Home » Archief » We mogen niks meer van de polderapen


[25.02.2023]

We mogen niks meer van de polderapen

Peter Breedveld

Ken je die van die ecoloog die een lezing over wolven zou houden in een Puttense openbare bibliotheek? Nou die hield ie dus niet, want mocht niet van Domrechts. “Felle tegenstanders van de wolf”, schrijft NOS, kochten na een oproep op sociale media alle kaartjes voor de lezing op en de bibliotheek kan de veiligheid van de aanwezigen niet meer garanderen.

Heel normaal in Nederland, tegenwoordig, dat van alles niet doorgaat omdat het niet mag van de polderapen, van het rechtse gajes. Maar in NRC, de Volkskrant en Trouw lees ik dat de vrije meningsuiting in gevaar is vanwege woke.

De stichting die de lezing in Putten dreigde te verstoren, de Stichting Annemieke van de Volendamse Annemieke van Straaten, lijkt me niet zo woke. Annemieke werd door de Reclame Code Commissie op haar vingers getikt vanwege een schreeuwerige advertentie in De Telegraaf, waarop Nederland wordt gewaarschuwd voor het gevaar van de wolf, ‘een bedreiging voor mens, kind, huisdier, paard, vee & natuur’. Nepnieuws, maar daar heeft Van Straaten geen boodschap aan. Die advertentie is niks vergeleken bij de hysterische nonsens die ze verspreidt via interviews in de regionale media, die geen genoeg van haar lijken te kunnen krijgen.

Wolvencomplot

Van Straaten denkt dat de wolf een complot is, jawel, om de boeren kapot te maken vanwege de stikstofagenda van de overheid. “De wolf dient een veel groter doel dan iedereen denkt. De belangen zijn groot!” schuimbekt ze in een paardenblad.

Van Straaten is een dierengekkie en dus bloedfanatiek en monomaan. Ze maakte eerder deel uit van de extremisten die medewerkers van Staatsbosbeheer bedreigden en intimideerden en de wet overtraden vanwege het wildbeheer in de Oostvaardersplassen. Daar ontdekten de dierenliefhebbers dat wilde dieren niet, na een rijk leven in grazige weiden en weelderige bossen, omringd door familie en vrienden vredig sterven bij het licht van een volle maan. Nee, dieren worden afgemaakt door andere dieren, gaan dood van honger of dorst of verdrinking, omdat ze een poot breken of ziek worden. Zelden is het een mooie dood.

Daar raakten de actievoerders overstuur van en dus moesten er mensen worden bedreigd en geïntimideerd. En wie is er dan nooit ver weg? Thierry Baudet. Hier staat Van Straaten samen met Baudet op de foto, want Baudet bleek opeens ook een natuur- en dierenliefhebber te zijn. “Boehoe, de diertjes! Maar dan wel de boeren en ook de jagers steunen en tegen ‘groene subsidieclubjes’ zijn.

Kennis vergroten

Van Straaten is ook tegen antiracisten en voor Zwarte Piet. Toen Jerry Afriyie en zijn club Kick Out Zwarte Piet in 2021 in Voldendam tegen Zwarte Piet kwamen demonstreren, riep Van Straaten een klootzak die ze bekogelde met visafval uit tot held.

Dat u zich niet door haar om de tuin laat leiden, want ze gaat nu als een viswijf tekeer over de berichtgeving rond die afgeblazen lezing en beweert dat zij en de andere felle tegenstanders van de wolf alleen maar kaartjes hadden gekocht en niets kwaads in de zin had. Tuurlijk, je wilde graag meer weten over de wolf van iemand die er verstand van had, toch, Annemieke? Je wilde je kennis vergroten.

Cancelcultuur heet dat toch? Rechts mag zogenaamd niks meer zeggen, maar kent u die van die naturisten die gingen naaktzwemmen in een subtropisch zwembad? Ze gingen niet, want mocht niet van de polderapen. Kent u die van die klimaatactivisten die gingen debatteren in De Zwijger? Gingen ze niet, want mocht niet van de polderapen. Kent u die van die universiteits- en hogeschoolbladen die een diversiteitsenquête gingen uitzetten op de Nederlandse campussen? Gingen ze niet, want mocht niet van de polderapen. Kent u die van die schrijver die het gedicht voor de Kinderboekenweek ging schrijven? Ging hij niet, want mocht niet van de polderapen.

Abortus

Diversiteitsmedewerkers aan universiteiten en hogescholen worden bedreigd omdat diversiteit niet mag van de polderapen, wetenschappers worden bedreigd omdat wetenschap niet mag van de polderapen. We moeten weer vechten voor het recht op abortus en voor vrouwenrechten, en voor LHBTI-rechten, want dat mag allemaal niet van de polderapen. Je kunt niet eens meer een fucking lezing verzorgen over de wolf, want dan word je bedreigd door die vuile fascisten.

Ik persoonlijk heb er schoon genoeg van dat ze de dienst uitmaken in Nederland. Het wordt tijd dat we ons gaan verweren tegen dat weerzinwekkende schorem. Ik wil naar lezingen, ik wil naaktzwemmen, ik wil veilig met mijn Marokkaanse geliefde over straat, ik wil naar een D66-bijeenkomst kunnen zonder daarna weken te worden geterroriseerd door GeenStijl-tuig en de PVV, ik wil dat mensen veilig kunnen demonstreren voor het klimaat en tegen racisme en ik wil dat schrijvers kunnen schrijven wat ze willen zonder te moeten onderduiken vanwege de agressie van polderapen die godverdomme nog nooit van hun leven een boek hebben gelezen.

Dat wil ik en ik wil het nu.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 25.02.2023 @ 13:30

[Home]
 

1 Reactie

op 25 02 2023 at 13:30 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS