Home » Archief » De wereld is weer een stukje veiliger: Twitter schorst Frontaal Naakt-account


[19.08.2014]

De wereld is weer een stukje veiliger: Twitter schorst Frontaal Naakt-account

Peter Breedveld

eros7

Mijn Twitter-account is geschorst. Ik weet niet waarom, ik heb me netjes gedragen. Geen sarcasme bedreven, geen foute grapjes gemaakt. Twitter zegt dat ik Twitter-regels heb overtreden, maar welke, dat mag ik zelf uitzoeken door die regels aandachtig door te nemen.

Ik word op Twitter gestalked door verschillende types zonder een greintje geweten. Bijvoorbeeld door Ans Aarsema, die met niks anders bezig is dan mij, me constant belastert en onlangs lollig deed over een overleden vriend van mij.

Voor de rechter verantwoorden

Ik heb over Aarsema, een laf anoniem account van Jan Bennink, verschillende klachten ingediend bij Twitter, die liet weten dat ik het maar met mijn plaatselijke autoriteiten moest uitzoeken.

Opinieleiders, een Twitteraccount van een zekere Arnold Kuijk, is ook totaal geobsedeerd door mij. Spreekt, net als Aarsema, iedereen aan met wie ik op Twitter contact heb, om me te beschuldigen van Jodenhaat. Dit duurt nu al twee jaar. Ook over geklaagd, heeft Twitter evenmin iets tegen ondernomen.

Oproepen tot verkrachting

Ik ben op Twitter met de dood bedreigd door Robert van den Engel, die zich binnenkort voor de rechter moet verantwoorden voor het , terroriseren van Jelmer Siljee, wat hij overigens deed in samenwerking met zowat de hele domrechtse blogo- en Twittersfeer, dus Carel Brendel, Laurence Blik, Simone Laurey, Jan Bennink, de halve GeenStijl-redactie, the lot. Ook Hassnae werd door Van den Engel belaagd. Ze moest worden verkracht, door een ‘neger’ en hij wachtte haar op op Schiphol, waarna hij foto’s met griezelige commentaren erbij op Twitter plaatste.

Wat deed Twitter hieraan? Niets. Blijkbaar overtreed je met doodsbedreigingen, oproepen tot verkrachting, laster en extreem stalkgedrag geen Twitter-regels.

Tot zelfmoord drijven

Ik kan zo nog wel even doorgaan. Talloze voorbeelden heb ik van types die Twitter misbruiken voor het kapotmaken van mensen, en waartegen Twitter, ondanks herhaaldelijk aandringen, niets onderneemt. Twitter accommodeert psychopaten van het ergste slag, mensen die geen grenzen kennen als het erom gaat anderen het leven te vergallen. Die openlijk toegeven dat het ze erom gaat iemand bang te maken, tot zelfmoord te drijven.

En dan heb ik het nog niet over de types die, gewoon onder eigen naam en met een foto’tje van zichzelf en de kindertjes erbij, tweeten dat moslims moeten worden verdelgd, vergast, uitgeroeid en dergelijke. Mag gewoon op Twitter.

Wat zou ik hebben misdaan in de ogen van Twitter? Onlangs noemde ik één van mijn stalkers een ‘wezel’. Nou ja, ik noemde hem ook een fascistoïde stuk schorem. Dat zal het toch niet zijn? Mijn blote billen-ava is het zeker niet, die heb ik al jaren. Heb ik de toorn van tweeps gewekt met mijn vakantiefoto’s van Bali? Of mocht ik de hypocrisie van mijn landgenoten niet aan de kaak stellen, die moord en brand schreeuwen als een allochtoon iets bazelt over een zionistisch complot, maar oorverdovend zwijgen als VVD-politici hun begrip voor massamoordenaar Breivik etaleren of pleiten voor moslimgetto’s?

Hypocrisie in Nederland

Ik vermoed dat het iets in de sfeer van dat laatste zal zijn. Ik heb er een handje van mijn lezers en volgers te wijzen op de dubbele standaard die in Nederland wordt gehanteerd als het gaat om onverdraagzaamheid, en waarbij een stoer ‘no pasarán‘ klinkt als een moslim zich schuldig maakt aan bigotterie, terwijl de bigotterie van autochtonen wordt gecultiveerd, vergoelijkt, gebagatelliseerd of gewoon botweg ontkend.

Dat maakt veel mensen uitzinnig van woede. Vele pogingen zijn er al ondernomen om mij de mond te snoeren. Mijn Twitter-account is vaker geschorst na acties van fascistoïde tweeps die massaal klachten indienen over mij bij Twitter. Er is een jarenlange smeurcampagne gaande, die vorig jaar culmineerde in een bijzonder smerige actie van Carel Brendel en Elma Drayer, in samenwerking met onder meer Simone Laurey, Laurence Blik en Jan Bennink.

Daar ben ik behoorlijk door beschadigd geraakt, psychisch ook vooral, maar ik blijf doorgaan. Dus heeft Domrechts, vermoed ik, maar weer een Twitteractie op touw gezet.

Inhoudelijk debat

Ik heb Domrechts al zo vaak uitgedaagd tot een inhoudelijk debat. Weerleg mijn argumenten, laat zien waar ik het verkeerd heb, schiet gaten in mijn betogen. Het feit dat de fascistoïden dat categorisch weigeren, en blijven proberen me door middel van intimidatie, laster, terreur en sabotage het zwijgen op te leggen, bewijst keer op keer mijn gelijk.

Onze democratie wordt niet bedreigd door de moslims. Onze democratie wordt bedreigd door Domrechts. Door de VVD, de PVV en haar aanhangers, door types als Carel Brendel, Elma Drayer en het tuig dat daar omheen cirkelt. De Breivik-fans, de types die moslims graag in een concentratiekamp zagen.

Vandaag ik, morgen u, overmorgen weer iemand anders, totdat niemand meer iets durft te zeggen uit angst voor dit gajes.

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, de enige site die antisemitismebestrijding serieus neemt, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 19.08.2014 @ 02:16

[Home]
 

47 Reacties

op 19 08 2014 at 03:45 schreef Shiran:

Hmm, heb een paar van de TLs die je noemt gescand en het zijn gewoon pure haatcampagnes tegen jou persoonlijk, waar volgens mij nog strafbare laster, smaad en belediging in staat ook. Vooral die Ans Aarsema is gevaarlijk obsessief.

Hatecampaigning dat óók nog eens opgeschaald wordt naar een eerste (indirecte) hogere stap in de geweldspiraal door (in groepsverband) actief deel te nemen aan het laten verwijderen van je account (zoals Capt Iglo trots meedeelt).

Wat is de volgende stap? Poederbrieven in je brievenbus? Een ‘goed gesprek’ op de parkeerplaats van een restaurant waar je zat te eten?

Het is kinderachtig hyena-gedrag, maar bedreigend en gevaarlijk. Het is ook geen poging om je ‘de mond te snoeren’. Dit is een campagne om je persoonlijk kapot te maken, en dat is walgelijk.

Succes en sterkte Peter, want dit verdien je zeer zeker niet.

op 19 08 2014 at 06:46 schreef marcodebaar:

Wat valt er aan toe te voegen, Peter?

Heel veveldend dit gedoe. Maar ik denk dat je over een week weer in de lucht bent. Geniet van Bali, en laat er je pret niet door bederven.

op 19 08 2014 at 08:09 schreef Niek Holtzappel:

Wat een idioten bij Twitter! Dat domrechts idioot is wisten we helaas al…

op 19 08 2014 at 08:51 schreef wiske:

Sterkte maar weer en misschien tijd voor het boycotten van twitter ?
Twittter(Twitter’s advertising policy, which says the company bans “the promotion of adult or sexual products and services,” including “contraceptives”), wat de moraalridder uit wil hangen, maar met haatzaaien geen problemen heeft. En ondertussen hun winst/belastingvoordeel weer tegen jou gebruikt.
Het probleem met de rijken is dat ze zelfbedachte ‘goede doelen’ financieren voor belastingvermindering en hiermee een wereldwijde info-war bekostigen via hun fundamentalistische denktanks.
vb; http://www.reuters.com/article/2012/09/10/us-dutch-wilders-us-idUSBRE8890A720120910
–So I guess we now see what happens when US cuts taxes for billionaires; they funnel it to fascists candidates around the world.
http://www.newyorker.com/magazine/2010/08/30/covert-operations
Friedrich Nietzsche said: “The essential element in the black art of obscurantism is not that it wants to darken individual understanding, but that it wants to blacken our picture of the world, and darken our idea of existence.

op 19 08 2014 at 09:17 schreef Leo Schmit:

Lullig, je mag mijn account lenen als dat kan. Ik doe er niks mee.

op 19 08 2014 at 09:20 schreef laarmans:

Gewoon je scheur blijven opentrekken, je veegt verbaal de vloer met ze aan en wat is Twitter helemaal? De impact van je website en de columns van jou en Hassnae hebben en een groter bereik en een grotere impact.

op 19 08 2014 at 09:24 schreef Peter Breedveld | Mainzer Beobachter:

[…] Peter Breedveld zit weer eens in de problemen. Dit keer lijkt het erop dat zijn twitteraccount is geblokkeerd. Ik geloof dat het al eens eerder is gebeurd en toen is het goedgekomen. Dat zal ook nu wel zo […]

op 19 08 2014 at 09:49 schreef Lucas:

Twitter doet niets uit zichzelf, dunkt mij. De roedel zal bij Twitter hebben geklaagd.

op 19 08 2014 at 10:21 schreef Pyt van der Galiën:

Twitter onderneemt uit zichzelf zelden actie, zelfs niet bij doodsbedreigingen. Het groepje rond Bennink/Kuijk/Geert Geel zal zich wel over jou beklaagd hebben, gecoördineerd uiteraard.

Komen er voldoende klachten over een account binnen (“user abuse”), dan schorst Twitter dat account vrijwel automatisch. Controleren of die klachten gegrond zijn, doet Twitter meestal pas achteraf, nadat de geschorste tweep zich beklaagd heeft.

op 19 08 2014 at 10:32 schreef SedMorteza:

Ik was verbaasd toen het hoorde, maar achteraf gezien is het eigelijk niet verbazingwekkend. Het is al geruime tijd in dit land dat de vrijheid van meningsuiting door PVVachtigen gedefineerd wordt. Het luidt ‘mijn eigen vrijheid eerst’
Met de schorsing van Peter’s account is in mijn ogen nog een keer het bewijs geleverd dat een dissident geluid niet zonder meer op zijn vrijheid van meningsuiting mag rekenen.
Ik vind het ook triest waar te nemen hoe de ‘vrijheidsstrijders’ het op Twitter met een ‘niet ok’ de schorsing ‘veroordelen’. Ik vind de bestrijding van hetze tegen de FrontaalNaakt en Peter een collectieve verantwoordelijkheid voor diegenen die menen de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel hebben.

Ik wens Peter en FrontaalNaakt veel succes.

op 19 08 2014 at 11:33 schreef Ralph van der Geest:

“Onze democratie wordt niet bedreigd door de moslims. Onze democratie wordt bedreigd door Domrechts. Door de VVD, de PVV en haar aanhangers, door types als Carel Brendel, Elma Drayer en het tuig dat daar omheen cirkelt. De Breivik-fans, de types die moslims graag in een concentratiekamp zagen.

Vandaag ik, morgen u, overmorgen weer iemand anders, totdat niemand meer iets durft te zeggen uit angst voor dit gajes.”
Inderdaad. En wij zijn het zat. Daarom 20 september naar Transvaal: http://www.krapuul.nl/overig/blog/212733/op-naar-transvaal/

op 19 08 2014 at 11:35 schreef HKH:

Ik zag Hund alweer fulminerend voorbij komen dat het een complot is, want zijn moterebotte is nu ook alweer uit de lucht. Het is wat. Gelukkig kan je hier je gang gaan en zien we je volgende week weer terug op de chat, eh, twitter. Overigens heeft Geert Geel ook een obsessieve blik op je.

op 19 08 2014 at 11:59 schreef Pickelhaube:

Hopen dat die account snel weer terugkomt. Heeft het zin als reaguurders hier protest aantekenen bij Twitter? Inderdaad werd ik evengoed ineens gestalkt toen ik twitterde met Peter en hier wat stukjes publiceerde. Ineens was ik een “target” van Robert Engel, goed om te horen dat die eindelijk eens strafrechtelijk vervolgd wordt. Opinielijer Capt. Iglo ging ineens de raarste stukjes over me schrijven en op hoge toon mijn reactie eisen, ook Ans Aarsema liet zich niet onbetuigd.

We zijn het inhoudelijk niet altijd even eens, maar dat vind ik niet zo erg. Er is in ieder geval ruimte voor een open dialoog, ik mag voluit zeggen wat ik vind en aan het eind van de dag overheerst het wederzijdse respect. Terwijl die figuren dus proberen Peter en Hassnae kapot te maken, in essentie vanwege hen onwelgevallige meningen. In een debat kunnen ze het niet winnen, dus doen ze het maar zo. Ik heb er diepe minachting voor.

Daarnaast heb ik Peter niet op hate speech kunnen betrappen. Het slaat nergens op.

op 19 08 2014 at 12:22 schreef Shiran:

Daarnaast heb ik Peter niet op hate speech kunnen betrappen. Het slaat nergens op.

Nee, ik ook niet, terwijl ik toch zo’n beetje alles vertegenwoordig waar ze beide kritiek op hebben.

Okay, ben niet dom rechts, voor Israelische begrippen ben ik ‘moderate left’. maar dan toch?

Maar goed, ik zei het al hierboven. Dit heeft niets met verschillende standpunten te maken, dit is gewoon een campagne gericht op de persoon: terrorisme. En dat, helaas, bestrijd je niet met woorden of argumenten.

op 19 08 2014 at 13:29 schreef Natasha Gerson:

Publicist Arjan Gout’s benaming voor deze kliek als ‘psychisch rechts’ was toch n hele goeie. Volgens mij gaat de wereld nog aan Twitter en aanverwant ten onder. Het is bijna als de gedachten kunnen lezen van mensen van wie je helemaal niet wilt weten wat ze denken. Heb schoon genoeg van de sociale media.

op 19 08 2014 at 13:37 schreef Natasha Gerson:

Maar de macht die deze kliek heeft, niet alleen door dit soort acties, maar vooral door roddel en achterklap, hoe serieus dit zootje psychopaten genomen wordt in medialand, en dat er zelfs carrières verlengd (Drayer, Dijkgraaf) of gemaakt kunnen worden (Brussen,Bennink) met gestalk en gesar, ja, dat is heel, heel eng

op 19 08 2014 at 14:26 schreef Asimov:

Wat een opheft over een onnozel twitter account. Veel zullen we niet missen, maar suspenden is ook weer zoiets. Provoceren moet kunnen hoe onzinnig of hoe dommig de provocatie ook is.

op 19 08 2014 at 14:56 schreef Shiran:

Provoceren moet kunnen hoe onzinnig of hoe dommig de provocatie ook is.

Nee, dat moet niet kunnen. Klopt het is maar een Twitter-account, maar het groepsgedrag dat achter deze actie zit is niets anders dan:

“haha het moet toch kunnen een varkenskop tegen een moskee gooien”

“haha het moet toch kunnen om een brandbom door het raam van een synagogue te gooien”

“haha het moet toch kunnen om het kruis van een kerk te stelen”

“haha het moet toch kunnen om eerst via Twitter zijn werkgever te ‘fucken’ en dan zijn leven te ‘fucken’ en dan zijn vrouw te beschimpen en dan zijn account te slopen”

hahaha.

Nee, dat moet niet kunnen.

op 19 08 2014 at 15:13 schreef Shiran:

En hup 5:11 pm een minuut na ik het bovenstaande typte een raketaanval op Eshkol (zuid-israel).

Moet zeker ook kunnen?

Volgens mij moeten we eens ophouden met dat: moet kunnen.

op 19 08 2014 at 16:05 schreef Pickelhaube:

Dat “moet kunnen” klimaat brengt een hoop ellende in zijn kielzog mee. De idioten die Peter en Hassnae kapot proberen te maken, maar evengoed ettertjes die “stop de kkr joden” profielen aanmaken, of het jarenlange gestalk van psychiatrische patiënten als Micha Kat. Dat moet allemaal helemaal niet kunnen.

op 19 08 2014 at 16:15 schreef cRR Kampen:

“En hup 5:11 pm een minuut na ik het bovenstaande typte een raketaanval op Eshkol (zuid-israel).” – IDF-verzinsel. De militaire theocratie stond te trappelen om een excuusje om weer met het vermoorden van kinderen te beginnen, en het is inderdaad een uur of wat geleden weer begonnen.

op 19 08 2014 at 17:08 schreef helena:

godskriebels nog aan toe!
sterkte!

ik word werkelijk niet goed van mensen die anderen tot zelfmoord willen drijven, oproepen tot verkrachting en nog meer ergs. Ik snap niet waarom dit toegestaan is.. je zal het maar meemaken in je directe omgeving.

Goed dat je blijft doorgaan… hou vol!
probeer bij twitter te achterhalen waarom je bent geschorst, daar moeten ze een reden voor hebben…

als ik zie wat voor lui gewoon hun tweets mogen blijven plaatsen (ze gaan hun gang maar) dan vraag ik me echt af waar twitter mee bezig is..

op 19 08 2014 at 17:58 schreef Shiran:

@cRR Kampen: Ik ben daar fuckwit. Denk je nou echt beter te weten dan wat ik zie en doe? Idioot!

op 19 08 2014 at 18:01 schreef Benedictus:

Ralph
“Daarom 20 september naar Transvaal”

Dat heeft helemaal geen zin als er allemaal aparte groepjes demonstreren, ieder tegen 1 bepaalde groep. Wil je een grote groep mensen op de been krijgen moet je zowel tegen extreem rechts als tegen IS demonstreren. Bovendien moet de demo breed gedragen worden, dus met hulp van de politieke partijen, kerken en vooral veel gematigde moslims. Dan komen er heel veel gewone mensen ook op af. Anders hou je alleen de actievoerders over. Dat geeft alleen maar herrie, dus zonder resultaat.

op 19 08 2014 at 18:54 schreef Maarten:

Triest. Lijkt inderdaad fascistische trekken te hebben.
Heb ook wel eens een klacht ingediend tegen die Ans. Zonder succes, inderdaad.

op 19 08 2014 at 19:37 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Toch snap ik er geen barst van want het enige wat Peter laatste tijd volgens mij deed was een beetje vakantiefoto’s rondtwieten.

op 19 08 2014 at 21:12 schreef Niels de Koning:

Iemand die voor de “grap” oproept om PVV’ers neer te schieten moet ook tegen “grapjes” kunnen als die die in het schrijfsel worden benoemd.

op 19 08 2014 at 21:32 schreef Egbert:

@Pickelhaube: jij bent een troll. (Ook hier weer een OT tuuk: “, maar evergoed ..”)

op 19 08 2014 at 22:42 schreef babs:

Asimov, het gaat niet om twitter. Het gaat erom dat de mainstream (en dat zijn in Nederland nu eenmaal de moslimhaters) hun tegenstanders het zwijgen op kunnen leggen.

Niet heel lang geleden kon je alleen geaccepteerde meningen verkondigen. Lompe meningen aan het Lompe telegraaf-volk, linksige meningen aan Volkskrant-lezers en rechtige meningen aan Elsevier lezers. Internet heeft dat allemaal veranderd. Linkse mensen kunnen Elsevier lezen en vv, bovendien kan iedereen op allerlei hoogste en nieuwe sites terecht. Dat was goed, maar er lijkt een einde aan te komen.

De grote Internetondernemingen kijken alleen naar aantallen klachten, daardoor wordt het steeds lastiger impopulaire meningen buiten eigen kring te verkondigen. Twitter staat hier symbool voor die verzuilde jaren 50 mentaliteit.

op 20 08 2014 at 01:53 schreef Peter:

Ik heb nooit opgeroepen PVV’ers neer te schieten, Niels de Koning, ook niet voor de grap. Het is gewoon weer zo’n voorbeeld van de rechtse media die een dissident proberen kapot te maken door zijn uitspraken – uit de context – te verminken om hem iets anders te doen lijken dan hij is.

En jij doet daaraan driftig mee. Sterker nog, je vindt het net goed dat mensen door middel van laster, intimidatie en bedreigingen monddood worden gemaakt. Je hebt er geen problemen mee dat fascistische schoften oproepen mijn vrouw te verkrachten en mij een nekschot te geven, je moet lachen om de grappen van Ans Aarsema alias Jan Bennink, op de dag dat ik afscheid neem van mijn overleden vriend.

Dat is wie jij bent, Niels de Koning, maar voel je vooral moreel verheven omdat ik vier jaar geleden iets sarcastisch tweette.

op 20 08 2014 at 09:36 schreef dewanand:

namaste Peter,

kom op kerel, twitter is geen fun. Nee, kom Wieroe en ik willen jou leren om echt te genieten, zo dus:

1. Koop een leuke Camcorder, genoeg keus.

2. Trek leuk apenpakje aan. met staart. OF zoek een leuk pakje, maatkostuum?

3. zoek een hoge boom en klim erin.

4. Je gaat dan lekker brullen naar al je gehate medelanders en een kennis filmt alles, je springt van tak tot tak, of je rukt aan de takken.

5. 10 min twitter-gebrul filmen en op youtube pleuren, link naar FN en je andere bilmaatjes inlichten.

veel plezier, doen Peter, zet Hassnae er ook in, samen twitter brullen vanaf hoogste takken, halfbloot: back to the jungle. Ik ken leuke bomen hier in delft, anders kijk je in jou stad rond.

dewa en wieroe

op 20 08 2014 at 17:09 schreef Niels de Koning:

@Peter
Ik weet niet waar je uit kunt halen dat ik het goed vindt dat je bedreigt wordt, of je vrouw.
Nu ik merk dat dat niet duidelijk is zal ik dat proberen op te lossen dat ik ieder dreigement schandalig vindt, dus ook de dreigementen die aan jou en Hassnae zijn gericht.
Ik heb me er ook nog nooit schuldig aan gemaakt maar dat lijkt voor jou geen verschil te maken want voor jou val ik in dezelfde groep als de bedreigers.
Daar dacht je een paar jaar geleden anders over en in een stuk schreef je nog dat ik de enige was die wel direct inzag dat het om een mislukte grap ging en nooit serieus bedoeld was. Kennelijk denk je daar nu anders over, soit.

op 20 08 2014 at 17:21 schreef Peter:

Blijkbaar ben je in die paar jaar van gedachten veranderd, Niels, want hierboven beweer je toch echt dat ik opriep PVV’ers dood te schieten. Daarmee ga je mee in de belastering van mijn persoontje door Domrechts, of laat ik ze voortaan maar gewoon ‘de fascisten’ noemen, want dat zijn het, en je zegt ook dat je het net goed vindt dat ik word bedreigd en belasterd. Dat staat gewoon hierboven. Wat je een paar jaar geleden zei doet er niet toe, ik reageer op wat je gisteren zei.

op 20 08 2014 at 17:29 schreef Mohammed:

Ondanks de schandalige twitter boycot hopen we natuurlijk me ze’n allen dat je het naar je zin hebt (of hebt gehad) op Bali. ;-)

op 20 08 2014 at 19:38 schreef Hans:

Peter, vergeet twitter, behalven een enkeling die wel hersens heeft, wordt twitter bevolkt door egocentrische idioten! Wat hebben wij daar te zoeken? Je site is fantastisch, houdt het liever bij onderzoek en journalistiek, waarvoor mijn dank. Groeten, Hans

op 20 08 2014 at 20:25 schreef Niels de Koning:

@Peter
Je verzint dingen ter plekke want ik schreef duidelijk dat je voor de grap opriep om PVV’ers dood te schieten en nergens hierboven beweer ik dat het net goed is dat je bedreigt wordt, in tegendeel.
Ga jij gewoon door met mij fascist te noemen dan blijf ik doorgaan met jullie antisemieten te noemen op andere plekken dan hier waar jouw censuur geen invloed heeft.
Veel succes en moge de beste het ’t langst volhouden.

op 21 08 2014 at 09:29 schreef cRR Kampen:

Waar zijn de quotes ineens, Niels?


op 19 08 2014 at 21:12 schreef Niels de Koning:

Iemand die voor de “grap” oproept om PVV’ers neer te schieten moet ook tegen “grapjes” kunnen als die die in het schrijfsel worden benoemd.

op 21 08 2014 at 10:41 schreef babs:

Ah de aap komt uit de mouw bij Niels; omdat hij in zijn ogen onterecht fascist wordt genoemd, wil hij bewust onterecht Peter en anderen antisemiet noemen.

Ik denk strafbaar. In elk geval moreel totaal minderwaardig. Het is geen bedreiging met fysiek geweld, wel een bedreiging laster te verspreiden als Peter zijn betogen niet aanpast.

Niels is een fascistoide pissebed.

op 21 08 2014 at 19:10 schreef Herbert:

Ik zie dat je weer terug bent op Twitter. Was het alleen om die pronte bil?

De refo’s van de Roze Khmer, die voor de vrijheid van meningsuiting zijn behalve die van anderen, hebben zich flink vermaakt.
Nu jammeren de refo’s van GeenStijl dat het OM een strafrechtelijk onderzoek tegen hun kerk begint. Teun Gautier vroeger uitgever van De Groene Amsterdammer en prominent D66-lid en nu bij de Vereniging Veronica zit, die o.a. de TPO financiert, noemt GeenStijl zelfs een onafhankelijk journalistiek medium. Tsja, met die maatstaven is Stormfront dat ook natuurlijk.

op 22 08 2014 at 07:09 schreef babs:

Jammer dat GS problemen krijgt als ze voor de verandering eens naar boven schoppen. Typisch ook.

op 22 08 2014 at 16:11 schreef Shiran:

Tsja, met die maatstaven is Stormfront dat ook natuurlijk.

Tja, met die redenering geldt dat ook voor klokkenluideronline.is of niburu.co of zo, maar je koos natuurlijk bewust voor stormfront. Bekt lekker in je vooroordeel, toch @herbert?

Maar wat zou je zelf vinden wanneer jouw hoofd wordt gephotoshopped op een beeld waarvan je weet dat een weerzinwekkende onthoofding volgt? En dag later dan de onthoofding is al zijn gruwelijkheid is gepubliceerd?

Kortom het is terecht dat het OM hier onderzoek naar doet, en het is helaas ook zeer frustrerend dat deze actie van GS weer naar FN wordt gesleept om de fittie verder uit te spelen.

Jullie lezen niet alleen, maar begrijpen ook de artikelen die hier geplaatst worden neem ik aan?

Het is de 21e eeuw. Met alleen aan je linker enkel vasthouden kom je er niet meer.

op 22 08 2014 at 21:45 schreef Uit liefde? – tibaert:

[…] “Vandaag ik, morgen u, overmorgen weer iemand anders, totdat niemand meer iets durft te zeggen uit angst voor dit gajes.” Aldus Peter Breedveld. […]

op 22 08 2014 at 22:15 schreef tibaert:

Gedeelde smart is halve smart, zullen we maar denken…

http://tibaert.com/2014/08/22/uit-liefde/

op 23 08 2014 at 09:00 schreef Peter Breedveld | Sargasso:

[…] Peter Breedveld zit weer eens in de problemen. Dit keer lijkt het erop dat zijn Twitteraccount is geblokkeerd. Ik geloof dat het al eens eerder is gebeurd en toen is het goedgekomen. Dat zal ook nu wel zo […]

op 28 08 2014 at 01:03 schreef Strotgrondel:

Laatst poste ik een link, waar op geenstijl verwezen werd naar het gedrag van jouw kwelgeesten, met naam en toenaam. Die namen staan er nog altijd. Het is zo vreemd dat je daarover (met een bokkesprong) niets rept. Vast en zeker , plaats je ook dit comment niet, ter ere van jouw eigen censuur.

op 28 08 2014 at 07:24 schreef Peter:

Wat wil je precies zeggen, Strotgordel? Dat GeenStijl een bastion van de vrije meningsuiting is?

op 27 09 2014 at 20:26 schreef Wesley:

Lijkt mij inderdaad ook niet een goede verklaarbare reden dat Twitter je account schorst. Maar als iemand een actie op touw zet om zoveel mogelijk mensen klachten in te laten dienen dan zou dat inderdaad effect kunnen hebben.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS