Home » Archief » Zihni Özdil benoemt het antisemitisme van zijn eigen vrienden niet


[06.05.2021]

Zihni Özdil benoemt het antisemitisme van zijn eigen vrienden niet

Peter Breedveld


Scène uit Elysia: Valley Of The Nude (1933)

Antisemitisme benoemen is in Nederland taboe, meent Zihni Özdil en in een schoolopstel in Vrij Nederland voert hij ter bewijs een aantal voorbeelden van antisemitisme op die werkelijk overal in de media al uitentreuren zijn opgevoerd, zoals de bizarre antisemitische complottheorieën waarin rapper Lange Frans grossiert, het antisemitisme van Thierry Baudet en het antisemitisme van de Nederlanders in de Tweede Wereldoorlog, dat is zo’n beetje ons nationale trauma.

Staatsman en VU-stichter Abraham Kuyper was antisemiet, weet Özdil uit een proefschrift over het antisemitisme van Kuyper, dus ook dat antisemitisme wordt benoemd. Ik heb er pas nog een artikel over geschreven in de schoolkrant van de VU, dus wat nou taboe. Het wordt gewoon benoemd en werkelijk niemand doet er moeilijk over.

Özdil doet denken aan die andere Domrechtse zwatelaar, Elma Drayer, die altijd beweert dat niemand het over de islam durft te hebben, terwijl iedereen de hele godganse dag over niks anders dan de islam lult. Nou ja, totdat de corona uitbrak, dan. Ik maakte daar eens een paar grappen over en toen werd ik door Drayer uit wraak in een column in Trouw voor antisemiet uitgemaakt. Elkaar voor antisemiet uitmaken, elkaars vermeende antisemitisme benoemen, volgens mij doen Nederlanders weinig liever dan dat, of het moet eindeloos over de islam ouwehoeren zijn, of de coronadeskundige uithangen.

Vrijbrief voor haat

Özdil meent echter dat er in Nederland niet alleen een taboe op het benoemen van antisemitisme is, de overheid subsidieert en faciliteert het antisemitisme zelfs. Antisemitisme is volgens hem de laatste vrijbrief om te mogen haten. Ben je antisemiet, dan gaan alle deuren voor je open! Zo worden er volgens hem Turks-Nederlandse organisaties gesubsidieerd die het gedachtegoed van de extreemrechtse Grijze Wolven uitdragen. Gevolg: antisemitische middelbare scholieren. Enige onderbouwing hiervoor geeft Özdil niet maar ook hier weer: antisemitisme op middelbare scholen is een obsessie van de Nederlandse media. Er is geen taboe op het benoemen ervan, integendeel.

Het gaat Özdil evenwel niet écht om deze slechte voorbeelden. Die heeft hij bij elkaar geharkt als opmaat voor de groep op wie hij het écht gemunt heeft: linkse antiracisten. Özdil heeft een pleurishekel aan antiracistisch links, al sinds minstens 2014 zit ie er voortdurend op te schelden. Antiracistisch links bestaat uit ‘boerkaknuffelaars’, ‘betuttelracisten‘, ‘linkse persbreidelaars’ en, jawel, antisemieten.

Want beweert Lange Frans niet dat de wereld wordt bedreigd door een joodse pedofielenring die de elite, tot aan de Oranjes toe, fêteert op Satanische feestjes waar babybloed wordt geofferd? Nou, weet je wie ook gelooft dat er pedofielen in de regering zitten? Zwartepietenstamper Akwasi!

Slavenhandel

Nou wil ik niet ontkennen dat Akwasi een rare snuiter is, maar dat ie meent dat er pedofielen in de regering zitten, maakt hem nog geen antisemiet. Een antisemiet heeft iets tegen joden, niet tegen pedofielen. Althans, de weerzin van een antisemiet tegen pedofielen is niet wat hem antisemiet maakt. Özdil weet dat heus wel, en daarom is hij een troll. Hij belazert de boel en framet Akwasi zoals Elma Drayer mij framede.

Na Akwasi gaat Özdil op de voltallige antiracistische beweging af. Die bagatelliseert volgens hem de Holocaust door de Transatlantische slavenhandel ermee te vergelijken en wijzen erop dat de Holocaust vijf jaar duurde, en de slavernij 400 jaar.

O, en dat is antisemitisch? Want de Transatlantische slavernij was een zomervakantie of zo? Er gingen geen eeuwen aan ontmenselijking aan vooraf, door onder andere de grondleggers van onze “beschaving”, een ontmenselijking die tot op de dag van vandaag doorwerkt, zie George Floyd, zie Mitch Henriquez? Zwarte Afrikanen werden niet als goederen verhandeld, als beesten behandeld, geketend aan elkaar in zee gegooid, gezinnen werden niet uit elkaar gehaald, kinderen niet bij hun moeder weggehaald alsof ze kalveren waren?

Het lijkt me dat het Özdil is die de slavernij bagatelliseert en niet andersom. Özdil zal toch geen anti-zwarte racist zijn?

Mooie ovens

Ik zal je zeggen welk antisemitisme onbenoemd blijft, in elk geval in Özdils beschamende broddelwerkje: dat van zijn grote vriendin Annabel Nanninga. Nanninga de nazi-bewonderaar, die van de rijke machtige joden met hun meterslange uitgerolde tenen, Nanninga van de mooie ovens van Hitler. Geen woord wijdt Özdil eraan.

Beweren dat er een taboe bestaat op het benoemen van Nanninga’s jodenhaat kan ik niet, want er is waarschijnlijk niemand in Nederland die haar walgelijke citaten niet onder zijn neus geschoven heeft gekregen. Het kan de meeste Nederlanders echter geen reet schelen. Nanninga is namelijk wit, wat betekent dat je mag roepen dat je zin hebt om joden te vergassen en dat je het jammer vindt dat de mooie ovens van Hitler niet meer in gebruik zijn. Je kunt er senator mee worden in Nederland. Letterlijk. Als er nou iemand met haar antisemitisme een vrijbrief in handen heeft, dan is het dit grobbekuiken van de haat wel.

Is toch raar dat Özdil zich in allerlei bochten moet wringen om Akwasi van antisemitisme te beschuldigen, de Transatlantische slavernij bagatelliseert om het antiracisme in diskrediet te brengen maar dat ie de de grote dikke antisemitische OLIFANT in zijn eigen bedompte slaapkamertje (ja kom maar, Stella, kom maar) helemaal over het hoofd ziet?

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland, dagelijks belaagd door domrechtse fascisten, domlinkse wokies, rancuneuze politici, klikspanen, psycho’s, agressieve imbecielen, lockdownfetisjisten, obsessievelingen, het openbaar ministerie, de politie, noem maar op. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 06.05.2021 @ 08:54

[Home]
 

1 Reactie

op 06 05 2021 at 08:55 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS