Home » Archief » Verplicht naar Mekka


[18.10.2016]

Verplicht naar Mekka

Peter Breedveld

h2

De mensen die door Wierd Duk worden geïnterviewd, hebben allemaal dezelfde boodschap: dat we worden bedreigd door de moslims, dat de overheid naïef is en wij het allemaal maar laten gebeuren uit angst moslims te kwetsen en door de politiekcorrecte elite voor racist te worden uitgemaakt.

Het is bij de Vlaming Montasser Alde’emeh, die gisteren in het Algemeen Dagblad schitterde, niet anders, met dit kleine verschil, dat Duk hem een vraag stelt die ons moet bewijzen dat hij best wel kritisch is: ‘Scheert u moslims niet te veel over één kam?’

Maar het is een voorzetje voor meer Dukkische propaganda. Alde’emeh antwoordt dat er heus moslims zijn die hem steunen en niet langer de slachtofferrol willen spelen en politiekcorrecte elite en damaggieniesegge want dan ben je meteen een racist en blablabla. Precies wat ze allemaal altijd tegen Duk zeggen, en wat Duk zelf ook altijd zegt.

Gederadicaliseerde Syriëganger

Het is een vreemde vogel, die Alde’emeh. Hij zou te gast zijn op het Amsterdamse Brainwash-festival, het afgelopen weekend, maar zei af omdat hij naar eigen zeggen wordt bedreigd door ISIS. Maar in Vlaanderen hangt hem een jaar gevangenisstraf boven het hoofd omdat hij als radicaliseringsexpert een terrorist een valse ‘deradicaliseringsverklaring’ heeft verstrekt. Zijn ‘deradicaliseringscentrum’ is inmiddels wegens overdonderend gebrek aan succes gesloten en ter verdediging van die valse verklaring voert hij aan dat hij voor de Vlaamse Staatsveiligheid werkt.

Stof genoeg voor pittige vragen, zou je denken. Waarom word uitgerekend jij bedreigd door ISIS? Ben je zo belangrijk? Waar bestaan die bedreigingen uit? Waarom weten de Amsterdamse burgemeester en de politie van niets? Wat is de zin van die valse verklaring? Waarom meldt de geheime dienst zelf niet even aan de rechter dat je voor haar werkt? Zo deskundig ben je kennelijk niet op het gebied van radicalisering, als je iemand, die op het punt staat naar Syrië te vertrekken om daar koppen af te snijden, genezen verklaart. Zeg eens eerlijk, zit je nou ondergedoken uit angst voor ISIS of uit vrees voor de Vlaamse autoriteiten?

Arabische zenders

Maar nee hoor. Duk vraagt naar die rechtszaak en gaat enthousiast achter de stok aan, die Alde’emeh voor hem het bos ingooit. Alde’emeh zegt die verklaring te hebben afgegeven in dienst van Staatsveiligheid. Maar in dit stuk beweert zijn advocaat dat hij die verklaring helemaal niet heeft afgegeven, dat het logo van zijn deradicaliseringscentrum en zijn handtekening vervalst zijn.

Duk wil dat allemaal ook niet weten. Hij wil de eeuwige clichés opgelepeld zien over Arabische zenders, die de haat in de Nederlandse moslimhuiskamers brengen, over haatimams en geïmporteerde haat en moslimkinderen, die worden geïmpregneerd met haat en dat er in Nederland binnenkort ook een aanslag komt, want haat, haat, haat, en omdat we verlamd zijn door de angst voor racist te worden uitgemaakt. “Straks moeten de autochtonen nog verplicht op bedevaart naar Mekka!” waarschuwt Alde’emeh.

Slang in de kont

Duk zegt niks. Waarschijnlijk realiseert hij zich dat hij een erectie heeft. Hij zou kunnen vragen of dat onderdeel is van het grote islamitische complot, dat we straks verplicht naar Mekka moeten, erop kunnen wijzen dat Nederland het volgens andere terrorisme-experts heel goed doet qua aanpak van terrorisme, kunnen wijzen op de grote verschillen tussen België en Nederland, kunnen tegenwerpen dat de Arabische zenders, die Nederlandse moslims kijken, vooral soaps en liedjesprogramma’s brengen.1 Kunnen vragen of Turkse Nederlanders ook naar Arabische zenders kijken (die steunen bijna allemaal ISIS! O nee, toch niet, foutje! Boehoehoe! Waarom vertrouwt niemand mij!). Kunnen vragen naar de onderzoeken die zijn boude beweringen staven, bijvoorbeeld dat kinderen in de moskees wordt aangepraat dat ze niet door een slang in hun kont zullen worden gebeten als ze zich opblazen in Syrië.

Enzovoort, enzovoort. Maar Duk vraagt helemaal niks.

Insinuerende stalkers

“Mooi verhaal weer, Dukkie!” zegt zijn hoofdredacteur Hans Nijenhuis tegen hem. “Precies wat onze lezers graag vreten! ‘Niet informeren maar voeren’, is wat ik altijd zeg!”

Op Twitter zijn er wel een paar met kritiek. Maar dat zijn ‘stalkers‘ die dingen ‘insinueren’, insinueert Duk, die een tyfushekel heeft aan lasteraars. Journaliste Frederike Geerdink, wél goed in haar vak, stelt Duk een paar scherpe, kritische vragen. Duk, die klaagt nooit inhoudelijke kritiek te krijgen, reageert door de aandacht te verleggen naar Geerdinks eigen werk2 en insinueert dat ze een relatie heeft met een hooggeplaatste PKK’er en daar haar artikelen door laat beïnvloeden.

En dat is hoe Duk rolt. Dat is hoe veel Nederlandse journalisten rollen. Ze leggen geen verantwoording af en maken iedereen verdacht die aan hun wijsheid durft te twijfelen. Duk brengt bovendien Geerdink, die vorig jaar in de Turkse gevangenis heeft gezeten vanwege haar verhalen over de Turkse Koerden en de PKK, willens en wetens in gevaar. Straf voor haar kritiek op zijn werk.

Goebbelsiaans huftertje

Dat je iedere keer het riedeltje afdraait dat niemand kritiek heeft op moslims uit angst door de poltiekcorrecte elite voor racist te worden uitgemaakt, en dat je dan zelf zorgt dat niemand kritiek op jou durft te hebben uit angst door jou te worden kapotbelasterd of omdat hij dan dreigt zijn familie op je af te sturen.

Een Goebbelsiaans huftertje is-ie. En een waardeloze kutjournalist voor een waardeloze kutkrant.

Meer over mij weten? Lees dit interview met mij van Enis Odaci op Nieuw Wij.

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

1. [Lees Hassnae’s Arabieren kijken als u wilt weten wat er echt in de huiskamers van Nederlandse moslims gebeurt!]

2. [Duk suggereert dat Geerdink, door voor de hand liggende vragen te stellen, ‘lasteraars als Breedveld serieus neemt‘. Veelzeggend.]

Peter Breedveld, 18.10.2016 @ 07:37

[Home]
 

14 Reacties

op 18 10 2016 at 08:33 schreef Sum:

Nou Peter, die vraag van wierdje over moslims over een kam scheren enzo is wel op het randje hoor. Er ging vast een rilling over zijn ruggewervels bij dir vraag.

op 18 10 2016 at 11:06 schreef babs:

Duk brengt bewust het leven van collega Geerdink in gevaar, omdat zij wat kritische vragen stelt. Dat is toch wel de overtreffende trap van fout.

op 18 10 2016 at 11:09 schreef Pyt van der Galiën:

Die beschuldiging van het onderhouden van een relatie met een PKK-officier is bloedlink, ongeacht de vraag of het al dan niet waar is. En dat weet Duk. Wierd Duk is een laffe smeerlap. En de krant die stukken van zo iemand plaatst is nog duizend keer erger.

op 18 10 2016 at 13:22 schreef Mario:

Wat Pyt zegt.

op 18 10 2016 at 13:33 schreef Floris Schreve:

Nog steeds kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat Weird Duck een agenda-journalist is, idd een propagandist met een agenda die ik niet helemaal in beeld heb, maar ongeveer hierop neer komt: Pro-Putin, Pro-Assad, Pro-nationalistisch Europees rechts (van Pegida tot PVV), anti-islam, anti-migratie, anti-EU, anti-Obama. Ergens verwant aan Joost Niemöller, maar dan minder solistisch en extreem en onder de paraplu van een gevestigde krant. Misschien valt het mee, maar het zou me niets verbazen als er een luchtje aan zit. Ik vind het echt een hele vreemde journalist.

op 18 10 2016 at 14:48 schreef Chakir:

Walgelijk, die insinuaties naar Frederike. Despicable zou onze Limburger in Europa zeggen. Dat “twisten” van de ‘gang van zaken” ook, hè. Dat wat eerst volkomen logisch en normaal in elkaar steekt, nl gewoon doorvragen of vragen om door te vragen, is na de twist ineens het omgekeerde: Frederike is de verdachte en het doorvragen van haar bevestigt dat. Trieste gast, maar wel voorspelbaar. Doet ie vaak, zo ook zeggen dat waarom moslims nóóóóit buiten de groep trouwen alles en alleen te maken heeft met… de moslims. Tuurlijk, en vrouwen die lastig worden gevallen heeft alles te maken met… de vrouwen. (http://pauw.vara.nl/media/357476 ergens vanaf minuut tien, maar het gelul van Duk is eigenlijk de hele uitzending).

op 18 10 2016 at 14:55 schreef Chakir:

Opmerking over vrouwen is ironisch bedoeld uiteraard

op 18 10 2016 at 15:50 schreef sjonnie:

Kranten, wat moet je daar mee. Op elke straathoek kun je vandaag de dag een gratis lc, ad, telegraaf, nrc et cetera krijgen.

Kattenbak vulling?

Ik lees die troep niet en mijn kat wil er niet op schijten, pleur op met die zooi.

op 18 10 2016 at 16:34 schreef Duco Douwstra:

Er is geen mens gelijk. Maar moslims hebben net als zoveel geloofsfanaten, de heilige opdracht om iedereen te bekeren. Op dit moment zijn de moslims wel het meest extreem. Maar ook in de Koran luid het eerste gebod volgens mij “gij zult niet doden” maar ik vermoed dat bij velen het woordje NIET per ongeluk of expres is weggelaten. Maar alle moordenaars zullen branden in de hel, voor alle mensen die nog in de middeleeuwen zijn blijven hangen

op 18 10 2016 at 17:50 schreef sjonnie:

Duco, zucht. Je praat poep.

Nimmer een Moslim met zijn voet tussen de deur gehad in tegenstelling tot.

Het zesde gebod luidt : gij zult niet doodslaan.

Ga een opblaaspop neuken jij middeleeuwse strontbaal.

op 18 10 2016 at 18:56 schreef Mario:

“Despicable zou onze Limburger in Europa zeggen…”

Kweenie hoor, Chakir, de bij de EU actieve PVV’ers blijven zelf, sinds jaren, een lachertje.

http://www.mepranking.eu/8/state.php?st=NL&order=SCORE#ranking

Pro-actieve zakkenvullers, zeg maar. ;-]

@Duco
Dominion theology is wat je zoekt. Hetgeen waar in NL o.a. de SGP voor staat. ‘Andersdenkenden’.

aka: https://nl.wikipedia.org/wiki/Heerschappijtheologie
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_religions_and_spiritual_traditions

Have fun..

op 18 10 2016 at 20:27 schreef Chakir:

Ha Mario,

Bedankt voor de links, maar met despicable bedoel ik dit: https://m.youtube.com/watch?v=QcGCBHNcKyI

op 19 10 2016 at 11:47 schreef Abdel:

Dat met die schotels is zo fucking achterhaald. De eerste generatie, dan heb ik het over Marokkanen, kijkt, en enkele geïnteresseerden, maar voor de rest kijkt bijna niemand. Al is het maar omdat de meesten het Arabisch niet machtig zijn..

op 19 10 2016 at 20:37 schreef dewanand:

Miaauw miaauw namastiaauw Shri Peter,

N1: pittig betoog, oren klapperen ervan. Tsja, is nou elke moslim gevaarlijk?? Zijn alle jaguars en poema’s nou liefhebbers van vers, warm, rauw, blank Hollands, bloot vlees?

N2: Maar definieer eens wat een moslimachtige is?? Dit is een hiaat in de hele wetenschap, politiek en jurisdictie.

N3: bekijk dit eens, vijandbeelden hebben te maken met geopolitieke machtsblokken en meta krachten in de economie en monetaire, militaristische wereldpoltiek. Elke machtsblok (incl het generatie verloop) kenmerkt zich door eigen typische vijandbeelden, als historische constanten.

Het filosofendebat: het onredelijke „We moeten af van het vijandbeeld waarin de markt de drager van het kwaad is.”

http://vorige.nrc.nl/krant/article1781215.ece

N4: maar Peter zijn nou de smurfen jou vijanden? Vertel hier meer over aub. Ben jij bang voor de kannibalistische smurfen, die wel vers, rauw en lekker warm blank Europees vlees lusten??? Hhahhaa kijk uit voor de vleesetende hindoe smurfen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS