Home » Archief » Wie beschermt ons tegen de politie? (2)


[13.09.2014]

Wie beschermt ons tegen de politie? (2)

 


Reportage van Kevin P. Roberson (Voorbeeldallochtoon)

 

De politie en de Haagse burgemeester zijn boos vanwege een ‘lastercampagne’ tegen de politie en ook CDA’er Ibrahim Wijbenga, die de laatste tijd een verbeten campagne voert tegen tegendraadse allochtonen, heeft liever dat we allemaal de andere kant opkijken als de Haagse politie als hondsdolle bokito’s losgaat op kinderen en daarna iedereen in elkaar ramt die daar wat van vindt.

Maar ik heb geen zin om mijn kinderen te laten mishandelen en dood te laten schieten door de gewapende tak van de PVV, sorry. Nou ja, mijn kinderen zijn blank en lopen aanzienlijk minder risico. Je bent gewoon fucked als je een tintje hebt. Fucked als je blijft staan, fucked als je wegloopt, want het is hoe dan ook een bedreigende situatie voor de tot de tanden bewapende hermandad, die straks uiteraard adequaat gehandeld blijkt te hebben en een bloemetje krijgt aangeboden.

Gut, hoe zou het nou toch komen dat zoveel jonge Marokkanen zich van de Nederlandse samenleving afkeren? Kijk maar naar het filmpje en je hebt je antwoord. Omdat ze hier als minder dan stront worden behandeld door geüniformeerde bullebakken, door de media en door ambitieuze politici die graag op televisie willen om hun carrière te vlotten. (PB)

Filmpjes, 13.09.2014 @ 12:29

[Home]
 

35 Reacties

op 13 09 2014 at 13:52 schreef Sasha Berkman:

De politie is (net als het leger) allang geen afspiegeling meer van de nederlandse samenleving.

op 13 09 2014 at 14:02 schreef Egbert:

Dat de burgemeester en de politiecommissaris hier tijd voor hebben. Hebben ze al een politieverhaaltje verzonnen? Alle uitspraken van de agenten gecoordineerd? Goed doorgesproken met het OM?

op 13 09 2014 at 14:25 schreef MNb:

Oh, wat hoop ik dat de één of andere advocaat tot op de bodem wil gaan om dit aan te pakken. Dat zeg ik uit geheel egoïstische motieven. Mijn zoon heeft namelijk ook een kleurtje. Bovendien ben ik nog niet vergeten dat ik er op mijn 15e evenzeer als een slungel uitzag.

op 13 09 2014 at 14:43 schreef Natasha Gerson:

Staatsliedenbuurt 1984-85/ buro Raampoort. Politie heeft gezag verloren in een complete buurt na odat deze ziet hoe gestoord ze reageren op n lastige groep jongeren, die als gevaarlijke terroristen behandeld worden. Politie versus buurt escalatie. Bepaalde, specifieke juten raken bekend met naam en toenaam wegens sadisme en obsessief handelen. Op buro heerst angstcultuur wegens overwicht controlfreaks en sadisten. Kwestie van tijd voor eea escaleert in dodelijk incident, waarbij onderzoek eindigt in blaming the victim

op 13 09 2014 at 18:22 schreef frans:

Tja als je als burger de politie provoceert dan vraag je erom . Mag je nog blij zijn dat je niet in een ander land woont .
In Marokko doen ze dat echt niet !

op 13 09 2014 at 21:34 schreef Ralph van der Geest:

http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/339106/bloedhonden-aan-het-werk-deel-2/
wij hebben er ook over geschreven en helemaal prima dat van Aartsen en de PVV-knokploeg betaald van belastinggeld nu boos zijn. Dat is een teken dat de kritiek en de volkomen terechte woede ze raakt. Ook hier geldt: ze roepen het zelf over zich af. Moeten ze niet degenen die op de social media e.d. kritiek en woede uiten kwaad aankijken zeg. Helemaal hondsbrutaal van dat geteisem.

op 13 09 2014 at 21:49 schreef Maarten:

Maar waarom moeten ze die gozer hebben, überhaupt? Willekeurig?
Dat ze daarna heftig reageren (de politie) kan ik wel begrijpen. Het staat aardig te escaleren. Waarom laten die omstanders de politie niet gewoon hun werk doen?
Als je dat elke keer voor je kiezen krijgt dan is het niet gek dat er gediscrimineerd wordt.
En die jongere Marokkanen keren zich nu al meer dan 25 jaar van de Nederlandse samenleving af. Dus het is wel een beetje de kip of het ei.

op 13 09 2014 at 22:08 schreef babs:

De mensen achter de zogenaamde lastercampagne hebben precies de juiste vorm van actie gevonden.Namen en rignummers, goed gedaan!

op 14 09 2014 at 08:30 schreef sjap:

Je ziet toch overduidelijk dat die jongen zich verzet tegen de politieman op het moment dat de politieman zijn arm pakt. Dan volgt uiteraard arrestatie.

op 14 09 2014 at 10:06 schreef Kimo:

Maarten, en al die Marokkanen die zich niet van onze samenleving afkeren, worden uiteraard ook o zo warm verwelkomd in ons midden of niet?
Vind je t gek dat ze zich vervreemden als ze op geen enkele wijze geaccepteerd worden.
Lekker makkelijk roepen als kaaskop.

op 14 09 2014 at 10:49 schreef Vipsania Agrippina maior:

“gewapende tak van de PVV”

Mooi gevonden. Maar eigenlijk zijn het een soort veredelde belastinginners geworden.

op 14 09 2014 at 11:26 schreef coszmo:

Wat een flauwekul zeg : Gewapende tak van de PVV.

Wat een stemmingmakerij

op 14 09 2014 at 19:26 schreef Maarten:

@Kimo
Ik ben er ook niet blij mee dat het veel onschuldige treft. Het moet niet leuk zijn voor de goedwillenden. Ik reageer echter op de schrijver van het stuk, die doet overkomen alsof het door discriminatie komt dat deze jongens zo zijn geworden. Ik ben echter opgegroeid in Gouda en heb dus de 1e gen nakomelingen meegemaakt. Dat was niet veel anders dan nu. Of dat kwam doordat ze toen al van kinds af aan zijn gediscrimineerd terwijl het zulke lieve jongens waren. Dacht het niet.
En veranderen gaat het niet. Ze worden gediscrimineerd veelal om het gedrag van de jeugdige jongens. En die jongens gaan zich weer extra vervelend gedragen omdat ze gediscrimineerd worden/voelen. Hoe ga je die cirkel doorbreken?

op 14 09 2014 at 19:34 schreef Maarten:

Kijk je moet ook uitkijken dat je niet alles onder de noemer van discriminatie gaat schuiven. Hoogstwaarschijnlijk discrimineerde deze agent, maar ik heb in Den Haag wel vaker buitensporig gedrag van agenten meegemaakt, ook tegen kaaskoppen.
Het probleem met het werk van agenten is natuurlijk ook dat zij een risico inschatting moeten maken en dan is discriminatie voor hen een handige tool. Zij het tegen voetbalsupporters / woonwagenkampers, etc. Is niet goed natuurlijk.

op 15 09 2014 at 16:44 schreef vander f:

@frans,
yep, dat klopt maar omdat ze in een ander land je gelijk in elkaar rossen en in de cel flikkeren hoeft dat nog niet te zeggen dat we dat dus hier ook maar hebben te accepteren.
De politie hoort de burger te dienen, niet staat, die overigens ook dienstbaar hoort te zijn,
al zou je dat soms niet zeggen.
Macht corrumpeert, macht hoort beteugelt te worden, gecorrigeerd door de burger, daar hebben we o.a. stemrecht en een onafhankelijke rechtsprekende macht voor

op 16 09 2014 at 07:27 schreef Hiek:

Kwestie van perspectief. Omstanders zien een zoontje mishandeld worden, agent ziet verzet tegen arrestatie. Omstanders zien buitensporig geweld van de politie. Die ziet zich in ondertal tegen opgewonden agressieve groep omstanders.

Peter ziet een militante brigade van een racistenclub, Geert Wilders ziet een kordaat optredende politie reagerend op een brandhaard die van brandstof voorzien door een verkeerd geloof. (ik heb hem even gebeld, Geert)

op 16 09 2014 at 07:30 schreef Hiek:

Ik zie een vader met een lief gezicht en een ijdel balletje dat zich belangrijker vindt dan hij zal zijn.

Want er is maar een bal belangrijk en dat is de voetbal!

op 16 09 2014 at 10:31 schreef cRR Kampen:

Ik zie een jongetje van veertien gewoon staan die vanuit het niets door twee beesten van politie tegen de grond wordt gesmakt en geslagen, en een oudere heer die praat en met de wapenstok gemept wordt.

Zo ziet racisme eruit.

Vond overigens dat de capo wel netjes ontvangen werd, wapenstok had ook gekund.

op 16 09 2014 at 14:06 schreef babs:

Dat ‘ijdele balletje’ is erin geslaagd heel politiek Nederland in paniek te krijgen door een racistische politieagent met naam en rugnummer op youtube te zetten. In een verder keurig filmpje waarin ook een nette politieagent aan het woord wordt gelaten.

Dit ‘ijdele balletje’ gaat nog belangrijk worden. Hij heeft de juiste methode gevonden en de juiste toon. Ik kijk nu al uit naar het opvolgende filmje waarin we gaan zien hoe de politie weigert een aangifte op te nemen. Of iets heel anders, aan onderwerpen geen gebrek in racistisch Nederland.

op 16 09 2014 at 16:23 schreef Maurice:

Er worden weer voorbarig conclusies getrokken want waar is de kant van de politie in dit verhaal? Wat triggerde de politie om juist hem aan te pakken? De doelgerichtheid suggereert dat hier duidelijk meer speelt dan een ‘random racistische actie’. Is ook logisch want de politie zou daar niets mee winnen, getuige de reacties nu.
Had die jongen soms wat te maken met hetgeen zich in de winkel had afgespeeld of misschien met een eerder vergrijp? Heeft hij iets gezegd of geroepen? Tussen de regels door lijkt er ook een historie te spelen tussen de politie en hoe men in de wijk op de politie reaqeert.

op 16 09 2014 at 17:22 schreef Hiek:

Enfin, wie beschermt ons tegen de politie? Wijzelf!

Ambtsinstructie zegt:
Artikel 2

De ambtenaar legitimeert zich met het legitimatiebewijs dat aan hem is verstrekt:

a. bij optreden in burgerkleding ongevraagd, tenzij bijzondere omstandigheden dit onmogelijk maken, en

b. bij optreden in uniform, op verzoek daartoe.

Even om ID vragen, en zorg voor goede getuigen.

op 16 09 2014 at 18:02 schreef teigertje:

http://nos.nl/audio/699102-marokkaanse-ambassadeur-boos-om-politieoptreden-schilderswijk.html

op 16 09 2014 at 18:19 schreef digitale bedouine:

Sommige mensen hebben niets van hun barbaarse terroristische koloniale verleden geleerd. Dit zijn de mensen waar de hele wereld voor walgen omdat ze geen mens durven te zijn. Slaaf zijn aan de media, politiek en werkgever en gevoed door alcohol, drugs en sex. Wie hieraan verslaafd is kan niet helder denken, praten en lopen. The educated Fools set the rules.

op 16 09 2014 at 19:01 schreef Egbert:

Hiek: “Kwestie van perspectief.” Niet zoveel hoor. Meer een kwestie van wie aggressiviteit uitdeelt en ontvangt.

En dit is ook niet “perspektief”: de eerste aangifte werd niet uitgevoerd, en bij de tweede is de jongen niet gehoord. Dat heet: rechtsgang kapot maken.

Maar zeg eens, Hiek, kom je hier gewoon vaker, of alleen nu omdat je betaald wordt om voor de politie te posten?

op 16 09 2014 at 20:49 schreef Vipsania Agrippina maior:

Mike de Pauper begint een probleem te krijgen. Zelfs het NOS-Journaal kon het vandaag niet negeren. Prima actie dus.

Maar maakt u zich geen illusies: binnenkort ongetwijfeld wetgeving die verbiedt om politieagenten te filmen.

op 16 09 2014 at 20:50 schreef mark:

Ik heb geleerd niet als een dolle stier te reageren op een agent die een hand op mijn schouder legt. Het zal wel aan mijn onderhuidse racisme liggen dat ik de reflex van deze agent niet verbazingwekkend vind. Fraai ziet het er niet uit, maar zo’n headlock is geoorloofd bij verzet tegen arrestatie, dus ik acht de kans klein dat ze een zaak hebben.

op 17 09 2014 at 04:33 schreef Hiek Grootendorst:

Dag Egbert. Jammer dat je bij ons eerste contact een aanval(letje) op mij persoonlijk inzet. En verder, je wat uit de hoogte toontje doet me denken aan de xenofobe reactie van stamgasten bij een nieuwe bezoeker.

Ik ben Hiek en meld me geregeld ziek. Ik ben te sterfelijk om mijn onwetenschappelijke ziel te verkopen maar verneuk je waar je bij staat.

Beantwoord dit je vraag over mijn betrouwbaarheid Egbert?

op 17 09 2014 at 10:13 schreef Bertje:

Ik zeg dus…..

http://m.youtube.com/watch?v=6p6R_v1NcR8

Zegt alles……

op 17 09 2014 at 14:16 schreef cmt:

Sommige personen in uniform zijn zo gefrustreerd dat, indien ze de pik op je hebben, jou blijven treiteren. Mocht er niets zijn verzinnen ze wel iets om jou een hak te zetten. Het overkomt mij al vijftien jaar lang geregeld dat men je aanpakt voor…niets dus. Kan iemand mij uitleggen hoe het in Nederland mogelijk is dat je een dagvaarding kunt ontvangen vanwege een klacht die al lang nietmeer bestaat? Dat krijg je als je klaagt en probeert men jou onderdruk te zetten. Klagen heeft weinig zin want men negeert en reageert niet dus verloopt termijn tot klagen. Tja, eigen misstanden mogen niet naar buiten komen. Tweede wereldoorlog is wel voorbij maar sommigen hanteren nog steeds bepaalde regels van destijds. Conclusie is dat sommige van die geuniformeerde smurfen zichzelf superieur vinden en kunnen schijnbaar ongestoord hun gang gaan (basis van politiestaat).

op 17 09 2014 at 16:22 schreef cRR Kampen:

“Ik heb geleerd niet als een dolle stier te reageren op een agent die een hand op mijn schouder legt.” zei mark – Je hebt geleerd ogen in je nek te hebben? Je hebt een antenne ervoor dat je in onschuld toch precies weet dat ze ’t wel of niet op jou gemunt hebben?

op 20 09 2014 at 01:53 schreef Marco Knol:

Ondanks dat ik de wouten bepaald niet tot m’n vrienden reken (ik heb een paar demonstraties meegemaakt, waaronder de studentendemonstratie mei 93) vraag ik me wel af waarom die wout recht op die jongen afgaat. Ik mag hopen dat ie daar een reden voor had. Het filmpje laat daar echter geen geluid bij horen terwijl dat een paar minuten later, bij het opstootje wel aanwezig is. Verder lijkt de reactie van de jongen me wat overtrokken, maar goed, hij is 14, dus tja, sowieso testosteronbommetje zou ik denken, en had de agent in kwestie misschien ook moeten bedenken qua optreden.
Maar goed, als er dan eenmaal een opstootje is snap ik die wouten wel die hun collega komen “ontzetten”. Die hebben dan ook maar 1 kant van het verhaal gehoord. Wat dat betreft helpt het wel als mensen gewoon wat rustiger blijven in plaats van met z’n allen tegen de wouten te gaan schreeuwen. En ja racisme bestaat, ook bij wouten, helaas. Deal with it zou ik zeggen want een keus heb je niet echt wat dat betreft.

op 20 09 2014 at 09:03 schreef reehorst:

Ga lekker in Marokko wonen en neem die ambassadeur mee. Dan kan hij dar de politie opvoeden. Kalifaat een lachertje en Mohammed is dood en blijft dood

op 20 09 2014 at 09:23 schreef Pickelhaube:

Hey Marco, ik was ook bij die demo en kreeg er hard van langs. Wel is het zo dat we naar het Binnenhof liepen terwijl dit niet afgesproken was en we als reactie op het politiegeweld klinkers uit de straat trokken (nadat ze met paarden, honden en waterkanonnen op ons afkwamen). Ik was in die periode bestuurlijk actief voor de LSVB en liep vooraan met mijn zusje en vriendinnetje. Er werd toch nog een zwartboek opgesteld over dat politiegeweld?

op 24 09 2014 at 11:03 schreef Anoniem:

Alweer die typisch Drugsdorpse Pavlofreactie zodra het de politie betreft. Anders gezegd: Breedveld is, als goed Vooroplopersvener automatisch op de hand van de tegenpartij. Want het is in Hufterhuizen aan de Amstel ’traditie’ om de politie zoveel mogelijk te DISKRIMINEREN! En natuurlijk ‘lekker stiekem’, een wezenskenmerk van hen die lijden aan de besmettelijke twee ziekten van ACHTERBAKSHEID

op 22 10 2014 at 13:27 schreef sem:

Toen ik op mijn 6de jaar naar Nederland kwam, kan ik me heel goed herinneren dat ik gediscrimineerd werd. Ik werd uitgescholden, je werd uit speeltuinen gehouden omdat daar het witte groepje kinderen aan het spelen was en als je op straat liep en je zag dat witte groepje ergens staan dan moest helemaal een blokje om omdat je geen zin had om weer uitgescholden en getreiterd werd. Dat ging zo totdat ik ook mijn tanden liet zien. Ik praat nu over eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. In Nederland heerst vanuit mijn optiek altijd al discriminatie. Mij heeft het gelukkig niet geschaad en ik heb me er doorheen weten te bijten. Inmiddels ben ik volwassen en ik heb het niet vergeten maar heb het gevoel kunnen loslaten. De discriminatie is in mijn ogen nog wel degelijk overduidelijk aanwezig in de Nederlandse maatschappij. Door menig witte Nederlander wordt dit weggewimpeld omdat die zelf dit niet ondervindt. Eigenlijk is het een soort taboe om dit te zeggen.Elk mens wil respect. Een politieagent in uniform heeft mijn respect niet als hij naar mij blaft. Of mij commandeert.Ook de diender van het volk behoort respectvol met mensen om te gaan. Je zult zien hoeveel respect je zal terugkr

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS