Home » Archief » De fascisten vieren feest


[26.05.2023]

De fascisten vieren feest

Peter Breedveld


Beeld: Anita Klein.

De fascisten vieren feest, want ze zagen een moeder huilen om haar dochters, die bang waren dat ze vermoord zou worden. De fascisten vieren feest, want ze zagen een gezin zwichten onder hun terreur. De fascisten vieren feest, want hun jarenlange haatcampagne tegen Sigrid Kaag lijkt nu eindelijk zijn vruchten af te werpen.

Na jarenlang gedemoniseerd te zijn, bijna letterlijk, want “heks” was hun favoriete scheldwoord, al waren ze ook dol op tal van combinaties met “hoer”, “Palestijnenhoer”, bijvoorbeeld, na jarenlang redeloze haatbagger en pure intimidatie, naakte terreur, overweegt Kaag de handdoek in de ring te gooien. Het is één ding om zelf bloot te staan aan al dat geweld en die onversneden haat, je gezin eronder zien te lijden, dat is nog heel wat anders. Dat is niet te doen.

En denk maar niet dat er enig mededogen is in het fascistenkamp. Integendeel, Sigrid Kaag te zien huilen maakt weer een nieuwe golf van razernij los. Nog meer haat, nog meer gescheld, nog meer bedreigingen. Ze hebben allemaal het instinct van de kampbeul. Als Kaag opstapt, is dat nog niet genoeg, er wordt geroepen om de doodstraf, omdat ze een “landverrader” is. Er wordt haar verweten, door het parmantige neonaziprofessortje Paul Cliteur nota bene, dat ze “de oogst binnenhaalt” van de moord op Pim Fortuyn en Theo van Gogh en het “wegpesten” van Hirsi Ali.

Kruppstalen wurggreep

Pim en Theo, dat maakt al die weerzinwekkende hufterigheid goed, die het land nu al meer dan 20 jaar in een Kruppstalen wurggreep houdt. Omdat twee gekken Fortuyn en Van Gogh vermoordden, mogen zij iedereen tot onderwerping terroriseren. Hebben zij een vrijbrief om te bedriegen en te intimideren, met fakkels om je huis te lopen, je voor heks, hoer en duivel uit te maken, victorie te kraaien als ze twee jonge vrouwen in angst zien, dat één van die gekken, één van die fascistische, redeloze beesten, hun moeder iets aandoet. Dat haar hetzelfde overkomt als Els Borst.

Want Els Borst, die vergeten ze iedere keer weer als ze jammerklagen over Pim en Theo, net als de tachtig slachtoffers van Anders Breivik, die geïnspireerd is door Wilders, en die van Tristan van der Vlis, die ook geïnspireerd was door Wilders. Ze vinden dat ze recht hebben op de lijken van de moslims die in hun gebedshuizen zijn vermoord door rechtsextremistische racisten, die in hun tirades dezelfde vergiftigde bronnen aanhalen waar zij uit putten. Ze willen er nog meer, ze willen moslims vergassen en vluchtelingen in tienen hakken. Dronken zijn ze van hun eigen bloeddorst. Ze zwelgen in hun eigen delirium van gewapende clashes, tribunalen en lynchpartijen, opgezweept door Wilders, Baudet en Wierd Duk.

Kruisridders

‘De heks is gevlogen’, kopt GeenStijl bij een lelijke Photoshop van Kaag, omringd door moslimterroristen. Dat ze weggaat, is niet genoeg, ze moet dood. Ze zijn nog niet klaar, de boodschap moet er blijvend worden ingeramd, dat Kaag een terroristenhoer is. Ze zullen pas echt tevreden zijn als een van de zelfingebeelde kruisridders besluit zich uit zijn zolderkamertje te bevrijden om Kaag iets aan te doen, om de ergste nachtmerrie van twee angstige dochters te verwezenlijken. Om daarna schijnheilig te lispelen dat zij natuurlijk niet verantwoordelijk zijn voor de daad van één verwarde man.

Een paar dagen zullen ze tevreden zijn, daarna zal de bloeddorst weer opspelen en moet er iemand anders dood.

Moedig mens

Ik heb Kaag twee keer zien spreken, en was onder de indruk van haar koppige eigenheid. Ze bleef gewoon zichzelf, weigerde volkse boertigheid te veinzen, zoals Rutte altijd doet om de kiezer te paaien, weigerde toe te geven aan het tuig, en ook om de boel te verbloemen, zoals veel politici doen. Ze vertelde gewoon wat haar overkwam en wie ze daarvoor verantwoordelijk achtte. Hetzelfde verachtelijke tuig, hetzelfde walgelijke schorem dat constant zeikt dat hun Heilige Pim werd vermoord omdat hij “gedemoniseerd” werd, want als je zo’n fascist aanspreekt op zijn eigen woorden, is dat altijd “demoniseren”, en die geen grenzen kennen als ze losgaan op Kaag, zich echt alles veroorloven, en werkelijk menen dat zulks hun recht is.

Een moedig mens, maar ze komen nooit alleen achter jou aan, ze pakken je gezin, je familie, iedereen om wie je geeft. Ze zijn absoluut genadeloos. Het zijn beesten, wilde beesten, redeloze beesten, onverzadigbaar. We kunnen het haar niet kwalijk nemen als ze echt vertrekt. Maar we moeten ons wel blijven verzetten tegen dit fascisme. Dit gaat niet vanzelf weg. Er zal moeten worden gevochten voor onze vrijheid, voor niks minder dan de de beschaving. Of wat daar nog van over is, want dit lijkt godverdomme Mad Max wel.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 26.05.2023 @ 07:17

[Home]
 

1 Reactie

op 26 05 2023 at 07:18 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS