Home » Archief » WOLLT IHR DEN TOTALEN KRIEG GEGEN MAROKKANER?!


[20.03.2014]

WOLLT IHR DEN TOTALEN KRIEG GEGEN MAROKKANER?!

Peter Breedveld

heij24
Illustratie: Fred de Heij

‘Wat een treurige vertoning, deze scanderende PVV’ers.. Minder, minder, minder Marokkanen’, tweette Jeroen Pauw. Kustaw Bessems heeft het over een haatcampagne tegen Marokkanen.

Tja, waar zou die haat jegens Marokkanen nou vandaan komen hè, heren? Het zal toch niks te maken hebben met het feit dat de mensen vrijwel dagelijks een enge Marokkaan in Pauw & Witteman zien, of anders wel een Marokkaan die wordt onderdrukt door enge Marokkanen. En als de Marokkaan du jour gewoon een voorbeeldige burger is, een keurige democraat met een goed stel hersens, nou dan duwt Pauw & Witteman haar wel met een paar kunstgrepen in de Kutmarokkanenhoek.

Partijtje meegetoeterd

Dat we in de Volkskrant-bijlage Vonk bijna wekelijks een verhaal lezen van een autonome Marokkaan die botst met de intolerante, verstikkende Marokkaanse gemeenschap, dat draagt uiteraard ook niet bij aan een positiever beeld van Marokkanen in Nederland.

En zo zag ik wel meer types op Twitter langskomen die zich o zo geschokt toonden omdat Geert Hitler WOLLT IHR DEN TOTALEN KRIEG GEGEN MAROKKANER had geroepen en waarvan ik dacht, voel jij je echt beter dan dat PVV-schorem? Waarom eigenlijk? Je hebt de afgelopen jaren driftig je partijtje meegetoeterd met de bruinhemden. Je vond GeenStijl toch zo verfrissend? PowNews deed je toch denken aan ‘film noir‘? Je was toch zo blij met de columns van Elma Drayer? Je prees toch het journalistieke uitzoekwerk van Carel Brendel?

Etnisch monopolie

En wedden dat nog voor dit weekend ook Wilders’ oorlogsverklaring aan de Nederlandse Marokkanen weer is gerationaliseerd en salonfähig gemaakt? Zo gaat het altijd en zo zal het altijd gaan. ‘Nederland is niet racistisch; Marokkanen hébben toch ook het etnisch monopolie op criminaliteit en overlast?’

En wie het daar niet mee eens is, moet worden kaltgestellt. Jullie hebben zelf de bodem vruchtbaar gemaakt voor het haatzaad van de PVV. Het is toch schokkend dat nota bene VVD’er Halbe Zijlstra DE ENIGE was die in het laatste televisiedebat voor de verkiezingen inging tegen Wilders, die kraaide dat wat je met terroristen kunt doen, je ook met Marokkanen moet kunnen doen? Ook Marianne Thieme, die tegenwoordig stukjes schrijft voor De Dagelijkse Stürmer en voor Rifapenroepers-site De Jaap, zweeg na de racistische oprispingen van Polderhitler.

Zuiver rechts geluid

Er is wel een lichtpuntje in de uitslagen van gisteravond. D66 heeft gewonnen. Dat kan erop duiden dat er behoefte is aan een zuiver rechts, liberaal beleid, zonder het morsige geflirt van Mark Rutte met het PVV-racisme.

Wat ik ook prettig vind, is dat de Piratenpartij het niet heeft gehaald in Amsterdam. Moet ze maar niet campagne voeren voor privacybescherming met GeenStijl, de grootst denkbare vijand van de privacy, want door niets of niemand in check gehouden. De Nederlandse Piratenpartij is wat mij betreft volstrekt ongeloofwaardig geworden door samen te werken met een racistische haatsite die elke dag opzichtig haar reet afveegt met onze privacy.

Onderduikende Marokkanen

In mijn eigen stad heeft ‘PVV-kloon’ Beter voor Rijswijk gewonnen. Rijswijk telde in de oorlog ook al een bovengemiddeld aantal NSB’ers en ik weet dus niet of het verstandig voor Marokkanen is om bij mij thuis te komen onderduiken.

Ik scheld altijd op Amsterdam en bezing de charmes van Den Haag, maar Amsterdam is lekker links gebleven, en in Den Haag en Rijswijk vraag ik me bij iedereen af of het misschien zo’n Marokkanen- en Polenhatende bigot is.

Misschien moet ik voortaan iets liever gaan doen tegen de Amsterdammers.

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 20.03.2014 @ 08:35

[Home]
 

47 Reacties

op 20 03 2014 at 08:59 schreef Rosa:

Goed stuk, helemaal mee eens, nu wat aardiger zijn tegen de Amsterdammers en even fel blijven tegen Wilders ‘kleine helpers’. Chapeau!

op 20 03 2014 at 09:00 schreef Rob:

Marianne Thieme die maar al te graag de Marokkanenhaat van de PVV aangreep om een verbod op rituele slacht erdoor te krijgen.

Schuldig. Al jaren.

op 20 03 2014 at 09:44 schreef yurp:

Ik vind het in ieder geval hoopgevend dat Wilders en consorten iets minder stemmen hebben getrokken dan vorige verkiezingen. Samen met het verlies tijdens de vorige Kamerverkiezingen lijkt dit in ieder geval op een neergaande lijn.

op 20 03 2014 at 10:11 schreef Asmodee:

Winst voor D66, een lichtpuntje voor huurders met een uitkering. Voor mensen met een vaste baan, wanneer ze weer aan het werk willen nadat ze op straat geflikkerd zijn, D66 faciliteerd het extra zetje. ‘Vast minder vast’, ‘flex minder flex’. Iedereen eerlijk, zuiver liberaal de lul. Arbeidsrechten inleveren om meer kansen voor ‘minder flex’ te genereren. Zuiver rechts de boel belazeren.
Pechtold is de anti-Wilders. De keerzijde van het kwaad, alleen goed omdat hij Wilders tegenhanger is. Een dwaallicht als lichtpuntje, gelukkig is Peter een optimist…

op 20 03 2014 at 10:35 schreef frank assmann:

Willen we minder Pvvertjes.

Dan regelen we dat.

op 20 03 2014 at 10:40 schreef frank assmann:

En gewoon weer op de 4de Mei krokodillentranen plengen en hypocriet uitdragen:

Nooit meer!Nooit Meer!

Arm land.

op 20 03 2014 at 10:52 schreef frank assmann:

Dit zegt genoeg.

“Als die Nazis die Kommunisten holten,
habe ich geschwiegen,
ich war ja kein Kommunist.

Als sie die Sozialdemokraten einsperrten,
habe ich geschwiegen,
ich war ja kein Sozialdemokrat.

Als sie die Gewerkschafter holten,
habe ich geschwiegen,
ich war ja kein Gewerkschafter.

Als sie mich holten,
gab es keinen mehr,
der protestieren konnte.”

Martin Niemöller (Lippstadt, 14 januari 1892 – Wiesbaden, 6 maart 1984) was een Duits militair, lutherse theoloog en verzetsstrijder.

op 20 03 2014 at 11:10 schreef Bertje:

NIEDERLANDE Wilders hetzt gegen Marokkaner

Der niederländische Rechtspopulist Geert Wilders hat sich mit einer Rede eine Strafanzeige eingehandelt. Sein Auftritt erinnerte an NS-Propagandaminister Joseph Goebbels.
Mit einer Rede unmittelbar nach der Kommunalwahl hat der niederländische Rechtspopulist Geert Wilders landesweit große Empörung ausgelöst. Er stachelte seine Anhänger gegen marokkanische Zuwanderer auf, indem er ihnen während der Wahlparty in Den Haag zurief: “Wollt ihr in dieser Stadt und in den Niederlanden mehr oder weniger Marokkaner?”

Daraufhin riefen seine Anhänger mehrfach laut: “Weniger, weniger” – “Das werden wir dann regeln”, sagte Wilders unter starkem Applaus.

Wilders Aussagen haben aus Sicht von Kritikern eine neue Qualität, weil er in der Vergangenheit lediglich die Ausweisung krimineller Ausländer verlangt hatte. Die Fragestellung erinnert zudem an die berühmte Sportpalastrede des NS-Propagandaministers Joseph Goebbels, in der er 1943 zum “Totalen Krieg” aufrief.
Marokkanische Organisationen kündigten am Donnerstag Strafanzeige gegen den Politiker an.
Bei der Kommunalwahl war die Wilders-Partei für die Freiheit nur in Den Haag und Almere angetreten. In Den Haag blieb sie zweite Kraft hinter der linksliberalen D66. In Almere verbuchte sie wie schon 2010 einen Sieg.

Zo Nederlanders haal die kaas kop eens uit het zand en zie wat jullie buurtjes ervan denken.
O voor de duidelijkheid dit stukje komt uit zeit online ik dacht zeg het er even bij voordat de goe gemeente schreeuwt dat het vast en zeker uit de linkse hoek komt…..
Voor mij als Nederlander wonende in Duitsland is dit zo ongelofelijk pervers en misschien nog wel perverser is het feit dat vele landgenoten inclusief de msm het downplayen en vergoelijken.
Om je rot te schamen!
http://www.facebook.com/geertenadolf

op 20 03 2014 at 11:42 schreef Niek Holtzappel:

Uiteindelijk heeft slechts 14,1% van degenen die in Den Haag gingen stemmen op de PVV gestemd. Gezien de lage opkomst is dat maar 7% van het aantal kiesgerechtigden. Ten opzichte van 2010 heeft de PVV zelfs verloren in Almere en Den Haag.

Ik denk niet dat de PVV veel hoger zal komen dan die 15-20% De overgrote meerderheid van de Nederlanders moet niets van de PVV hebben. Wat op Twitter en op de blogs voorbij komt is niet representatief voor de gemiddelde kiezer. Er bestaat al decennia lang een verongelijkte boosrechtse minderheid. Er is altijd een groep geweest die zich niet aan kon- of wilde passen aan de veranderende maatschappij die nu eenmaal inherent is aan een open, globale vrije markteconomie. Vroeger schreven ze boze brieven naar de Telegraaf, nu kan het makkelijk van achter het toetsenbord.

Overigens een goed idee om wat liever tegen Amsterdammers te gaan doen.

op 20 03 2014 at 11:56 schreef Abdel:

Aardiger doen tegen Amsterdammers? Waarom? Ik ben een Amsterdammer en ik zie niet in waarom je aardiger moet doen tegen Amsterdammers. Amsterdammers, en in het bijzonder de zogenaamde liberale yup/kosmopoliet, laat zich niet uit en doet niets tegen de de haatzaaierij van wilders. Het is oorverdovend stil hier op straat.

op 20 03 2014 at 12:01 schreef Marc:

En Mark Rutte vindt de uitspraken van Wilders wel prima..

“Wij zullen nooit accepteren dat mensen die niet van goeie wil zijn en geen positieve bijdrage leveren daar mee wegkomen.”
http://www.nu.nl/gemeenteraadsverkiezingen/3730669/geert-wilders-belooft-minder-marokkanen-in-haag.html

Vraag me af of die “vieze smaak in z’n mond” van meel komt.

op 20 03 2014 at 12:27 schreef Mark:

LOL, misschien is de haat jegens Geert Wilders te verklaren door het feit dat hij noch via het democratische proces, noch anderszins, “iets doet.”

Dit in tegenstelling tot de moedige Syriëstrijders, de zelfbenoemde “strijders voor de ummah,” die wél de daad bij het woord voegen, en er inderdaad voor zorgen dat er minder van de ongewenste bevolkingsgroepen overblijven. Want hé: “Ze doen tenminste iets.” (Dixit Peter Breedveld).

op 20 03 2014 at 13:03 schreef Pyt van der Galiën:

Zoals Niek hierboven opmerkt is het onwaarschijnlijk dat Wilders ooit meer dan 20% van de stemmen zal krijgen. Dat betekent dus dat hij andere partijen nodig zal hebben om aan de macht te komen. Nu hebben conservatieven er nooit een been in gezien samen te werken met fascisten wanneer dat zo uitkwam, maar met deze uitspraken vervreemd Wilders zelfs de VVD van zich. Wilders is een slimme politicus en moet zich dat zelf ook realiseren.

Waarom dooet hij desondanks dan dergelijke uitspraken? Is het omdat hij hoopt/verwacht ooit de absolute meerderheid te verwerven? Dat lijkt me wereldvreemd. Of zit hij gevangen in een spiraal waarin hij om de harde kern van zijn achterban tevreden te stellen, wel gedwóngen is steeds een stapje verder te gaan? Wanneer hij gezegd zou hebben dat het alleen criminele Marokkanen betreft, zou iedereen zich verveeld afgewend hebben. Gaat het alleen nog om het scoren in de media? Of zit hier een strategie achter die mij volledig ontgaat?

op 20 03 2014 at 13:47 schreef sjap:

Pyt, Het gaat om de Europese verkiezingen. Gisteren was campagne voor de Europese verkiezingen. Geen Nederlandse partij nodig.

op 20 03 2014 at 13:54 schreef Pickelhaube:

@pyt

Volgens mij maakte hij een inschattingsfout en realiseert hij zich dat ook. Hij deed weliswaar die uitspraak voor die woedende Haagse meute fascisten, maar kort erna in een interview schroefde hij het weer terug naar “criminele Marokkanen” en noemde Een drietal beleidsmaatregelen.

op 20 03 2014 at 14:31 schreef cRR Kampen:

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/column/pieter-klein/geert-ga-je-schamen

En dat ging van zo in deze open brief:
“Minder Marokkanen – en dan de zaal laten scanderen: ‘Minder, minder, minder!’ Willens en wetens de oudste retorische truc ter wereld toepassen, weten wat er komen gaat, en dan die loze, krankzinnige belofte: ‘Gaan we regelen’. Misselijkmakend. En dan die doortrapte, doorzichtige zogenaamde nuancering – ‘criminele Marokkanen’. Ja, ja, ja. Vind je het gek dat het historische vergelijkingen regent? Nee, natuurlijk niet – je zocht ze op, je lokte ze weloverwogen uit. Juden raus. Hitler. Goebbels. Herinneringen aan deportatie.”

Hè hè. Misschien dat dit taboe, die heilige Shoa die je nooit ergens mee vergelijken mag en zéker niet met de dingen die ermee zijn te vergelijken, nu over.

En dan gewoon de racistische beweging verbieden zoals het behoort.

op 20 03 2014 at 14:47 schreef Pyt van der Galiën:

@sjap

Maar dat verschuift het probleem alleen maar. Hij jaagt potentiële bondgenoten nog steeds tegen zich in het harnas. Leuk, sympathie van Front National en Vlaams Belang, maar in de Nederlandse verhoudingen heeft hij nog steeds de conservatieve partijen (CDA, VVD) nodig. Voor die partijen wordt het steeds lastiger nog met Wilders samen te werken.

Overigens een interessante ontwikkeling in Almere:
Islamisering is geen breekpunt meer voor PVV Almere”
. Met toestemming van de Leider? Of tekent zich hier een schisma af?

@Picklhaube

Ik neem aan dat dat een verklaring zou kunnen zijn.

op 20 03 2014 at 15:07 schreef babs:

Ik vermoed dat meer dan 20% graag ziet dat Wilders regelt dat er minder Marokkanen komen. Ik denk niet dat Wilders een inschattingsfout maakte, ik denk dat hij echt een visie heeft. Hij wil echt mensen die maar aan de Sharia denken uitzetten.

Ik denk dat Wilders hoopt dat hij ergens ooit een Marokkaan tot geweld brengt. Er is maar één Marokkaanse steen nodig voor Wilders om knokploegen ter bescherming te rechtvaardigen.

Wilders wacht af tot ergens een moslim in de fout gaat. Dan zal blijken dat zijn potentieel niet 20, maar eerder 44% is.

op 20 03 2014 at 15:24 schreef Brenda van der Veer:

Nu hebben conservatieven er nooit een been in gezien samen te werken met fascisten wanneer dat zo uitkwam.

Ja, wanneer dat zo uitkwam. Ik denk dat bepaalde conservatieven de ‘fascisten’ als een stel bruikbare idioten zien met wie zij bepaalde opvattingen delen, zoals de ‘natuurlijke’ ongelijkwaardigheid tussen verschillende mensen of de arbeidsethiek. Het meest beruchte voorbeeld van een conservatief die het nazisme voor zijn karretje trachtte te spannen, was Franz von Papen.

Er is wel een lichtpuntje in de uitslagen van gisteravond. D66 heeft gewonnen.

“D66 wil de markt voor huurwoningen op gang brengen. Om dat te realiseren willen wij sociale huurwoningen zo waarderen dat woongenot en omgeving meer uitgedrukt worden in de prijs.”, aldus het verkiezingsprogramma van D66. Dat is leuk voor mensen met een goed inkomen, maar het gevaar van dit beleid is dat het de segregatie kan bevorderen. Met alle gevolgen van dien.

op 20 03 2014 at 16:35 schreef Rob Z:

Wat Pyt in 13.03 zegt: W. zit gevangen in zijn eigen fuik. Terug (= verzachten) kan hij niet, hij kan alleen nog maar heen. Hij zal steeds een stapje extremer moeten worden om in de aandacht te blijven. Daarmee zit hij klem: uiteindelijk gaat hij zo ver dat hij over het randje kiepert.
Voor die tijd zal hij nog veel schade aanrichten. Maar ik vind het een tragisch figuur – als je toch zó je leven moet inrichten …..
Mijn idee: negeren. Dan moet hij steeds bouder uitspraken doen, en dan …. het randje.
Hoop ik.

@auteur: aardig doen helpt. Maar bij Amsterdammers?

op 20 03 2014 at 17:12 schreef frank assmann:

Teken de petitie als u het opruien van de volksmenner ook schandalig vindt.

http://www.petities24.com/ik_doe_aangifte_tegen_geert_wilders

op 20 03 2014 at 17:19 schreef Sneebal:

Wilders zei letterlijk: minder Marokkanen. Later ging hij nuanceren en het een uitkomst noemen van drie soorten maatregelen. Maar we hebben het allemaal gezien: hij is nu zeer expliciet en volksmennend de racismelijn over gegaan.

Achteraf speelt hij een politiek/populistisch spelletje. Maar voor zijn fans zegt hij niet voor niks ‘minder Marokkanen’. Hypocriet en glibberig.

Ik ben er in zekere zin blij mee. Wat je al wist is nu 100% duidelijk. Wilders is praktiserend racist. En mag nu ook zelf uitleggen waar de vergelijking met Hitler stopt. Want hij spreekt een bevolkingsgroep als geheel aan, verklaart ze tot probleem en noemt ‘minder Marokkanen’ als oplossing. Hij is sterk nationalistisch, gebruikt agitatiepropaganda en heeft geen democratische structuur in zijn partij. Als hij mij was zou hij zichzelf ‘Hitler’ noemen en dan zou ik me moeten verdedigen.

Meest schokkend voor mij is dat Rutte regeren met hem niet uitsluit. Een expliciete racist sluit hij niet uit.

De VVD heeft nog het meest expliciet kleur bekend.

op 20 03 2014 at 18:42 schreef Rosa:

Rob, dat verzeker ik je!

op 20 03 2014 at 18:43 schreef Rosa:

Zat een leuke icon bij, helaas.. :)

op 20 03 2014 at 18:52 schreef herman van der helm:

Ik moet bij de hedendaagse uitingen van Wilders steeds terugdenken aan dit stukje:
http://www.frontaalnaakt.nl/archives/00001323.html

op 20 03 2014 at 19:35 schreef Max:

“”En zo zag ik wel meer types op Twitter langskomen die zich o zo geschokt toonden omdat Geert Hitler WOLLT IHR DEN TOTALEN KRIEG GEGEN MAROKKANER had geroepen””

Weer een pertinente leugen, Peter, dat heeft Wilders nergens gezegd, dus houdt de discussie zuiver svp en loop niet te liegen .

op 20 03 2014 at 19:46 schreef Brenda van der Veer:

Iedereen, ook een politicus, weet dat het politieke landschap versplinterd is waardoor de vorming van een coalitie na de komende landelijke verkiezingen een lastige klus wordt. Dat maakt een cordon sanitaire tegen de PVV voor de (midden)partijen zo goed als onmogelijk. Het is dus maar de vraag of de oproep van Frans Weisglas in vruchtbare aarde valt. Waarschijnlijk niet.

De (midden)partijen gaan er van uit dat een deel van hun traditionele achterban op de PVV stemt. Dat is voor politici ook een reden om Wilders niet al te hard aan te pakken.

We hebben wel eens vaker gehoord dat Wilders zijn ware aard heeft laten zien en dat hij daardoor zijn aanhang gaat verliezen. Het zal mij echter niet verbazen dat hij na de landelijke verkiezingen weer wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de formatiebesprekingen.

op 20 03 2014 at 19:55 schreef Sneebal:

Pyt, Pickelhaube, Rob Z
Er is nog een effect en mogelijk een afweging voor Wilders: gewenning. Daar waar Peter ook op wijst. Steeds een stapje verder.
Al zou dit voor een grotere groep een wake-up call kunnen zijn.

op 20 03 2014 at 19:57 schreef dewanand:

Wieroe kroop net uit zijn luie, warme mandje en kwam mee reaguren hier op FN, en nu miauwt hij dit tegen mij in Katten Sanskriet:

‘Kijk losertje Dewa, deze Sneebal verklaar ik tot de winnaar van het debat over onze Wilde Nazi (geen bami, geen couscous, ook geen vieze babi pangang meer) Wilders, en als beloning krijgt hij een lekkere kattenstick uit New Delhi met massalasmaakje en wat chutney erbij als Indiase sausje. Kom het maar halen Sneebal en check die profetische tekst van mij hieronder uit 2009 toen ik als Hindoe kat in meditatie ging en naar de toekomst reisde en dit dus miauwde aan mijn vieze, bruine typslaafje’:

Geheim: Geert Wilders heeft ontwerp hi tech gaskamer

Offeraar Dewanand
Offercode wfor1273
Offerdatum 5 april 2009

http://www.dewanand.com/wfor1273.htm

Wieroe doet miauwallah ps:

‘de vraag is of onze Geert Wilders nog trek heeft in Afrikaanse neger drankjes elke ochtend: die puur Hollandse neger koffie he. Een superieure BBB Arische blanke moet geen neger drankjes drinken toch, is vervuilend voor zijn blanke genen. PVV meiden en PVV homomannen (bottom) moeten niet meer fantaseren over lekkere Marokkaanse Afro pikken.’

Wieroe
hindoe kat

op 20 03 2014 at 21:15 schreef Pickelhaube:

Ik word zo moe van mensen die kritische reacties op Wilders proberen te onderdrukken met de nogal stompzinnige opmerking dat je hem dan alleen maar groter zou maken. Je moet gewoon ergens een grens trekken. Die werd al lang geleden overschreden, maar Nederlanders reageerden tot dusverre als een kikker in een kommetje water dat heel langzaam aan de kook wordt gebracht.

op 20 03 2014 at 21:22 schreef dewanand:

Miauwallahallah zegt Wieroe: ‘kijk onze potente alfa Lijdertje bekent kleur en laat nu zijn lange, harde blanke lul zien’ zoals elke zwarte surinamer het zou zeggen he met een surinaamse djogo erbij:

VVD-leider Geert Wilders is niet van plan zijn woorden over ‘minder Marokkanen’ terug te nemen of excuses te maken. “Ik heb geen woord verkeerd gezegd, ik ga me nergens voor excuseren”, zei Wilders donderdagmiddag in de wandelgangen van de Tweede Kamer. “Ik denk dat dat hele normale en gezonde standpunten zijn.”

http://www.nujij.nl/algemeen/wilders-ik-heb-geen-woord-verkeerd-gezegd-ik-ga.27546732.lynkx

op 20 03 2014 at 21:56 schreef excellentie zwembad:

Links? D66 is zeer rechts – niet racistisch maar er zijn ook rechtse mensen die geen racist zijn . D66 links noemen terwijl ze margareth thatchers natte nachtmerrie willen waarmaken stoot me tegen de borst .

op 20 03 2014 at 22:25 schreef Thomas E:

In gesprekken bespeur ik duidelijk dat men Wilders steeds meer ziet als een komische zeepkistredenaar. Iemand die rake dingen kan zeggen, maar in zijn mantra’s zo over de top gaat dat het bijna cabaret wordt. Wat ze ook beginnen te zien, is dat de PVV nooit in een coalitie terecht zal komen en dat Geert zelf ook laf wegloopt voor bestuursverantwoordelijkheid. Dat heeft hij immers keer op keer bewezen. Dus de tendens neigt steeds meer naar: lach om hem als-ie op z’n zeepkist weer hilarisch staat te beledigen, maar neem hem niet meer serieus als een politicus waar je wat mee opschiet.

Dus wellicht moet Geert binnen afzienbare tijd toegeven dat ‘de doif doht’ is.

op 20 03 2014 at 23:38 schreef Sasha Berkman:

De man zoekt de confrontatie, wil niet dealen met niemand, zet aan tot discriminatie.

Het OM inventariseert nu al hoeveel uur?
Wanneer pakken ze die crimineel op?

op 21 03 2014 at 00:08 schreef Robin:

“Wanneer pakken ze die crimineel op?”

Is hij dan ooit al ergens een keer voor veroordeelt?

op 21 03 2014 at 02:00 schreef Sasha Berkman:

Google eens op Joke Kaviaar en aanschouw de verschillen qua openbaar ministerie

op 21 03 2014 at 03:17 schreef Alain:

Ik begrijp al die commotie niet. Wat Wilders zegt betekent niets in vergelijking met wat Israëlisch politici niet alleen zeggen maar ook doen tegenover Palestijnen.

op 21 03 2014 at 08:19 schreef wiske:

Een wake up call in het eigen kamp, haha,
zelfs het andere kamp heeft daar, op wat oprispingen na, grote moeite mee.
Sarkozy was ook niet te beroerd om te vissen in de vijver van het FN.

op 21 03 2014 at 09:39 schreef laarmans:

Wat Wilders op het podium zei, kwam recht uit zijn hart.Wat hij naast het podium zei, is hem ingefluisterd door zijn juridische adviseurs.Nu ben ik benieuwd wat het OM sterker laat wegen: zijn demagogisch podiumoptreden of zijn nuanceringen naast het podium.Laat het OM hem door deze mazen ontsnappen, dan is het voor Wilders een aanleiding om de volgende keer weer een stapje verder te gaan.Wilders is in zijn jeugd gepest en uitgescholden voor pinda en nikker. In hoeverre werkt dit jeugdtrauma door in zijn huidig gedrag en uitlatingen, vraag ik me af.

op 21 03 2014 at 09:49 schreef Herbert:

Amsterdam heeft ook een ruk naar rechts gemaakt. Rechts is nu groter dan en dat is sinds WO II niet meer voorgekomen.
Vroeger was D66 een beetje links, maar sinds het kabinet Balkenende-Verdonk is die zweem er ook vanaf. Let wel, niet de ministers van D66 braken met Verdonk maar de fractie. Pechtold had het prima naar zijn zin met Verdonk.

D66 is net zo rechts als de VVD onder Wiegel.

op 21 03 2014 at 11:06 schreef dewanand:

op 21 03 2014 at 09:39 schreef laarmans:

‘dan is het voor Wilders een aanleiding om de volgende keer weer een stapje verder te gaan.Wilders is in zijn jeugd gepest en uitgescholden voor pinda en nikker. In hoeverre werkt dit jeugdtrauma door in zijn huidig gedrag en uitlatingen, vraag ik me af.’

Miauw zegt de Meervoudige strafrecht Kamer olv Wieroe die onze arme psychopatische, maniakale Geert Wilders moet berechten, miauwallaha, dit is het vonnis in drie regels:

1. Mislukte Fuhrer Geert Wilders u gaat 7 jaar genieten in de gesloten TBS in Vught met vakantie in een eigen riante 7sterren appartement op kosten van de blanke belasting betalers.

2. U krijgt elke dag zuiver Hollands voer, dus alleen verse wortelsticks met mayonaise en patat, zonder maden en wat oerhollandse gatenkaas erbij.

3. U krijgt elke dag heerlijke anale dwangbehandelingen van Marokkaanse Koranische ‘Druifjesliefde’ experts uit Noord Afrika.

Nou geniet he van de geneugten in het hollands polder paradijs.

miauwallahahaha

Wieroe
slimme hindoe kat uit Delft kennisstad

op 21 03 2014 at 19:51 schreef dewanand:

Vraagje:
op 21 03 2014 at 09:39 schreef laarmans:

‘In hoeverre werkt dit jeugdtrauma door in zijn huidig gedrag en uitlatingen, vraag ik me af.’

Namaste Laarmans,

Goede vraag stel je hier. Een niet verwerkt jeugdtrauma, door pesten (Pinda, nikker) van deze figuur Geert Wilders uit zich nu duidelijk op het politieke toneel, en dit heet in de gestalt psychologie projectie vanuit het getraumatiseerde innerlijk op het geinternaliseerde PIJN DOEN object in de psyche van Geert Wilders zelf. Die pijn in hem is nog niet verwerkt.

Ik begrijp en herken dit jeugdtrauma van Wilders omdat ik ook zwaar gepest en mishandeld ben gedurende mijn jeugd in suriname (ook door mijn moslim moeder) en daarom ben ik tot nu toe onder psychiatrische behandeling met medicatie.

Die projectie op Marokkanen is dus intern gekoppeld aan die “Nigger PIJN DOEN” PV objecten in Wilders’s psyche. En door overmoed uitte hij ‘dat gaan wij wel even regelen’ na het scanderen door de blanke meute in die zaal.

triest is dat veel psychopaten en demagogen vaker de politiek ingaan om zich te wreken, denk aan Adolf Hitler, en zijn jeugdtrauma’s als inferieure, lagere kaste kwartjoods jongetje.

dewanand en Wieroe

op 22 03 2014 at 09:16 schreef Rob Z:

Kijk aan, de heer W heeft zich geheel zelfstandig op het randje geparkeerd. De weddenschappen kunnen geopend worden:
1. Kiepert hij nu over het randje
2. Is het een kwestie van een paar maanden
3. Hij weet als een Houdini te ontsnappen

Ik ga voor 2: we gaan het verval in slow motion aanschouwen. Recht zitten allemaal, is mijn advies, en aanschouw!

@Dewanand: liever niet in een tbs-kliniek, hij lijkt me ongeneeslijk.

op 22 03 2014 at 14:02 schreef Lex:

Goed stuk, natuurlijk. Maar winst voor D66 noem ik allerminst een lichtpuntje. We moeten juist af van een neoliberale economie.

op 23 03 2014 at 14:35 schreef VT:

Pyt schreef:
“Wanneer hij gezegd zou hebben dat het alleen criminele Marokkanen betreft, zou iedereen zich verveeld afgewend hebben. Gaat het alleen nog om het scoren in de media? Of zit hier een strategie achter die mij volledig ontgaat?”

Scoren in de media is een strategie. Het staat je namelijk toe om je plasje te doen. Elke keer als journalisten vragen naar zijn volksmennend toneelstukje, krijgt hij ruimte om zijn “oplossingen” te ventileren. En daar zit de strategie.

De gefrustreerde achterban is al blij met het roepen van “minder, minder”. Lekker woede kanaliseren. Maar politiek moet Wilders aangeven dat hij plannen heeft waarmee anderen ook iets aan kunnen, anders valt hij als roeptoeter door de mand. Dus wil hij het puntje remigratie ‘seeden’. Dat benadrukt hij nu, net als hij eerder ‘dictaten van Brussel’ uitlichtte.

Die remigratiestrategie gaat als fatsoenlijk ontvangen worden door andere partijen en zo gaat Wilders zich een coalitie in proberen te manouvreren, zonder beschuldigd te worden van kiezersbedrog. Onderwijl houdt hij het vlammetje van ‘wij en zij’ levend, want die gradient drijft zijn motor.

op 23 03 2014 at 15:30 schreef Will D:

Vergeet ook niet dat Wilders een paar jaren geleden een ‘film’ (sic) of zelfs een ‘documentaire’ (resic) heeft gemaakt over marokkanen in Nederland en dat die kloot Richard Dawkins hem toen heeft gefeliciteerd. Dat was voor mij het einde van Dawkins en ik vond het om te kotsen. Maar de meeste mensen in de Engelstalige wereld weten dat niet. W. Belg in Ierland.

op 10 12 2014 at 21:02 schreef @EenVandaag: lees Krapuul.nl! | Krapuul:

[…] Dus het antwoord op de vraag of Marcel de Graaff zijn ware gezicht heeft laten zien, luidt zonder enige twijfel: ‘ja.’ Dat geldt voor hem alsook zijn mede-nazi’s. Voor ons is het tevens al heel lang duidelijk dat wanneer die tweedekans nazi’s onverhoopt – en dat is niet ondenkbaar – aan de macht komen, er een bloedbad komt en ook dat tot nu toe de media bezig zijn de rol van Radio Mille Collines te spelen. Wij van onze kant kunnen ‘Een Vandaag’ en collegae in dit land daarom twee andere vragen stellen: hoe lang duurt het nog voordat jullie gaan inzien dat Wilders en zijn horigen van de eenmansbeweging nazi’s zijn en wanneer houden jullie eindelijk eens op met die lui te faciliteren? […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS