemers die bekend zijn met de Chinese taal en cultuur (Sywert: “Het enige wat Chinezen kennen, is geld”) die het idee hebben gehad. Alleen: die kregen geen gehoor bij het ministerie, want die kent ze niet. (Vraag: waarom hebben de ministeries van Volksgezondheid, Landbouw & Visserij en Buitenlandse Zaken niet samengewerkt om mondkapjes uit China te halen?)

Toegangskaartje

Ik denk dat het niet Sywert is geweest die zijn twee zakenpartners heeft ingeschakeld, maar dat die twee partners hem hebben ingezet om bij Volksgezondheid binnen te komen. Sywert is een populaire televisiepersoonlijkheid met CDA-connecties en dus is hij een toegangskaartje tot de overheid.

Hoe is Sywert zo populair geworden? Simpel: door zo lekker tekeer te gaan tegen allochtonen en vluchtelingen in De Wereld Draait Door. Sywert is een salonfähige racist, niet iemand die openlijk met rassentheorieën en het gedachtegoed van Hitler flirt, zoals Thierry Baudet, maar zo’n type dat “alleen maar de zaken benoemt”, door te wijzen op de criminele inborst van allochtonen, de onverenigbaarheid van onze cultuur met culturen waar ze ongesluierde vrouwen als hoeren zien en homo’s van torens gooien en dat soort kwalijke nonsens. De racistische oom op je verjaardagsfeest maar met het uiterlijk van de preases van de christelijke studentenvereniging.

Dat hij bij dat reactionaire gelul gewoon van alles verzon, criminaliteitscijfers vervalste en zo, dat is hem nooit aangerekend. Eén keer moest hij toegeven dat hij in een uitzending van De Wereld Draait Door, bij het opruien tegen vluchtelingen, met die cijfers had zitten knoeien, waarna DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk (die zijn angst voor allochtonen er altijd uithyperventileert) hém een hart onder de riem stak en zei: “Maar we blijven je gewoon uitnodigen!”

Kutboek

Dat is hoe je in Nederland televisiepersoonlijkheid wordt, en toegang krijgt tot de overheid. Dezelfde overheid die op allochtonen jaagt en vluchtelingen met duizenden tegelijk laat bevriezen en verdrinken en creperen.

Sywert is de eerste niet die zich zo populair heeft gemaakt. Özcan Akyol, zonder iets af te doen aan zijn kwaliteit als schrijver, speelde zich in de kijker door in DWDD af te geven op allochtonen, Lale Gül weet een dik kutboek te slijten door in te spelen op de welig tierende islamofobie in het land.

VOC-schip

Dat is hoe je in Nederland deuren open krijgt: racisme. Dat is hoe je jezelf zonder enige tegenstand kunt verrijken op kosten van de gemeenschap, met wat goedkope retoriek over “helden in de zorg”, over de rug van mensen die een gruweldood sterven in de IC’s. En dan de “constructie” om je miljoenen naar weg te sluizen, vernoemen naar het VOC-schip Duyfken, als een seriemoordenaar die het niet kan laten zijn handtekening achter te laten, omdat hij trots is op zijn verderfelijke werk.

Sywert = Nederland. Ten voeten uit.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland, dagelijks belaagd door domrechtse fascisten, domlinkse wokies, rancuneuze politici, klikspanen, psycho’s, agressieve imbecielen, lockdownfetisjisten, obsessievelingen, het openbaar ministerie, de politie, noem maar op. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 01.06.2021 @ 12:36

[Home]
 

1 Reactie

op 01 06 2021 at 12:37 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS