Home » Archief » Een lijstje waar ik niet op wil staan


[19.01.2016]

Een lijstje waar ik niet op wil staan

Peter Breedveld

b7
Illustratie: Tunde Adebimpe

Er zijn dus mensen die ’s nachts op Radio 1 luisteren naar Erik de Vlieger, in Frankrijk veroordeeld wegens fraude en corruptie. Ik heb het net even gedaan omdat mensen mij meldden dat ik er in werd belasterd en uitgescholden door de kinderbedreigende aanrander Jan Roos, hier terug te beluisteren.

Het is fenomenaal stupide gelul van drie zo te horen beschonken idioten over dat je alleen bij de Nederlandse media aan de bak komt als je voor “zielige Syriërs” bent en dat Jan Roos, voor het verkondigen van dit soort “ongemakkelijke waarheden” een hoge prijs moet betalen. Roos’ kinderen worden namelijk bedreigd door…. Peter Breedveld! Die heeft foto’s van die kinderen op internet gezet en ze bedreigd of geprobeerd te bedreigen of willen bedreigen, daar kwamen de hakkelaars niet helemaal uit.

Beproefd middel

Dit is niet de eerste keer dat ik ervan word beschuldigd iemands kinderen te bedreigen, het hoort een beetje bij de Domrechtse procedure. Jan Bennink begon ermee en afgelopen zomer deed Jan Dijkgraaf het, eveneens in het programma van De Vlieger. Het overkwam een paar brave NOS-journalisten ook al eens toen ze probeerden twee GeenStijl-redacteuren te spreken te krijgen en onbedoeld hun kinderen aan de telefoon kregen.

Het is een beproefd middel, want zodra zo’n mensachtige iets over zijn kinderen roept, denkt echt helemaal niemand meer na en worden vervolgens de vermeende kinderbedreigers gestalkt en beschuldigd. Niet alleen door ongeletterde PVV-apen, ook door types als Miko Flohr en zo. Leidt mooi de aandacht af van de intimidatiepraktijken waar het tuig zelf in grossiert.

Omdat, eveneens vaste prik, mijn werkgever weer eens nadrukkelijk werd genoemd in combinatie met Roos’ beschuldiging, werden mijn collega’s gisteren telefonisch lastiggevallen door boze PVV’ers en mijn Twitter-tijdlijn vulde zich met het dyslectische geschuimbek van GeenPeil-primaten.

Domrechts schorem

De Vlieger is nogal met me bezig want hij heeft me maandenlang lastiggevallen met het verzoek me door hem te laten interviewen in zijn programma. Hij wordt bijgestaan door een zekere Sven, naar ik heb begrepen dezelfde persoon als deze anonieme Twitter-troll, uiteraard ook geobsedeerd door mijn persoontje. Er is één ding dat die gasten meer haten dan moslims en dat ben ik. Ik ben heel, heel erg belangrijk voor ze.

Ten overvloede benadruk ik maar weer dat de blagen van Jan Roos of van wie dan ook van dat domrechtse schorem me geen reet interesseren, dat ik niet op zoek ga naar foto’s ervan (ik ben geen masochist) en dat ik ook dus ook geen foto’s van wie dan ook heb verspreid. Dat is sowieso mijn stijl niet en ik ben dezer dagen vooral bezig obsessief alles te lezen wat er over Bowie wordt geschreven.

Juridische mogelijkheden

Roos meldde ook nog dat ik op een lijstje sta waar ik niet op wil staan, een lijstje “buiten alle juridische mogelijkheden om”. Dat beschouw ik als een ondubbelzinnige bedreiging, waar ik evenwel geen aangifte van ga doen want de politie, die ik als de gewapende tak van de PVV beschouw, doet toch niks. Ga maar na: als je in Nederland een kleurtje hebt en een grapje maakt over je piemel, moet je dat met de dood bekopen maar Jan Roos mag in Nazi-uniform, zwaaiend met zijn kapmes, schreeuwen dat hij Marokkaans-Nederlandse kinderen hun kankerkop gaat afhakken, op publieke televisie vrouwen aanranden, van uw belastingcenten, maar nobody gives a shit.

Nee, Roos moet zijn dreigementen maar eens waar komen maken. Hij dreigde me al eerder op mijn bek te komen slaan, nu moest hij de daad maar eens bij het woord voegen.

Kom maar op met die spuuglelijke grote bek van je.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 19.01.2016 @ 07:49

[Home]
 

22 Reacties

op 19 01 2016 at 09:16 schreef Daan:

Zo, dus een talentvolle generatie sterft langzaam af (Bowie, Frey, etc.) en een stel … eh … kinderen neemt het stokje over.

Vroeger (…) kwamen voornamelijk mensen met enig talent in de media. Tegenwoordig moet je je in alle bochten wurmen om maar te voorkomen dat je op TV, radio of andere media verschijnt. Hoeveel BN’ers zijn er eigenlijk tegenwoordig? 10 miljoen? Waarvan 99,9% talentlozen en halftalenten die louter op basis van extraversie en narcisme in beeld komen. Intussen met hun geschreeuw de echte talenten wegdrukkend. Ik zie ze althans niet meer tegenwoordig, lui die bewonderenswaardig zijn. Dieptepunt is dat die Twitterfitties tegenwoordig ook nog eens op voorpagina’s van kranten verschijnen. Ach, de laatste dagen van het ‘Romeinse’ Rijk…

op 19 01 2016 at 11:09 schreef Roel:

Misschien toch maar wel aangifte doen. Als er vervolgens niets mee gedaan wordt, dan dat bij de landelijke overheid neerleggen. Dit is zeer ernstig!

op 19 01 2016 at 12:27 schreef Vanes:

Heb ooit een aanvaring gehad met Bennink en daar werd hetzelfde patroon gevolgd ( https://andrevanes.wordpress.com/2013/09/28/excuses/ ) Nu hebben Roos, Bennink, Dijkgraaf bijna nergens verstand van behalve van media, dus ik zie het als een gerichte strategie. Ze weten exact wat ze doen: Kom je iemand tegen die je te slim af is, die je tegenwerkt, speel het op de persoon, haal de werkgever erbij en indien mogelijk de politieke affiliatie. De schade voor de aangevallen persoon is maximaal en Roos, Bennink, Dijkgraaf, Brussen gaan rustig door. De politie doet niks.

op 19 01 2016 at 13:19 schreef babs:

Aangifte is zinloos. Als die idioot kinderen aanvalt met een enorm kapmes doet ze politie zelfs niks.

Civiel is altijd beter, maar is hier ook al lastig, omdat het heel lastig zal zijn schade aan te tonen.

Nee, Peter doet het prima: publiceren en de uitgevers, in dit geval staatsomroep de NOS, duidelijk maken dat ook zij verantwoordelijkheid dragen.

Verder is het afwachten tot er een echt mooie kans ligt civiel actie te ondernemen of totdat normale media eindelijk weer eens hun verantwoordelijkheid nemen en Roos afserveren als de gevaarlijke hitser die hij is.

op 19 01 2016 at 13:43 schreef G. J. Brethouwer v/h Cactus:

Wat een engnek die Roos.
Ik kijk al jaren geen T.V. meer, dus dit was even schrikken.

op 19 01 2016 at 13:54 schreef Abdel:

Ik sluit me aan bij Roel, Peter. Nee heb je en ja kun je krijgen. En als ze er niets mee doen dan toch maar richting de nationale ombudsman stappen.

op 19 01 2016 at 14:09 schreef David van Deijk:

Geenstijl begon zo mooi.
In de beginjaren kregen ze echt wat los, een goed breekijzer wat de gevestigde orde openbrak.

Het is jammer dat ze hun reputatie de laatste jaren zo verkwanseld hebben. Ze zijn niet meer het breekijzer. Ze zijn zelf de gevestigde orde geworden.

Als je moet liegen over wat iemand gezegd/gedaan heeft, dan ben je niet (echt) verontwaardigd over de uitspraken/daden maar heb je andere motieven. Dat is dus vaste prik is bij Roos. Hij lastert er op los.

Ze proberen het imago van breekijzer hoog te houden. Maar wie verder kijkt dan de krachttermen ziet dat de gevestigde orde meestal buiten schot blijft maar het juist de tegenstanders van de gevestigde orde zijn die er van langs krijgen. Het zijn schoothondjes geworden.

(voor het gemak noem ik geenstijl maar bedoel ik ook alle spinoffs, powned, daskapital etc.)

Zo af en toe komt er nog wel eens een echt breekijzer stuk langs, meestal een ingezonden stuk.

op 19 01 2016 at 15:34 schreef Mario:

Sowieso aangifte doen in geval van enig bedreiging. Maar hey, ‘aangiftebereidheid’ en (mogelijk verdere) jurisprudentie.

Heeft iemand toevallig nog een kopie van die andere ‘hitlist’? Die waar zowel (Nederlands) burger en BN’er ‘bijltjesdag zou ervaren’?

…en vervolgens kapot geridiculiseerd is?

op 19 01 2016 at 17:03 schreef Kloefkapper:

Ik vind het vooral moeilijk te bevatten dat een pad als Jan Roos kinderen kan hebben. Ik bedoel welke vrouw….? (!)

op 19 01 2016 at 17:03 schreef MNb:

Als hardcore atheist roep ik nu even Jezus, ja – het verschil in de manier waarop de Nldse politie Mitch Henriquez en Jan Roos heeft behandeld is te pijnlijk voor woorden.
Ik spreek Roel en Abdel tegen. Aangifte is teveel hoofdpijn voor een nee heb je, ja kun je krijgen gok. Net als Babs suggereer ik alert je kans af te wachten, maar dan ook vernietigend toe te slaan.

op 19 01 2016 at 17:10 schreef wim:

jullie vergeten dat mevr. nanninga en de heren roos, de vlieger, holman, ephimenco, niemöller, ellian de nederlanse cultuur verdedigen!!!
die cultuur is dan wel pas ontstaan. wie het over de lessen leren uit de ervaringen uit de recent vaderlandse geschiedenis ‘leeft in de geschiedenis’. ik vraag me af of ze ook de kennis in de natuur, wis en geneeskunde van voor 2003 weg willen gooien
ze zijn a priori slachtoffer, uitverkoren om piekfijn daders van ellende aan te wijzen. en ze zijn zo heerlijk ongegeneerd anti-consequent. als een stel teringleiders in köln (buitenland) tekeer gaan, moeten alle mensen, die er ongeveer zo uitzien, daar voor boeten. of ze nou in misratah gek worden van de aanslagen of in peshawar, een goeie 7000km van elkaar gelegen.
ooit gehoord bij roos cs over het bestraffen van geloofs- of plaatsgenoten van friese boer jasper s, hollandse smeris sander v of de priesters die zich in nederland aan 10.000den nederlandse kinderen vergrepen?
waar zijn hun praatjes over de hollandse cultuur bedenkend dat 50j geleden van de kansel werd gepreekt, dat de heer de huizes gewoon het vrouwtje voor de bek moest slaan als ze niet voldeed aan de lijfelijke huwelijkse plichten

op 19 01 2016 at 20:38 schreef Sasha Berkman:

Bedankt voor je link naar krapuul.nl over de praktijken van de predator Jan Roos. Wat een varken!

op 19 01 2016 at 22:51 schreef vraagteken:

Zwijn. Zo gek als jij bent.. Dan verbaast niets.
Mocht je het ooit in je akelige hoofd halen mijn kinderen te bedreigen of iets aan te doen dan lees je niets terug. Dan wordt je niet meer wakker.
Fucking freak.

op 20 01 2016 at 00:10 schreef Egbert:

Ik support Peter. Camiggelt.

PS Zojuist gelezen in De Standaard over Georg Elser.

op 20 01 2016 at 04:53 schreef Hypo-kriet:

Niet te bevatten dat iets dergelijks zich weet voor te planten. Met wie, of beter gezegd, wàt dan?? Brrrr…

op 20 01 2016 at 08:14 schreef Peter:

Maar onder zijn eigen naam reageren, dat durft-ie dan weer niet.

op 20 01 2016 at 11:31 schreef Ralph van der Geest:

Je suis Peter, je suis Hassnae, je suis al die mensen waar tuig als Roos, Bennink en de Vlieger niet eens bij in de schaduw kunnen staan. Binnenkort mijn ‘niet juridische lijstje.’

op 20 01 2016 at 17:16 schreef dewanand:

Peter schrijft:

‘Het is een beproefd middel, want zodra zo’n mensachtige iets over zijn kinderen roept,…. Niet alleen door ongeletterde PVV-apen, ook door types ….’

—— hahhahahaa, gaat goed met de evolutie.

Nou Peter,

Is het geen gek idee om zgn Bonobo Rechtspraak in te voeren?? Soort herstelrecht systeem, waarbij de rechter probeert om de sociale en seksuele betrekkingen tussen alle bij het konflikt betrokken partijen te herstellen.

Misschien is het toch waar dat iedereen die anderen haat, racist is of zelfhater gewoon met een ernstige seksuele aberratie zit en sekstherapie nodig heeft van de partij die hsij het meeste haat.

In Bonobo culturen lost men alle konflikten op door aan het eind samen te gaan seksen. En seks verbroedert en brengt liefde in de tent.

op 21 01 2016 at 17:13 schreef dewanand:

nou Peter, PVV probleem is opgelost, Geert Wilders is bekeerd tot islam en eet voortaan oerHollandse halal rookworst met boerenkool.

Nu begint de Jihad in Nederland olv de Marokkaanse Ahmed Wilders.

————–
Geert Wilders maakt Reclamedebuut met Unox Halal rookworst #inteGeert
Eric Bouwman
Eric Bouwman

https://www.youtube.com/watch?v=JUmeclMpCk4

op 21 01 2016 at 18:07 schreef Olav:

Ik weet ook niet wat wijs is, ben misschien nog wel naïef op dit vlak en ik sta niet in je schoenen, maar ik zou misschien toch wèl aangifte doen. Ook als het niet meteen tot iets leidt. Dan komt het tenminste in de boeken.

Als het aantal aangiftes van verschillende mensen tegen die Roos c.s. oploopt dan zal de smeris toch eens ooit in actie moeten komen? En mochten er ooit ongelukken gebeuren (quod Deus avertat) dan kunnen ze in elk geval niet meer zeggen dat ze het niet hebben zien aankomen.

op 22 01 2016 at 00:05 schreef Jon:

Jan Roos zou zonder z’n GeenStijl-mede lozers niks zijn. Brullen, schreeuwen, nodeloos kweten…en tegelijkertijd de vermoorde alcoholische onschuld uithangen. Het putje van NL…en domme gekke Jantje lijkt er ook nog eens trots op te zijn. Er zijn mensen die weten waar hij woont. Nee, paranoïde gek, dit is geen bedreiging…slachtofferrol waar het je uitkomt.
Mensen die nodeloos en ongefundeerd menen te moeten kwetsen, kunnen de bal een keer terug verwachten….

op 22 01 2016 at 21:03 schreef Sasha Berkman:

Mensen die nodeloos en ongefundeerd menen te kunnen kwetsen, moeten de bal een keer terug verwachten…

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS