Home » Archief » De wonderbaarlijke transformatie van moslimvreter Nikki Sterkenburg


[20.05.2021]

De wonderbaarlijke transformatie van moslimvreter Nikki Sterkenburg

Peter Breedveld


Scène uit Elysia: Valley Of The Nude (1933)

Mensen wat ik nu toch weer lees! Extreemrechts schijnt salonfähig geworden te zijn! Mensen schamen zich er niet meer voor en komen er gewoon rond voor uit een hekel aan moslims, allochtonen en linkse wetenschappers te hebben. Mainstream partijen als de VVD en het CDA hebben zelfs extreemrechtse ideeën in hun programma’s opgenomen! Een aanslag uit extreemrechtse hoek is zelfs niet denkbeeldig! Er zijn extreemrechtse types die bereid zijn dodelijk geweld te gebruiken om hun idealen te verwezenlijken!

“Maar Peter”, hoor ik u al zeggen, “dat schrijf jij toch al meer dan tien jaar op Frontaal Naakt? Dat is toch helemaal niks nieuws?” Dat klopt. Al voordat Anders Breivik 80 linkse kinderen doodschoot werd op deze site al gewaarschuwd voor gekken op sites als Het Vrije Volk, die fantaseerden over het afknallen van journalisten in het Hilversums Mediapark, ik wees erop dat de steeds racistischer uitingen in de Haagse politiek werden voorgekookt op sites als Het Vrije Volk en GeenStijl, ik waarschuwde voor de steeds radicalere taal van Joost Niemöller, die toen al een enorme aanhang van extremistische griezels had. Toen na de aanslag van Breivik de minister van Justitie beweerde dat er in Nederland geen voedingsbodem was voor dergelijk extreemrechts geweld in Nederland, toonde ik aan dat die voedingsbodem er wel degelijk was. Dat Nederlandse extremisten zelfs de voedingsbodem vormden voor de radicalisering van Breivik. Dat mocht je niet zeggen maar ik deed het lekker toch.

Maatschappelijk belang

Ik heb gewezen op de rol van de media bij de normalisering van extreemrechts, keer op keer op keer. En ik heb steeds gewaarschuwd voor het inkapselen, door Wilders, van alle mainstream partijen in de Tweede Kamer. Van de VVD tot het CDA tot de PvdA en GroenLinks, iedereen praat over moslims en mensen met een migrantenachtergrond in PVV-taal. Al jaren.

Nou goed, u weet dat allemaal. U weet ook hoe ik om die reden verketterd ben. Besmeurd in de media, beschuldigd van misdrijven, antisemitisme – gewoon in de kwaliteitskranten! -, getrolld door Lodewijk Asscher, er is op me gejaagd door journalisten, die mijn werkgever belden om te vragen wanneer ik eindelijk eens werd ontslagen, en twee jaar geleden moest ik voor de rechter verschijnen omdat ik de racistische troll Hans Konings op zijn nummer had gezet. Mooi dat de rechter me vrijsprak en zei dat Frontaal Naakt een maatschappelijk belang dient. Zowat het hele journaille was teleurgesteld.

Corrupt Marokkanennetwerk

Eén van de journalisten die me toen belasterden was Nikki Sterkenburg van Weekblad Elsevier, die was toen ook een moslimvreter, grossierend in verhalen over enge moslims en gewelddadige Marokkanen. Zij was direct mede-verantwoordelijk voor de hel waar de Amsterdamse ambtenaar Saadia Ait-Taleb jarenlang doorheen moest omdat ze de spil zou zijn geweest in een corrupt ‘Marokkanennetwerk’. Ik zie dat Sterkenburg haar tweets erover heeft verwijderd.

Begrijpt u dat ik het onverdraaglijk vind dat deze Nikki Sterkenburg nu door de media op het schild getild wordt omdat ze promoveert op een proefschrift waarin ze precies die conclusies trekt waarvoor ik al vijftien jaar word overladen met drek en haat? Over een beweging waarvan ze tot vier jaar geleden zelf nog deel uitmaakte? Sterkenburg heeft extreemrechts salonfähig gemaakt, Sterkenburg deed mee aan de intimidatie van andersdenkenden en de verkettering van moslims en Marokkaanse Nederlanders, Sterkenburg promootte het gedachtegoed van de PVV en nu luistert iedereen naar haar schokkende onthullingen over de normalisering en radicalisering van extreemrechts?

Ik kan dit gewoon niet geloven.

Weg naar Damascus

Erik van Muiswinkel tweette gisteren al: Sterkenburg komt in aanmerking voor de Joshua Livestro Prijs voor extreemrechtse hitsers die ergens op de weg naar Damascus tot inkeer zijn gekomen en nu politiekcorrecter dan de Paus zijn geworden, en het woke woord preken alsof ze nooit iets anders hebben gedaan. En ik word godverdomme nog steeds als vuil behandeld. Over Livestro beklaagde ik me een tijd geleden al eens en toen kreeg ik in NRC Handelsblad een trap na van columnist Jutta Chorus.

Want ik kan de reacties hierop ook alweer voorspellen: “Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald”; “Mooi dat iemand van mening verandert, toch?” Ja, prachtig dat Livestro en Sterkenburg niet langer hitsen tegen moslims, maar zich verzetten tegen extreemrechts. Maar een “sorry” voor de slachtoffers die ze hebben gemaakt toen ze nog aan de kant van de nazi’s stonden, was sympathiek geweest, en wanneer krijg ik godverdomme de credits voor al die bevindingen, die ik meer dan tien jaar geleden al deed en waarmee deze ex-PVV-achtigen nu goede sier maken?

Waar blijft godverdomme mijn eerherstel?

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland, dagelijks belaagd door domrechtse fascisten, domlinkse wokies, rancuneuze politici, klikspanen, psycho’s, agressieve imbecielen, lockdownfetisjisten, obsessievelingen, het openbaar ministerie, de politie, noem maar op. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 20.05.2021 @ 14:23

[Home]
 

1 Reactie

op 20 05 2021 at 14:23 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS