Home » Archief » Duksoep


[12.03.2017]

Duksoep

Peter Breedveld


Scène uit Gate of Flesh (Seijun Suzuki)

Adel verplicht, en Nederland had zich gisteren van zijn beste kant kunnen laten zien. Een uitstekende gelegenheid om Turkije en de wereld te laten zien hoe democratie werkt. De rode loper had voor minister Fatma Kaya moeten worden uitgerold op Schiphol. “U gaat toch niet echt in een partycentrum vergaderen? Hier is Ahoy.” Bussen inzetten om publiek aan te voeren, blokjes Goudse kaas uitdelen met een Nederlands vlaggetje erop. Mark Rutte die de minister introduceert.

Maar er is niks adellijks aan Nederland. We zijn een zompig land van ongemanierde boeren en niemand geeft hier een fuck om democratie en vrije meningsuiting, behalve als het erom gaat keihard ‘geiteneuker’ te roepen.

Plaatsvervangende schaamte

Dus is alles opgeofferd wat Nederland een beschaafd land had kunnen maken: internationaal recht, diplomatieke regels en niet in het minst de regels van gastvrijheid en galantheid. Rutte was nergens te bekennen en liet een schutterige politieagent een hooggeplaatste vrouw openlijk bedreigen. Want er moeten verkiezingen worden gewonnen. De heilige PVV-stemmer moet ervan worden overtuigd dat ook de VVD niet met zich laat sollen door dat Mohammedaanse gespuis.

Ik zag het met plaatsvervangende schaamte aan, verwachtte half dat Kaya in een fractie van een seconde in een nekklem zou liggen met acht agenten er bovenop. “Ja helaas pindakaas, Recep, ze werd onwel in het politiebusje en sorry, haar brein en organen kunnen we ook nergens meer vinden.”

Er zijn zelfs journalisten het land uitgezet. Ja, in Turkije is er van alles mis. Journalisten en academici weggezuiverd, opgesloten, demonstraties op uiterst gewelddadige manier de kop ingedrukt, een president die Adolf Hitler verheerlijkt, maar Nederland mag niks meer zeggen. Het land heeft alle geloofwaardigheid verspeeld door te kiezen voor een diplomatieke rel in plaats van deëscalatie, voor censuur in plaats van vrije meningsuiting, door schoffering op schoffering te stapelen, door een team tot de tanden bewapende gorilla’s op een vrouw af te sturen, DIE ALLEEN MAAR IETS KWAM ZEGGEN!

Dikke middelvinger

En door, tussen neus en lippen door, nog eens nadrukkelijk een dikke middelvinger op te steken naar alle Turkse Nederlanders, die de afgelopen twee jaar toch al de Kop van Jut vormden voor elke ambitieuze Nederlandse politicus zonder enige scrupules.

Verontwaardigd over Nederlanders die gisteren met Turkse vlaggen stonden te zwaaien? Had ze niet steeds weggezet als Turken, kennelijk zo handelsonbekwaam dat er voor ze moet worden gedacht door witte conservatieve mannen, had ze niet constant verdachtgemaakt als antisemitische ISIS-aanhangers, had hun klachten serieus genomen, had ze het gevoel gegeven dat je ze als volwaardige Nederlandse staatsburgers beschouwt. Raar hè, dat ze zich geen Nederlander voelen als je ze voortdurend als tweederangs burgers behandelt.

In de uitverkoop gegooid

Een premier die zo omgaat met zijn eigen burgers, die zo opzichtig zijn kont afveegt met de internationale rechtsorde, met de vrije meningsuiting en met elke vorm van betamelijkheid, die is er niet voor zijn land. Die is er alleen maar voor zichzelf. Die heeft ons land, en alles waar het zogenaamd voor staat, in de uitverkoop gegooid.

Ik moet denken aan Rufus T. Firefly in de Marx Brothers-film Duck Soup, leider van Freedonia, die een oorlog met buurland Sylvania uitlokt door de ambassadeur van dat land opzettelijk keer op keer te schofferen. “You think your country is bad off now? Just wait ’til I get through with it.

Frontaal Naakt wordt bedreigd! Echt, serieus bedreigd! Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 12.03.2017 @ 09:48

[Home]
 

24 Reacties

op 12 03 2017 at 09:58 schreef Koos Swart:

Ik zag op facebook (dus zal het wel waar zijn) dat campagnevoeren in het buitenland van de Turkse wet niet mag. In Nederland is dit bij wet verboden.
Verder hou ik niet van al die oproerkraaiers. Mensenmassa’s opjutten doet de dorpsgek van Den Haag ook. Intimideren.
Tegenwoordig hebben we beschaafd internet voor informatieverspreiding en steekproefsgewijze enquêtes om meningen te peilen.
Geen megafoons.

op 12 03 2017 at 10:20 schreef tigger:

Goed voor de stemmen van Rutte, Wilders en Erdogan. Iedereen blij… Rutte heeft zojuist de verkiezingen weer gewonnen.

op 12 03 2017 at 10:37 schreef Dennis:

Hier zag je de geboorte van de coalitie VVD/PVV. Rutte won hier de verkiezingen.

op 12 03 2017 at 10:46 schreef Atlasser:

Rutte had toch geschiedenis gestudeerd? In dat geval had hij kunnen weten dat beide landen al lang diplomatieke betrekkingen hebben. Hij heeft 7 jaar of langer over zijn studie gedaan en deze populistische blunder en andere domme uitspraken bevestigen voor mij dat hij ongeschikt is voor zijn functie. Hij had hier juist het goede voorbeeld kunnen geven ipv deze schizofrene trots voor stemmen.

op 12 03 2017 at 10:58 schreef leo schmit:

Nog afgezien van de schande waarin lachebekje gisteren ons land heeft gedompeld en de vernedering van 400 K landgenoten zijn er ook een paar miljard aan Nederlandse investeringen in Turkije en een veelvoud aan Nederlandse export naar de knoppen geholpen.

op 12 03 2017 at 11:17 schreef Liesbeth Akkers:

Ben Bot waarschuwde enige dagen geleden al voor deze blamage. Nederland kan niemand due op geldige titel in Nederland is verbieden zijn of haar mening te uiten. Ook niet voor een publiek. Een publiek wat vnml bestaat uit eigen onderdanen. Zo werkt dat met meerdere nationaliteiten. Hij waarschuwde voor de “val” die Turken aan het zetten waren. “Kijk Nederland ons de maat nemen over ondemocratische maatregelen en zie wat Nederland zelf doet!” ja hoor! Rutte moet van zijn meesters nog een vier jaar uitzitten en pardoes valt hij in de val. Who cares? Hem in ieder geval niets.

op 12 03 2017 at 12:02 schreef Chakir:

Rutte en Erdogan zijn allebei kinderen van het neoliberale tijdperk. Zij acteren allebei volgens een paar van die principes. Rutte als gesjeesde beurshandelaar van de korte termijn winsten en Erdogan als brutale hedge funder door verdeel en heers tactieken. En wij, as usual, zijn allemaal de lul. Hopeloze toestand waar we maar niet uit komen na zoveel jaren. Peter, ik ben het zo verschrikkelijk eens wat je laatst schreef over Jesse Klaver. De mainstream politieke partijen zijn fastfood, snel geprepareerde troep wat slecht is voor je gezondheid, of er nu meer of minder (GL) suiker inzit.

op 12 03 2017 at 12:03 schreef Gerard Matthijssen:

Hoe zou de Staat der Nederlanden het ervan af brengen als mevrouw Kaya een proces tegen Nederland zou aanspannen voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Dat kan zij doen als privé-persoon of al minister namens de Turkse Staat. Nederland en Turkije zijn beide lid van de Raad van Europa. Kan het optreden van de Nederlandse regering de toets van het EVRM-verdrag of van de Nederlandse Grondwet doorstaan?

op 12 03 2017 at 12:18 schreef Thomas Colignatus:

Rutte, Koenders en Aboutaleb zijn het denkelijk wel met je eens dat Turkije de Ahoy had moeten mogen afhuren om voor- en tegenstanders hun standpunten over dat Turkse referendum toe te laten lichten, voor mensen die niet over televisie of internet maar wel een treinkaartje beschikken. Klaarblijkelijk stonden problemen deze ideale oplossing in de weg. Het zijn inderdaad ontluisterende beelden. Laat het parlement hierover tekst en uitleg vragen. Het zou ook mooi zijn wanneer de Zendgemachtigden weer echte verenigingen werden, waarin kijkers vragen kunnen stellen over de kwaliteit van de informatievoorziening.

op 12 03 2017 at 12:58 schreef MNb:

Beide partijen hebben binnenlands voordeel van deze mallote rel. Dus was ie onvermijdelijk. Ik hecht er niet te veel waarde aan; dat de Nederlandse democratie net zo selectief en beperkt is als in het Athene van 2500 jaar geleden is ook niets nieuws.

op 12 03 2017 at 13:14 schreef babs:

Rutte, Asscher en hun trouwe handlangers zijn nu eenmaal zo lomp. Het verbaast me echt dat ook D66 en GrL zich scharen achter deze xenofobie, antidemocratische domheid.

Nederland is stuk.

op 12 03 2017 at 13:34 schreef Bart:

Die vernedering doet Erdogan z’n volk toch echt zelf aan. Ja, we hebben jarenlang Turkse Nederlanders weggezet en vernederd, maar de vernedering gisteren komt op naam van maar een man, Racip Tayyip Erdogan.

Je kunt je als minister wel beroepen op het recht van demonsteren, maar Turkije weet dondersgoed dat het wel gekoppeld is aan strikte voorwaarden. Lokale autoriteiten kunnen op basis van openbare orde specifieke campagneuitingen verbieden of een andere vorm, datum en lokatie bemiddelen. Dan toch doordrammen is echt géén recht. Daarom was ik ook nooit een Charlie, de gedachte dat diplomatie gedijt met maar alles te kunnen zeggen en doen wat je wilt is volslagen onzin. Turkije bedient zich gek genoeg van de lompe horkige boerengedrag wat ik vaak Nederlanders kwalijk neem in deze.

Als je dan willens en wetens de boel gaat zitten misleide door in een ander konvooi dan aangegeven in Rotterdam aan te komen, is het beste bewijs dat Turkije de status van internationale paria die het op dit moment heeft volledig aan zichzelf heeft te danken.

op 12 03 2017 at 14:29 schreef Martijn:

Turkije valt heel veel te verwijten in deze, maar je kan anderen niet veranderen, dus moet je zelf het goede voorbeeld geven.

De politiek begrijpt de grieven van een groot deel van de Turkse Nederlanders nog steeds niet, zo blijkt maar weer uit de woorden van Buma en Roemer eerder deze week (vast meer maar deze heb ik zelf gehoord). Daardoor is er meer sympathie voor Erdoğan dan je zou willen en denkt Erdoğan dus dat er iets te halen is. De Nederlandse stemmen zijn misschien een druppel op een gloeiende plaat, maar in eigen land kan ie ook weer ff lekker flexen, wat goed valt bij een flink deel van het Turkse volk, ook bij zijn tegenstanders, waar ook een zekere frustratie leeft over hoe de rest van de wereld en meer specifiek Europa, hen ziet.

En nu is er een enorme rel terwijl het met Peters voorgestelde manier van afhandelen een marginaal verschijnsel was geweest in een of ander party-centrum. Turkse Nederlanders (voor of tegen Erdoğan) blij dat Nederland haar burgers wél goed behandelt en Erdoğan geen drama om uit te buiten.

op 12 03 2017 at 17:33 schreef boerke:

Hoe democratie werkt?

De rode loper uitrollen voor een fascistisch dictator, hem het touw verkopen waarmee hij minderheden in Turkije de nek omdraait en hem vervolgens vragen of hij er een blokje kaas bij wilt!

Anders ben je een boer, zo’n minderwaardig mens dat voedsel verbouwt, een echte edelman haalt zijn neus op voor de terreur van erdogan en erkent hem als medelid van de wereld elite

Peter, je maakt jezelf ten schande onder het motto “de vijand van mijn vijand is mijn vriend”, de opgesloten journalisten en koerden die uitgemoord worden zullen je dankbaar zijn voor je bijdrage aan de democratie.

op 12 03 2017 at 18:33 schreef marco meijer:

Erdogan is een sluwe opportunist (net als zijn vriend Poetin). Hij weet dat in Turkije weerstand bestaat tegen het referendum dat hem nog meer macht geeft en het parlement buitenspel zet. Dus wat doe je dan? Je verenigt het volk door een externe vijand te creëren. En Nederland is een prima vijand. Klein landje met een grote mond. Dus daar wordt een fikse rel bekokstoofd. Jammer dat onze politici (bang voor Wilders? bang voor zetelverlies?) er met open ogen in stinken.Ze hadden gewoon die ministers hun praatje moeten laten houden. Frankrijk had dat beter begrepen.

op 12 03 2017 at 19:11 schreef Murat:

Weer zo’n sukkel die om de Koerdenkwestie geeft omdat ie dan lekker Turken kan bashen.
Mensen als boerke zijn niet oprecht.

op 12 03 2017 at 19:27 schreef okitametam:

Maar wanneer Geertje de toegang tot het VK ontzegt wordt, schreeuwt men hier moord en brand.

Inderdaad dus, op z’n boers, met twee klompmaten meten.

op 12 03 2017 at 19:41 schreef Sum:

Er kan maar één les getrokken worden uit het fiasco van diplomatiek Nederland gisteren. Turkije komt op voor zijn landgenoten. Iedereen behalve NL ziet dat neofacisten van de PVV de Nederlandse maatschappij en politiek gijzelt. Turkije weet dit ook en komt op voor zijn landgenoten. Want dat zijn de Nederturken ook. We zijn ook Turken. Temeer Rutte ons Nederlandse gevoel verneukt heeft. Turkije zal ons (gelukkig) nooit opgeven. We worden juist bozer en bozer op NL. Turken blijven Turken. Vergeet.dit.nooit.

op 13 03 2017 at 01:08 schreef Marco Knol:

Voor wat betreft die internationale diplomatieke regels heb ik toch maar even het Verdrag van Wenen inzake diplomatiek verkeer er op nageslagen. Ik vind niks, nada, noppes. In ieder geval voor wat betreft dit verdrag heeft Turkije geen poot om op te staan. (voor de liefhebber: http://wetten.overheid.nl/BWBV0004345/1984-10-07)

Het enkele feit dat iemand onderdeel is van een regering en een diplomatiek paspoort heeft maakt ze nog niet tot diplomaat, laat staan dat die persoon dan ook de benodigde toestemming heeft van het ontvangende land. Dus ja, Nederland kan gewoon de Turkse minister van familiezaken de toegang tot het land weigeren. Dat heeft men kennelijk in eerste instantie niet direct willen doen, mits alles een beetje in goede banen te leiden was, maar het mag dus wel volgens dit verdrag.

Of dat handig is is natuurlijk een ander verhaal, en alles bij elkaar is het wel weer een lekker zooitje.

Tot slot; Peter heeft gelijk als ie stelt dat mensen zich geen NL’er gaan voelen als ze continue als 2e rangsburger behandeld worden. Maar “Turken blijven Turken. Vergeet.dit.nooit.” helpt ook niet echt.

op 13 03 2017 at 06:15 schreef Peter:

Nou, Marco, daar denkt een advocaat toch anders over: https://www.trouw.nl/democratie/advocaat-knoops-uitzetten-turkse-minister-juridisch-twijfelachtig~a2588434/

‘In principe garandeert het Weens verdrag uit 1961 dat ministers van bijvoorbeeld Turkije zich vrij mogen bewegen op Nederlands grondgebied, begint Knoops. Daarin staat weliswaar ook dat een land een buitenlandse minister de toegang mag ontzeggen maar dat gebeurde in het verleden alleen in zeer uitzonderlijke situaties. “Zoals bijvoorbeeld in geval van spionage of vermoeden van schenden van staatsgeheimen”, aldus Knoops.’

op 13 03 2017 at 12:41 schreef babs:

Marco,
Er is een meeting verboden met een beroep op de bedreiging van de openbare orde, terwijl de openbare orde helemaal niet in het geding was. Er is door politici openlijk op TV gediscussieerd welke wetten men zou kunnen misbruiken, zie hier, vanaf 02:00
https://www.youtube.com/watch?v=mmDR_5kkiKk

op 13 03 2017 at 12:44 schreef MNb:

MarcoM, Rutte is er helemaal niet in gestonken. Hij heeft alleen maar electoraal voordeel van de rel; hij kan zich nu als sterke man profileren. Het levert hem ongetwijfeld de nodige PVV-stemmen op.
Wat Rutte is voor Erdogan is Erdogan voor Rutte – de externe vijand die het volk verenigt rond de regeringsleider.
Alleen al daarom is het van totaal ondergeschikt belang wat het Verdrag van Wenen wel en niet zegt.

op 13 03 2017 at 23:49 schreef G.J. Brethouwer v/h Cactus:

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/06/turkije-vragen-stuk-7137901-a1549025
“In mei 2015 kwam minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu naar Rotterdam om Turkse Nederlanders aan te sporen op de conservatief-religieuze AK-partij te stemmen. Daar sprak hij onder meer met Tümsiad, een organisatie van Turkse ondernemers. Behalve de website GeenStijl („Staat-binnen-een-Staatsbezoek”) besteedde geen enkel Nederlands medium er aandacht aan.”

Wat NMb zegt dus.

op 15 03 2017 at 02:51 schreef Marco Knol:

@Peter
Ik denk dat Knoops vanuit de heup heeft geschoten. De verdragstekst heeft het over diplomaten. Mevrouw Kaya was en is geen diplomaat als bedoeld in dat verdrag. Ze is minister van familiezaken en dat is wat anders. Onze minister van sport is ook geen diplomaat.

@babs
Ja, had je wat anders verwacht dan? Openbare orde; de stok waar iedere burgemeester zo nu en dan graag mee slaat. In een land waar je op k(r)oningsdag wordt opgepakt wegens verstoring van de openbare orde omdat je een bordje tegen de monarchie omhoog houdt.

@MNb
Ik beweer niet dat Rutte er in is gestonken. De verkiezingen spelen denk ik zonder meer een rol, dat wel. Dat er van beide kanten, gelet op de electorale belangen, geëscaleerd is wil ik aannemen. Maar als er mensen ingestonken zijn dan Aboutaleb, Blok en Koenders want die gaan er over. Wat de minister van Algemene Zaken hier over te zeggen heeft ontgaat me, maar da’s meer mijn ding. (Ik hou niet van mensen met macht, wat ook precies de reden is dat ik als republikein voor onze monarchie ben.)

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS