Home » Archief » Rechts moet z’n hypocriete gewelddadige bek houden over hypothetisch links geweld


[24.02.2023]

Rechts moet z’n hypocriete gewelddadige bek houden over hypothetisch links geweld

Peter Breedveld

De afgelopen jaren hebben we behoorlijk wat dodelijk rechts geweld gezien. Anders Breivik schoot, geïnspireerd door Geert Wilders, tachtig linkse kinderen dood. Breivik heeft veel bewonderaars in Rechts Nederland. Tristan van der Vlis, ook een PVV-aanhanger, pleegde een massamoord in Alphen aan de Rijn. Ook Karst Tates, die in Apeldoorn op Konninginnedag 2009 met zijn auto op een groep Oranjefans inreed en zo acht mensen vermoordde, was een rechts-radicaal.

In binnen- en buitenland hebben rechtse racisten dood en verderf gezaaid. Brenton Tarrant schoot 51 moslims dood in Christchurch, rechtse terroristen vermoordden de Britse politicus Jo Cox en de Duitse politicus Walter Lübcke. Els Borst is vermoord door een godsdienstwaanzinnige, zegt iedereen. Alleen was zijn motivatie wel dat Borst blinde mensen wilde euthanaseren. Uit welke hoek kwam de haatcampagne tegen Borst als massamoordenaar vanwege de euthanasiewet? Rechts, inderdaad.

Moslims vergassen

In 2015 riep Geert Wilders op tot “verzet” tegen de komst van asielzoekers en het gevolg was een orgie van geweld. Er werd door Boze Burgers slag geleverd met de ME, asielzoekerscentra werden gebombardeerd, politici en hun kinderen werden bedreigd. Toen na zo’n golf van geweld een AZC werd afgeblazen, feliciteerde Wilders de daders met dit klinkende resultaat.

Wilders verklaarde de totale oorlog aan de multiculturele elite. Hij wil tientallen miljoenen moslims uit Europa deporteren. Hij wil met scherp op Marokkanen laten schieten. Zijn aanhang wil moslims vergassen en vluchtelingen in tienen hakken. Er zijn lijstjes in omloop met de namen van links- en deugmensen die eraan gaan als Wilders aan de macht is. Ik sta op verschillende van die lijstjes.

Gewapende clash

Wierd Duk hoopt ook op een gewapende clash. Jarenlang heeft hij zijn lezers lekker zitten maken met verhalen over burgers die wapens verzamelen om het bruine moslimtuig van de straten af te schieten. Hij verzorgde de PR voor de Blokkeerfriezen, die bij Dokkum een snelwegblokkade organiseerden om een bus vol antizwartepietactivisten te verhinderen om bij een Sinterklaasintocht te demonstreren. Daarbij werden de activisten bedreigd en geïntimideerd. De politie werd gesommeerd de activisten rechtsomkeert te laten maken en de politie gehoorzaamde uiteraard.

De activisten zijn in de jaren daarna steeds met geweld en bedreigingen geïntimideerd. Ze werden bekogeld en bespuugd terwijl de politie toekeek, in Den Haag werden ze belaagd terwijl ze zaten te vergaderen, na een oproep van de Haagse behangkoning John van Zweden. Er gingen ruiten aan diggelen en er werden auto’s vernield. De activisten hebben binnen doodsangsten uitgestaan. Nooit is Van Zweden daarvoor opgepakt.

Terreurboeren

Vorig jaar was het weer raak in Staphorst. Antizwartepietactivisten werden omsingeld door racisten met fakkels die hun auto overgoten met vloeibare brandstof. De politie keek toe.

Al het racistische geweld van de politie en al het disproportionele geweld van de politie tegen klimaatactivisten is rechts geweld. De politie is de gewapende tak van de PVV.

Vorig jaar werd het land voortdurend geteisterd door terreurboeren, opgejut door rechtse partijen, onder andere die van Caroline van der Plas. Ze blokkeerden snelwegen (boeren mogen dat, klimaatactivisten niet), verbrandden asbest en intimideerden bedrijven die opdracht hadden gekregen hun rotzooi op te ruimen. De politie sympathiseert met ze. Het zeer gewelddadige Farmers Defence Force, aangevoerd door de zeer gewelddadige terrorist Mark van den Oever, die ongehinderd doorgaat met dreigen met nog meer geweld, is een uitgesproken rechtse beweging.

Pogrom

Vorig jaar zagen we verder nog een pogrom en zoals altijd veel geweld tegen moslims en vluchtelingen, want dat is waartoe al dat gehits van Wilders, Nanninga, Baudet, Eerdmans, Van Haga enzovoort leidt. Van de week werd Sigrid Kaag geïntimideerd door “Boze Burgers” met fakkels. Cadeautje van Wilders.

We kunnen stellen dat Nederland zucht onder een gewelddadig terreurbewind van Rechts.

Pogrom

Maar nu maakt Rechts al een week lang geweldig veel kabaal om een bijeenkomst, inmiddels verboten, waarop onder andere gediscussieerd zou worden over de vraag of klimaatactivisten geweld mogen gebruiken. Vooralsnog staan de klimaatactivisten vooral bloot aan geweld, rechts geweld, en gaan ze uiterst vreedzaam te werk.

De Telegraaf en de PVV zijn aan het hitsen tegen een GroenLinks Kamerlid dat op de bijeenkomst zou spreken omdat ze het onderwerp “spannend” vond en volgens Wierd Duk, dat is dus Wierd Duk van de Gewapende Clash en Heil Poetin en Hup Blokkeerfriezen, is flirten met geweld traditie bij GroenLinks. PVV’er Harm Beertema, van de partij die dus met scherp op Marokkanen wil schieten en oorlog wil voeren tegen de multiculturele elite, is opeens ook tegen geweld.

En maar zeiken en drammen en framen. PvdA en GroenLinks organiseren een bijeenkomst over linkse samenwerking en zuigjournalist Chris Aalberts suggereert dat die ook wel weer over geweld zal gaan. Nota bene Annabel Nanninga, die nazi’s bewondert en ebola operde als oplossing van het vluchtelingenprobleem, denkt een moreel oordeeltje te moeten vellen.

Het was een prikkelende stelling, zoals je die altijd hebt bij dit soort debatten. Onlangs moest ik als panellid zelf reageren op de stelling dat witte journalisten niet over mensen van kleur mogen schrijven. Links mag niet eens over geweld praten, terwijl Rechts pogroms organiseert, aanslagen en massamoorden pleegt, politici bedreigt en vermoordt en Boze Burgers ophitst tot gewelddadig verzet?

Flikker toch op.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 24.02.2023 @ 11:41

[Home]
 

1 Reactie

op 24 02 2023 at 11:41 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS