Home » Archief » De heilige Duk


[16.10.2016]

De heilige Duk

Peter Breedveld

h3

Ik vertel u niks nieuws door vast te stellen dat Domrechts graag uithaalt naar ‘allahtonen’, ‘woestijnnazi’s’, ‘rapefugees’, ‘Gutmenschen’, ‘nuttige idioten van Links’, ‘feminazi’s’ enzovoort, maar niet zo van het incasseren is. Zelf heb ik dat aan den lijve ondervonden toen ik GeenStijl, De Telegraaf, de virtuele knokploegen van de PVV, Carel Brendel, Elsevier, Elma Drayer en onlangs nog Lodewijk Asscher achter me aan kreeg.

Maar de grootste huilbaby van het domrechtse freak-circus moet journalist Wierd Duk zijn. Heeft er inmiddels een carrière van gemaakt de mensheid te waarschuwen voor het gevaar van islamisering, grossiert in groteske leugens over vluchtelingen en moslims, veegt opzichtig zijn reet af met alle regels van de journalistiek, schrikt er zelfs niet voor terug de rouwende vader van twee verdronken jongetjes verdacht te maken, maar waag het niet hem te bekritiseren want dan jankt-ie over smaad en laster en karaktermoord en gaat-ie klagen bij je baas of je opdrachtgevers.

Brullende ogers

Vorige week schreeuwde hij moord en brand omdat Volkskrant-columnist Peter Middendorp zijn erbarmelijke journalistiek aan de kaak had gesteld, met in zijn kielzog weer dat hele zooitje brullende ogers, waaronder Esther Voet en Afshin Ellian. De Volkskrant schrok er zo van dat ze meteen een rectificatie plaatste die achteraf toch weer overhaast en onterecht bleek te zijn. Vergelijk dat met de Mohammed Rashid, die een rechtszaak tegen de Volkskrant won omdat die hem op de voorpagina te kijk zette als moslimterrorist, en waartegen de Volkskrant nu in beroep gaat.

Jeroen Pauw beet Duk toe dat-ie niet zo moet janken en Middendorp maar van inhoudelijke repliek moet dienen. Maar dat kan Duk niet, want er is geen inhoud. Er is alleen zijn verhaaltje dat we worden bedreigd door de moslims en die zegt het ook, en die ook.

Laster en smaad

Duk houdt zijn collega’s met argusogen in de gaten. Ziet hij daar een journalist die Peter Middendorp retweet? Dan springt-ie in zijn Dukmobiel en zet-ie met gillende sirenes de achtervolging in.

Gisteren ging Duk achter een buschauffeur aan die tweette dat Wierd Duk een journalist noemen hetzelfde is als Goebbels minister van informatie noemen. Het hele christendom zit nu achter die man aan, want Duk wil niet vergeleken worden met een Nazi (zelf kotst-ie er zoveel Nazivergelijkingen uit dat je zou denken dat-ie per stuk wordt betaald). Uiteraard wordt zijn werkgever nu belaagd, want dat is de standaardprocedure bij Domrechts, en hij doet ook iets bij de FNV, dus die wordt ook lastiggevallen. Door Esther Voet, onder andere, die er ook haar levenswerk van maakt heel fanatiek iedereen kapot te maken, die iets vindt dat haar niet zint.

Huisvaders, trollen, een keur aan PVV-homunculi en zelfs een redactiechef van Het Algemeen Dagblad, Paul van den Bosch, bedreigen de buschauffeur met rechtszaken wegens laster en smaad en vallen zijn werkgever en het FNV lastig.

Want de heilige Duk is beledigd.

Duk dreigt dat hij een dagvaarding kan verwachten en beweert dat zijn familie in het verzet heeft gezeten en hele goede juristen heeft.

Gewapende clash

Niet zo goede juristen dat ze hem waarschuwen dat-ie zich voor lul zet, want de buschauffeur heeft niks fouts gedaan. Hij heeft gewoon gelijk. Duk is net zo min journalist als Joseph Goebbels de wereld voorzag van ‘informatie’. Je zou ook kunnen zeggen dat Duk net zo min journalist is als Donald Duck een matroos, of net zo min journalist is als ijs spinazie is. Of gewoon dat Duk een kutjournalist is, want dat is-ie.

Hé, wil je niet met Goebbels worden vergeleken? Dan moet je misschien niet dag-in, dag-uit je podium in de landelijke media gebruiken om door middel van leugens het volk op te zetten tegen een bevolkingsgroep. Dan moet je niet gewoon en public verklaren dat je tegen vluchtelingen hitst omdat je uit bent op een politieke aardverschuiving. Dan moet je niet verkondigen dat er straks een gewapende clash komt, waarna een periode van herbezinning zal volgen, een nieuwe orde. Want dat klinkt nogal, eh, fascistisch.

Jodenhater

En als je zo’n hekel aan laster hebt, moet je kappen mensen lukraak voor ‘jodenhater’ uit te maken (je hebt er echt een handje van) en ze achter hun rug om verdacht te maken bij hun opdrachtgevers en zelfs bij hun vrienden.

Misschien moet u lachen omdat Duk een ridicule figuur is en ik hem hierboven te kakken zet, maar de zaak is in werkelijkheid heel ernstig. Een heel leger van haatgnomen inzetten tegen een onbekende tweep zonder noemenswaardig podium, zijn werkgever en vakbond benaderen en dreigen met rechtszaken vanwege een vinnig tweetje is buiten alle proportie. Pure intimidatie en typisch iets voor een laffe, fascistoïde hufter als Wierd Duk.

De verzetsstrijders in zijn familie zullen wel trots op ‘m zijn.

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 16.10.2016 @ 13:43

[Home]
 

28 Reacties

op 16 10 2016 at 14:01 schreef Bertje Knor:

Zo he Breedveld 10 punten erbij…….
Bravo….

op 16 10 2016 at 14:05 schreef Sasha Berkman:

Peter, je bent een held! echt waar. Misschien kun je in die rechtzaak tegen die chauffeur als getuige deskundige optreden als je daar tenminste zin in hebt.
Zo’n varken als Wierd Duk haalt je echt het bloed onder de nagels.

op 16 10 2016 at 15:06 schreef Sum:

Wat heel goed bij dukkie is te zien op tv bij repliek, is zijn minachting. Hij is zo ontiegelijk minachtend en respectloos naar andersdenkenden, mooi om te zien. Beetje tegengas en hij schudt al met zijn dikke kop. Hij is dusdanig fascistoïd, dat het lekt uit zijn poriën, tweets, zijn gehele houding. Zijn hyperbolen over zijn journalistiek en auteurschap is een aparte DSM criteria waard.

op 16 10 2016 at 15:08 schreef Pyt van der Galiën:

@Sasha

Er komt geen rechtszaak. Pure intimidatie. Of pure stompzinnigheid, dat kan ook. Er is helemaal geen strafbaar feit om een aanklacht op te baseren.

op 16 10 2016 at 15:16 schreef sjonnie:

Iedereen kan aangifte doen bertje en sasha.
Ontlast Peter en gaat uw gang.

op 16 10 2016 at 15:29 schreef Raspoetin69:

De steun van Peter voelt warm en idd Sasha ik maak me geen seconde zorgen over die rechtszaak. Ik mag dan geen noemenswaardig podium hebben, maar ik laat mij niet heel makkelijk intimideren, maar dat hij het überhaupt probeert zegt alles over deze nep-journalist en dat hoofdredacteur vd Bosch van het AD hier vrolijk aan meedoet verklaart meteen hoe het in vredesnaam kan dat Duk zijn xenophobe bagger kritiekloos in de krant krijgt.

En wat betreft zijn trollenleger. Als buschauffeur ben ik wel t een en ander gewend aan scheldpartijen dus ik lust die simpele zielen rauw…

Toch is het fijn om vrienden als Peter in de TL te hebben. ‘T voorkomt dat je het gevoel krijgt de enige te zijn die nog in verzet komt tegen domme haat.

op 16 10 2016 at 15:59 schreef Trawant 665->667:

Valt me nog mee van Pauw trouwens dat die Duk zo van repliek bedient. Blijkbaar begint die hele islamkritiekkliek hem de keel uit te hangen.

op 16 10 2016 at 16:02 schreef Sasha Berkman:

Altijd fijn een strijdbaar iemand te ontmoeten!

op 16 10 2016 at 16:11 schreef Natasha Gerson:

Go Alexander!

Och gossie, de familie van Duk zat ook in het verzet. Zal wel n gevalletje Do Ist Der Bahnhof zijn. Of van die types die dreigden hun onderduikers erbij te lappen als ze niet hard genoeg werkten of hun geld op was of zich niet tot Jezus wilden bekeren.

op 16 10 2016 at 16:15 schreef Mario:

Die familie van Duk zat, gelijk vele zelfverklaarde “echte Nederlanders”, na de oorlog in het verzet?

#freeraspoetin al trending? /s

op 16 10 2016 at 16:21 schreef Sum:

Dapper van Alexander, en nee je staat niet alleen. Sterker nog, meer mensen dan je denkt staan achter. We hebben alleen last van laffe politici van VVD/PVDA/SP/GroenLinks….

op 16 10 2016 at 16:37 schreef MNb:

Sjonnie, een aanklacht indienen garandeert nog geen rechtszaak.
Raspoetin, je hebt me flink aan het lachen gekregen. Göbbels was Rijksminister van Volksvoorlichting en Propaganda, dus de vergelijking was de spijker op de kop.

op 16 10 2016 at 16:58 schreef Koos Swart:

Ik lees aandachtig mee. Ik ben ook zeer geïnteresseerd in het kliekje dat een naïeve studente voor hun karretje heeft gespannen waarvan je je mag afvragen of ze wel oud en wijs genoeg is om dit soort uitspraken te doen.

op 16 10 2016 at 17:23 schreef Tim:

Het maakt natuurlijk niks uit dat zijn familie in het verzet zat. Het maakt ook niks uit wanneer je opa een NSB’er zou zijn geweest. Het gaat er om wat je nú doet.

Ik zit niet op twitter, maar wat een verschrikkelijk medium. Het is puur pesten, met als doel andersdenkenden te intimideren. Ik dacht dat na de vierde klas van de middelbare school het wel zou zijn afgelopen met ‘ik haal mijn neef erbij’ maar dat is precies wat er gebeurt. Iemand zegt iets onwelgevalligs en meteen wordt er een groep neven ‘getagged’.

En zo’n hoofdredacteur van het AD. Wat denkt zo’n man? Dat wanneer iemand een mening heeft een werkgever een certificaat van goedkeuring dient te verstrekken?

op 16 10 2016 at 20:11 schreef Chakir:

Die Wierdo hè, ik lees, hoor en zie hem zo vaak. Er is bijna geen ontkomen aan. Wat ik zo fascinerend vind is dat hij op mij overkomt als een berekenende ophitser. Ik zou hem geen fascist noemen, dat is misschien een beetje ongenuanceerd. Echter: over welk onderwerp het ook gaat, hij draait wel altijd keurig het handboekje af van de welbekende propagandisten uit de 1e helft vd 20e eeuw. Van de week hoorde ik hem op de radio over het “voltooid leven”-verhaal van minister Schippers. Wat je van dit onderwerp ook vindt, Wierd zorgt er bij mij voor dat ik per definitie het tegenovergestelde vind. Gezond wantrouwen. Hij haalt (met verheven stem) in deze uitzending alles uit de kast, of beter gezegd uit het boekje, compleet met trucendoos, leugens, misleiding en last but not least een bizarre benaming voor verpleegkundigen en artsen die zich bezig houden stervensbegeleiding: DOODSESKADERS. Het is echt waar: http://www.nporadio1.nl/langs-de-lijn-en-omstreken/onderwerpen/378866-nieuwsforum-verkiezingsprogramma-s-en-horrorclowns
Peter, je hebt helemaal gelijk! Het is in ieder geval gewoon een kutjournalist.

op 17 10 2016 at 06:59 schreef Bart:

Lekker bezig Peet.

op 17 10 2016 at 13:56 schreef Hermann:

@ Mario. Maar aan ’t begin van de oorlog was er toch veel te doen in het Koninkrijk der Nederlanden?

“The ‘Germans’ included not only members of
the National Socialist party, but also German Jews, political refugees from German-occupied areas and even Dutch citizens born in Germany.”
http://jdlkremer.angelfire.com/DEI.German.WWII.pdf

Zoals men hieronder kan lezen, toch jammer dat Duk, hij komt uit een gegoede familie (hervormd predikantengezin), al in 2015 zich niet bij Pauw kon uitspreken. Helaas, tegenwoordig leef je onder de knoet van al die ‘Gutmenschen”. Dat moeten we met z’n allen niet willen.
https://opiniez.com/2015/10/14/wierd-duk-en-alles-wat-hij-niet-bij-pauw-kon-vertellen/

op 17 10 2016 at 16:02 schreef Mario:

@Hermann, Duk is een hypocriete hufter die (nu) loopt te pochen met daden waar hij persoonlijk part noch deel aan had.

Huilebalken bij/ via dat blogje voor en door islamofoben en andere dorpsidioten opiniez boeit me niet. Die pdf ga ik later wel even lezen, dank.

op 17 10 2016 at 16:55 schreef MNb:

Ja, Hermann, dankzij de Duitsers trok de Nederlandse economie aan tot pakweg de zomer van 1943. En daarom mag Dukkepuk niet vergeleken worden met Göbbels ook al liegt hij je broek van je kont.
Volgens de Hermanniaanse logica zit je dan nl. onder de knoet van de Gutmenschen. En jij heet Hermann, dus je hebt altijd gelijk. Want Hermann. En Hermanniaanse logica.

op 17 10 2016 at 18:56 schreef Bea:

@Herman
Dank voor die link met prima quotes van Wierd daarin.

op 18 10 2016 at 13:14 schreef Hermann:

@MNb. ’n Reactie met humor. Echt! Wierd vindt vast ‘De lange arm van Erdogan’ een waarheid als ’n koe. Soortgelijks was er aan de hand in 1940, toen gewoon iedereen, die maar ’n zweem Duits over zich heen had, gezien werd als ‘De lange arm van Hitler’. Opsluiten in het concentratiekamp op eiland Onrust, was het devies. Verzetshelden waren ze, die Nederlanders. De geschiedenis herhaalt zich.
@ Bea. Wierds interview integraal bij neonaziblog ‘Frisse kijk’, waar ze helemaal van uit hun dak gaan. (Geen geen link.) Geïnterviewd door Maja Mischke: “Ik denk dat Wierd Duk gelijk heeft.” http://www.volkskrant.nl/opinie/noem-dat-maar-onschuldig~a4164727/ Artikelen van Wierd integraal op het rechts-radicale blog E.J. Bron: https://ejbron.wordpress.com/2016/10/04/achter-islamisering-zit-een-plan/
Dat maar duidelijk is, voor wie Wierd eigenlijk schrijft. Helaas hebben PB, @ Chakir en anderen hier gelijk.

op 19 10 2016 at 11:24 schreef Robert:

Wierd Duk is volslagen krankzinnig, maar helaas op een gevaarlijke manier.
Kijk alleen maar even naar de laatste drie minuten van dit interview met hem (met dank aan Hermann) https://vimeo.com/142343809#t=42m00s

op 20 10 2016 at 12:09 schreef Sasha Berkman:

De zaak heeft een staartje:

http://www.krapuul.nl/politiek-blog/fascisme-en-neo-nazisme/2607573/knieval-fnv-voor-extreemrechts/

http://www.krapuul.nl/overig/inzending-tips-overig-2/2607651/lidmaatschap-niet-opzeggen/

op 20 10 2016 at 19:28 schreef Jan betram:

De eerste fout die je maakte is hem dom rechts te noemen. Een agitator is niet dom maar zeer slim. Hij gebruikt andere mensen die er niet over nadenken voor zijn eigen doel.
Mijn overtuiging:
In de politiek is de leugen de halve waarheid tot dat een ander de leugen met feiten kan weerleggen. En gelogen dat er in de politiek word!!!!!!
Het weerleggen van zijn opsommingen die hij rond strooit werkt veel beter. Hoe meer hij zich hier tegen verzet hoe mee hij als leugenaar en iemand met een zeer grote duim gezien gaat worden.
Gebruik dus niet zijn manier van schelden. Dat werkt niet

op 20 10 2016 at 19:32 schreef Peter:

Oh piss the fuck off.

op 21 10 2016 at 22:58 schreef dewanand:

REF Cit:

op 16 10 2016 at 14:05 schreef Sasha Berkman:

‘Peter, je bent een held! echt waar. Misschien kun je in die rechtzaak tegen die chauffeur als getuige deskundige optreden als je daar tenminste zin in hebt.
Zo’n varken als Wierd Duk haalt je echt het bloed onder de nagels.’

——– Reactie dewa aapje en wieroe:

N1: ja Sasha gelijk heb je, Peter is een deskundige nu en een eigen Frontaal Naakte Politieke partij zou nu heel goed zijn voor alle ingezetenen in het huidige Nederland incl de zgn illegalen, die vogelvrij zijn en vaak ook statenloos.

N2: even googlen….. shit zeg:
Zijn wij mensen allemaal afstammelingen van varkenschimpansees?
Door
Alejandro Tauber
Editor, Netherlands

10 July 2013 // 03:10 PM CET

http://motherboard.vice.com/nl/read/zijn-wij-mensen-allemaal-afstammelingen-van-varkenschimpansees

N3: volgens de bron hieronder zou DNA (mens en varken) voor 40 procent overeenkomen met chimansee 98,6% en met kip 7%

https://www.startpagina.nl/v/wetenschap/biologie/vraag/228449/dicht-dna-varken-mens

N4: maw Sasha correctie v je zin cit exact gezien is:
[Zo’n 40 % varken als Wierd Duk haalt je echt het bloed onder de nagels.]

N5: miaauw, waldo is 40 % varke

op 26 10 2016 at 12:11 schreef Martine:

Hoi Peter,

Hier nog een fossiel dat het papieren AD leest. Ik maak me al sinds sept 2015 druk om Duk. Ik begrijp niet dat het AD hem een podium blijft bieden. De hype rondom Keulen zag ik gewoon in zijn tweets ontstaan. Ik heb destijds ergens aangeboden om dat in kaart te brengen. Maar ze zaten daar niet te wachten op een “persoonlijke vete”. Inmiddels ben ik Dukmoe, maar wel opgelucht dat velen hem doorhebben.

op 05 11 2016 at 22:50 schreef A. Stenders:

Duk durft zaken te benoemen die door verraders worden gebagatelliseerd.
Mensen als Breedveld knagen aan de fundamenten van Nederland.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Harde Por

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O De meest gelezen stukken van 2023

O Willem Kraan zou met Scharwachter en Dibi hebben meegeprotesteerd

O Neem PVV-stemmers serieus!

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS