Home » Archief » Hoe Nederland hard op weg is een totalitaire dictatuur te worden (2)


[03.08.2016]

Hoe Nederland hard op weg is een totalitaire dictatuur te worden (2)

Peter Breedveld

nat19

Na de aanslag op een homobar in Orlando klonk uit de monden van politici en andere opportunisten weer wellustig het “dit is een aanslag op onze manier van leven”. De schandalig onderschatte, messcherpe blogger Petra Kramer maakte er korte metten mee in een stuk op Vileine.com: ‘Als je het waagt om de aanslag te kenschetsen als een homofobe daad, dan word je voor policor versleten. Je moet en zult erkennen dat het een aanslag was op “onze manier van leven”.’

Kramer tweette: ‘”Een aanslag op onze manier van leven” is een pathetisch kulargument.’ Ik retweette met instemming, toevoegend: ‘Aanslagen op onze manier van leven kunnen er niet genoeg zijn.’ Ik realiseerde me meteen dat dit door domrechtse trollen op een kwaadaardige manier kon worden uitgelegd en maakte mijn eigen tweet onschadelijk door erbij te zetten: ‘Ja, Aarsema/Bennink, maak er een screenshot van.’ Voor alle duidelijkheid vulde ik ook nog aan: ‘Met “aanslagen” bedoel ik uiteraard iconoclastische kunst, grensoverschrijdend gedrag, vuige homoseks en veel schandalige ophef.’

Verrot schelden

De hierboven genoemde ‘Aarsema/Bennink’ is een anonieme troll (waarachter de door mij geobsedeerde reclameboer Jan Bennink schuilgaat) die me al vier jaar lang intensief stalkt op Twitter, echt uitsluitend met mij bezig is, iedereen lastigvalt met wie ik contact heb om te proberen ze met gemanipuleerde screenshots van mijn tweets te overtuigen dat ik een jodenhatende terrorist ben. Het is iedereen, die mij kent, inmiddels wel duidelijk wat voor sujet Aarsema is, maar bepaalde, laat ik zeggen weinig integere mensen, maken graag gebruik van de munitie die Aarsema ze aanlevert. Eerder dit jaar belasterde Lodewijk Asscher mij, met Aarsema als bron, en verschillende media, waaronder NRC Handelsblad, Joop.nl en Powned, stookten het vuurtje extra hoog op, met als gevolg dat er journalisten bij mijn werkgever mijn ontslag eisten.

Laat dit tot u doordringen: journalisten, altijd klaar om te janken over ‘persbreidel’ wanneer iemand geen zin heeft met ze te praten, eisten het ontslag van een collega-journalist, omdat hij was getrolld door de vicepremier.

Aarsema is nu driftig een screenshot aan het rondtweeten van mijn commentaar op de ‘aanslagen op onze manier van leven’, in combinatie met een aantal andere uit de context gerukte citaten, mij ervan beschuldigend te ‘dansen’ bij elke aanslag en dergelijke. Het doel hiervan maakte Aarsema van de week nog expliciet: ik mag geen kritiek uiten op vertegenwoordigers van Domrechts als ze joods, vrouw of homo zijn. Hou ik daarmee op, dan belooft Aarsema op te krassen. Het staat er gewoon. Op zich niks nieuws, en doorgaans dringen zich op Twitter dan anonieme types met heraldische leeuwen en wolven en kruisvaartsymbolen als ava aan me op die me verrot schelden en bedreigen en die ik onmiddellijk op ‘negeer’ zet. Maar vorige week stonden journalisten Jan Dijkgraaf, Esther Voet, Chris Aalberts en Ewout Klei opeens weer tegen mijn werkgever te blèren om mijn ontslag.

Rechters beuken

Het is inmiddels een vast ritueel. Ik ga op vakantie, probeer lekker tot rust te komen en in Nederland zetten Dijkgraaf en Voet hun fanatieke pogingen tot karaktermoord een paar tandjes hoger. Zo werd ik er vorig jaar tijdens mijn vakantie van beschuldigd Dijkgraafs zoon (van wie ik nog nooit had gehoord) te hebben bedreigd. Esther Voet heeft er een handje van opdrachtgevers van mensen, die ze niet aardig vindt, te bellen om ze te beschuldigen van antisemitisme. Voet gaat zelfs zover om tweets te verminken zodat het lijkt alsof ze antisemitisch zijn. Hufteriger en racistischer dan Esther Voet komen ze niet snel, toch wordt ze in de media, die constant heisa maken om elk fout tweetje van mensen als Quinsy Gario, Abou Jahjah en ikzelf, regelmatig opgevoerd als redelijke, respectabele woordvoerder van ‘conservatief rechts’.

Jan Dijkgraaf is een gewetenloze schoft. Veroorlooft zich werkelijk alles, van fantasieën over het onvruchtbaar beuken van rechters die hem onwelgevallige vonnissen vellen tot dreigementen journalisten van zijn erf te schieten, maar zit als een religieuze Saoedische politieman te loeren naar ‘foute’ uitspraken van mensen met wie hij het niet eens is, om vervolgens hun ontslag te eisen.

Ewout Klei, de meest achterbakse slijmerd die ik ken, en in Nederland is de concurrentie moordend op het gebied van achterbakse slijmerigheid, belt opdrachtgevers om mensen van antisemitisme te beschuldigen. Een extreem vies kereltje, is de nieuwe adjunct van de ‘conservatieve’ website Jalta, die Esther Voet eruit heeft gegooid.

Verdrinkende vluchtelingen

Chris Aalberts ken ik niet zo goed. Ik weet dat zijn argumentatie rammelt, of liever gezegd, hij propt feiten in het procrustesbed van zijn eigen drammerige gelijk. Werkt voor The Post Online, een uitzinnig xenofobe, racistische website. Sheila Sitalsing is fan van hem. Maar hij is wit en rechts en ik heb hem tegengesproken en mijn ervaring is dat ik dan kapot moet.

Dit gezelschap, dat dit voorjaar met overslaande stem de onbeperkte vrijheid opeiste voor Ebru Umar om verdrinkende vluchtelingen te demoniseren, dit gezelschap eist, willens en wetens gebruik makend van de gemanipuleerde screenshots van een anonieme, door mij geobsedeerde troll, dus mijn ontslag.

Dit is waarom ik, ook op vakantie, Twitter nooit durf uit te zetten. Het is me nu al verschillende keren overkomen dat ik nietsvermoedend geniet van een trip of vakantie, een etentje, een fijn gesprek, terwijl in de tussentijd dit gezelschap, met Jan Dijkgraaf en Esther Voet steevast als kern en Ans Aarsema als bron, de meest uitzinnige aantijgingen tegen me verspreiden, wat dan nog opgepikt wordt door een journalist of een vice-premier ook. Ik moet op mijn hoede zijn voor mijn eigen vrienden, want ook voor velen van hen geldt: als het geschreven staat, is het waar.

En dat allemaal omdat ik van mening ben dat we vreedzaam moeten samenleven met moslims en mensen met zwart haar moeten behandelen zoals we zelf graag behandeld willen worden.

Verwant met Breivik

Ik weet het, dit is gekkenwerk. Ik hóef dit niet te doen, ik word er niet voor betaald, het kóst me alleen maar geld en vooral ook mijn gezondheid. Het zet mijn relatie met mijn directe omgeving onder druk. Op je vakantie steeds Twitter checken om te zien wie er nou weer bezig is te proberen je leven te vernietigen? Hou ermee op. Het is het niet waard.

Alleen vind ik ’t het wél waard. Hoeveel geluiden als die van Hassnae en mij hoor je nog in Nederland? Wie blijft er nog hameren op de feiten? Wie waarschuwt tegen de ophitserij tegen vluchtelingen en moslims, op basis van verdraaiingen en pure verzinsels? Wie wijst er op de hypocrisie van de Abou Jahjah-critici, die zelf zonder terughoudendheid verklaren verwant te zijn met Breivik, of dat ze het mooi zouden vinden als er een jood wordt doodgeschoten, alleen maar om sliep uit te kunnen zeggen tegen Natascha van Weezel?

Niet veel mensen. En die het doen, zitten op Internet. NRC wordt gedomineerd door Ebru Umar-achtig gebrul, de Volkskrant is in handen van een conservatief-christelijke islamofoob als Chris Rutenfrans. De NOS is de spreekbuis van de ‘bezorgde burger’, Van De Groene Amsterdammer mag je het niet over Breivik hebben. Trouw verzint gewoon hele shariawijken om de stemming er eens goed in te krijgen en alle media vormen een massief blok tegen DENK, de politieke partij die het voor de multiculturele samenleving opneemt. Het hele medialandschap is gelijkgeschakeld. Frontaal Naakt is een anomalie. Een doorn in het oog van de journalisten (merk op dat ik eigenlijk nooit door een PVV-politicus word aangepakt, maar wel vaak door ‘linkse’ politici en vooral door journalisten).

Laatste der Mohikanen

Dat is precies waarom Esther Voet en Jan Dijkgraaf zo fanatiek jacht op me maken. Ik ben één van de laatste Mohikanen en ik moet kapot. En er zijn genoeg mensen, vooral journalisten, die hen graag een handje helpen. Want vrijheid van meningsuiting bestáát de facto niet in Nederland. Hier doen journalisten wat Erdogan in Turkije doet. Dat is waarom Nederland alras in een totalitaire dictatuur verandert. Niet zozeer door de overheid met haar extra controles en haar inbreuk op onze privacy, maar door journalisten, publicisten en satirici die als razende harpijen losgaan op elk dissidente geluid.

Het is af en toe een nachtmerrie, ik heb nooit echt rust, moet constant op mijn hoede zijn dat mijn woorden niet worden verdraaid (aan het begin van dit stuk stond eerst een bom-metafoor, maar die heb ik geschrapt, want Aarsema. Dáár is je vrije meningsuiting, Sjarlies! Dit is mijn manier van leven!) maar ik ga me niet nog eens zo laten pakken als in 2013, en zeker niet door louche types als Dijkgraaf en Voet.

Ik eis voor mezelf de vrijheid op om in prikkelende bewoordingen, gebruikmakend van stijlvormen als sarcasme en ironie, de valse retoriek van politici en journalisten aan de kaak te stellen. Ik eis van mijn critici dat ze me aanspreken op wat ik zeg en schrijf, en niet op wat een anonieme troll als Ans Aarsema ervan maakt.

Ik wil dezelfde vrijheid als Esther Voet en Jan Dijkgraaf. Ik maak er op een fatsoenlijker manier gebruik van, maar ik wil dezelfde vrijheid.

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 03.08.2016 @ 08:51

[Home]
 

24 Reacties

op 03 08 2016 at 09:09 schreef Koos Swart:

Mijn steun heb je. Asscher is wat mij betreft niet geschikt is voor zijn functie. Het CDA heeft aangifte tegen mij gedaan bij de politie. Laat ieder zelf maar nagaan of dat terecht is of niet. Hier moeten wij de oorlog mee winnen. Gelukkig hebben we wat slimmere mensen in Brussel zitten.

op 03 08 2016 at 09:14 schreef machiel:

Misschien wat flauw om over zo’n detail te beginnen, maar waar je “overschatte” schreef, bedoelde je waarschijnlijk “onderschatte”? (Zelf ben ik niet zo’n fan van haar, maar dat staat er los van.)
Voor de rest, tegen stomheid is geen kruid gewassen ben ik bang, dus zou ik eerst aan jezelf denken en dan pas aan de strijd tegen alles wat niet deugt.

op 03 08 2016 at 09:23 schreef Sasha Berkman:

Helaas zijn de tweets van sigilux voor mij niet zichtbaar. Ik kan dus niet lezen wat ze nu weer gedaan hebben in hun pogingen je je van je baan te beroven.

op 03 08 2016 at 10:43 schreef Niek Holtzappel:

Ik ben nu weer een paar dagen terug in de beerput die Twitter heet. Ik merk dat het zeer slecht is voor mijn geestelijk welzijn. Juist door de guurrechtse types die ondanks alle blocks je tijdlijn blijven onderschijten.

op 03 08 2016 at 11:15 schreef Dora:

Beter dat een narcistische aarsworm als jij zichezlf ausradiert! Wanneer voeg je eindelijk de daad eens bij het woord, laffe praatjesmaker?

op 03 08 2016 at 12:04 schreef Sasha Berkman:

Dora, gezien je vocabulaire en je anonieme gescheld over lafheid denk ik dat je beter zelf “kunt gaan”.

op 03 08 2016 at 14:25 schreef Mart:

lekker inhoudelijk ook die “Dora”, geweldige argumentatie

op 03 08 2016 at 16:23 schreef MNb:

Ja, tegen Dora valt helemaal niets in te brengen.

op 04 08 2016 at 09:21 schreef John de Beer:

Ik begrijp goed hoe je je voelt. Ik snap ook dat de digitale media de meest grote vuiligheid in de mens naar boven brengen. Lekker veilig schelden en vuilbekken van achter je schermpje.

Esther Voet is een proseliet. Daar is helemaal niets op tegen want voor het Jodendom zijn dit zeer waardevolle personen die, na de kaalslag in 40-45, meehelpen de joodse gemeenschap vitaal te houden. We moeten ze dankbaar zijn. De joodse regelgeving verbiedt om deze toetreders als zodanig te benoemen, laat staan te bekritiseren. Maar Esther Voet slaat totaal door en ziet achter iedere struik een antisemiet. Dat kan natuurlijk en ook daar is niets op tegen, maar ze laat het publiek daar via de Twitter voortdurend van meegenieten. Dit doet de joodse gemeenschap niet altijd goed, al was het maar doordat de argeloze lezer hierdoor het idee krijgt dat iedere Joodse Nederlander er net zo tegenaan kijkt als twitterende Esther. Met haar hysterische berichten geeft ze deze kleine en zeer kwetsbare gemeenschap een slechte naam in woelige en gevaarlijke tijden. Een risico dat niet kan opwegen tegen de betekenis van al die tweets.

op 04 08 2016 at 09:52 schreef Peter:

John, voor de duidelijkheid: mijn probleem met Esther Voet is niet dat ze extreem is en iedereen voor antisemiet uitmaakt. Dat is een hobby van velen in Nederland. Het doet me inmiddels he-le-maal niks meer. Iedereen, die ik aardig vind, is al voor antisemiet uitgemaakt. Dat middel is door de antisemietenroepers zelf helemaal uitgewerkt.

Nee, Esther Voet brengt mensen in diskrediet door middel van leugens en bedrog. Ze verminkt tweets, ze verdraait woorden, ze verklaart mensen schuldig by association, ze richt zich tot mijn werkgever met screenshots waarvan ze heel goed weet dat die gemanipuleerd zijn door een troll die dat al vier jaar lang doet.

Esther Voet behoort tot het grootste schorem van Nederland.

op 04 08 2016 at 15:20 schreef Chris:

Dat duffe Twitter moet je ook niet aan mee doen. Ik weet niet of het voor je inkomsten belangrijk is om Twitter en Facebook bij te houden/te hebben, maar ik heb me er gelukkig nooit aan gewaagd. Al die nonsense. Geniet van je vakantie, Heer Breedveld.

op 06 08 2016 at 12:21 schreef Taljaard:

@Peter
Ben het totaal met jou oneens op vrijwel ieder gebied. En heb je ook een aantal malen op E.J. Bron met veel plezier verbaal gefileerd.
Maar mensen uitschelden of doodwensen en achter hun rug om tegen hen stoken is niet mijn stijl. Afbranden wel, maar dan in het openbaar en zonder hen messen in de rug te steken.
Mag ik, als een van jouw ideologische tegenstrevers, jou adviseren om maar gewoon met dat twitter-gedoe op te houden?
Laat dat stelletje pestkoppen toch gewoon in hun sop gaar koken in plaats van er steeds maar weer als een bok op een haverkist bovenop te springen. Want dat is precies hun bedoeling, man!
Heb weliswaar een hekel aan jouw regressief linkse gedram, maar nog meer aan pesten.
Volg het advies van @Chris op als je niet naar mij wilt luisteren. Groetjes van een ”domrechtse” bal.

op 06 08 2016 at 15:55 schreef Murat:

Taljaard,

Als je zo’n “hekel” hebt aan pestkoppen. Vanwaar dan het slachtoffer adviseren er mee te kappen in plaats van je pijlen te richten op die pestkoppen, kerel?

op 06 08 2016 at 19:18 schreef Taljaard:

@Murat
Omdat ze niet naar mij zullen luisteren.
En ook omdat ik ze helemaal niet ken.
Wat ik wel uit ervaring weet is dat een leven zonder Twitter en FB best te doen is en dat dit soms een heleboel ergernis scheelt.
Hou van debat en polemiek.
En dat mag ook best stevig.
Maar dan wel fair play!
En mensen doelbewust en op een achterbakse en pesterige manier psychisch kapot willen maken staat mij vreselijk tegen.
Zelfs wanneer dat PB betreft.
Hem en zijn akolieten zelf ook wel eens verbaal onder uit de zak gegeven, maar iemand zo het mes in de rug steken doe je gewoon niet. Hoezeer zijn/haar denkbeelden je dan ook tegen staan.

op 07 08 2016 at 10:28 schreef Murat:

@Taljaard,

Ok, je hart onder de riem is in deze bewonderenswaardig dan (geen sarcasme).

op 07 08 2016 at 12:19 schreef Elisabeth:

Mijn mening is niet belangrijk, ik ben maar gewoon een oude vrouw, die op zoek is naar mensen, die net zo denken als zij.
In bijna alles wat je schrijft ben ik het met je eens. Het is vreselijk, dat mensen een afwijkende mening niet willen accepteren en denken iemand kapot te moeten maken.
Helaas kan ik niets van Petra Kramer lezen, om onbekende reden ben ik geblockt. Evenals door Sigilux en vele anderen.
Ga door, maar laat je gezondheid en oriveleven niet kapotmaken door enge mensen

op 08 08 2016 at 14:53 schreef william55:

Fijn dat de dictatuur van links komt toch peter ?
Zoals 98% van alle dictaturen.
Standrechtelijk executeren zoals che Guevara
dat fijn vond, gevangen recht in het gezicht schiet zoals een psychopaat.
Wat jij hier pent is lager dan een amoebe.
Jij bent de weg kwijt en vind terroristen fijner dan mensen die wel kunnen denken.
islam is een kankergezwel en jij wentel je er in.
Peter, heb jij wel een geweten ?
Wil jij en de mensen waarom jij geef dood ?
Ik hoop het niet !
Bye, de laatste reactie.

op 08 08 2016 at 15:56 schreef Martin:

Nu snap ik waarom het DOMrechts heet :-)

op 08 08 2016 at 18:12 schreef tonnie:

tja, het kan zelfs niet spellen ;o)))

op 13 08 2016 at 13:39 schreef Stiek:

william55
“Fijn dat de dictatuur van links komt toch peter ?
Zoals 98% van alle dictaturen.”

Aangezien de meeste dictaturen van Extreem-rechtse signatuur zijn, komen ze doorgaans van links inderdaad. Rechtser dan extreem/uiterst rechts is er immers niet!

op 13 08 2016 at 15:19 schreef Stiek:

@ william55
“islam is een kankergezwel”

Islam is kankergez(w)ellig zul je bedoelen! CD van Peters favoriete Koor-an, heerlijk (Ara)Biertje erbij! Peter zou het inderdaad wel geweten hebben, als ie mocht kiezen!

Jaloers?

op 14 08 2016 at 18:58 schreef Jacobus Sonneveldt:

@stiek
Ondanks het onhandige gekwaak van William55 heeft hij wel een punt; de meeste dictaturen hebben en hadden inderdaad een linkse signatuur.

@taljaard
Ik ga bijna huilen om zoveel grootmoedigheid

op 14 08 2016 at 22:17 schreef Mario:

…de meeste dictaturen hebben en hadden inderdaad een linkse signatuur.

Gelul en niets meer dan het nablaten van een achterlijke frame. Zie, bijvoorbeeld: Democracy-Dictatorship Index

Verder:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Dictatuur#Varianten
http://www.ranker.com/list/countries-ruled-by-dictatorship/reference
http://list25.com/25-of-historys-deadliest-dictators/1/

Maar hey, frames nablaten zal menig vast goed doen. Whatever.

op 15 08 2016 at 11:37 schreef Jacobus Sonneveldt:

@mario
Ga nu eerst eens tellen voordat je onzin uitkraamt en je op je linker groteteen getrapt voelt. Voor het gemak beschouw ik communistisch en socialistisch als een linkse signatuur, of niet?

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS