Home » Archief » Zelfhaat-Jood


[02.08.2014]

Zelfhaat-Jood

Peter Breedveld

Dat Seraphina Verhofstadt een Jules Croisetje deed met haar verhaal dat ze in elkaar geslagen was vanwege haar Israëlische vlag, moet iedereen toch mijlenver zien hebben aankomen. Toch was het advocaat en voormalige voorzitter van de Joodse Gemeente Amsterdam Ronnie Eisenmann, en niet de pers, die besloot haar verhaal maar eens te gaan checken. En wat blijkt? Verhofstadt is niet Joods, ze heeft nooit voor het Sinai Centrum gewerkt en op haar Facebook-pagina staat een oude foto van haar met dezelfde verwondingen als die van haar antisemitische mishandeling.

En o, o, zie die Elsevier-lezers eens teleurgesteld zijn! Eisenman is een ‘zelfhaat-Jood’, heeft een ´logica als een goudvis´, is net zo erg als Jaap Hamburger en bovendien boeit het niet of ze Joods is of niet. Het is een schande, dat antisemitisme in Nederland en dat komt allemaal door de moslims, dat rovende, verkrachtende tuig, dat ons land naar de klote helpt!

Holocaust-akkefietje

‘Komt bij dat de joodse gemeenschap al honderden jaren zonder problemen in NL woont´, aldus één van de Elsevier-lezers. Ja joh! Dat Holocaust-akkefietje van vijfenzeventig jaar geleden, daar lullen we natuurlijk niet meer over. Dat waren trouwens ook de moslims, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek van het Joost Niemöller Instituut.

Ik zei het al: een filosemiet ziet niks liever dan in elkaar geslagen Joden, die door de straten worden gesleept en met nekschoten aan hun einde komen. Als er in Parijs een Jood van zijn fiets valt, komen ze gillend klaar: ‘POGROM!’ (eigenlijk is het nog bonter: een groep extreemrechtse joden stond pro-Palestinademonstranten uit te schelden voor ‘sale nègre‘ en dergelijke, en volgens Bas Paternotte was dat een ‘pogrom‘ en volgens Jan Roos een Kristallnacht). Spreek je de voicemail van je stalkster in: “JODIN BEDREIGD!” Dat moet je ze niet afpakken, want dan worden ze bloedlink.

Vragen om antisemitisme

Ook Elma Drayer, de keizerin der filosemieten, was er als de kippen bij om de mishandeling van Verhofstadt hijgend van opwinding te duiden en te beweren dat zulke dingen aan ´de lopende band´ gebeuren. Jaap Hamburger van Een Ander Joods Geluid kreeg ook van Drayer op zijn donder vanwege zijn relativering van ´een afgerukte keppel, en twee kartonnen borden met een Hitlersnor en drie ISIS-vlaggen´ in een stuk in de Volkskrant.

Hamburger snijdt natuurlijk wel een heikel punt aan als hij erop wijst dat van iedereen, vooral moslims, geëist wordt dat-ie het het onderscheid blijft maken tussen Joden en de staat Israël, terwijl Esther Voet en het CIDI die twee wél consequent vereenzelvigen. ‘Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken, dat ‘het toenemend antisemitisme’ de beste vriend is van sommigen in de joodse gemeenschap, die zonder antisemitisme dreigen in een identiteitscrisis te vervallen’, schrijft hij. De Volkskrant, ik vermoed hier de hand van zwatelaar Chris Rutenfrans, verdraait die woorden in de intro tot: ‘de kritiekloze houding van joodse instanties is bijna vragen om antisemitisme’. Drayer springt als een geile hond op die stropop door Hamburger ‘victim blaming‘ te verwijten.

Synagoge in lichterlaaie

Drayer moet natuurlijk haar roodgeverfde klep houden over antisemitisme, want ze is zelf een islamofoob, een Arabierenhater en een racist, en het soort van filosemiet dat een synagoge het liefst in lichterlaaie ziet, bovendien, dus ze is geen haar beter dan de ISIS-vlaggenzwaaiers.

Intussen staan de media bol van het ‘opkomende antisemitisme’, maar nog steeds heeft niemand het over de welig tierende Arabieren- en moslimhaat. Mijn vraag blijft staan: waarom mag Arabierenhaat wel? Wat maakt een Arabierenhater moreel verheven boven een antisemiet?

Met dank aan Natasha Gerson, zonder wie al dat smakelijks ongemerkt aan me voorbij was gegaan.

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Lees hier waarom donaties nodig zijn. Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 02.08.2014 @ 17:17

[Home]
 

33 Reacties

op 02 08 2014 at 17:41 schreef Egbert:

Jaap Hamburger zelf heeft niet geschreven “bijna vragen om antisemitisme”. Die conclusie staat niet in de tekst van Hamburger, dat heeft de Volkskrant er boven gezet. Het is een vuiligheid van De Volkskrant zelf. Dit valse voorzetje werd natuurlijk opgepakt door filosemieten zoals Drayer.

op 02 08 2014 at 17:49 schreef Peter:

Je hebt gelijk Hmburger schrijft in het geheel niet zoiets! Ga de tekst meteen aanpassen!

op 02 08 2014 at 20:16 schreef Natasha Gerson:

Ik wil wel even zeggen dat ik je lezing vd gebeurtenissen in Parijs niet deel. En ik ook vind dat daar el degelijk n pogrom heeft plaatsgevonden. Een die joden niet verdiend hebben, ook al hebben n paar jdl-ers staan groepen bij die demo

op 02 08 2014 at 22:09 schreef Egbert:

Les 1: altijd onderscheid maken en houden tussen antisemitisme en kritiek op Israel.

Seraphina Verhofstadt werd (verondersteld) aangevallen omdat ze zich achter Israel schaarde, met die vlag. Dat is een *politiek* statement van haar. Dus, zo’n aanval is net zo goed afkeurenswaardig, maar is niet antisemitisch. Het doet er dan ook niet toe of zij joods is of niet.

op 02 08 2014 at 22:17 schreef Bertje:

http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3707987/2014/08/01/Moskeeen-Joden-in-Nederland-zijn-broeders.dhtml

Toch ook maar hier even linken.

Foei stoute moslims een beetje oproepen tot broederschap, haat moeten jullie prediken en je wijf vijf meter voor je laten lopen met een doekkie op de kop.

*arabierenhaat modus uit*

op 03 08 2014 at 06:52 schreef SIGILIX:

Met alle respect Natasha Gerson, er is veel aan de hand in Parijs, maar we moeten wel proberen alle kanten te blijven bekijken. De LDJ is al jaren bezig de zaak op het spits te drijven met geweldsincidenten en bedreigingen (zie de schatjes hier in actie http://www.youtube.com/watch?v=geye3CS3e0A ), voornamelijk gericht tegen de moslimgemeenschap, maar zelfs kritische (Joodse) jounalisten kunnen op hun aandacht rekenen http://www.egaliteetreconciliation.fr/Affaire-Moadab-Prison-ferme-pour-les-deux-membres-de-la-LDJ-26187.html
Voor de bewuste gebeurtenissen bij de synagoge Roquette hadden ze op sociale media bedreigingen geuit tegenover ‘kut pro-palestijnen’ en die uitgenodigd om een potje te komen knokken bij de synagoge (meer van dat lekkers in mijn TL https://twitter.com/SIGILIX/status/494612569458765824 )
En als ik zie dat zelfs de koepel van Franse Joodse organisaties (@Le_CRIF) wiens hoofd Roger Cukierman (tevens tweede man van de zeer conservatieve World Jewish Congress) ermee flirt en een oogje dichtknijpt bij hun activiteiten (vervolg –>)

op 03 08 2014 at 07:07 schreef SIGILIX:

(bijv. lekker op oorlogsreis op de West Bank http://warincontext.org/2011/09/25/french-jewish-fighters-move-in-to-defend-israeli-settlements-in-west-bank/), dan vind ik spreken van een ‘pogrom tegen Franse Joden’ een beetje telegrafisering van de realiteit, en dat de Franse Joodse gemeenschap, net als de moslimgemeenschap en de rest van Frankrijk (http://www.nd.nl/artikelen/2014/mei/25/fn-grootste-franse-partij-in-euroverkiezingen) veel werk te doen heeft in de toekomst.

op 03 08 2014 at 07:22 schreef SIGILIX:

@ Natasha Gerson
Lees ook het relaas van Michèle Sibony van de Union Juive Française Pour La Paix die mee liep bij de Gaza demo http://ujfp.org/spip.php?article3321&lang=fr en van Serge Benhaim, hoofd van de synagoge Roquette http://www.itele.fr/france/video/incidents-rue-de-la-roquette-serge-benhaim-dement-toute-attaque-de-la-synagogue-88717

op 03 08 2014 at 08:15 schreef wiske:

@NG, de van regeringwege voorgestelde gebeurtenissen hebben hun weg naar de buitenlandse pers gevonden.
Er is een erg impopulaire regering die vervolgens zichzelf nog impopulairder maakt en de ‘strijd’ tegen het anti-semitisme past en verbindt ‘links’ bij gebrek aan andere idealen, vervolgens willen politici en andere krenten in de pap dat iedereen vloerlikkend vooruitschuifeld zodra Israel (of joods) genoemd wordt, zoals zij zelf doen. In feite zou de regering elke kritiek op Israel willen verbieden, precies zoals hun vrienden zekere joodse organisaties. En een twijfelachtig incident opblazen tot internationale grootte dient vooral het belang van het verbieden van een andere mening.
http://www.agoravox.tv/actualites/politique/article/ce-que-revele-l-impunite-de-la-ldj-46226

op 03 08 2014 at 11:13 schreef Rob:

De “Joodse zelfhaat” is een zuiver totalitair frame waarbinnen je ofwel “je eigen mensen” verdedigt ofwel een “verrader” bent. In degelijke denksystemen .- zie ook de “landverrader” bijvoorbeeld – is een onafhankelijke eigen opinie een misdrijf.

Kop de Godwin maar in, zou ik zeggen.

op 03 08 2014 at 13:06 schreef Sasha Berkman:

Hier stelt likoed.nl dat de palestijnen in gaza erger zijn dan de duitsers die Hitler aan de macht hielpen:

http://politiek.thepostonline.nl/2014/08/02/anja-meulenbelt-zegt-sp-lidmaatschap-op/

onderaan.

op 03 08 2014 at 14:12 schreef excellentie zwembad:

Ten eerste waar de schoen voor mij al tijden wringt is dat ik ook een antisemiet ben omdat ik namelijk de politiek van de staat Israel sterk veroordeel.
Hoe kun je objectieve cijfers hebben over antisemitisme als je iedereen die ook maar het gore lef heeft zijn mond open te trekken over de misdaden van de staat Israel ?
Ik ga er voor de veiligeheid in ieder geval maar vanuit dat je de cijfers van het CIDI met minstens 90% moet reduceren omdat Israël een kutstaat is en dat mensen die dat ook vinden helemaal geen antisemiet zijn .

Ten tweede waar waren de burgemeesters en de kamervragen bij de talloze geweldplegingen jegens moslims en hun gebedshuizen.

Ten derde waarom zitten we in de verdediging? Het is verdomme framing big time!
Israël moord er lustig op los en hier gaat op een paar nozems die te gehandicapt zijn om hun woede genuanceerd te uiten .
Waarom WEL kamervragen over een lullig vlaggetje maar niemand die een motie van wantrouwen indient tegen Markt Rutte die massamoord gewoon ‘proportioneel’ noemt .
Ik heb GEEN ZIN om op hun bord te gaan schaken!

op 03 08 2014 at 14:50 schreef excellentie zwembad:

En ik wil hier aan toevoegen :
Waarom leent de tweede kamer zich voorzoiets vunzigs als een Marokkanendebat maar zou het land te klein zijn bij een Jodendebat?

Op krapuul niet geheel onterecht vergeleken met de Wahnsee conferentie.

Ooit was er bijvoorbeeld een meneer die het partijprogramma van Wilders had uitgedeeld op straat met een klein verschil ; waar moslims stond zette hij Jood neer . De meneer in kwestie werd in de boeien geslagen .
Men meet met twee maten want het is super vrijdenkend om jegens moslims, Marokkanen en het bijzonder de schuimbekkende racist uit te hangen maar Joden die zijn ok…en waarom zijn Joden zo OK? Nou omdat Israël (de enige racistische staat ter wereld) ook de pest aan moslims heeft.
En dat niet alleen elke recht dat indertijd door links verworven is (vrouwenrechten, homorechten) wordt nu gebruikt als stok om mee te slaan omdat in bepaalde landen dat allemaal niet zo supertolgeilcool is als in ons verlichte Nederland (let wel toen ik nog naar de lagere school ging was het heel wat als een meisje een broek aan trok en wat homo’s betrof daar was al helemaal veel mis en ik kom uit een stad en niet uit staphorst)
Alles vooral om iets te verduisteren:

Er wordt onrecht gepleegd (gaza/oost-Oekraine) en om vooral de aandacht van dergelijke massamoorden af te leiden gaat men lekker framen en vooral met een vergrootglas op zoek naar een iets om vooral te voorkomen dat er verschrikkelijke misdaden gepleegd worden.
Zoiets van Man misbruikt zijn 3 jarige dochter en dan de mensen die daar wat van zeggen beschuldigen van vieze nagels .
En vervolgens de hele speeltuinvereniging die schande roept over die viezer nagels met de heer in kwestie voorop die ondertussen zn dikke leuter nog eens onder applaus in de (..) naja …u begrijpt het .
En wie trappen er elke keer weer in ?
Wij dus !
Wij accepteren dat en dat moeten we NIET DOEN !

op 03 08 2014 at 23:56 schreef dewanand:

namaste excellentie zwembad,

Mooi betoog van jou, hier paar vraagjes:

1. check het concept van de KOude Holocaust, en de superintelligente SS neonazi psycho gaskamers op site http://www.dewanand.com

2. Jij hebt het over de superieure brainwashing en mind control SS Technologie van het HOOGSTE Uberras op aarde: de onoverwinnelijke, lange, grootgeschapen, superintelligente Blanke mannen, homo en hetero.

3. Leg ons uit waarom die arme, zielige, gehate blanke mannen na veel lijden en duizenden hongerwinters nu toch apetrots mogen zijn op al hen bloeiende blanke westerse welvaartsstaten.

bye

dewanand en Wieroe

ps
pikante noot:
1000 jaar geleden waren blanke mannen nogal ondervoed en kleingeschapen, terwijl wij zwartjes (koelies en negers) al hoog ontwikkeld en groter geschapen waren en wij leden geen honger. Nu zijn de rollen omgedraaid en de blanke man heeft de harde evolutionaire rassenoorlog met glans en wimpel gewonnen, zijn hoogbeschaafde, roomblanke lul is nu ook lekker, royaal lang en een internationale westerse delicatesse.

Ref: pics of long white cock lovers:
http://www.homemademommies.com/folder/black-models/

op 04 08 2014 at 04:21 schreef Kimo:

@Excellentie zwembad: Chapeau! Je zou eens een stuk moeten opsturen naar Frontaalnaakt. Je comment slaat de spijker op de kop. Respect.

op 04 08 2014 at 08:05 schreef Lucas:

Ik ben mijn mededogen moe.
Ik verjaag je uit de steden van het land,
ik beroof je van je kinderen.
Ik zal mijn volk ombrengen
want het heeft zijn leven niet gebeterd.
http://www.bijbelencultuur.nl/bijbelboeken/jeremia/15/5/jeremia-treurend-over-de-verwoesting-van-jeruzalem

op 04 08 2014 at 20:01 schreef dewanand:

namaste Peter,

De titel van deze tekst van jou is veelzeggend:

‘zelfhaat jood’.

Opmerkelijk is dat ik heel veel zelfhatende hindoestanen ontmoet in Nazi Holland. Elke dag zie je op nltv tientallen zelfhatende negers, marokkanen, turken, hindoestanen, indo’s enz. Michaal Jackson is het beste voorbeeld van een zelfhatende neger.

Maw: het Nazi patroon is duidelijk, en zie onder, het begon al 2000 jaar geleden, volgens Wieroe’s analyses:

WEBpublication BOOK WART0223 / EPAGE 8 of 57
Moord op allochtonen
4. Joden na 2000 jaar integratie kregen gaskamers

Offeraar Dewanand
Offercode WART0223
Offerdatum 16 april 2009

Heel blank en christelijk Europa steunde Adolf Hitler hoor, dus maak je geen geweldige illusies over je integratie hier. De waarheid is dat integratie de grootste leugen is van blank links Nederland. Hoe meer je integreert, hoe meer men jou zal haten en discrimineren, want zij blijven achterlijk en bekrompen denken.

http://www.dewanand.com/moord08.htm

noot:

Nu count down van laatste fase Koude Holocaust, nog even en wij zien elkaar terug in de hi tech gaskamers van Westerbork met een heineken pilsje en rookworst als laatste avondmaal samen.

op 05 08 2014 at 11:02 schreef Peter:

Klopt Leo, ik sta geen verhalen toe waarin ‘niets overblijft van 2000 jaar jodenvervolging’. Ben je niet lekker of zo?

op 05 08 2014 at 13:10 schreef cRR Kampen:

Geliefd figuur hier – maar je zou de kans kunnen grijpen haar nou eindelijk eens door te krijgen: http://www.360magazine.nl/politiek/3888/ayaan-hirsi-ali-vindt-dat-netanyahu-de-nobelprijs-voor-de-vrede-verdient#.U-DJcGDQtaQ .

op 05 08 2014 at 16:33 schreef Sasha Berkman:

Hirsi Ayaan geeft ook aan waar ze staat:

http://www.knack.be/nieuws/wereld/ayaan-hirsi-ali-in-eerlijke-wereld-zou-netanyahu-nobelprijs-voor-vrede-krijgen/article-normal-269327.html

op 05 08 2014 at 16:37 schreef Kimo:

Dat mens, Hirsi Magan ( want zo heet die leugenares echt), is knettergek

op 05 08 2014 at 19:11 schreef Olav:

Kimo, ze heet gewoon zoals ze zich wenst te noemen. Daar is niets leugenachtigs aan.

En verder vind ik het ook heel jammer hoe ze zich heeft ontwikkeld en in welke hoek ze is beland, maar ergens heb ik er ook wel enig begrip voor.

op 05 08 2014 at 20:29 schreef dewanand:

noot Olav, Sasha, Peter ea Fnaakters in frivole mini bikinis,

Wieroe als slimme Hindoe Nazi kat uit delft kennisstad heeft er een weekje over liggen slapen in zijn luie, geventileerde mandjes en dit is zijn visie:

‘Miauwallah blote Fnaakters, na veel denken en doormauwen met mijn slimme kattenkop vind ik dat de Heilige Friese Koeien van Nederland de nobelprijs voor de vrede moeten krijgen, omdat het drinken van hen melk en hen karnemelk elke mensaap reine, vreedzame en verheven gedachten geeft. In de meeste landen waar mensapen vechten en oorlog voeren is er geen melk van vreedzame en wijze Friese koeien en daarom zijn de mensapen daar zo ongelukkig, tamasisch en terroristisch.’

aldus Wieroe,

(getypt door zijn goudbruine koelie typslaafje Dewanand,
in functie als secretaris van het kattenleger van Delft kennisstad met duizenden slapende cellen in warme mandjes)

op 05 08 2014 at 21:10 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Wat een lief vrouwtje trouwens weer moet ook gezegd worden.

op 05 08 2014 at 22:22 schreef Sasha Berkman:

Wat jij vind mag je vinden Olav, ik heb haar altijd een liegende narcistisch haatzaaister gevonden. Die rol speelt ze nog steeds met verve volgens mij. Voor de rest gaat het hier nu over deze specifieke walgelijke uitspraak van deze notoire opportunistische leugenares met bloed aan haar handen.

Ik noem haar een leugenares omdat ze vrouwenbesnijdenis aan de islam koppelde.

op 05 08 2014 at 22:28 schreef Sasha Berkman:

Aanvulling:

Het bloed aan haar komt voort uit het feit dat ze Theo Van Gogh heeft gebruikt voor haar kutfilm en dat Theo nu dood is en zij nu voor een rechtse homo- en vrouwonvriendelijke denktank werkt met ideeen waar de honden geen worst van lusten en waar Theo zeker van over zijn nek zou gaan.

op 06 08 2014 at 02:48 schreef Kimo:

Ik heb geen enkel begrip voor iemand die met leuGens een land binnenkomt om vervolgens anderen, zoals zijzelf, die van een ander land komen aan strikte voorwaarden te onderwerpen.
Vervolgens ook nog eens een hele geloofsgemeenschap gaan lopen demoniseren omdat ze zelf iets naars heeft meegemaakt ( geloof mij. Ik ook maar ik haat niet).
Als klap op de vuurpijl een monster als Netanyahu bestempelen als held en de onderdrukte als de dood?
Begrip voor een dergelijk mens? Zij is het afvoerputje van de samenleving. Pure haat en nijd.
Ik walg oprecht van dat mens.

op 06 08 2014 at 16:07 schreef Egbert:

Olav over AHA: “ze heet gewoon zoals ze zich wenst te noemen. Daar is niets leugenachtigs aan”. Niet helemaal zo. Ze heeft een andere naam opgegeven om Europa in te kunnen (onder haar oorspronkelijke naam was ze al veilig in Kenia; de nieuwe naam gaf haar weer een vluchtelingstatus). Toen deze leugen uitkwam moest ze de tweede kamer verlaten.

op 06 08 2014 at 18:06 schreef cRR Kampen:

Voor alle duidelijkheid, ik moest dus van meet af niets van Hirsi Ali hebben (hoewel Peter daar een jaar of wat geleden gelukkig nog ‘iets’ van wist te maken), maar die namenkwestie laat me steenkoud.
Het is natuurlijk geen argument om haar andere statements op te beoordelen.

op 07 08 2014 at 08:53 schreef Kimo:

Het is wel degelijk een argument.

Het toont namelijk aan dat ze geen enkele morele autoriteit heeft in het oordelen over anderen.
Het toont ook aan dat haar morele keuzes op iemand als Netanyahu kunnen vallen.

op 07 08 2014 at 13:04 schreef Sasha Berkman:

“Mevrouw Drayer” braakt ook weer haar leugenachtige haatzaai kots:

http://www.trouw.nl/tr/nl/6847/Elma-Drayer/article/detail/3714858/2014/08/07/Ruim-een-eeuw-en-een-Holocaust-later-is-er-weinig-veranderd.dhtml

Ze beweert oa dat het in het huidige tijdsgewricht er een “collectieve ressentiment tegen Israël” heerst. Dat heeft ze van Goebels geleerd, gewoon de feiten omdraaien.

op 07 08 2014 at 21:56 schreef dewanand:

ziehier een nieuwe ontwikkeling:

Laatste update:
7 augustus 2014 17:19

Wilders haalt uit naar Joodse organisatie om advertentie

Reactie Voet
“Wij bij het CIDI hebben de cijfers”, reageert ze. Het hedendaags antisemitisme is voor 30 procent afkomstig van autochtonen en 70 procent van allochtonen. Van die 70 procent weet ik niet hoeveel procent religieus is. Ik weiger dan dus ook categorisch hele bevolkingsgroepen weg te zetten. Wat Wilders vertelt is feitelijk gewoon onjuist.”

http://www.nu.nl/politiek/3847052/wilders-haalt-joodse-organisatie-advertentie.html

noot Wieroe, slimme Hindoe Nazi kat:

‘Mijn viesbruine typslaafje dewanand zal ik als Goeroe nog meer leren over de complexe theorie van de mensapen biotoop, en waarom het beter is dat Nederland binnen vijf jaar totaal mensapen-vrij moet worden, zoals het 10.000 jaar geleden was in dit vuile turfpoldertje.’

‘Miauw, waarom moeten Joden (en viesbruine Hindoes) nog in Europa wonen als hier het antisemitisme toeneemt? Er is ook koelie kattenhaat en hindoehonden haat hier dus wij moeten allemaal opkrassen uit dit blanke beesten poldertje.’

aldus Wieroe

op 08 08 2014 at 09:53 schreef Kimo:

“Wij hebben cijfers” roepen en dan denken dat je gelijk hebt.
Ik geloof er NIKS van dat de verhoudingen 7 tot 3 zijn.
Smerig spelletje stigmatisering van die mevrouw Voet.
Kom op met de referenties en de naam van het onderzoeksbureau. Naar mens die Voet.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS