Home » Archief » Moslims vergassen


[15.11.2016]

Moslims vergassen

Peter Breedveld

gekko1
Illustratie: Gekko Hayashi

Tien jaar geleden zag ik de orthodoxe moslim Mohammed Cheppih elke dag op televisie klagen dat moslims als hij niet werden gehoord. Hij stond ook constant in alle bladen en kranten te klagen dat moslims als hij monddood werden gemaakt. Dit was vlak na de gruwelijke moord op Theo van Van Gogh door een moslim, wat door iedereen vooral heel erg zielig werd gevonden voor de moslims.

Ja, je gelooft het niet, maar vooraanstaande journalisten als Jacques van Doorn schreven, terwijl het lijk van Van Gogh nog koud lag te worden in de Linnaeusstraat, doorzeefd door kogels en met zijn hoofd er half af, dat woorden – woorden zoals die van Van Gogh – dodelijker waren dan kogels. Het was een delirische tijd.

Kaltgestellt

Wie durfde te suggereren dat het toch ook best zielig was voor de nabestaanden van Van Gogh, of dat het toch Hirsi Ali was en niet Mo Cheppih die moest worden beveiligd, werd subiet ingedeeld bij de extreemrechtse fascisten. Politici die het durfden op te nemen voor degenen die vonden dat er al te klakkeloos naar het pijpen van intolerante moslims werd gedanst, zoals Lousewies van der Laan van D66, werden subiet kaltgestellt.

Ik probeerde weleens een opiniestukje in een krant gepubliceerd te krijgen, maar dat is me nooit gelukt. Je moest vinden dat Van Gogh het er zelf naar had gemaakt en dat moslims zielig waren, anders kreeg je geen podium.

Wat dat laatste betreft, is er niks veranderd. Ik kom alleen in de krant als het journaille een kans ziet een wig te drijven tussen mij en mijn werkgever, bijvoorbeeld omdat Lodewijk Asscher mij vals beschuldigt of omdat een louche Koos Tak-achtige beweert dat ik onschuldige meisjes in gevaar breng met nepaccounts.

Moslims vergassen

Maar de Cheppihs zijn van de buis verdwenen. In hun plaats zitten nu dag na dag na dag na dag de eeuwig geborneerde Henk en Ingrids te klagen dat ze niet worden gehoord, dikke witte mannen te betogen dat de dikke witte man wordt genegeerd.

En overal, echt overal is Wierd Duk. Ik sla de krant open: Wierd Duk. Ik zet de televisie aan: Wierd Duk. Wierd Duk de monddode. En altijd zegt Wierd Duk hetzelfde: we worden bedreigd door de moslims maar dat mag je niet zeggen van de politiekcorrecte elite.

Terwijl de politie met verbeten koppen zwarten in elkaar timmert, waarschuwt Lodewijk Asscher dat de witte boze mens wordt weggezet. Henk en Ingrid willen graag dat de moslims worden vergast, en ze zijn boos dat er nog steeds zelfs niet één moslim is vergast. Dit is het bewijs dat er niet naar hen wordt geluisterd.

Verschraling in de zorg

Heel Den Haag loopt zich, geschrokken door het feit dat de Amerikanen een oranje haataap als president hebben gekozen, nu extra het vuur uit de sloffen om het Henk en Ingrid naar de zin te maken en ook alle media zijn gemobiliseerd om Nederland klaar te maken voor de Henk en Ingrid-heilstaat. “Henk en Ingrid maken zich zorgen over hun inkomen en de stijgende huren en de verschraling in de zorg”, zeggen ze. “Ze willen niet echt moslims vergassen, ben je gek. En om dat meteen weer racisme te noemen. Zo maak je het begrip racisme inflatoir.”

Maar doet Lodewijk Asscher iets aan het inkomen van Henk en Ingrid? Pakt de VVD de verschraling in de zorg aan? Doet de PVV iets aan de benarde sociaal-economische positie van Henk en Ingrid? Neen. Ze stemmen steevast allemaal, de PVV voorop, voor meer privatisering en commercialisering en hogere premies en ook de banken, die direct verantwoordelijk zijn voor de geldzorgen van Henk en Ingrid, worden ongemoeid gelaten.

Polariseren

In plaats daarvan maakt Asscher stemming tegen allochtonen en moslims en hebben alle partijen maatregelen tegen allochtonen in hun programma’s staan. Allemaal behalve DENK. Die partij wil ook als enige iets tegen de armoede doen (de prioriteit van de SP ligt tegenwoordig ook bij het behoud van Zwarte Piet).

En juist die partij wordt ervan beticht te “polariseren.”

Iemand moet me maar eens uitleggen dat als politici echt geloven dat het Henk en Ingrid niet om het vergassen van moslims gaat maar om hun sociaal-economische positie, waarom die politici dan niets doen aan die sociaal-economische positie maar in plaats daarvan achter de moslims en de allochtonen aangaan.

En waarom die ene partij, die wél iets aan de sociaaleconomische positie van Henk en Ingrid (en Fatima en Mohammed) wil doen en die niet achter de moslims aangaat, waarom die wordt verdachtgemaakt en verketterd.

 

callahanblank-2

 

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 15.11.2016 @ 07:40

[Home]
 

33 Reacties

op 15 11 2016 at 16:31 schreef Mario:

“Henk en Ingrid maken zich zorgen over hun inkomen en de stijgende huren en de verschraling in de zorg”, zeggen ze. “Ze willen niet echt moslims vergassen, ben je gek. En om dat meteen weer racisme te noemen. Zo maak je het begrip racisme inflatoir.”

Maar verwijs vooral niet naar de periode 1920+ (ja, lieve kijkbuiskinderkes, WW2 begon jaren eerder dan (((’40-’45))). ~Oeps!).

Geheid dat een stel trieste troglodieten naar ‘Godwin’s Law’ verwijzen, ook al gaf Mike ‘zelf’ veel eerder hun drogredenering al aan. https://en.wikipedia.org/wiki/Godwins_law

http://www.snopes.com/1922-new-york-times-hitler/

/rant

op 15 11 2016 at 17:29 schreef roos:

Kan een eind met het stuk meekomen maar bij de paragraaf over Denk haak ik toch echt af. Als je de overeenkomst tussen die partij en die Chepih niet ziet heb je een behoorlijke blinde vlek

op 15 11 2016 at 17:37 schreef Chakir:

Hoe achterhaal je of iemand de beste intenties heeft? Dat het hem/haar echt te doen is om een waardevolle traditie behouden, of gelijke behandeling van mannen en vrouwen na te streven, of een goede zorg voor onze ouderen etc etc. Of diegene zeg maar niet gewoon leugenachtig, bevooroordeeld, jaloers, hebzuchtig etc.. is en misschien wel een hele andere agenda heeft. Oftewel: Achterbaksheid met een hoofdletter. Eenvoudig: je geeft een betoog of één of andere mening ergens over, dit doe je dan op een goede, genuanceerde, gebalanceerde, coherente wijze, uiteraard verschillende optieken erin verwerken etc.. Als dan de reactie van je toehoorder in de trant is van ontkenning, verdachtmaking, verkettering, etc.. weet je precies twee dingen: 1. Jij hebt gewoon een punt, 2. De toehoorder is Achterbaks. En dat is er aan de hand met Denk. Degene die reageren zoals hierboven opgesomd zijn Achterbaks en Denk heeft gewoon een duidelijk punt. Nu ja.. lees de stukken van Breedveld maar, kan het veel beter verwoorden en is ervaringsdeskundige.

op 15 11 2016 at 18:45 schreef Peter:

Al die witte mensen die onwillekeurig aanslaan zodra de naam DENK valt. En wéér gewoon een bewering, zonder enige onderbouwing.

op 15 11 2016 at 21:25 schreef scepticus:

“Henk en Ingrid willen graag dat de moslims worden vergast” zo lees ik in dit artikel
Deze aantijging wordt ‘gerechtvaardigd’ door één twitterbericht van één boze dame!
Misschien wil Peter mij even duiden op welke gronden hij dan het begrip ‘Henk en Ingrid’ durft bezigen??

(per abuis heb ik bovenstaande reactie onder een ander artikel geplaatst, maar hier is ze op haar plaats)

op 15 11 2016 at 21:55 schreef Peter:

Deze aantijging wordt ‘gerechtvaardigd’ door één twitterbericht van één boze dame!

Gaan we weer doen alsof deze ‘boze dame’ een uitzondering is? Alsof ik niet al jaren te horen krijg dat mijn ‘moslimhoer’ moet worden vergast, verdelgd, vernietigd en wat al niet. Alsof in 2015 de Henk & Ingrids niet brandschattend door hun gemeentes zijn getrokken, asoelzoekerscentra bombarderend, politici bedreigend, kinderen van politici bedreigend, alsof ze geen spelletjes op Internet vcerspreiden waarbij je Marokkanen moet doodschieten, alsof ze niet juichen om verdronken vluchtelingen, alsof ze niet constant roepen dat Hitler zijn werk moet komen afmaken.

Kap daar toch eens mee, iedere keer dat flauwe kat-en-muis-spelletje.

op 15 11 2016 at 22:23 schreef Sum:

DENK jongens DENK. Allochtonen unite. Den Hollander wordt zenuwachtiger en zenuwachtiger. Dan weet ja dat je goed zit.

op 15 11 2016 at 23:13 schreef Bertje Knor:

Sum

Asjeblieft zeg met je allochtonen unite.
Wel eens in je opgekomen dat er misschien wel vele allochtonen niets met Denk hebben.
( de Koerden om maar eens een groep te noemen)
En alle andere mensen die zich niet herkennen in deze beweging.
Whats next een allochtoon die niet op denk stemt wordt weg gezet als huis Neger of Huis Turk ofzo.

op 15 11 2016 at 23:23 schreef winklaar:

Prachtig artikel Peter, je raakt me weer op de juiste plek!

op 16 11 2016 at 08:38 schreef Murat:

Go Sum!

op 16 11 2016 at 10:13 schreef MNb:

We kennen jouw slogan nu wel, Bertje: allochtonen shut up.

op 16 11 2016 at 10:58 schreef Boe! Ik ben een moslim:

Alleen al dat arrogante racistische kuttoon is goed voor een paar stemmen Bertje.

op 16 11 2016 at 11:20 schreef dewanand:

N1: Ref Cit, mooiste zinnen v tekst Peter Breedveld:

‘Terwijl de politie met verbeten koppen zwarten in elkaar timmert, waarschuwt Lodewijk Asscher dat de witte boze mens wordt weggezet. Henk en Ingrid willen graag dat de moslims worden vergast, en ze zijn boos dat er nog steeds zelfs niet één moslim is vergast. Dit is het bewijs dat er niet naar hen wordt geluisterd.’

——— reactie dewa aapje en Wieroe

N2: OPmerkelijk Peter, jij benoemt in deze 3 zinnen drie mensaap soorten: zwarten, witte mens en moslims. Grappigste is dat het onduidelijk is of de moslims tot de witte of zwarte mensaap klassificatie behoren. Is er een zgn moslim ras of nog erger een typisch moslim gen?? Is er een verband tussen islam en DNA of is het ontstaan door een historisch seksproces??

N3: Ja de boze, witte man is kwaad en hij eist zijn hoekje op in het multiraciale bordeel en hij wil nu de beste hoeren veroveren om zijn Arisch zaad in te spuiten met supersonische snelheden. Terecht dat de boze, witte man zegt, ja wij zijn superieur, kijk maar wij zijn de uitvinders van de mitrailleur, gaskamers, concentratie kampen, atoombom, straalmotor, polymeren, hypermoderne bordelen, TV, telefoon, enz enz

op 16 11 2016 at 11:44 schreef Roos:

Ik vloog bij nader inzienuit de bocht met de vergelijking met Cheppih, aangezien ik van Wiki begrijp dat die een radicaal was indertijd.
En vooropgesteld, ik vind dat Sylvana een punt heeft met haar kritiek op Zwarte Piet en ben voor aanpassing. Vind het ook niet terecht dat ze zoveel shit over zich heen krijgt.
Maar verder vind ik dat de partij “DENK”een hoog gehalte heeft aan de balk in eigen oog niet zien. Een hoofdelijke stemming eisen bij de Armeense genocide, maar hier straatnamen willen aanpassen. Ik snap ook dat het deels een reactie is op de PVV, maar het is echt een illusie om te denken dat alleen ‘de witte mens’ racistisch en intolerant is.
Ik heb met veel Nederlandse Turken gediscussieerd op internet die op DENK wilde gaan stemmen en wat mij bij een aanzienlijk deel opviel was het enorme nationalisme als het om Turkije ging. Men hoopte op een hersteld Ottomaans rijk, Turkije had geen zwarte pagina’s in de geschiedenis, en groepen als Alevieten, Armenen, Koerden etc moesten het erg vaak ontgelden in hun redenaties.

De partij DENK gaat de PVV alleen maar in de kaart spelen (dat gebeurt nu al), maar ieder zijn ding natuurlijk …

op 16 11 2016 at 12:46 schreef dewanand:

Miaauw Roos,

N4: mbt etnische straatnamen: ja zeg nieuwe straatnaam als meerderheid hindoestaans is: vb Bruine Koeliepietjes straat, of HONDoestraat. Ander idee is grammaxoon straat, want veel surihindoes plegen zelfmoord met dit landbouwgif.

N5: Hele Hindoeisme is uiterst suicidaal zeg, daarom ben ik toch blij dat ik half moslim ben, want dan geloof ik in halve koran, halve Mohammed (VZMH) en halve Allah, en dan ben ik 50 % minder suicidaal als lagere kaste afro koelie aapje.

N6: Ach een Ataturk straat in wijk met meerderheid turken is misschien beter voor het thuisgevoel van de Turkilanders, die 50 % Hollands zijn en 50 % Turks, vanuit zuiver psychologisch oogpunt. Thuis voelen vereist identificatie punten.

op 16 11 2016 at 14:12 schreef Chakir:

Beste Roos, Ik wil ook wel geloven dat er mensen zijn die op Denk stemmen en misdadigers de handen willen laten afhakken. Of misschien wel voor vrouwenbesnijdenis zijn, weet ik veel, ik noem maar wat. Dat is toch geen argument om Denk dan weg te zetten? Als je beargumenteerd had gezegd: Denk moet flink werken aan verwachtingsmanegement bij hun electoraat om die en die reden, dan kan ik je volgen. Nu klets je na, wat de afgelopen periode over Denk is gezegd en geschreven, en wellicht geldt ook voor die mensen die jij dan op internet spreekt dat zij napraten? Daarnaast: het is ook een politieke partij, hè. Noem mij één politieke partij of een belangenorganisatie die de hele dag, dag in dag uit, bezig is z’n kiezers/volgers te corrigeren? Of NIET bezig is met een strategie om onder de aandacht te komen. Het laten zien van volksvertegenwoordigers die tegen stemmen op iets waar ze voor de verkiezingen tegen hun achterban over hebben gezegd voor te gaan strijden, klonk in mijn oren in eerste instantie als pure matennaaierij. Als je er wat langer over nadenkt: er zijn mensen die hun hoop vestigen op diegene om wat te doen aan bijvoorbeeld de angst die mensen hebben. Als die mensen dan zi

op 16 11 2016 at 14:14 schreef Chakir:

Als die mensen dan zien dat hun hoop “doodleuk” schijt heeft in de Tweede Kamer? Tsja, liever niet zulke methodes, maar het werkt wel en is impliciet. Tot slot: Denk is een beweging in opkomst, zij zullen ongetwijfeld ook trieste standpunten hebben die ze nu niet in dat programma hebben opgenomen, zij zullen ook echt wel vervelende kwesties gaan meemaken, daar heb ik geen illusies over. Maar dat heb ik ook absoluut bij geen enkele andere partij. Wat Denk wel heeft: een beetje tegenwicht tegen het huidige enge fascistische klimaat in NL, zonder voorbehoud en rekening houdend met de gevoelens vd Boze Burger. PB schrijft het hier heel helder op http://www.frontaalnaakt.nl/archives/het-498e-stukje-van-een-witte-suprematist-over-dat-denk-precies-zo-is-als-de-pvv.html Maar dat zal je al wel gelezen hebben…

op 16 11 2016 at 15:26 schreef Bertje Knor:

Boe en Mnb

Framen gaat jullie echt niet verder helpen.
Maar wel weer typisch.
Als mijn toontje Denk al aan wat stemmen helpt nou dan krijgen ze wel wat meer stemmen en zetels dacht ik zo.
Aan mijn toontje is niets racistisch dus shut up…..

Het is zo flauw en goedkoop om een ieder die ietwat anders denkt zonder enig bewijs te framen als racist.
Goedkope PVV tactiek !!!!!

op 16 11 2016 at 15:55 schreef Peter:

Ja en nou kappen met dit slappe gelul.

op 16 11 2016 at 16:32 schreef sjonnie:

Voor zover ik weet zijn de mensen achter DENK Nederlanders.

op 16 11 2016 at 16:53 schreef MNb:

Ik heb bewijs geleverd, Bertje. Je liegt.

op 17 11 2016 at 14:44 schreef Roos:

@Chakir het gaat niet om handen afhakken, maar om een dubbele standaard. Zo trekt de partij in mijn ervaring juist bv de nationalistische Erdogangezinde Turken aan. Echt linkse Turken die ik heb gesproken, degenen die óók in Turkije links stemmen dus en niet alleen in NL, moesten er weinig van hebben. Hoe kan je ‘de witten’ nou de les lezen als je zelf enorm nationalistisch bent als het om je roots gaat? Hoe kan je iets oplossen als je de schuld alleen bij ‘de witten’ legt en niet aan zelfkritiek doet? Ik zie qua populistisch gehalte weinig verschil tussen de PVV en DENK eerlijk gezegd. En die twee zullen elkaar ook blijven versterken, dat zal je zien …

op 17 11 2016 at 14:50 schreef Peter:

Eén reactie tegelijk, Roos. Dan pas weer als iemand anders is geweest.

op 17 11 2016 at 14:57 schreef Roos:

@Peter

Waarom liet je Chakir dan wel twee reacties achter elkaar plaatsen hierboven??
Hmm zonde van mijn moeite, wellicht kan ik je een plezier doen en gewoon niet meer reageren.. Succes nog met je blog ik ga plekken opzoeken waar weerwoord wel wordt gewaardeerd.

op 17 11 2016 at 15:04 schreef Peter:

Chakir is een holmaatje van me. O nee, gewoon niet goed opgelet.

op 17 11 2016 at 18:15 schreef Chakir:

(de) Holmaat, zelfst.naamw. (m) de holmaten (meerv.): homoseksueel iemand. Bij mariniers en studenten betekent holmaat ook gewoon ‘vaste maat’.
Ik ken Peter niet, en ik ben geen homo. Wel een lucky bastard als ik het zo hoor ;) Jammer Roos, misschien heb je wel gelijk voor wat betreft het aantrekken van bepaalde mensen, maar niet om de reden die jij aangeeft, nl dat Denk openlijk pleit voor ultranationalisme bij Turken of wie dan ook.

op 17 11 2016 at 20:09 schreef roos:

Kuzu en Ozturk zijn waar hetTurkije betreft veel minder kritischer dan richting Nl… Kuzu klaagt over mensenrechtenschendingen hier, maar praat wel goed water nu in Turkije gebeurt… hier is alles koloniaal, maar de Armeense genocide erkennen ze niet … natuurlijk trekken ze dan juist dat soort mensen aan.
En Dewanand, de Coen tunnel moet hernoemd worden maar een Ataturkstraat kan wel? Alsof dat zo’n lieverdje was … Google op Dersim bv

op 17 11 2016 at 21:40 schreef Chakir:

Ah.. minder kritisch! Maar je zei PVV doet als Denk, hè. Dus: Als Denk evenveel, of liefst meer, energie stopt in het bestrijden van onrecht buiten NL, dan is het wel goed voor jou? Een zeer bekend mechanisme is dit. Trouwens, wat doet de PVV aan het bestrijden van onrecht elders? Ik was laatst bij een lezing van die andere “engerd”, Abou Jahjah, die kreeg ook zo’n soort verwijt, hij zei ongeveer zoiets: foute zaken moet je altijd veroordelen, alleen doe je dat op een andere manier tegen bv je kinderen dan tegen je vrouw of vrienden. Of zoals de grote filosoof Jules uit Pulp Fiction zei: “It aint the same ballpark, it aint even the same fucking leage”.

op 18 11 2016 at 00:17 schreef dewanand:

N9: Miaauw Roos,

Je krijgt gelijk. Betere straatnamen in Turkse wijken zijn bv turks culinair: bulgur straat, baklava straat, Tavuk Sosis straat, enz. Dit zijn de drie enige turkse benamingen van etenswaren die ik nu ken. Gaat om het thuisgevoel he.

N10: in wijken met meerderheid Chinezen zou je hetzelfde moeten doen als gesteld is in N9. En idem dito v andere wijken die zwaar verkleurd zijn.

N11: ja toch zielig om lijdzaam aan te zien hoe de oude vertrouwde blanke Hollanders toch een voor een wegkwijnen in hondenhokjes vol bier, poppers en ongezond gebakken patat vol kankerverwekkende transvetten, maar goed, zuivere kwestie van ‘survival of the fittest cocks, in theorie, als ik het ook over mijzelf heb als te kleingeschapen en minder potente koelie chimp aapje.

N12: Goed idee v Geert Wilders en Thierry Baudet als zij samen de macht overnemen met hun Arisch Hollandse POOTstemvee legertje is om Satan, Lucifer, Yamraj en Baal eens te verzoeken om een paar zeecontainertjes vol met blanke Hollanders retour te sturen vanuit de HEL.

op 18 11 2016 at 11:11 schreef roos:

@Chakir Tja wel grappig die quote, alleen is “de witte mens” blijkbaar racistisch en koloniaal als hij dat doet en de zwarte mens niet.
Maar als jij denkt dat stemmen op een partij met mensen die niet aan zelfkritiek doen maar wel zo hard mogelijk tegen de NL samenleving aanschoppen gaathelpen, prima. Ook een bekend mechanisme trouwens.
Persoonlijk ben ik helemaal niet zo nationalistisch en ik vind bv dat Zwarte Piet moet worden aangepast, maar ik ben het wel zat om racistisch en koloniaal te worden genoemd door mensen die de balk in eigen oog niet zien en de (ultra)nationalist uithangen als het om hun roots gaat. De overeenkomt tussen Denk en de Pvv is dat ze mensen alleen maar meer tegen elkaar opzetten

op 18 11 2016 at 13:05 schreef Chakir:

Hoi Roos, je beweringen kloppen niet en t heeft geen zin om te beargumenteren waarom ik dat vind. Maar weet je wat ik denk? Tuurlijk, ik kan niet in je hoofd kijken, maar dat met name de genocide kwestie je dwars zit. Klopt dat? Ik erken dat dat een moeilijk verhaal is. Maar toch: stel in een organisatie is een verrotte cultuur van pesten, intimideren, discrimineren etc.. Als er dan iemand is die zegt: “dit is niet goed en ik stel voor dat we dit en dat daartegen moeten doen. En voor diegene die het niet geloven, kijk, ik laat het je hier zien” Moet je dan meteen zeggen: “ja maar, jij bent de mensen nu ECHT tegen elkaar aan het opzetten! En trouwens: die mensen voor wie jij opkomt, dat zijn voor het grootste deel ook allemaal lowlifes en jijzelf slaat je vrouw! Dus: donder maar op!”

op 18 11 2016 at 14:50 schreef dewanand:

Miaauw miaauw namastiaauw Roos en Chakir,

N13: zaak PVV, denk, forum democratie, VVD, ok stel deze vraag: wat is de functionele taak en echte, productieve maatschappelijke verplichting van een politieke organisatie in een vrij, westers, kapitalistisch Kennisland zoals Nederland?? Als je dit antwoord nu goed kan neerpennen op Frontaal Naakt dan kan je het terug koppelen naar de huidige parade paardjes vsn genoemde politieke vingerclubjes van geblondeerde en besneden poppetjes en anaal uitgewoonde amateurs.

op 22 11 2016 at 17:51 schreef Roos:

@Chakir
De genocide kwestie is,geen moeilijke kwestie, daar is veel bewijs voor. Alleen wil Turkije daar om nationalistische redenen niet aan (zoals een Turkse tegen mij zei: daar zijn de Ottomanen te nobel voor, dat is meer iets voor het Westen…).
Maar goed, ondanks dat ik geen fan van DENK ben/blijf, snap ik nu wel beter waarom een deel van de achterban er op stemt.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS