Home » Archief » Die keer dat ik een geile kerel van me af moest slaan


[22.10.2017]

Die keer dat ik een geile kerel van me af moest slaan

Peter Breedveld

Door die #Metoo-toestand moest ik opeens denken aan iets wat me afgelopen zomer in de Albert Heijn overkwam. Ik liep er mijn avondmaal bij elkaar te sprokkelen en bij de zuivelafdeling stond er een jongeman voor me. Ik wachtte tot hij klaar was voordat ik pakte wat ik wilde. Later bij de kassa stond hij achter me. Ik rekende af en liep naar buiten, naar mijn fiets. Terwijl ik die van het slot haalde, sprak hij me aan.

“Ik zag wel wat je deed”, zei hij. Ik keek hem vragend aan. Ik wist zeker dat ik niks had gedaan. “Je zat naar me te kijken”, zei hij, “je keek naar me”. Ik dacht dat hij ruzie met me zocht. Dat gebeurt weleens, maar niet heel vaak. “Keek ik naar je?” zei ik. Hij zei ja, ik had gekeken. “Is dat verboden?” vroeg ik. “Is het verboden om naar je te kijken?” Hij werd een beetje zenuwachtig, zat driftig aan de sigaret tussen zijn vingers te zuigen, met toegeknepen ogen, zoals sigarettenrokers doen.

“Nee”, zei hij, “maar ik zag wel hoe je naar me keek.” Ik wist werkelijk niet wat hij van me wilde, maar mijn geduld raakte op. Ik zei: “Zeg wat je van me moet of laat me anders met rust. Zoek je ruzie? is dat wat je wilt, vechten?” – “Helemaal niet!” antwoordde hij. “Ik zag je gewoon kijken. Ik denk dat jij wat van míj wilt.”

In één klap was zijn bedoeling me duidelijk. “Dude”, zei ik, “ik wil echt helemaal niks van je, en ik heb ook niet naar je gekeken, niet bewust in ieder geval. Laat me nu met rust.”

“Ik denk van wel”, zei hij. “Ik denk dat je wél wat van me wilt.”

Woest aantrekkelijk

Verbouwereerd door zijn vasthoudendheid beet ik hem toe: “Vriend, ik verzeker je dat ik niks van je wil.” – “O jawel”, zei hij. “Ik ben niet gek, ik zag je wel kijken. Je bent geïnteresseerd in mij.” Ik schoot in de lach: “Ja, je bent zo woest aantrekkelijk dat ik je de kleren van je lijf wil scheuren, nou goed? En nu opbokken want je wilt geen ruzie met mij.”

Maar hij ging voor me staan, zodat ik niet weg kon. Ik voelde het bloed naar mijn wangen stijgen. Deze lul accepteerde geen nee. Ik kon het tegelijkertijd niet geloven dat mij dit overkwam. Vroeger, heel vroeger wilden veel mannen met me naar bed, maar er wordt al jaren niet meer met me geflirt en ik was nog nooit op zo’n agressieve manier benaderd. Ik ben bij mijn billen gegrepen, een leraar heeft me eens betast, ik ben ook nageroepen en mannen lieten geil gekreun horen als ik langs ze liep op het strand (en terecht!). Maar dit was vrij intimiderend.

Hij werd heel boos. “Klootzak! Je kunt niet zo naar me kijken en me dan zo afpoeieren! Ik zie wat ik zie! Je wilt wat van me! Hou jezelf niet voor de gek!” – “Je haalt je dingen in je hoofd, mafkees!” schreeuwde ik terug. “Als ik zeg dat ik niet geïnteresseerd ben, heb je het daarmee te doen!” Ik maakte aanstalten mijn fiets terug te zetten, zag hem terugdeinzen. Beter, want de laatste jaren is me er alles aan gelegen een matpartij te voorkomen. Er zijn teveel mensen die ik daarmee een groot plezier zou doen. Ik gun ze dat niet.

Ik stapte weer op en fietste weg. Nog even snel trapte hij tegen mijn fiets. Ik stopte, hij liep weg.

Casual sex

Ik heb er nog lang aan teruggedacht. Ergens voelde ik me onmiskenbaar gevleid door het feit dat ik hem kennelijk het hoofd op hol had gebracht. Maar ik realiseerde me ook dat ik nu, voor het eerst, had meegemaakt wat alle vrouwen heel erg vaak meemaken. Dat je echt je tanden moet laten zien om zo’n kerel van je af te krijgen. Dat je je vertwijfeld afvraagt of dit gaat ontaarden in geweld. Dat je denkt: “Motherfucker ik heb hier niet om gevráágd! Ik wil gewoon naar huis, laat me met rust!” En dat zo’n type alles probeert om je ervan te overtuigen dat je er wél om hebt gevraagd.

Dat je jezelf al bij de politie ziet zitten, die aan je vraagt: “Maar u had dus níet naar hem gekeken?” Ik zal best hebben gekeken, ik kijk altijd naar iedereen, maar niet op die manier, en ik ben zeker niet geïnteresseerd in casual sex met iemand die ik bij de supermarkt tegenkom.

Ik bedoel niet te zeggen dat mannen, zoals ik dus, óók doormaken wat zoveel vrouwen doormaken. Ik heb me geen moment in gevaar gevoeld, behalve het gevaar om weer op GeenStijl te staan, en in De Telegraaf. Die gozer had me echt niet aan moeten raken. Maar ik heb in elk geval gezien wat het is, die kerels, die ervan overtuigd zijn dat je seks met ze wilt. Dat je misschien alleen nog even moet worden overgehaald. En dat dat overal kan gebeuren, dat constant het gevaar van een hitsige kerel loert.

Zelfs bij de Albert Heijn.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 22.10.2017 @ 13:51

[Home]
 

2 Reacties

op 22 10 2017 at 16:16 schreef ikzelf:

Tja, je vastbijten in een beeld dat in je hoofd zit, ook al strookt dat niet de realiteit — waar heb ik dat vaker gezien? Ook al leg je zo’n engerd in alle toonaarden uit dat je absoluut geen interesse in hem hebt, het beeld in zijn hoofd is hardnekkiger dan de werkelijkheid. Nu liet deze zich nog afpoeieren, maar er zijn er genoeg die dat waanbeeld ruim voldoende vinden om alvast te gaan graaien naar plaatsen die verder alleen Trump ‘normaal’ vindt, alsof je publiek bezit bent of een lammetje op een kinderboerderij.

Is het werkelijk zo onvoorstelbaar moeilijk om je voor te stellen hoe je het zelf zou vinden als iedereen je zomaar gaat bepotelen? Probeer het gewoon eens, stel je gewoon eens voor dat iedereen, die je vanaf nu langs ziet komen, jou in je billen, je borsten of zelfs jouw kruis zou grijpen, ongevraagde kusjes zou geven of je schunnigheden toeroept die je van je lief niet eens wilt horen. Van wie zou dat normaal vinden? Van niemand, toch? Waarom moet ’n vrouw dat dan wel normaal vinden?

op 22 10 2017 at 17:01 schreef Chakir:

Tijdens de periodieke gesprekken op school met de juf vroeg ze mij een keer of het waar was dat ik mijn zoontje aanspoorde een vervelende pester “zo hard mogelijk te slaan, dat ie niet meer op kan staan”. Ik zei dat dat iets genuanceerder lag en dat ie zich alleen moest verdedigen en dat ie eerst naar de juf moest gaan en t uit moesten praten enzo.. wat gelul was, want ik had t precies zo gezegd zoals mijn zoontje het tegen de juf vertelde, nadat hij op t matje moest komen omdat hij die kleine rat in zn buik had getrapt die vervolgens kreunend naar de juf was gevlucht. Ik ben ervan overtuigd dat als die kleine ratjes allemaal zo zouden zijn aangepakt door hun leeftijdsgenoten er heel wat minder #metoo was vandaag. Minder.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS