Home » Archief » Bloedpap


[02.02.2013]

Bloedpap

Peter Breedveld


Illustratie: Pulpcovers.com

Vorige maand is de linkse activiste Joke Kaviaar wegens opruiing veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf. Veel media-aandacht was daar niet voor. Wie er meer van wil weten is aangewezen op allerlei activistische blogs en op het vonnis van de rechter.

Op visite bij Leers

Daaruit blijkt dat Kaviaar een aantal pittige oproepen op haar website publiceerde:

‘Waar blijft de Hollandse opstand? Wie gaat er mee om de kantoren van de IND te bestormen en leeg te trekken, de archieven en computers te overgieten met benzine en door vuur te vernietigen?’

en

‘ook beweerde hij (Leers) dat de IND medewerkers zouden worden bedreigd. “Dan komen ze naar mij toe” zei hij. Goed plan voor de verandering. Het wordt tijd dat we die uitnodiging aannemen, maar dan niet om te praten. Wie gaat er mee op visite bij Leers?’

Je hoeft geen genie te zijn om te zien dat hier inderdaad sprake is van opruiing. Ik zou me ook bedreigd voelen als mensen op Internet opriepen bij mij op bezoek te gaan.

Kaalgeschoren als moffenhoer

O nee, wacht, mensen hébben opgeroepen bij mij op bezoek te gaan. Dat doen ze nog steeds regelmatig. Mijn adres wordt op het Internet verspreid en mijn geliefde en mij is beloofd dat we tegen de muur gaan als de domrechtse revolutie uitbreekt. Mijn kinderen krijgen een kogel door hun kop. In het begin ging ik wel eens naar de politie om aangifte te doen van zulke dreigementen, maar daar had de politie helemaal geen zin in.

Goed, ik ben niet zo belangrijk als Gerd Leers. Maar ik wijs al sinds jaar en dag op de dreigementen aan het adres van prominenten als Femke Halsema, die volgens Ivo Renkema van de PVV-website Het Vrije Volk als moffenhoer moet worden kaalgeschoren. Een tijd geleden alweer heeft de redactie van Het Vrije Volk het hele archief door de virtuele shredder gehaald, maar wie goed zoekt, kan vast nog wel de oproepen terugvinden om Obama dood te schieten, iedereen in het Hilversumse Mediapark neer te knallen en journalist Arnold Karskens te executeren.

Op andere PVV-websites zag ik oproepen om columniste Malou van Hintum te bedreigen en gevaarlijke gek Martien Pennings voelt zich al jaren volkomen vrij om te dreigen met geweld en het vermalen van mensen tot bloedpap. Hij wordt daarin zelfs gesteund door een senator, en u mag raden welke partij die senator vertegenwoordigt.

Nazislamitische hoeren

Pennings droomt van de wrede executie van ‘de nazislamitische hoeren’ Femke Halsema, Jolande Sap , Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij, en ik heb begrepen dat Halsema zou uitzoeken of er stappen tegen Pennings te nemen zijn, maar daar heb ik sindsdien nooit meer iets van gehoord.

Bloedpap, executies, kogels door de kop, massamoord, een oproep om de Amerikaanse president dood te schieten. Dodenlijsten opstellen en Anders Breivik bejubelen, het mag allemaal in Nederland. Journalist Joost Niemöller dreigde met de gewelddadige bestrijding van de islam en hij is niet van Radio 1 weg te branden. Nederland lust wel pap van al die fascistoïde, racistische haat. Bloedpap!

Sovjetpraktijken

Justitie jaagt echter liever op moslims en linksmensen. Joke Kaviaar heeft ze al jaren in het vizier. De vrouw overtreedt nogal eens de wet in haar strijd tegen het onmenselijke vluchtelingenbeleid in Nederland, en daarom probeerde de overheid haar een paar jaar geleden opgesloten te krijgen in een psychiatrische kliniek. Alf Berendse, die op de redactie van Frontaal Naakt node wordt gemist – zeker in deze moeilijke tijden, sprak toen terecht van Sovjetpraktijken.

Moet u nagaan, als je vecht voor een menselijke behandeling van je medemensen, van mensen in nood, als je iets wilt doen voor de nooddruftigen van onze samenleving, de verschoppelingen, de vervolgden, de bedreigden, wil onze joods-christelijk-humanistische overheid je opsluiten omdat je gek bent. Maar wie moslims en linksmensen wil vermalen tot bloedpap, wie dreigt met geweld tegen moslims, is een graag geziene gast in actualiteitenprogramma’s.

Gezellig land, hè? Nederland.

Steun Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 02.02.2013 @ 11:20

[Home]
 

117 Reacties

op 02 02 2013 at 12:41 schreef Jon:

Spinoza’s ideale samenleving is dichterbij gekomen sinds hij haar beschreef, maar helaas ook nog ver weg. Macht en eigenbelang staan de gedroomde leefwereld in de weg. Peter ik begin je steeds beter te begrijpen (en je scherpe kantjes voor lief te nemen).

op 02 02 2013 at 12:55 schreef Prediker:

“Een tijd geleden alweer heeft de redactie van Het Vrije Volk het hele archief door de virtuele shredder gehaald…”

Da’s niet helemaal juist. De hele website van Het Vrije Volk is destijds in zijn geheel overgeheveld naar een subsectie van de website van de Amsterdam Post, getiteld ‘HVV-archief’.

De domrechtswatcher kan dus nog altijd zijn lol op met dit historisch materiaal.

op 02 02 2013 at 12:58 schreef leo schmit:

Dankzij de gerefereerde websites is het wrede vonnis datwerd opgelegd aan Joke Kaviaar mij niet ontgaan. Hoe kan dat ook als je minstens eens per week geconfronteerd wordt met het lot van de opgesloten vluchtelingen langs het fietspad bij Kamp Zeist. Dank voor de bloemen aan het hek, Joke. Helaas de oude zijn alweer verwelkt. Wie gaat er mee om nieuwe bloemen aan te brengen?

Of is dit nu een poging tot opruiing?

op 02 02 2013 at 14:18 schreef Ralph van der Geest:

Goed stuk Peter! Dank. En over opruiing gesproken: men maakt mij niet wijs dat die balen stront die op het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in de baas zijn tijd zich in tweets verkneukelen over hoe Teeven’s knokploegen los zullen gaan op asielzoekers op het Malieveld en doorgaan onder de namen **** en **** de enige fascisten in het Nederlandse ambtenarenapparaat zijn.
Ik heb nog niet gehoord dat ze ontslagen zijn en vastzitten wegens aanzetten tot geweld en opruiing.
Geweld en terreur van de kant van de overheid (overigens niet alleen tegen asielzoekers) worden in Nederland hand in hand met fascisme steeds meer de norm…

op 02 02 2013 at 14:24 schreef babs:

Schandalige rechtsongelijkheid. Bizar zware straf.

Eigenlijk is alleen grof geweKGGGGGGGGGGGG!

op 02 02 2013 at 14:35 schreef Peter:

Ralph, ik heb al eerder een reactie van jou, waarin je die twee ambtenaren noemt, geweigerd. Nu heb ik de namen gecensureerd. Wil je me in moeilijkheden brengen? Nee toch?

En hou jij je alsjeblieft ook een beetje in, Babs. Ik ben hier uiterst kwetsbaar onder mijn eigen naam bezig te strijden voor een zaak die door steeds meer Nederlanders als een misdaad wordt gezien. Geen zin me te moeten verantwoorden wegens oproepen tot geweld en dergelijke. Je weet hoe De Telegraaf Media Groep werkt. En hoe mensen daar dan weer hysterisch op reageren.

op 02 02 2013 at 15:46 schreef MNb:

“Goed, ik ben niet zo belangrijk als Gerd Leers.”
Alsjeblieft, PB, schrap deze zin. Dit is lulkoek. Geef niet toe aan het discriminerende, ja, fascistische idee dat de ene mens belangrijker is – meer waard is – dan de andere.
Het is simpel. Wilders en co zijn er in geslaagd de Nederlandse samenleving te doortrekken van racisme, precies zoals elk gezond denkend mens kon zien aankomen. Het was slechts een kwestie van korte duur voordat dat ook de Nederlandse politiek overkwam, inclusief het OM. Daarom kan de Roze Khmer zijn gang gaan en worden marginale figuren als JK wel aangepakt. In de Weimarrepubliek gebeurde precies hetzelfde.
En dan komt een paar artikeltjes terug die oetel van een Bertje vanuit zijn Duitse landhuis beweren dat JK met haar handjevol aanhangers het grotere gevaar is. Nogal wiedes eigenlijk – rechts tuig heeft altijd en overal respect voor kapitaalbezitters.
Gelukkig is Wilders over zijn hoogtepunt heen, zo lijkt het tenminste. Maar dat geldt nog niet voor het verziekende effect dat hij heeft gehad.

op 02 02 2013 at 15:46 schreef Pyt van der Galiën:

Goed stuk. Eerlijk gezegd vond ik de oproep van Joke – voorzichtig uitgedrukt – niet bijzonder handig, maar de straf is buitenproportioneel, zeker wanneer je die straf afzet tegen de fascistoïde bagger waarmee Pennings en Artikel7 al jaren probleemloos wegkomen. Het levend verbranden van Mohammed Rabbae, het met een roestig mes het hoofd afzagen van Halsema, het tegen de muur zetten van Peter en Hassnae: het is de afgelopen jaren allemaal voorbij gekomen op Artikel7. Minder dan een week geleden werd over voormalig PVV-parlementariër Jhim van Bemmel nog liefdevol opgemerkt: is een misselijkmakende rat. Kop eraf en de resten aan de honden voeren lijkt me op zijn plaats. Let ook eens op de 9 (negen) plusjes en NUL (0) minnen die deze reactie krijgt (reactie om 21:35).

PS Eens met de oproep van Peter. Er zijn zat lui die zitten te wachten op het moment dat ze Peter te pakken kunnen nemen. Laten we solidair zijn door hen daartoe geen aanleiding te geven:)

op 02 02 2013 at 16:29 schreef Ralph van der Geest:

@Peter, had ik me niet gerealiseerd. Excuus, ik wil je inderdaad niet in de moeilijkheden brengen en dus is het natuurlijk goed.

op 02 02 2013 at 16:43 schreef babs:

Excuses Peter. Ik snap je voorzichtigheid. Bij mij zakt vertrouwen in de rechtspraak en de overheid hier tot nul. De willekeur en ongelijkheid zijn schokkend.

Bedrijven zijn heilig verklaard, althans dat haal ik uit de uitspraak, terwijl opkomen voor medemensen letterlijk gestoord wordt gevonden.

Ik heb niets met Joke Kaviaar en vind dat ze terecht is veroordeeld, maar 120 dienstverlening + voorwaardelijke straf had volstaan. Pennings verdient dezelfde straf.

op 02 02 2013 at 17:07 schreef dewanand:

namaste Peter en dappere Fnaakters,

Ik geloof in dit oude spreekwoord:

‘Het wapen van machtelozen, dwazen en onwetenden is dreiging, laster, intimidatie, zinloos geweld, hersenloos gebrul, hoge hakken praat, enz’

Ja, Wieroe mijn hindoe kat vertelde mij net over dit spreekwoord en zo zie je hoe wijs en volmaakt de kennis is van mijn lage kaste koeliekat uit Delft kennisstad.

Frontaal Naakt vind ik zo mooi omdat ik het gevoel heb dat er hier toch heel beschaafde mensapen komen die in het vrije blote woord geloven en de hogere kennis uit de diepten van de naakte ziel. Ja, Wieroe wil dit jaar het koninklijk kabinet verzoeken om een lintje van 1 euro te plakken met superlijm op de blote kont van Peter Breedveld tijdens lintjesdag later dit jaar. Peter heeft wel een aai over zijn kont verdiend zegt Wieroe na zoveel zwoegen en ploeteren in het duistere cyber moeras van het Hollandse digitale veenpoldertje.

Joke Kaviaar is niet echt iemand met hogere kennis denk ik, want de hele asiel problematiek wil ik dit jaar eens goed en intelligent gaan oplossen met mijn interdisciplinaire research en met de technische kennis van mijn universitaire studie in Delft.

dewanand

op 02 02 2013 at 23:03 schreef Bertje:

@ mnb

“En dan komt een paar artikeltjes terug die oetel van een Bertje vanuit zijn Duitse landhuis beweren dat JK met haar handjevol aanhangers het grotere gevaar is”

He niet liegen joh zo heb ik het niet gezegd.
Ik snap alleen donders goed waarom het OM Kaviaar stevig aanpakt. (Zoals Babs al zegt te stevig)
Ze mogen van mij ook deze Pennings stevig aanpakken maar het heerschap bedreigd blijkbaar alleen maar personen en niet de staat.
( o en voor je weer gaat mieppe, ik vind het bedreigen van personen waarschijnlijk nog even wat walgelijker.)

op 02 02 2013 at 23:11 schreef Bertje:

“Gelukkig is Wilders over zijn hoogtepunt heen, zo lijkt het tenminste. Maar dat geldt nog niet voor het verziekende effect dat hij heeft gehad.”

In je dromen het is pas begonnen er komt nog veel en veel meer shit.
Bij veel spanning hoeft er maar iets te gebeuren en boem.

“Nogal wiedes eigenlijk – rechts tuig heeft altijd en overal respect voor kapitaalbezitters.”

Ben nog rechts, nog tuig, en al helemaal geen kapitaalbezitter dus mijn beste reserve Surinamer wat lul je nu.

op 03 02 2013 at 02:48 schreef Seedorf:

Gelukkig brengen de Islam/moslims zoveel goeds in dit land. Nooit wordt er gekeken hoeveel,ellende rotzooi die fasistische Islam hier brengt. Rasistische moslims die vrouwen ,zonder een hoofdoek op der klus een hoer vinden. Nooit is het een probleem wanneer de zielige moslim een Hollander voor kanker Hollander uitscheld of andere buitenlanders van niet islam afkomst discrimineerd. Nooit is het een probleem wanneer radicale imams hun haat tegen het”des duivelse Westen” wordt uitgesproken. Wanneer hoor je iets over alle bedreigingen/geweld antisemitisme dat door vredige moslims wordt gepleegd? Maar ondanks al deze feiten en nog veel meer, is de moslim altijd zielig en slachtoffer is nooit , een veel te groot gedeelte van de moslims leeft van een uitkering weigert te werken.
Veel te veel jongeren met een islam achtergrond in de misdaad: Dan hoor je ,oh maar dat zijn geen moslims: FOUT,ze hebben een Islamitische opvoeding gehad.

Linkse fascisten: Grootste zakkenvullers,profiteurs,uitschot dat: Miljarden weggooid aan ontwikkelingshulp, want ja ,het heeft zoveel geholpen al die miljarden aan moslim landen na 60 jaar of meer aan ontwikkelingshulp is er nog totaal geen vooruitgang.

op 03 02 2013 at 11:11 schreef Pyt van der Galiën:

De kranten staan vol van getyfusouwehoer over de islam, Seedorf. Inmiddels heeft domrechts gezwam de status van nationale hobby gekregen. Heb je het nieuws de afgelopen jaren nog gevolgd of zit je de hele dag thuis verongelijkt naar het behang te staren?

op 03 02 2013 at 12:05 schreef jos:

Om drie uur ’s nachts je haat tegen moslims op internet neerkwakken is wel heel erg sneu.

op 03 02 2013 at 12:41 schreef gronk:

@Mnb: ga toch weg met je lulkoek ‘dat iedereen in nederland gelijk is’. *Natuurlijk* is niet iedereen in nederland gelijk. Als Aleid W. uit het stadje U. ergens de pest aan heeft, dan klikklakt de politie razendsnel om d’r iets aan te doen.

op 03 02 2013 at 12:53 schreef Sasha Berkman:

Als alle moslims dood zijn, zijn joden en homos, feministen en alle andere groeperingen waar de anti-moslimfascisten zich zgn druk om maken het volgende slachtoffer. Dat soort kan alleen maar bestaan bij de gratie van irrationele haat tegen alles wat anders is dan hun bruine ideologie.

op 03 02 2013 at 13:24 schreef MNb:

Jij bent degene die liegt, Bertje. Je hebt het inderdaad niet letterlijk zo gezegd, maar je impliceerde het wel degelijk. Ik ga het citaat niet nog eens opzoeken, dus ik parafraseer: “ik begrijp heel goed waarom het OM wel Joke Kaviaar aanpakt en niet Martien Pennings, want ….”. En daar zat niets tussen over personen en staat. Dat sleep je er nu bij.
Als je echter inmiddels tot een beter inzicht bent gekomen ben ik blij.
Je hebt een landhuis en een bedrijf, Bertje, dus je bent per definitie kapitaalbezitter. Ook ik trouwens – ik bezit een huis dat ik verhuur. Zelfs mijn zoon bezit een huis. Zoek de wetenschappelijke definitie van kapitaal eens op.
Een oetel ben je nog steeds.
En je liegt alweer – tuig verwijst overduidelijk niet naar jou, maar naar de Roze Khmer, die jouw deur om bovengenoemde redenen wel voorbij zal gaan. Rechts ben je wel degelijk, maar dan moeten we weer over Poolse en Duitse arbeiders beginnen en vooral over de manier waarop je dat voor jezelf rechtvaardigt. Voor het geval het je echter ontgaan is, zoals ook Bakito: rechts is niet per definitie dom of tuig. Links tuig bestaat ook; zo ook domlinks – zie Ineke van Gent en haar forenzen.

@Gronk: zoek het verschil eens op tussen belangrijk en gelijk. Zoek daarna eens het verschil op tussen gelijkwaardig zijn en gelijk behandeld worden.
Lees tenslotte nog eens in een rustig tempo over wat ik schreef – ik stel een tempo van één lettergreep per vijf seconden voor. Wellicht dringt het dan tot je minieme verstand door dat je een stropop neukt, dombo. Ik zal maar niet van je vragen na te denken over het verschil tussen een feit en een norm; dat is duidelijk te hoog gegrepen.

op 03 02 2013 at 13:46 schreef Ralph van der Geest:

@Pyt, “PS Eens met de oproep van Peter. Er zijn zat lui die zitten te wachten op het moment dat ze Peter te pakken kunnen nemen. Laten we solidair zijn door hen daartoe geen aanleiding te geven:)”
Helemaal mee ens Pyt, evenals je met je opmerking over hoe – ik parafraseer maar even – het SBS6-geleuter over prinsensjes, Seedorf en andere, vaak racistische, stompzinnigheden die de moeite van het praten niet waard zijn, tot nationale hobby van domnrechts zijn geworden.
Daarom kijk ook nooit naar de nederlandse televisie en vind ik de nederlandse 1%-media ook beneden elk peil.

op 03 02 2013 at 14:36 schreef dewanand:

namaste Seedorf,

Het klopt wel een beetje wat je zegt over moslims en allahtonen, ok feiten zijn feiten, gewoon science. Die hele zelfisolatie van etnische groepen vind ik nu echt ziek en hun eigen keus om dom en achterlijk te blijven in een superieure kenniseconomie. Hindoestanen, negers uit Afirka, Antillianen, Surinamers, Chinezen, Indonesiers en al dat buitenlands gekleurd tuig hebben zich gewoon echt geisoleerd van de blanke maatschappij, zelfs op het micro sociale vlak zie ik dit steeds vaker. Ik heet dit gedrag en hun hele etnische vreetcultuur die ze diabetes bezorgd en hoge bloeddruk. Etnisch voedsel is bijna 500 procent duurder, en niemand schiet er wat mee op.

Zelfkritiek vind ik noodzakelijk als gekleurde koelieschrijvertje. Dit zeg ik tegen alle blanke Hollanders gewoon open en eerlijk. Nu heeft het grootste deel van de blanke Hollanders echt al gezien hoe laat het is mbt onze lieve knuffel allochtonen die dus lekker hoog in hun bomen zijn geklommen met een bijstand en WW en geen flikker willen doen om Nederland vooruit te brengen. Klagen, profiteren, zeuren doen ze hele dag man, ik ken er tientallen van, tuig uit het buitenland, primaten niveau. I hate it.

op 03 02 2013 at 15:15 schreef jos:

Dewanand, als de “Seedorfs” aan de macht zijn in Nederland dan moet ook jij oprotten, ook al doe je nu je best om leuk, grappig en aardig gevonden te worden. Lazer op met je “zelfkritiek”.

op 03 02 2013 at 15:40 schreef Bertje:

Mnb

Je hebt wel een heel apart wereldbeeld zover is me duidelijk.
Iets begrijpen betekend niet direct dat je het er absoluut mee eens bent.
Ja ik begrijp het OM en vind in de zaak kaviaar dat ze gelijk hebben alleen de strafmaat gaat me te ver.
Als je niet in kan zien dat Kaviaar een bedreiging vormt in de ogen van de Nederlandse staat en figuren zoals pennings niet dan ontbreekt het je aan inzicht en waarschijnlijk ook inlevingsvermogen.
O en mnb hier hebben we gelukkig geen Roze Khmer in Duitsland kom je niet weg met uitspraken zoals die van Pennings. En al helemaal niet meer na de “Dönner moorden” extreem rechts wordt hier goed bij de ballen gegrepen Een uitgever die oorspronkelijk het boek van Wilders wilde uitgeven heeft zich terug getrokken om de rede dat de vertaling niet in te passen was binnen de Duitse wetgeving.(aldus de uitgever)
Fijn overigens dat je weet dat ik rechts ben heb zelf een andere mening maar jou “Jomanda” inzichten zijn natuurlijk onovertreffelijk.

op 03 02 2013 at 16:26 schreef Seedorf:

Pyt van der Galien.

”De kranten staan vol tyfusgeouwehoer over de islam” wat jij zegt.
Met andere woorden men ,verzint al deze dingen om de Islam zwart te maken? Als de Islam het ware geloof zou zijn. Waarom is het dan zo een hel om in die landen te leven? Waarom vluchten ze massaal naar het Westen?Waarom worden cristenen massaal geslacht in moslimlanden? Waarom mogen we geen kerken daar bouwen? Een ieder die kritiek, heeft op de islam is meteen extreem rechts een Nazi noem het maar op of wordt zelfs gedood ,bedreigt toch mag dit allemaal. Want ja moslims hebben nou eenmaal een uitzonderingspositie in de wereld waarmee,al hun geweld ten alle tijden goed gepraat wordt. Ook organisaties als Sharia 4 Holland,die hier de sharia willen invoeren, handen afhakken van de kaffir’s/joden/cristenen niemand die ze wat maakt. Het feit alleen, al dat we zo’n open discussie kunnen houden ondanks mening verschillen kan niet in een islam land. Een verkeerde opmerking en je hangt meteen letterlijk en figuurlijk.

Ik heb niets tegen de islam,wel tegen de dominantie en overheersing die en de islam willen opdringen desnoods met het zwaard.
En het simpele feit dat al het geweld van moslims ontkent.

op 03 02 2013 at 16:42 schreef Gregor Hakkenberg:

Intussen schrijft Jan Bennink in de Volkskrant: “De straten van ons land zouden vol moeten staan met woedende mensen. Met fakkels en spandoeken in hun hand”, “Er zou een brandschattende menigte moeten staan voor het hoofdkantoor van SNS.” en “Terwijl ze van deur tot deur zouden moeten gaan. Hun vuisten roffelend op de ramen. ‘Kom mee buurman. We gaan naar het Binnenhof! Er staan al duizend mensen. Neem een riek mee!'”
Ik weet niet of hij het expres doet, maar het zijn bijna letterlijk de woorden van Joke Kaviaar, alleen dit keer niet gericht tegen de verantwoordelijken voor het onmenselijke asielbeleid, maar tegen degenen die de belastingbetalers geld kosten. Moet @superjan nu ook 4 maanden de bak in?

op 03 02 2013 at 16:46 schreef Seedorf:

Dewanand het is ook goed ,dat we allemaal als mensen kritisch naar ons zelf kijken. Aan de andere kant ligt het ook aan de overheid ,die alles zo heeft ingedeeld,dat b.v dit stukje van de stad voor moslims is, het andere stukje voor Antilianen, het andere stukje voor Surinamers en de andere bevolkingsgroepen waardoor men te veel in zijn eigen wereld blijft leven en kritiek van buiten af als een aanval wordt gezien.

Willen we wat van dit land ,maken: Alle uitkeringen stopzetten voor allochtonen,autochtonen beneden de 65 die kunnen werken. En gewoon keihard straffen, sla/schiet je iemand dood, gewoon 40 jaar opsluiten. Dan denk je wel 10x na, mensen met extremistische opvattingen of het nou een blanke,donker iemand,chinees is gewoon opsluiten. Als Nederland gewoon eens criminelen/terroristen/pedo’s noem het maar op heel lang opsluit komt er meer rust in samenleven ,is men minder bang angstig omdat je weet dat men minder snel iets verkeerd zal doen.

op 03 02 2013 at 17:00 schreef Peter:

Mensen, wat een visie, die Seedorf. Maar het is wel hartstikke off-topic allemaal. Het gaat hier over de dubbele maten waarmee justitite kennelijk meet als het om opruiing gaat. Oproepen het hoofdkwartier van de IND in de hens te steken: vier maanden. Oproepen tot de executie van linksmensen en moslims: geen enkele consequentie.

op 03 02 2013 at 17:01 schreef Tayfun Balçik:

@ Seedorf, heb je wel eens naar de grenzen in het Midden-Oosten gekeken? Het waren westerlingen die deze belachelijke grenzen met een liniaal hebben getrokken. Wij zijn hier, omdat jullie toen daar waren. Zo simpel is het. Wat betreft ‘de’ islam, ik ben de islam. Nederland kent talloze islamitische eilanden. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en nog meer plekken. Ben je al een beetje bang geworden? Wij zijn allemaal de islam. Zolang Wilders van ons een parasiet blijft maken, zullen we enkel en alleen de islam zijn. Dan zal Nederland nog islamitscher worden. Boem! Islam op de tv. Boem! Minaret in je reet. Boem! Moslimbaardjes om de hoek.

op 03 02 2013 at 17:11 schreef jos:

Seedorf, de kans dat moslims (5% van de bevolking nu, in 2050 zo’n 8%) Nederland kunnen overnemen is héél, héél erg klein. Maar mocht dat toch gebeuren dan is de kans nog steeds heel klein dat er handen afgehakt gaan worden want moslims in Turkije en Marokko (waar de Nederlandse moslims oorspronkelijk vandaan komen) doen het daar ook ook niet.

Dus met andere woorden, en dat is best sneu: jij zit je heel erg op te winden over een heel onwaarschijnlijk, zo niet onmogelijk scenario. De kans dat jij door de bliksem of vanwege een koe op de openbare weg omkomt is vele malen groter. Je bent een gillend, hysterisch meisje.

op 03 02 2013 at 17:26 schreef Anoniem:

Peter van mij mogen die Pennings ook oppakken,
voor zijn uitlatingen, het zijn immers indirecte bedreigingen. Echter mogen dan ook wel mensen oppakken die Wilders bedreigen, of andere islam kritische mensen bedreigen.

op 03 02 2013 at 19:36 schreef Sasha Berkman:

. Mooi gezegt jos

op 03 02 2013 at 20:36 schreef Pyt van der Galiën:

Bertje heeft wel een punt met zijn constatering dat Joke Kaviaar in de ogen van de vertegenwoordigers van het staatsapparaat een aanmerkelijk grotere bedreiging vormt dan Martien Penning. Het valt denk ik niet zo moeilijk in te zien waarom. Datzelfde geldt natuurlijk voor Jan Bennink. Bennink is een narcistische schreeuwer die nooit en te nimmer de daad bij het woord zal voegen. Scheid Jan Bennink 5 minuten van zijn laptop en hij belandt in een acute crisis.

Joke Kaviaar heeft in het verleden het staatsapparaat tot op het bot geprovoceerd én aangetoond dat ze bereid is de daad bij het woord te voegen. Wat je ook van de standpunten en actie’s van mevr. Kaviaar kunt zeggen: aan persoonlijke moed ontbreekt het haar bepaald niet. Het OM was vermoedelijk buitengewoon in haar nopjes met die (sorry, Joke) oliedomme oproep bij Leers op visite te gaan. Eindelijk een goede aanleiding Joke Kaviaar aan te pakken!

op 03 02 2013 at 21:07 schreef marten:

Ik denk dat het een kwestie is van de verkeerde ambtenaar bedreigen. De één zal er meer werk van maken dan de ander. Misschien zal ook meespelen dat de ambtenaren eerder verwachten dat bedreigingen uit extreem linkse hoek ook daadwerkelijk uitgevoerd worden en zien ze Pennings c.s. toch meer als toetsenbordhelden. Rechtvaardig is het niet, maar dat denk ik dat er speelt.

op 03 02 2013 at 21:33 schreef MNb:

Bertje en doelpalen ….
We hebben over de Nederlandse OM die met twee maten meet, niet over de Duitse. Dat heeft er niets mee te maken, oetel. Ook overigens ga je niet in op wat ik schrijf en ik ga mezelf niet herhalen. “MNb is wereldvreemd, lijdt aan gebrek aan inzicht en aan inlevingsvermogen en dus heb ik gelijk” is het enige dat vaag in de buurt komt. Het is één van de achterlijkste ad homini die ik ooit ben tegengekomen.
Het is dat ik weet dat je een beste jongen bent, want je bent wel heel erg aan het oetelen.

@PvdG: ik denk niet dat Bertje de consequentie daarvan aanvaardt en stelt dat het OM een actief beschermingsbeleid jegens rechts voert a la de Weimarrepubliek.

op 03 02 2013 at 21:48 schreef Banneling:

Politiek geweld is de laatste decennia vrijwel uitsluitend het domein geweest van “links”.

Ik verwijs o.a. naar Kedichem, RaRa, Krakers, en de hetze tegen Fortuyn en alles wat zich niet politiek correct gedraagt.

Dat P.B. zich opwerpt als mogelijke martelaar voor de verdere introductie van de islam in Nederland, betekent nog niet dat hij ook echt in gevaar verkeert.

Daarvoor zijn Frontaal Naakt en haar vaste clacque te onbelangrijk.

op 03 02 2013 at 22:05 schreef Peter:

Nou ja, ik ben niet zo onbelangrijk dat er niet elke dag imbecielen speciaal de moeite nemen om me te vertellen hoe onbelangrijk ik ben. Ook heb ik honderden mails en reacties op FN, alsmede een stroom tweets waarin ik ernstig bedreigd wordt door types die me kennelijk ook heel erg onbelangrijk vinden.

Wat het geweldsmonopolie van ‘links’ betreft, dat kan niet op tegen de rechtse Apartheid, Reagans Latijns-Amerikabeleid en – ik noem maar een dwarsstraat – Anders Breivik en zijn soortgenoten.

Ook het vele racistische geweld – dat de laatste jaren in intensiteit toeneemt – in Europa mag op het conto van ‘rechts’.

Dat is allemaal hier noch daar; het gaat hier om de dubbele maten waarmee justitite meet. Joost Niemöller en Martien Pannings mogen wel oproepen tot geweld tegen linksmensen en moslims, maar als Joke Kaviaar oproept op visite te gaan bij Gerd Leers, draait ze vier maanden de bak in.

Daar nog iets tegen in te brengen, anonieme Banneling?

op 03 02 2013 at 22:13 schreef Banneling:

En geef nu een voorbeelden van politiek geweld van “rechts” in Nederland.

Mijn dochter kan er op de UvA niet eens openlijk voor uitkomen dat ze het eens is met een aantal standpunten van de PVV.

Dan wordt ze letterlijk persoonlijk aangevallen.

op 03 02 2013 at 22:19 schreef Peter:

Hé hallo, Banneling, begrijp je het niet, of zo? Twee maten, justitie, Joke Kaviaar, Niemöller, Pennings. Bloedpap.

op 03 02 2013 at 22:37 schreef Banneling:

Prima dappere Peter, maar ik reageer op die andere alinea onder het kopje “Kaalgeschoren als moffenhoer” waarin je over je persoonlijke ervaringen vertelt. Misschien moet je dan ook maar geen twee onderwerpen tegelijk behandelen.

Ik durf het inderdaad niet meer aan om onder mijn eigen naam op internet te reageren. Onder mijn nickname word ik al genoeg beledigd en soms doodgewenst.

Over Joke Kaviaar zou ik wel willen reageren als hier een onpartijdige moderatie plaats zou vinden, maar helaas.

Voor de goede orde herhaal ik nogmaals mijn vraag naar voorbeelden van “rechts” politiek geweld in Nederland.

op 03 02 2013 at 22:38 schreef Tayfun Balcik:

@ Banneling, het neoliberale westen heeft het politieke geweld naar de periferien geëxporteerd: Afghanistan, Irak, Afrika enz. Al die mensen die daar doodgaan zijn slachtoffers van een ‘rapacious capitalism’ waar Nederland onderdeel van is. Je kan geen vat krijgen op politiek geweld van rechts door je blik te vernauwen op Nederland.

Het is overigens niet zo vreemd dat je dochter zich schaamt, ik zou me ook schamen als ik symphatiseerde met een racistische partij.

op 03 02 2013 at 22:41 schreef Bertje:

@ mnb

Gutje toch, ik ga niet in op de manier die jij je wenst, dus begin je maar over doelpalen. Jij lanceert een opmerking ik ga er op in, hoe ik dat doe bevalt je niet dus kom je met oetel en doelpalen aanzetten.
Het OM voert een beschermingsbeleid das een boute uitspraak en zo subjectief als de rothel.
Het OM meet met bepaalde maten kun je het mee eens zijn of niet, ze schatten bepaald soort gevaar in en blijkbaar scoord Kaviaar hoger dan een Pennings.
( en misschien zit er wel iemand bij het OM die een schurft heeft aan Kaviaar kan natuurlijk ook. Zoals ik al eerder tegen je zei: ik geloof niet in de objectiviteit van “de staat” of welke vorm van autoriteit dan ook.)

@ pyt

De tweede alinea van jou reactie sluit ik me geheel bij aan. Ik denk zelfs dat ze bij het OM er op hebben zitten wachtten. Maar om dan te concluderen (zoals mnb)dat het OM een beschermingsbeleid voert riekt mij te veel naar “conspiracy theory” geneuzel.

op 03 02 2013 at 22:43 schreef Pyt van der Galiën:

Ik geloof niet dat het OM denkt dat er een acute geweldsdreiging bestaat. Buitenparlentair links ligt al minimaal 10 jaar op haar gat en de acties van Joke Kaviaar zijn tot nu toe vreedzaam van karakter geweest. Dat weet het OM natuurlijk ook allemaal wel. Joke Kaviaar wordt – al dan niet terecht – beschouwd als een bedreiging voor de status quo. Hoewel ik vind dat ze zichzelf regelmatig overschreeuwd, heeft ze wél gelijk dat het Nederlandse asielbeleid onmenselijk is. Die onmenselijkheid zo nadrukkelijk en voortdurend benoemen, dát wordt niet geaccepteerd en dús moet Joke Kaviaar een lesje worden geleerd. En nóg belangrijker: potentiële medestanders moeten worden afgeschrikt.

@Seedorf

Sorry, zodra iemand over een volstrekt marginaal verschijnsel als pedo’s begint, haak ik af. Overigens vind ik dat jij er vrij extremistische opvattingen op na houdt. Je oproep alle extremisten op te sluiten, werkt me dan ook op de lachspieren.

op 03 02 2013 at 23:06 schreef Pyt van der Galiënn:

@Banneling

Aan extreemrechts geweld in Nederland is veel onderzoek gewijd. Jaarlijks verschijnt de Monitor Racisme & Extremisme(van de Anne Frank Stichting en de Universiteit van Leiden). Hier de Monitor van 2010. Alleen al in 2008 waren er 128 mishandelingen wegens ‘ras of nationaliteit’. Waarschijnlijk is dat trouwens maar het topje van de ijsberg. Veel zaken worden nooit gemeld.

op 03 02 2013 at 23:06 schreef Bertje:

@ pyt

Wat ook over het hoofd wordt gezien is dat Kaviaar een vrouw is en reken maar van yes dat dit bij het OM mee telt.

( voor degen die dit afdoen als onzin lees tip: “Schiet eerst de vrouwen neer van Eileen Macdonalds)

op 03 02 2013 at 23:19 schreef Banneling:

Vandaar dat ik ook aangifte heb gedaan tegen de auteur van de Monitor vanwege diens onterechte vergelijking van de PVV met rechts extremisme.

op 04 02 2013 at 00:00 schreef Bertje:

Banneling

Ja foei de Anne frank stichting en de uni leiden hoe kunnen ze zeg en waar halen ze het vandaan om ons Geertje zomaar extreem rechts noemen en dat alleen maar omdat hij pleit om mensen op basis van religie uit te sluiten, neer te schieten en te deporteren.

“*Alles de schuld weer van de intemelektuelen van Es.
Ja en de Joden.
*Nou de Joden, ze kunnen niet voetballen zoveel is waar.
Zie je wel.”

op 04 02 2013 at 00:32 schreef Seedorf:

Pyt Van der Galien, Wat zou er dan nog beter moeten voor asielzoekers? Ze krijgen hier een uitkering dak boven het hoofd. Daar waar ze in eigen land niet eens te eten hebben laat een dak boven het hoofd. Als Nederland zo’n slecht land voor ze is ,waarom dan hier komen. Het feit alleen al ,dat je gratis bij aankomst een dak en te eten krijgt.
In 99,9% van alle landen ter wereld wordt je gelijk eruit gestuurd of mag je op straat je asiel afwachten. Nederland is 1 van de meest humane landen ter Wereld ,maar het is natuurlijk nooit goed.Die lui hadden niks in hun landen en dan hier komen ze met een berg aan eisen Daaaag !!

In Nederland is het ook crisis, waar heb ik extremistische opvattingen? Omdat ik een andere mening heb dan de meesten?

op 04 02 2013 at 03:06 schreef Prutweer:

Ze heeft nogal een historie cq strafblad, menig van je “so called “stalkers waar je vaak mee dweept niet in het geheel.
Hoeveel bloggers zijn er wel niet bedreigt en zijn er ooit gewonden gevallen behalve het spugen naar elkaar uit eigengeilerij?

op 04 02 2013 at 07:52 schreef Knutsel:

Twee maten, bulshit. Zoals banneling al zei lag het geweldsmonopolie de afgelopen decennia vrijwel uitsluitend bij linkse groeperingen. Dat betekent dat het om georganiseerd geweld gaat, uitzonderingen zoals Volkert daargelaten, en dat de dreiging dus vele malen reëler is dan uit rechtse hoek. Oftewel als Kaviaar iets roept is de kans levensgroot dat iemand uit de achterban dit daadwerkelijk uitvoert.

Je hebt altijd opgewonden standjes àla Sasha
die dusdanig zjn geindoctrineerd dat zij denken de waarheid in pacht te hebben en dat geweld gerechtvaardigd is. Kijk maar naar je eigen ideeën Peter; “Tanja Niemijer doet tenminste iets”. Dat had je dus beter niet kunnen zeggen want zo ontstaat de indruk dat je geweld niet afwijst als het maar van links komt.

op 04 02 2013 at 09:13 schreef Tayfun Balçik:

Het geweldsmonopolie ligt bij de staat. De politie en het leger. Zogenaamd neutraal, maar in werkelijkheid zo rechts als een otter. Hoe kan het ook anders? Deze instituten van ‘law & order’ beschermen de belangen van de haves. De have-nots op straat (zonder opleiding en baan) worden ingerekend. Op internationaal terrein is men bezig met een ‘War on Terror’. Schiet men een Afghaan dood, dan was hij vast een talib. Het zijn allemaal oude principes die in een nieuw jasje worden gestoken, immers, in Vietnam was een dode Vietnamees, Vietcong. We leven in een wereld die door en door rechts is. Het linkse geweld moet je in die context zien.

op 04 02 2013 at 09:27 schreef Pyt van der Galiën:

Dit is weer lekker ouderwets. Zo’n universiteit van Leiden doet wetenschappelijk onderzoek naar extreemrechts geweld in Nederland en wanneer de conclusies van dat onderzoek domrechts niet bevallen, wordt er aangifte tegen de betrokken wetenschappers gedaan. Dat belooft nog wat voor de tijd na de Machtsübernahme.

@Knutsel

Hoe lukt het jou nu eigenlijk onwelgevallige info zo kordaat te negeren? Ik vind het knap hoe jij met droge ogen durft te beweren dat het geweldsmonopolie de afgelopen jaren bij links lag, terwijl er bibliotheken vol zijn geschreven over (georganiseerd) extreemrechts geweld. En dat is dit keer geen info die achter een paywall zit, maar gewoon op het internet te vinden.

Overigens zijn de cijfers van de ‘linkse’ onderzoeker uit Leiden aan de lage kant. Het Landelijk Expertise Centrum Diversiteit van de politie doet (i.s.m. de Radboud Universiteit) ook onderzoek naar racistisch geweld in Nederland. Dat onderzoek komt tot ongeveer twee keer zo veel geweldsincidenten als de Monitor.

Dat ‘links’ geweld in Nederland vaker voor zou komen dan ‘rechts’ geweld is een mythe, die door Nieuwrechts zorgvuldig in stand wordt gehouden. De nuchtere cijfers wijzen anders uit.

op 04 02 2013 at 09:31 schreef Bertje:

Seedorf

Je weet echt niet waar je over praat hè.
Effkes wat feitjes.
Geen enkele asielzoeker krijgt een uitkering.
99,9 procent is een bullshit percentage.

Wel eens gehoord van morele plicht, humane plicht, desnoods christelijke plicht om de zwakkere te helpen.
Nee hè want voor types als Seedorf bestaat de wereld uit Seedorf, Seedorf, en Seedorf.
Walgelijk excuus voor een mens en dan durf je ook nog te vragen waar je dan precies extreem bent.
Hallo wake up call: jij en je medeschorum zijn de vlees geworden extremiste en het trieste is dat je hetzelf niet meer kan zien zo verblind door haat en ontwetendheid.

“Heer heb medelijden met dit volk”

op 04 02 2013 at 09:37 schreef Bigpete:

Nou kom maar op met die cijfers Pyt.

op 04 02 2013 at 09:52 schreef babs:

Dat ‘links’ geweld in Nederland vaker voor zou komen dan ‘rechts’ geweld is een mythe

En kennelijk geloven ze bij de rechterlijke macht nog in die mythe. Kaviaar 4 maanden in ’t gevang, Bloedpap-Pennings alle vrijheid, Niemöller en Bennink gerespecteerde gasten bij de MSM.

op 04 02 2013 at 10:06 schreef Pyt van der Galiën:

@Pete.

Even naar boven scrollen, Pete. Daar geef ik een keurige link.

op 04 02 2013 at 10:21 schreef Pyt van der Galiën:

Ik denk trouwens dat de beeldvorming tot op zekere hoogte wel begrijpelijk is. Links geweld in Nederland is over het algemeen tamelijk spectaculair (RaRa, ontruimingen van kraakpandendie die in het verleden regelmatig met het nodige geweld gepaard gingen). Dat blijft natuurlijk beter hangen dan de talloze racistische geweldsincidenten of vernielingen aan een moskee.

Plus wat iemand hierboven opmerkte: het maakt wel degelijk uit wie er bedreigd wordt. Formaal zijn we in Nederland allemaal gelijk voor de wet. In de praktijk is dat natuurlijk niet zo. Of een anonymus uit Tytjerkstradiel aangifte doet of dat Femke Halsema dat doet maakt nogal verschil.

op 04 02 2013 at 10:42 schreef Seedorf:

Bertje We kunnen nou eenmaal niet iedereen op deze planeet helpen. De mentaliteit in die 3e wereldlanden ontbreekt ook,die landen worden geleid door ijzeren tiranen die hun bevolking zwaar onderdrukken. Een ander probleem is toch de overbevolking in die landen,maar ja dat mag je weer niet zeggen. Maar dat is toch een van de grootste oorzaken in die 3e wereldlanden,waardoor er honger is. Kijk maar wat voor een choas dat gaat worden in de toekomst met alle voedselprijzen,olie enz wat maar blijft stijgen.

Jij zegt dat het onze cristelijke plicht is om te helpen dat klopt. Maar moet je ook mensen helpen die in hun landen geen cristenenen en joden tolereren. Die asielzoeker komen uit landen die Anti crist zijn.

Waar moet een asielzoeker dan van leven, hij moet toch eten en drinken of is dat allemaal gratis?

op 04 02 2013 at 11:46 schreef Bertje:

Seedorf

Eerst dus even je huiswerk doen dan mag je weer met de grote mensen meepraten.
Weer staat je tekst vol met objectieve onzin.
Verder ben ik wel klaar met je!

op 04 02 2013 at 11:46 schreef babs:

Links geweld in Nederland is

Dat moet toch echt zijn: was. Niet dat ik het mis ofzo (al vind ik kraken soms een goede manier om misbruik van eigendomsrecht aan banden te leggen).

De zware straf voor JK zou ik tot rond 2000 goed hebben begrepen. Nu is die straf in vergelijking met de straf voor de bedreiger van Femke Halsema vooral het bewijs dat rechters en OM een beetje achter lopen.

Ik vind trouwens terecht dat bedreiging van de staat of volksvertegenwoordigers harder wordt aangepakt dan bedreiging van een burger, maar Femke Halsema werd serieus bedreigd door rechts en rechts kreeg 17 dagen gevangenis, waar links 4 maanden krijgt als men dreigt een minister ‘op te zoeken’. Komt bij dat ik persoonlijk de kans groter acht dat iemand echt bij Halsema op bezoek gaat dan dat links echt opnieuw een Rara gaat doen, maar, toegegeven, dit laatste is subjectief.

op 04 02 2013 at 12:32 schreef jos:

Seedorf: Jij zegt dat het onze cristelijke plicht is om te helpen dat klopt. Maar moet je ook mensen helpen die in hun landen geen cristenenen en joden tolereren. Die asielzoeker komen uit landen die Anti crist zijn.

Dus als Pietje uit een land komt waar christenen vervolgd worden dan deugt Pietje ook niet en moet hij niet geholpen worden.

Wat een stuitende domheid. En behalve die domheid ook nog eens volgevreten vanuit Luilekkerland-aan-de-Noordzee roepen dat arme landen echt niet geholpen kunnen worden. Gatverdamme. Bah.

op 04 02 2013 at 12:57 schreef Niels van Lobberegt:

De discussie van welke kant nou het meeste geweld komt is saai, vooral kinderachtig en leidt tot niets. Elke vorm van geweld dient afgekeurd te worden, of dat nou van rechts komt of links.

Ik ben ook benieuwd naar de antwoorden op de vraag die Peter hier stelt. Neemt niet weg dat ik de veroordeling van JK terecht vind.

op 04 02 2013 at 12:59 schreef Banneling:

@ Peter Breedveld

Als je echt last hebt van die persoonlijke bedreigingen dan benijd ik je niet en ik gun het je ook niet, hoe oneens ik het ook met je ben.

Voor de gewone burger is de maatschappij echter ook veel harder geworden door dagelijkse straatterreur van personen aan de randen van de samenleving. Melden aan de politie is vrij zinloos.

Twee jaar geleden heb ik een Marokkaanse jongeman geholpen die op straat leefde. Ik heb voor hem geprocedeerd voor een uitkering en ik heb hem woonruimte verschaft. Nadat hij een dure telefoon had gestolen van mijn schoonzoon en bleek te handelen in drugs heb ik hem moeten vragen mijn huis te verlaten. Daarna dreigde hij al mijn tanden uit mijn mond te slaan en een appeltje (lees bom) bij mijn woning binnen te gooien. Hij weigert zich uit te schrijven, dan verliest hij zijn uitkering, en de gemeente doet niets.

Een paar maanden geleden kwam ik hem bij toeval op straat tegen en nodigde hij me uit met hem te gaan praten over vergoeding van de “schade” die hij door mij geleden heeft.

Vorige maand heeft hij iemand mishandeld en een ander neergestoken en beroofd. Ik kan hem elk moment op straat weer tegenkomen. Hij is begin 20 en ik 60+.

op 04 02 2013 at 14:30 schreef Tayfun Balçik:

@ Banneling, het geweld op straat wordt inderdaad uitgevoerd door ‘mensen aan de rand van de samenleving’. ‘De gewone burger’ is daar niet zo tevreden mee. ‘De gewone burger’ heeft een dak boven zijn hoofd en een baan. ‘Mensen aan de rand van de samenleving’ niet. ‘De gewone burger’ is negen van de tien keer een autochtoon. ‘Mensen aan de rand van de samenleving’ vaak allochtoon. Je zegt dat je stank voor dank hebt gekregen. Dat is triest, maar schering en inslag daar, ‘aan de rand van de samenleving’. De oplossing: mensen op een volwaardige manier onderdeel van de maatschappij maken. Wij willen alles wat de autochtoon ook heeft. Niks meer niets minder. Een baan en een woning.

op 04 02 2013 at 14:32 schreef G!:

Wellicht off-topic, maar … hoe zit het met politici die samenwerken met idioten die dit soort praat uitkramen?
”go … and be prepared to defend yourself and if they take a swing at you, they push at you, they spit on you, don’t hold back. You have a legal right of self defence do what should be done to this rag-head camel f— … Islamic filth who have no place in civilised society.”

Read more: http://www.smh.com.au/national/dutch-mp-sparks-call-for-faceoff-20130202-2dr7u.html#ixzz2Jw7n5VKh

Ik weet zo snel niet wat erger is.
Ik weet niet wat erger is: Kaviaar, Pennings, Bennink, you name ‘em – of Wilders.

op 04 02 2013 at 15:45 schreef Mario:

@G!/ 14:32, en dat stelt Wilders vanachter zijn beveiligers – zonder verdere noemenswaardige bedreigingen/ aanslagen op zijn persoon. Die paar kk-roepende kleuters op social media tel ik gemakshalve maar niet mee.

En wat ook een toonbeeld van beschaving, die uitspraken. Maar niet heus.

Wat het samenwerken met die andere idioten aangaat. Met alle plezier link ik naar twee analyses, welke laten zien hoe lieden zoals een “Seedorf” en een “banneling” zich laten misleiden en misbruiken alszijnde simpele pionnen die ze zijn. De M.O. is verder gelijk. Wilders krijgt overigens meermalen een “eervolle vermelding” in beide.

http://www.irr.org.uk/news/the-truth-about-far-right-violence/
http://www.americanprogress.org/issues/religion/report/2011/08/26/10165/fear-inc/

op 04 02 2013 at 16:23 schreef Cactus:

‘Bankier’ zou het racisme woord van 2013 moeten worden.

Bijvoorbeeld:
“Man je staat te liegen als een bankier”
of
“Krijg de vinke tering met je vuile bankierenkop”

Zou dom rechts hier niet warm voor te maken zijn?

Met een goeie slogan, om maar eens wat te noemen:
“Door die vuile bankiers is ons pilsje en ons sigaretje mooi hardstikke duur geworden”

op 04 02 2013 at 16:34 schreef Gerrit Jan Brethouwer v/h Cactus:

@ 20:36 schreef Pyt van der Galiën:
En nóg belangrijker: potentiële medestanders moeten worden afgeschrikt.

En het OM kan lekker brownie punten scoren bij de bang rechtse meute, vlak dat niet uit

op 04 02 2013 at 16:41 schreef Bigpete:

Even naar boven scrollen, Pete. Daar geef ik een keurige link.
Die had ik gemist, bedankt. Rapport even gescand (niet helemaal gelezen, te dik, geen tijd). Er zijn volgens rapport 170 rechtsradicalen. Dat zijn er 170 teveel maar blijft een marginale groep. Me dunkt dat de militante (ex)krakers, (anti)fascisten, Rara types, dierenactivisten en andere extreemlinkse types daar een veelvoud van zijn.

Als ik meer tijd heb zal ik het rapport uitgebreider lezen.

op 04 02 2013 at 16:48 schreef Peter:

BigPete, niet om het één of ander, maar de gewelddadigste dierenactivist die ík ken, zit bij de domrechtse PVV.

Sowieso een uitgesproken rechtse hobby geworden, dierenactivisme.

op 04 02 2013 at 17:08 schreef Sasha Berkman:

Piet: lees dit dan ook even:

http://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/28515/blind-aan-het-rechteroog.html

Overigens Mario! bedankt voor die links.

op 04 02 2013 at 17:34 schreef babs:

Mario,
Het stoort me dat je de bedreigingen van Wilders bagatelliseert. Het gebeurt me te vaak dat linkse mensen dat doen of dat ze zeggen dat Wilders geen beveiliging verdient, omdat hij het er zelf naar maakt.

Wilders wordt zeer serieus bedreigd, niet volgens hemzelf, maar volgens de Nederlandse geheime diensten. Nou heb ik geen blind vertrouwen in die diensten, maar als je hun conclusies bestrijdt vind ik wel dat je moet onderbouwen waarom, alleen een ontkenning is niet genoeg.

Mijn simpele redenering: Wilders is extremer dan Fortuyn, Fortuyn is vermoord om zijn ideeën, dan is zeer goed denkbaar dat Wilders hetzelfde overkomt.

Mijn andere simpele redenering: zonder Fortuynmoord geen Wilders en al helemaal geen Wilders als gedoogpartner. Dat-ie ajb niet dood gaat, de opvolger zou nog erger kunnen zijn en nog machtiger bovendien. Laat hem goed beveiligd over zijn hoogtepunt heen rollen.

op 04 02 2013 at 18:11 schreef Tayfun Balçik:

@ babs, vind je het gek dat Wilders wordt bedreigd? Hij is de meest racistische bekende Nederlander van Nederland. Er lopen genoeg gefrustreerde mensen – ja, banneling, mensen aan de rand van de samenleving – die hem met plezier een kopje kleiner willen maken. Hij heeft die beveiliging zeker nodig. Maar dit is slechts het halve verhaal. Wilders is met zijn haatdragende uitspraken over moslims zelf een bedreiging voor de wankele harmonie in Nederland. Echt, petje af voor al die allochtonen die zijn gezeik elke dag weer moeten aanhoren. Afgezien van een paar incidenten houden ze, ondanks alles, het hoofd koel.

op 04 02 2013 at 20:21 schreef Banneling:

@ Tayfun Balcik

Omdat ik nogal wat Koerdische kennissen en vrienden heb weet ik dat binnen die gemeenschap veel bewondering bestaat voor Geert Wilders. Niet alleen omdat hij Erdogan een koerdenmepper noemt, maar ook omdat Wilders zich eerlijk uitspreekt over allerlei problemen op straat en met de Islam.

Van iemand met een academische achtergrond had ik verder wat meer begrip verwacht als ik schrijf dat mijn dochter op de UvA persoonlijk aangevallen werd vanwege haar begrip voor PVV standpunten. Ze studeert nu in Delft en ik kan je verzekeren dat je in een discussie met haar het onderspit zou delven.

Ik betwist dat Wilders een racist is en ik zou aangifte tegen je doen als je mij als PVV aanhanger een racist zou noemen.

op 04 02 2013 at 20:40 schreef Jon:

@Tayfun
Je verbaast me af en toe. Soms kom je over als een verongelijkte puber. Het ligt aan ooit grenzentrekkende westerse leiders, Wilders.. Alsof jouw gedrag vooral afhangt van anderen. Volgens mij ben jij slimmer en sterker dan dat.
Deze snap ik niet: ‘Wij willen alles wat de autochtoon ook heeft. Niks meer niets minder. Een baan en een woning.’ Dan denk ik: prima. Het zij je gegund en het kan. Gewoon geen al te gekke dingen doen.

Is het provoceren wat je doet? Geen idee. Toch houdt het me bezig want ik reageer nu.. Whatever. Je moet het zelf weten, maar van mij hoeft het niet.

op 04 02 2013 at 21:10 schreef Sasha Berkman:

” op 04 02 2013 at 14:32 schreef G!:

Wellicht off-topic, maar … hoe zit het met politici die samenwerken met idioten die dit soort praat uitkramen?
”go … and be prepared to defend yourself and if they take a swing at you, they push at you, they spit on you, don’t hold back. You have a legal right of self defence do what should be done to this rag-head camel f— … Islamic filth who have no place in civilised society.”

Read more: http://www.smh.com.au/national/dutch-mp-sparks-call-for-faceoff-20130202-2dr7u.html#ixzz2Jw7n5VKh

Ik weet zo snel niet wat erger is.
Ik weet niet wat erger is: Kaviaar, Pennings, Bennink, you name ‘em – of Wilders”

Rutte

op 04 02 2013 at 22:36 schreef Sasha Berkman:

“Wilders wordt zeer serieus bedreigd, niet volgens hemzelf, maar volgens de Nederlandse geheime diensten.”

Niet volgens hemzelf? Dat is nieuwe informatie voor mij.

Westerse geheime diensten? https://www.google.com/search?q=colin+powell+UN&hl=nl&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=vykQUca-I4-T0QWb2oDYCw&ved=0CDMQsAQ&biw=1514&bih=819

je bent niet sterk vandaag babs.

op 04 02 2013 at 23:19 schreef Bertje:

@ banneling

Ja we hebben er weer een: ” al mijn vrienden zijn Koerden, mijn buurman is een neger, mijn beste vriend een Turk met een bochel, en mijn ex is een Chinees zo ik kan onmogelijk een racist zijn”
Hè banneling ouwe pik ouwe pijp, ouwe kut ouwe kier:
Je bent er een!
En de PVV is een partij vol met racisten.
Jou blonde Führer sluit mensen uit op basis van religie.
Hoe noem je dat dan?

op 05 02 2013 at 00:24 schreef Tayfun Balçik:

Dat er allochtonen zijn die bewondering hebben voor Wilders is niks nieuws. Zelfhaat komt vaak voor bij gemarginaliseerde groepen. Het is een teken van wanhoop. Maar er zijn ook allochtonen die beroepshalve zelfhaat ventileren: een Aboutaleb, Marcouch, Nebahat Albayrak enz. Zij representeren de allochtoon niet. Het zijn goede dienaars die vooral dingen zeggen die de witte man zo fijn vindt om te horen.Ik heb geen begrip voor academische goedpraters van Wilders racisme, nationalisme, fascisme en zionisme. Voor het blanke proletariaat die op PVV stemt kan ik nog begrip opbrengen, die weten niet beter. Maar iemand die studeert, nee. Hoe kan je ‘de islam is een ziekte’ verdedigen? Hoe kan je iemand verdedigen die wilt weten hoeveel wij ‘kosten’? Dat hoef je niet te verdedigen.Zolang Wilders niet achter de tralies zit zal ik – en met mij duizenden Nederlandse moslims – geen vrede hebben. Het wordt tijd dat Nederland deze tweede ereschuld begint af te lossen. Als je je eigen geschiedenis kent, dan begrijp je wel wat ik bedoel. @ Jon, er staat een hele mooie citaat van MLK op de startpagina van FN. Ik reken het de rest van Nederland aan dat Wilders zijn gang kan gaan.

op 05 02 2013 at 09:40 schreef Benedictus:

Nooit geweten dat er een Joke Kaviaar bestond.

op 05 02 2013 at 09:44 schreef babs:

Tayfun,
Eens over Wilders, het is te begrijpen (niet goed te praten) dat Wilders wordt bedreigd, maar zelfs de bedreigingen tegen Rushdie kan ik deels volgen. Het betekent niet dat Wilders geen bescherming verdient. Het stoort me als de bedreiging wordt ontkent of als wordt gezegd dat bedreigingen tgv zijn mening niet tot bescherming mogen leiden.

Niet direct eens over Aboutaleb, Marcouch en Albayrak. Ik zie daar geen zelfhaat, wel behoefte aan synthese. Graag een quote waaruit pure zelfhaat blijkt.

Sasha,
Je bent aan het Cherry-picken. Je wantrouwen tegen geheime diensten is terecht, maar dat betekent niet dat alles wat ze zeggen per definitie onwaar is. igv Wilders gaat het erom dat hun inschatting aansluit bij een logische redenering. Irak was anders; er was geen logisch verhaal waarom Irak WMD’s zou inzetten tegen andere landen (net zoals Iran nu).

op 05 02 2013 at 10:54 schreef MNb:

Banneling: bij deze noem ik je als PVV-stemmer een racist. Je zuigt namelijk een raar verhaaltje over een Marokkaanse zwerver uit je duim om te kunnen generaliseren over een hele bevolkingsgroep.
Succes met je aangifte.
Mark Nieuweboer

op 05 02 2013 at 11:21 schreef Sasha berkman:

“Omdat ik nogal wat Koerdische kennissen en vrienden heb weet ik dat binnen die gemeenschap veel bewondering bestaat voor Geert Wilders.” Wat een nare demagogische leugen! Geef eens 1 citaat of een link van een koerd die zich positief over Wilders uitlaat!. Je liegt, misselijk mannetje.

op 05 02 2013 at 11:32 schreef Tayfun Balcik:

Aboutaleb:

http://www.refdag.nl/nieuws/binnenland/aboutaleb_islam_speelt_geen_rol_in_ambt_1_709850

Nebahat Albayrak:

http://www.youtube.com/watch?v=mI2GFiuPhus

Marcouch:

http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2010/6/Marcouch-wil-lokjoden-tegen-groeiend-antisemitisme-ELSEVIER268418W/

Ze hebben alle drie hun positie mede te danken aan hun afkomst, maar doen alsof dat geen rol speelt. Bullcrap. Zij zijn allochtoon totdat ze een positie hebben verworven. Daarna doen ze ter bescherming van die positie keihard mee aan de marginalisering van de allochtoon. Je verloochent daarmee je afkomst en dat is een vorm van zelfhaat. Wilders niet van repliek dienen, terwijl je in het parlement zit, is zelfhaat. Jezelf laten gebruiken om het vuile werk op te knappen (Nurten Albayrak) bij de COA is zelfhaat.

op 05 02 2013 at 13:01 schreef Banneling:

@ nobodys

Helaas kan ik er niet aan beginnen mijn tijd te verdoen met aangiftes tegen jullie.
Je moet ook over een bepaald niveau beschikken vooraleer ik je serieus neem.

Ik constateer wel met genoegen dat Tayfun goed op zijn woorden past en dat P.B. zich wijselijk buiten die discussie houdt.

@ Scheldmeisje

De Koerden die ik spreek zitten niet te bloggen op internet.

op 05 02 2013 at 13:01 schreef jos:

“Omdat ik nogal wat Koerdische kennissen en vrienden heb weet ik dat binnen die gemeenschap veel bewondering bestaat voor Geert Wilders.”

Kan kloppen. Als je pro-PVV bent wil je niks te maken hebben met de meeste allochtonen. En de meeste allochtonen willen ook niks te maken hebben met jou. Dus Banneling verkeert in een heel selectief gezelschap Koerden, die even representatief zijn voor “de Koerdische gemeenschap” als giraffes dat zijn voor de fauna in Nederland. Ergo, Banneling z’n observaties zijn niks waard.

En verder: je hebt als allochtoon nul zelfrespect en eigenwaarde als je sympathie koestert voor Wilders. De man heeft de kosten van “massa-immigratie” zogenaamd laten uitrekenen (ofwel: je bent als allochtoon een kostenpost).

op 05 02 2013 at 13:16 schreef Banneling:

@ Jos

Bijna alle allochtonen, en dat varieert van Koerden, tot Turken en Iraniers, die ik ken, weten dat ik PVV-er ben.

– Surinamers en Antillianen reken ik voor het gemak niet mee.-

Ik kan normaal met ze discussieren, daar kan dit forum nog heel wat van leren.

op 05 02 2013 at 13:44 schreef babs:

Tayfun,
Het is misschien opportunistisch, maar niet eens heel erg. Albayrak gaat nog het verst, Marcouch daarentegen is volgens mij vrij eerlijk. Die wil tuig aanpakken om (andere) moslims een betere kans te geven.

Zelfhaat vind ik het niet. Of ik ben zelf ook een zelfhater, want bij iedereen is de ontwikkeling een mix tussen afkomst, geluk en eigen inbreng. Ook ik heb het het liefst over mijn eigen inbreng en ik begrijp Albayrak dus best.

op 05 02 2013 at 13:51 schreef jos:

Banneling, je hebt niet goed opgelet toen jouw PVV z’n propaganda aan ’t spuien was. Jouw allochtonen lijken maar aardig maar in werkelijkheid doen ze aan taqqiya en zijn ze stiekem hun kromzwaarden thuis aan het slijpen.

op 05 02 2013 at 14:17 schreef Sasha berkman:

banneling, ik stel dus dat je liegt.

op 05 02 2013 at 19:53 schreef Jon:

@Tayfun
Je weet toch wel dat we in een rechtsstaat leven? Dat een religie (je persoonlijke levensovertuiging) in bepaalde ambten ondergeschikt is aan je functie? Dus wat doet Aboutaleb verkeerd? Hij zegt in andere woorden zijn ambt serieus te nemen en anders had ie gewoon geen burgemeester kunnen zijn.
En Marcouch. Die laat zien: joden zijn gelijk. En als joden in elkaar geslagen worden, dan moeten de daders gepakt worden. Dat doet ie ook met homovrijheid. Hij wil vrijheid voor iedereen en niet ietsje meer privileges voor autochtonen of moslims.
Deze heren dienen de rechtsstaat zoals ook atheïsten, christenen en joden dat (moeten) doen.
Je gaat toch niet vertellen dat ze hun positie moeten misbruiken om het belang van 1 religie of etnische groep te dienen?
Nederlands bestuurder zijn is meer dan 1 groep dienen.

op 05 02 2013 at 21:38 schreef Takeshi:

Buitenlanders zijn slecht totdat ze PVV stemmen. Buitenlanders zijn goed maar alleen als ze goed zijn voor andere buitenlanders.
Rechts is gemener, nee links is gemener.

Er is toch een aardige balans in Nederland, lijkt me.

op 05 02 2013 at 23:05 schreef Bertje:

@ banneling

Even hoor ik denk zo maar niet dat breedveld zich door een paardelullefietspompgezicht zoals jij overduidelijk bent uit zijn tent laat loken en tayfun even min.
Ik daar en tegen geef graag wat ongenuanceerd tegengas. Ware dit de werkelijk wereld had ik allang het gebouw verlaten omdat ik niet wens dezelfde adem in te ademen als nieuwerwetse bruinhemden.
Zo ga ik je nu lekker negeren.

op 05 02 2013 at 23:13 schreef MNb:

Wie nog twijfelt of de Nederlandse overheid met twee maten meet:

http://www.nrc.nl/nieuws/2013/02/05/geen-schadevergoeding-voor-weggepest-gezin-terwijde/

op 05 02 2013 at 23:29 schreef Sasha Berkman:

Nee, Babs, jij bent aan het cherriepicken!

Westerse geheime diensten zijn een onderdeel van het probleem.

op 05 02 2013 at 23:43 schreef Tayfun Balçik:

Een rechtstaat? Sinds 2004 leven we in een islamofoob land, waar een moslimburgemeester de behoefte heeft om klip en klaar te stellen dat de islam geen rol speelt in zijn ambt, de ander met het fantastische idee komt om ‘lokjoden’ in te zetten om duidelijk te maken dat joden gelijk zijn aan moslims en ten slotte Albayrak haar Turkse achtergrond wegmoffelt. Dit zouden onze ‘role models’ moeten zijn? Een stelletje berekenende, huichelachtige lafaards? Nee, fuck dat. Allochtonen zijn de stiefkinderen van Nederland. We’re on our own.

op 06 02 2013 at 14:41 schreef Bertje:

@ tayfun

Een moslimburgermeester?
Een bugermeester dus, niets meer en minder dat de beste man binnen een bepaalde context duidelijk maakt dat zijn religie geen invloed heeft op zijn beslissingen klinkt mij niet raar in de oren.
Mevrouw Albayrak haar Turkse achtergrond wegmoffelt?
O en hoe doet ze dit dan volgens jou.
En in de strijd tegen antisemitisme is elk “wapen” behalve die van geweld geoorloofd.
Je draait een beetje door.

op 06 02 2013 at 21:57 schreef Tayfun Balçik:

Hierbij het hele interview met Aboutaleb:

http://www.refdag.nl/achtergrond/onderwijs-samenleving/ahmed_aboutaleb_berberjongen_wordt_burgemeester_1_710017

Ik citeer:

U bent als burgemeester behoorlijk streng voor mensen die net als u van elders komen. Waarom?

„Veel nieuwe Nederlanders hebben niet het kompas meegekregen dat hoort bij de culturele waarden en normen van dit land. Nederland stoelt op een aantal uitgangspunten die gekend moeten worden, inclusief de bijbehorende gevoeligheden.

Deze stad heeft bijvoorbeeld het bombardement meegemaakt. Als je dan als nieuwe Nederlander op 4 mei om 8 uur ’s avonds met je BMW van een van de duurste series toeterend over de Coolsingel scheurt terwijl iedereen een minuut stilte in acht neemt, dan heb je weinig begrepen van deze samenleving. Sterker nog: je bent bezig deze samenleving te bruuskeren.”
Zijn stem klinkt vol ingehouden woede. „Dat kompas, met respect voor de mensen die tot in de tweede, derde generatie de pijn voelen van het bombardement, dat hoor je te hebben. Maar ik mis het bij veel nieuwe Nederlanders.

Dit is nou wat ik bedoel als ik zeg hij zegt wat de witte man wilt horen. Hij praat de allochtoon een schuldgevoel aan.

op 06 02 2013 at 23:34 schreef Sasha Berkman:

Ik zwijg even gepast. Dat lijkt me wel op zijn plaats.

op 07 02 2013 at 08:14 schreef Knutsel:

@Tayfun Balçik. Tja, als je geen Nederlander wil worden moet je in je eigen land blijven wonen, heel simpel.

op 07 02 2013 at 11:41 schreef Sasha Berkman:

Knutsel hij is een nederlander

op 07 02 2013 at 11:41 schreef Tayfun Balçik:

Wat is een Nederlander?

op 07 02 2013 at 12:52 schreef Sasha berkman:

Iemand die in Nederland is geboren en die de nationaliteit heeft?

op 07 02 2013 at 13:44 schreef Tayfun Balcik:

Nee, een Nederlander is volgens Aboutaleb iemand die met een speciale kompas rondloopt die hem of haar leidt naar een plek waar de ‘culturele waarden en normen van dit land’ voor altijd zijn vastgelegd. Je eigen islamitische kompas, in mijn geval, kan je liever wegdoen, want die zegt dat je met een BMW langs moet scheuren als er een minuut stilte wordt gehouden. Ik vraag me af door wat voor kompas lieden van Ajax worden geleid:

http://www.nrc.nl/nieuws/2011/03/05/ajaxfans-verwijzen-met-shirt-naar-bombardement-rotterdam/

op 07 02 2013 at 13:59 schreef Bigpete:

Tayfun is een vreselijke zeikerd met een dubbele nationaliteit. Als er meer Aboutalebs zouden zijn en minder Tayfuns dan zou dit land er een stuk beter voor staan…

op 07 02 2013 at 14:21 schreef babs:

Tayfun,
Ik vind je te streng voor de drie die je noemde, maar ik begrijp je waakzaamheid en ik ben met je eens dat allochtonen de stiefkinderen zijn in een islamofoob land.

op 07 02 2013 at 14:44 schreef Sasha berkman:

BigPete: Minder PVVers zou veel beter zijn.

op 07 02 2013 at 21:41 schreef Tayfun Balcik:

Er zijn genoeg karakterloze allochtonen die hun ziel hebben verkocht aan de witte man, dus wat dat betreft hoef je je niet ongerust te maken Bigpete.

@ Babs, tegen de machthebbers kan je niet streng genoeg zijn. Kijk wat ze van Nederland hebben gemaakt. Racisme is geaccepteerd, iedereen doet mee met de Beatrix-verering en afgezien van een paar uitzonderlijke lieden is iedereen bezig met het vertrappen van de ander om er zelf beter van te worden. Dit is niet de bedoeling van democratie. Democratie betekent niet dat je de status-quo accepteert en zwijgt wanneer je dient te spreken (tegen Wilders, Rutte en Verhagen in het parlement), maar het juist opneemt voor de zwakkeren in de maatschappij, de stem wordt van onmondigen en rechtelozen. Nee, met flapdrollen als Marcouch en racisten als Wilders weiger ik om stil te zijn. Dat is juist wat ze willen. Nog meer brave allochtonen..

op 07 02 2013 at 21:55 schreef Jon:

Mensen doe alsjeblieft niet zo voorzichtig. (Dat Bigpete doorschiet is weer wat anders.)

Tayfun je bent zo totaal gefocust op je eigen perspectief dat je of niet doorhebt wat je laat zien met post van gisteren 21:57 dan wel het leuk vindt om te kwetsen en te provoceren. Een appel van Aboutaleb op respect en medemenselijkheid in een stad met een heftig oorlogsverleden, verdraai je als een puber: ‘Dit is nou wat ik bedoel als ik zeg hij zegt wat de witte man wilt horen. Hij praat de allochtoon een schuldgevoel aan.’

Je hebt je gisteren om 21:57 belachelijk gemaakt en ik denk dat je te blind of te trots bent om dat toe te geven. Verras me en doe iets anders dan nog grover worden, zeggen dat Ajax-fans ook fout zijn (ja die zijn fout en eh ja dus??) of naar nog meer anderen wijzen.

op 07 02 2013 at 22:47 schreef Peter:

Tayfun heeft zich helemaal niet belachelijk gemaakt en jij moet niet voor hem gaan bepalen wat hij wel en niet moet toegeven, Jon.

Tayfun legt zijn vinger op een pijnlijke plek. Aboutaleb lijkt inderdaad van de weeromstuit een allochtonenhater te zijn geworden, die is gaan geloven in de haatpropaganda van de Roze Khmer.

op 08 02 2013 at 01:44 schreef Jon:

Tayfun verdedigt iemand die met een BMW rondscheurend een herdenking verstoort. Dat keur ik af. Respectloos. Fout.

Dat Aboutaleb allochtonen haat geloof ik niet zomaar. De mogelijkheid is groot dat hij burgemeester van iedereen wil zijn en niet wil dat 1 religie of 1 etniciteit meer privileges heeft dan anderen. Eerst zeker weten zoiets.

Ik bepaal helemaal niks voor Tayfun. Ik zeg wat ik ervan denk. En hij kan helemaal zelf weten wat hij daar wel of niet mee doet en of hij zelf op mij reageert.

op 08 02 2013 at 08:29 schreef Peter:

Je kunt niet lezen of je verdraait opzettelijk andermans woorden, Jon. Het is of domheid, of kwaadaardigheid die jou ertoe leidt te zeggen dat Tayfun een herdenkingsverstorende BMW-rijder verdedigt. Kies jij maar.

Aboutaleb lijkt inderdaad te willen bewijzen dat hij, als allochtoon, geen allochtonen wil voortrekken, dus helpt hij ze maar stigmatiseren, als een freelance GeenStijl-redacteur.

op 08 02 2013 at 09:06 schreef Jon:

Ik dom of kwaadaardig? Zou me haast beledigd voelen.

‘Aboutaleb lijkt inderdaad te willen bewijzen dat hij, als allochtoon, geen allochtonen wil voortrekken’
Dat is precies wat ik ook denk en verwacht van een burgemeester.

Dat Aboutaleb de BMW veroordeelt is terecht. De fout die hij maakt is: ‘Maar ik mis het [kompas] bij veel nieuwe Nederlanders.’ Die gaat te ver. Maar GeenStijl? Ik denk dat Aboutaleb iets wezenlijk anders wil dan GeenStijl. Hij raakt gevoelige snaren door niet absoluut loyaal te zijn naar zijn achtergrond en inderdaad ook soms te ver te gaan.

Tayfun geeft geen oordeel over de BMW maar wel over Aboutalebs uitspraak. Op een gegeven moment haak je af als het zo eenzijdig blijft.

op 08 02 2013 at 09:12 schreef Peter:

Ik dom of kwaadaardig? Zou me haast beledigd voelen.

O sorry, niet goed opgelet. Wist niet dat jij hier het alleenrecht had om harde oordelen over mensen te vellen.

Ik hou op met jou te discussiëren. Je citeert mij, maar laat daarbij gewoon het belangrijkste deel weg, om dus vervolgens te reageren op iets dat ik helemaal niet heb gezegd. Precies zoals je met Tayfun doet.

Dag, Jon. Ik hou je in de gaten, als dit jou vaste modus wordt, is het hier snel bekeken voor je.

op 08 02 2013 at 09:45 schreef Tayfun Balcik:

http://www.youtube.com/watch?v=dFGYJYviV2U

Dank Peter. Als Aboutaleb er bewust voor kiest (zie link) om over de ruggen van duizenden hardwerkende allochtone burgers grappen te maken, zodat de witte man kan lachen, dan heb ik het recht om hem een knuffelallochtoon te noemen.

Ik maakte een cynische opmerking Jon, dat kan als kwetsend worden ervaren. Maar als je goed leest zal je zien dat ik die jongen in een BMW absoluut niet verdedig. Maar Aboutaleb is geen haar beter als hij zo’n incident onrechtmatig uitvergroot en over de hele gemeenschap uitsmeert. Ik hoef die shit niet te accepteren. Aboutaleb werd een keer in een tv-programma ‘slijmturk’ genoemd, door Nederlandse Marokkanen in Marokko. Ik voelde me sowieso beledigd, omdat ik zelf van Turkse komaf ben. Als ik die term hoor, voel ik me nog steeds beledigd. Het is denigrerend. Maar Aboutaleb, Marcouch en Albayrak hebben het er zelf naar gemaakt.

op 08 02 2013 at 09:45 schreef babs:

Tayfun maakt zich helemaal niet belachelijk, sterker hij is aardig bezig mij te overtuigen.

Ik vind nog steeds normaal dat je extra duidelijk bent tegen je eigen achterban, zodat die goed door heeft dat ze niet meer kan maken dan een ander, maar als je daarbij een zwaar gediscrimineerde groep nog even wat sterker stigmatiseert, dan wordt het gevaarlijker.

Ter verdediging, Marcouch en Aboutaleb begonnen ermee toen knuffelen van tuig nog normaal was en discriminatie nog wat meer onder de oppervlakte zat. Het was er wel, maar minder algemeen geaccepteerd.

op 08 02 2013 at 20:58 schreef Jon:

Tayfun
Ik snap je beter nu. Dank. Het is niet mijn bedoeling om te zieken of troep te pluggen. Ik probeer dingen te begrijpen (en dacht juist dat jij aan het zieken was.. nu niet meer). En sluit me dus aan bij Babs. Mijn blik op de opmerking van Aboutaleb (‘Maar ik mis het bij veel nieuwe Nederlander.’) is veranderd.

Verder het verzoek (dus geen verordening) mij niet van alles in de schoenen te schuiven. Kijk hierboven. Ik ben bereid te luisteren, wil begrijpen en laat zien wanneer ik een opvatting bijstel. En Peter als je op me inhakt, dan kun je af en toe iets vileins terugkrijgen. Jammer als je me daarom gaat weren.

op 08 02 2013 at 21:21 schreef Vader Jacob:

De media is niet gelijk aan de maatschappij. Doen alsof Geert Wilders racisme heeft uitgevonden is ronduit belachelijk. Racisme is in Nederland een cultureel fenomeen en staat in de weg van integratie. Het is niets nieuws. De hysterie in de media is niet representatief voor de Nederlandse maatschappij. Een allochtone burgemeester die andere allochtonen even duidelijk moet maken hoe de vork in de steel zit vanwege zijn afkomst, buck jou en je mosterd Aboutaleb!

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS