Home » Archief » Denkbeeldige vijand


[27.04.2015]

Denkbeeldige vijand

Peter Breedveld

wong16
Ana May Wong

Veel reageerders, veel mensen op Twitter ook, vragen zich vertwijfeld af wat ze zelf kunnen doen voor de vluchtelingen op de Middellandse zee. Ze voelen zich zo machteloos, in hun eentje spelen ze niet zoveel klaar.

Die frustratie heeft ergens iets geruststellends, nietwaar? U bent oprecht begaan met het lot van de allerarmsten, maar al dat consuminderen en boycotten haalt niks uit. U stemt op de juiste partij, maar die laat zich door Rechts in alle lichaamsopeningen nemen als een goedkope heroïnehoer. De situatie blijft zoals die is en het ligt niet aan u. U doet wat u kunt.

Alleen is daar niks van waar. Zoals ik in mijn vorige stukje heb betoogd, houden we de grenzen dicht voor vluchtelingen omdat er iets van hen gemaakt wordt dat ze niet zijn. Een massa van vele tienduizenden die ons continent overspoelt, uitkeringstrekkers, profiteurs, ISIS-strijders, baantjesinpikkers, dragers van een cultuur die niet verenigbaar is met die van ons. Mensen die hun eigen problemen niet oplossen.

Verantwoordelijkheid nemen

Dat wordt ons wijsgemaakt door de media, dag in, dag uit. De Volkskrant hyperventileert over menselijke tsunami’s, de NRC ziet een complot van mensensmokkelaars, Pauw laat zien wat een griezels het zijn, die onze vrouwen willen besnijden en onze homo’s van een gebouw af willen gooien en die lachen om dode Joden. Buitenhof vergast ons op het delirische gezwatel over dreigende burgeroorlogen van Thierry Baudet. Politici blaten al die onzin klakkeloos na. Willens en wetens, want het levert zetels op en je mag bij Pauw aan tafel. Met nuance en feiten maak je jezelf alleen maar tot de risée van het Binnenhof.

De media vormen de Radio Télévision Libre des Mille Collines met dobbernegers in plaats van kakkerlakken. De gevolgen zijn dezelfde: vele duizenden doden. Waarom? Omdat u die kranten blijft kopen en Buitenhof blijft kijken, u blijft op die politieke partijen stemmen, al wéét u dat ze bij de coalitieonderhandelingen hun ‘verantwoordelijkheid’ gaan nemen.

En u, politici, schroomt niet om gezellig op te trekken met Nazi’s. Kijk, hier staat Harry van Bommel gezellig met Joost Niemöller op de foto, vanwege een boekje van Niemöller over de vliegramp met de MH17. Keurige politicus toch, die Van Bommel? Dan moet die Niemöller ook een keurige man zijn. Dan is het vast in orde om te roepen dat mensen met een donkere huid gewelddadiger zijn en geneigd tot verkrachting. En die mensen moeten we hier allemaal maar toelaten? Zodat ze loskunnen op onze roomblanke dochters?

Minderwaardige mensen

En zo wordt de wereld, met de hulp van Harry van Bommel, onderverdeeld in superieure mensen die het verdienen in luxe te leven en minderwaardige mensen die het verdienen te creperen in zee. En Harry van Bommel zit in de Tweede Kamer omdat u hem daar hebt neergezet. Al die mensen, die een week nodig hebben om te besluiten of je hongerigen wel moet voeden en naakten wel moet kleden, hebt u daar neergezet en ze ontzeggen mensen hun menselijkheid omdat ze dat van ú moeten. Dit is een democratie. Osama Bin Laden had een punt toen hij zei dat we niet onschuldig zijn aan de terreur van onze regeringen in Afrika en Azië.

Ja, ik weet het, u stemt GroenLinks vanwege dat ‘groen’ en de subsidie voor bibliotheken, en u stemt SP uit solidariteit met de arrebeiers. Maar het is een soort koppelverkoop, die deze partijen bedrijven. De bibliotheken blijven behouden, en u krijgt de oorlog in Irak er gratis bij. De schoonmakers krijgen doorbetaald bij ziekte, en in één adem door worden rassentheorieën en islamofobie salonfähig gemaakt.

En terecht, toch? Want de islamisering, en ze moeten in de eigen regio worden opgevangen en me oma is al drie dagen niet gewassen. Staat allemaal in de krant. Die knappe Thierry Baudet zegt het ook.

Politici bestraffen

Dus dat kunt u doen: schrijf uw krant dat ze Flip van Dyke moeten inhuren als fact-checker, weiger naar Buitenhof te kijken als de redactie gevaarlijke gekken een podium blijft geven. Stem op een partij die een ethisch buitenlands beleid voorstaat. Koop niet van bedrijven die op GeenStijl adverteren. Boycot The Post Online, want u geeft de racistische ‘gutmensch’-jagers achter die site een aura van legitimiteit. Hetzelfde geldt voor de Balie, hangplek voor types als Eddy Terstall en Joost Niemöller, waar sowieso een gecertificeerde nazi de scepter zwaait. Laat Vrij Nederland in zijn sop gaar koken, dat blad is extreemrechtser geworden dan De Telegraaf en de Volkskrant samen. Stem nooit ofte nimmer meer op de VVD, het CDA of de PvdA. Die zijn net zo erg als de PVV. Erger.

Gaat u niet doen, maar dat is hoe je de wereld verandert, door de media terug te fluiten, door politici te bestraffen. Die hebben baat bij een denkbeeldige vijand. Daar verkoop je kranten en oorlogen mee. Stop met het voeden van dat monster. Negeer die vijand, red een dobberneger.

Wees een échte Charlie en steun het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 27.04.2015 @ 22:36

[Home]
 

21 Reacties

op 28 04 2015 at 08:46 schreef babs:

Ik heb gegoogled naar een lijst adverteerders op GS. Die kan ik in elk geval niet direct vinden. Weet iemand of dit al wordt bijgehouden? Als dat niet het geval is, kan ik dat zelf gaan doen.

op 28 04 2015 at 11:20 schreef Nrosa:

Kranten al een tijd geleden opgezegd, TV kijk ik al jaren niet meer.. En nu? Met een hooivork de parkeerplaats oprennen? Niet alleen behoorlijk belachelijk maar ook zinloos..

op 28 04 2015 at 11:24 schreef dewanand:

Mauw, mauw, namastiaauw Peter,

Leuk betoog, ok ok, maar wat zijn de trieste harde feiten??

Ik kom zelf uit de zwarte surinaamse wereld dus ik bekijk eea totaal anders dan een RoomsBlanke Heteroseksuele blanke Hollandse man. De wereld ziet er anders uit door mijn bruine koeliebril.

Maar vanuit technocratisch oogpunt is veel mogelijk, wel buiten de heilige grenzen van Europa, want binnen Europa hebben wij allemaal heilige blanke maagden en die willen niet verkracht en besneden worden door ondervoede, harde zwarte pikkies.

Ja, biologisch normaal dat al die Extreem rechtse blanke BBB pikkies vechten om de zwarte hordes buiten de kut van hun blanke maagden te houden. Wij Hindoe aapjes zijn precies zo. Veel hindoe meiden leren ook om geen superieure blanke lul erin toe te laten, want het Hindoeras moet inferieur, dom en zuiver (khattar Hindoe/koelie aap) blijven.

Puur natuurlijk/ biologisch gezond mbt vluchtelingen.

W.G. verse pootafdrukken in de blanke, maagdelijke sneeuw,
Hindoeschrijvers: Dewanand en Wieroe;
Niet blanke, niet lange, niet grootgeschapen (‘LAAR’ < 20,3 cm) en niet menselijke Hindoe Fundamentalisten uit Delft Kennisstad en Apartheidsstad nr 1 van Nederland.

op 28 04 2015 at 11:46 schreef Mulder:

Welke partij staat een ethisch buitenlands beleid voor?

op 28 04 2015 at 13:48 schreef Egbert:

re Mulder: de SP liet het vorig jaar helemaal afweten tijdens de bombardementen op Gaza. Geen kik gehoord. Ze mogen nu op het provinciale pluche erbij.

op 28 04 2015 at 14:14 schreef Gaz Typari:

“schrijf uw krant dat ze Flip van Dyke moeten inhuren als fact-checker”

Mijn krant? Nee hoor, die heb ik niet. Die haatzaaiende propaganda op mijn kosten?

“weiger naar Buitenhof te kijken”

Tja, buitenhof blijven kijken is bijna net als college tour blijven kijken nadat holleerder er een podium kreeg. Dus check.

“Stem op een partij die een ethisch buitenlands beleid voorstaat.”

Wat Egbert zegt.

“Koop niet van bedrijven die op GeenStijl adverteren.”

Hoe weet ik welke dat zijn? Ik weiger op de site te gaan kijken, want dat levert ze alleen maar hits op.

op 28 04 2015 at 14:51 schreef werty:

Wat je zegt: Flip van Dyke.
En het straatbeeld in de Europese steden is de afgelopen veertig jaar ook helemaal niet veranderd.

op 28 04 2015 at 16:21 schreef Mario:

“Koop niet van bedrijven die op GeenStijl adverteren.”

Hoe weet ik welke dat zijn? Ik weiger op de site te gaan kijken, want dat levert ze alleen maar hits op.

Stelletje domboos enzo. Uiteraard is het mogelijk om je adblocker uit te schakelen, per site. RTFM!

En wat boeit die wekelijkse (ofzo) clicks/ hits? Zelf ga ik ROFLOL als ik hun (TMG) repeterende en dus voorspelbare meuk zie. Sporadisch.

Als je adverteerders meer persoonlijk wil aanpakken, dan ga je niet een enkel (de-)door-jou-hoogst-persoonlijk-gevonden boycotten. Dan zorg je ervoor dat je de personen te pakken krijgt, die op enig locatie adverteren[*]. Mail ze, ook.

[*] Hoi! http://www.krek.nl/krek-steunt-frontaal-naakt.html

op 28 04 2015 at 17:12 schreef cRR Kampen:

Geen giro 555 voor de vluchtelingen, niets ervan.

Democratie ja, maar het electoraat is deels spontaan expliciet extreemrechts geworden en het overgrote deel valt op in complete passiviteit. Dit is sinds half of eind jaren tachtig zo en ik heb altijd gedacht dat de volkomen zinloosheid van de grote antikernwapendemonstraties toen het electoraat voor generaties gebroken heeft.
‘Je doet er toch niks aan’. Dan maar de moslims de schuld van alles geven nietwaar.

op 28 04 2015 at 17:59 schreef Flip van Dyke:

Ik kon mijn ogen niet geloven een paar dagen geleden toen ik de foto zag van Niemoller bij de presentatie van zijn boekje over de ramp met de MH17.
Hij die, terwijl de resten nog nasmeulden van de MH17, al de moslims in het verdachtenhoekje plaatste.

Wat voor samenleving leven we in.

Nee Peter, natuurlijk ben ik niet in te huren want ieder vertrouwen in de media ben ik geheel kwijt.

op 28 04 2015 at 18:06 schreef su:

Die Baudet…zelden iemand gezien die zo ernstig gestoord is als hij. En maar kletsen over de elite (zie buitenhof) terwijl hij ook tot de elite hoort. Deze Baudet kan lezen en schrijven maar heeft intellectuele armoede….is niet met een studie op te lossen. En ja sommige mensen moeten vaker genegeerd worden op TV. Waarom betaal ik mee aan deze onzin op TV eigenlijk?

op 28 04 2015 at 18:11 schreef WARZAZAT:

Van Bommel een Keurige politicus??!!…zelden zo een arrogante domme mafkees gezien….Zo een snelle jelle die denkt over iedereen te kunnen walsen met kant en klare onzin.

Die dobbernegers zijn geen probleem. Als het er echt op aan komt dan gaat men gewoon iedere bootvluchteling die het naar Europa redt linea recta terugsturen niet het land van herkomst maar gewoon naar Libie en dan komen ze niet meer.

Wat wel een probleem is dat als “de blanken” zo door gaan dan kunnen ze binnenkort alleen in hun zelf gecreeerde concentratiekampen rondjes rijden. Velen durven nu niet eens de oversteek naar Marokko te wagen.

op 28 04 2015 at 21:26 schreef Abdel:

Hear hear Peter! Ik kijk, uit principe, al tijden geen Buitenhof en andere ‘actualiteitenprogramma’s’ meer.. Ik zou inderdaad ook graag weten wie op GS adverteert..

op 28 04 2015 at 23:33 schreef dewanand:

REF cit:
op 28 04 2015 at 11:46 schreef Mulder:

Welke partij staat een ethisch buitenlands beleid voor?

Mauw, mauw, namastiaauw Mulder,

schrik niet, volgens mijn studie van ruim 23 jaar vd links/ rechtse inheemse blanke politieke wereld.nl was het toch de Centrum Democraten van profeet hans janmaat (VZMH) die een soort ’theoretisch erg beschaafd klinkend’ concept van ethish buitenlands beleid nastreefden.

In hun oud partijblad van ruim 18 jaar geleden las ik ooit dat deze CDers wilden voorkomen dat immigranten (niet blanken vooral) vervreemden, en hun ‘zwarte’ identiteit kwijt raken, dus moesten zij verplicht elk jaar naar hun herkomstland toegaan (met reis subsidies) en zich nooit permanent vestigen in nederland, geen naturalisatie, maar wel werk rechten, geen uitkerings rechten uiteraard.

Ik vind dit interessant, omdat vervreemding en ontheemding nu de grootste problemen zijn van surinaamse zwarten en koelienisten.

ja ja, RAAR MAAR WAAR.

raar die hans janmaat, maar ok ik werd door hem opgehaald ve besloten vergadering CD, op d.d. ma 27 – 12- 1993 in Hilton hotel r’dam. live verslag v mij 6 pag. gemaakt daar met pen, is in map 7 D. Treinkaartje 7,50 hf

dewa en wieroe

op 29 04 2015 at 00:41 schreef Sasha Berkman:

Whatever, maar dit is bullshut. “Van Bommel een Keurige politicus??!!…zelden zo een arrogante domme mafkees gezien….Zo een snelle jelle die denkt over iedereen te kunnen walsen met kant en klare onzin”

op 29 04 2015 at 08:48 schreef Dennis:

Boeiend om te zien hoe mensen er dus voor pleiten om jezelf terug te trekken op een eiland van gelijkgestemden. Het negeren van het andere geluid zorgt er niet voor dat het andere geluid verdwijnt. Dat is al al eens geprobeerd in de jaren tachtig en negentig.

In plaats van dat koddige adverteerdertje mailen (alsof die tien klaagmailtjes een verschil uitmaken)kun je ook iets constructievers doen. Maak het geld wat je vroeger uitgaf aan een krant over aan de hoofdredacteur van deze website. Dan kan Frontaalnaakt op den duur Flip van Dyke inhuren als fact-checker.

op 29 04 2015 at 10:24 schreef WARZAZAT:

@Sasha Berkman:

Toch denk ik er zo over….|Ik zie en hoor hem alleen als er weer iets aan de hand is in het vuile-oosten voor de rest niet….hij zal wel heel veel handwerk doen achter de schermen…vast en zeker.

Als hij ze echt op een rijtje had dan was hij al lang de leider van de SP en MP van NL.

op 29 04 2015 at 10:51 schreef Suus:

Goh, ik merk dat ik al een heel eind op weg ben met wat ik allemaal kan doen, of beter gezegd, laten.

op 29 04 2015 at 11:10 schreef excellentie zwembad:

Daarom stem ik dus helemaal niet .

op 29 04 2015 at 11:16 schreef Peter:

Boeiend om te zien hoe mensen er dus voor pleiten om jezelf terug te trekken op een eiland van gelijkgestemden.

Dat zie je verkeerd, Dennis. Wij zijn het niet die ons terugtrekken, dat doen juist degenen, die we bekritiseren. Of zie je veel mensen in de media die Baudet, Albrecht, Scheffer en al die extremistische korangeleerden tegenspreken? Nee, wij krijgen datzelfde podium niet. Wij mogen er alleen maar naar kijken en luisteren en via de sociale media den propaganda helpen verspreiden.

Ik zeg: laten we daarmee ophouden. Maar het is altijd een goed idee om het bespaarde abonnementsgeld van de Volkskrant op mijn rekening te storten.

op 29 04 2015 at 13:40 schreef dewanand:

ja peter, richt toch gewoon een stichting of vereniging Frontaal Naaakt op dan worden wij allemaal leden die doneren en met jou samen bloot gaan marcheren en recreeren in de haagse bosjes.

gewoon doen peter, miaauwde Wieroe zonet, maar hij wil wel tien procent van de donaties om zijn dure Nazi Duits katten voer te kunnen importeren uit aushwitz.

of richt een eigen politieke club op, soort multilander gezelschap met Wieroe als voorzitter, een slimme Hindoe Nazi kat, nou je wint zeker de verkiezingen, denk aan die nazi met de Hindoe kattensnor die in duitsland won in 1934.

Kijk zelf, nu verkopen ze overal nassi in elk culinair fascistisch restaurantje dus nazisme heeft toch gewonnen na WOII. Als je tegen nazisme bent moet je geen nassi eten want dat was een uitvinding van adolf Hitler de mislukte kunstenaar met de oeroude Hindoe Nazi hakenkruis. OF komt nassi dan toch uit zwart India, aryawart???? Vraag het aan Shiva op de Vaikuntha planeten, via shiva@hotmail.com

dewa en
Wieroe de Grote.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS