Home » Archief » De Israëlische agressie valt niet meer te verdedigen


[22.05.2021]

De Israëlische agressie valt niet meer te verdedigen

Peter Breedveld


Scène uit Elysia: Valley Of The Nude (1933)

Ik hou me doorgaans stil over Israël en Palestina, want het levert je niks op dan agressie van de Vrienden van Israël en die van Palestina. Maar het antisemitisme dat oplaait naar aanleiding van het huidige geweld in het Beloofde Land is naar mijn indruk explicieter dan ooit, dus daar meende ik iets over te moeten tweeten. Uiteraard werd ik de rest van de dag belaagd door lampies die me ervan beschuldigden het vermoorden van kinderen door Israël te steunen. Antisemitisme afwijzen = Israël steunen, dan weten we dat.

Ik vind wat Israël doet met de Palestijnen misdadig, maar in New York worden Joodse Amerikanen belaagd en in Duitsland stonden de Palestijnenvrienden Scheiss-Jude” te schreeuwen voor een synagoge. Ik erger me ook aan vergelijkingen met Hitler-Duitsland en aan mensen die roepen dat de Joden beter zouden moeten weten. Ze zouden beter moeten weten omdat onze opa’s en oma’s ze hebben vervolgd en met miljoenen tegelijk vermoord? Misschien zou jij beter moeten weten.

Antisemitische tumor

“Israël lokt dat antisemitisme uit door Gaza te bombarderen”. O, lokt ISIS dan ook islamofobie uit door aanslagen te plegen? De schuld van antisemitisme ligt bij de antisemieten en bij niemand anders. Probeer het niet te vergoeilijken en te bagatelliseren. Antisemitisme heeft geleid tot één van de grootste misdaden uit de geschiedenis. Hoe boos je ook bent over Israël, snijd die antisemitische tumor eruit. Je geeft er de Vrienden van Israël een pracht van een stok mee in handen en het is een mooie gelegenheid om het niet over dode Palestijnen te hoeven hebben maar over de slechtheid van Israël-critici.

Wat niets afdoet aan de intense perfiditeit van ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers en CIDI-mastodont Ronny Naftaniel, die de godganse dag bezig zijn te zeiken over de vrienden van Palestina, terwijl het in Gaza weer bommen regent en Israël zelfs de internationale media kapot bombardeert. Domrechts gaat apestront vanwege het pro-Palestinaspeldje van Sylvana Simons terwijl domrechtse Kamerleden een Israëlische vlag krijgen uitgereikt om in hun kantoor te hangen.

Wandelende baarmoeders

De hypocrisie van beide kampen ergert me. Ronny Naftaniel en Esther Voet waren fans van de extreemrechtse blogger Jaap Mollema alias Drs Van Frikschoten, die Breivik-bewonderaar was en het logisch vond dat Breivik eerst de meisjes op Utøya doodschoot omdat dat ‘wandelende baarmoeders’ waren, maar Naftaniel maakt een boel heisa over Tofik Dibi, die de Kamerleden met hun Israël-vlag buikgriep toewenste. In het Palestina-kamp zie ik types briesen die net zo makkelijk de Turkse staatsterreur tegen de Koerden of de Marokkaanse staatsterreur tegen de Westelijke Saharanen verdedigen.

Het Westerse Palestina-gerelateerde antisemitisme heeft een tegenhanger in Israël, waar frisse jonge mensen staan te declameren dat alle Arabieren moeten worden afgemaakt en dat Israël hun gebied rechtmatig heeft veroverd. Dergelijke bloeddorst jegens de Arabieren tiert uiteraard ook welig in Nederland, maar daar zal je Gert-Jan Segers echt nooit over horen. Integendeel, hij vergoelijkt die zelfs.

Westerse bommen

Segers en Naftaniel tonen een totaal gebrek aan compassie voor de Palestijnen, net als Staatsman Rutte, die verklaarde dat Israël het recht heeft zichzelf te verdedigen. Arabieren hebben kennelijk het recht niet zich te verdedigen. Die moeten zich maar gewillig opwerpen als doelwit voor de Westerse bommen en de Westerse terreur in hun eigen land.

Maar het tij is aan het keren. Rutte spreekt niet meer voor een witte massa van Telegraaf– en Algemeen Dagblad-lezers dat zijn eigen schuldgevoel over de Holocaust afkoopt met klakkeloze instemming van elke Israëlische woede-uitbarsting, en een paar NRC-lezers die mompelen dat het allemaal ingewikkeld is. De samenstelling van de bevolking wordt veelkleuriger en de schokkende beelden van aan gort geschoten Palestijnse kinderen worden al jaren niet meer weggefilterd door de gevestigde media.

Om met Malcolm X te spreken: the chickens are coming home to roost.

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland, dagelijks belaagd door domrechtse fascisten, domlinkse wokies, rancuneuze politici, klikspanen, psycho’s, agressieve imbecielen, lockdownfetisjisten, obsessievelingen, het openbaar ministerie, de politie, noem maar op. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 22.05.2021 @ 15:00

[Home]
 

1 Reactie

op 22 05 2021 at 15:00 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS