Home » Archief » Een stem voor GroenLinks is een stem voor racisme


[13.03.2017]

Een stem voor GroenLinks is een stem voor racisme

Peter Breedveld


Scène uit Gate of Flesh (Seijun Suzuki)

Milieuvervuiling en klimaatopwarming zijn de belangrijkste problemen waar de mensheid op dit moment voor staat. Ze veroorzaken vele miljoenen doden door bijvoorbeeld overstromingen, hongersnood en oorlog. We maken de aarde kapot.

GroenLinks draagt in haar verkiezingsprogramma een aantal effectieve oplossingen aan, door de andere politieke partijen en de media geframed als belastingen en heffingen die autorijden en vlees eten alleen voor rijke mensen betaalbaar maken. Onwaar: tegenover milieuheffingen zet GroenLinks bijvoorbeeld een verlaging op arbeidsheffingen. Rekeningrijden is wetenschappelijk bewezen de effectiefste manier om de drukte tegen te gaan. Het dwingt bedrijven om andere oplossingen te zoeken, bijvoorbeeld flexibele werkuren voor hun werknemers, die dan niet in de spitsuren naar hun werk moeten.

Toch is er op dit moment één urgentere kwestie die ons land in rap tempo onleefbaar maakt: discriminatie van minderheden. Ook deze verkiezingscampagne laten alle partijen zich weer van hun meest onverdraagzame, xenofobe kant zien na een kabinetsperiode waarin moslims, allochtonen, Afro-Nederlanders, Turkse Nederlanders, Marokkaanse Nederlanders en eigenlijk alle etnische minderheden in een hoek zijn gedreven. Discriminatie op de arbeidsmarkt wordt glashard ontkend, racial profiling door de politie zelfs aangemoedigd en allochtonen krijgen overal de schuld van, tot de Holocaust aan toe. De Tweede Kamer neemt discriminatoire wetten aan die het allochtonen inwrijft: “jullie zijn tweederangsburgers. Waarom gaan jullie niet gewoon weg”.

Strijd tegen discriminatie

GroenLinks, alle vrome praatjes ten spijt, draagt een flinke steen bij aan deze de facto Apartheid. In haar verkiezingsprogramma zet de partij haar beste beentje voor wat betreft de strijd tegen discriminatie, zoals Ewoud Butter van de Republiek Allochtonië laat zien. Uit dit grafiekje blijkt dat GroenLinks één van de vier partijen is die echt korte metten wil maken met alle vormen van discriminatie. De andere partijen zijn DENK, Artikel 1 en de PvdA.

Wacht even, de PvdA? De PvdA van Lodewijk Asscher, die Nederlandse Turken keer op keer tot volksvijand verklaarde, Marokkanen hun AOW afpakte, die constant moslims tot zondebok van alles maakt en dat racistische, ongrondwettelijke participatiecontract verzon, dat in strijd is met de meest fundamentele mensenrechten? Díe PvdA?

Inderdaad. De PvdA laat mooi zien dat een verkiezingsprogramma geen enkele waarde heeft zodra het pluche van de regeringszetel in zicht komt. Je kunt nog zo mooi preken over gelijkheid en verdraagzaamheid, als je daarna nog fanatieker jacht maakt op allochtonen dan je conservatieve regeringspartner de VVD, ben je af en is iedereen die serieus gelooft dat de PvdA iets tegen discriminatie gaat doen, een gevaar voor zijn medeburgers.

Ongewenste vreemdeling

Helaas geldt dat ook voor GroenLinks. GroenLinks houdt van allochtonen, dat zit in de genen van die partij, die voortkomt uit allerlei linkse splinterpartijtjes van spierwitte volksverheffers met een warm plekje in hun hart voor de zielige allochtoon. Maar dat houdt op zodra die allochtoon stopt slachtoffer te zijn en voor zichzelf gaat denken.

We zagen dat afgelopen zomer, toen het GroenLinkse raadslid Ilhan Tekir keihard en onder de nodige krachttermen (‘opbokken’) uit de partij werd gebonjourd omdat hij in de Volkskrant genuanceerd had uitgelegd waarom hij tijdens de Turkse verkiezingen op Erdogan had gestemd, die hij zag als de minste van verschillende kwaden. Niet alleen werd hij door GroenLinks onmiddellijk tot ongewenste vreemdeling verklaard, hij werd ook besmeurd door zijn voormalige partijgenoten. Het was een ontzettend lage karaktermoord uit racistische motieven.

Bij de presentatie van de kandidatenlijst bevestigde GroenLinks nog eens hoezeer ze de multiculturele samenleving haat: de kandidaten zijn overwegend wit, met als schokkend dieptepunt Huub Bellemakers, mede-oprichter van The Post Online, één van de meest racistische, islamofobe, xenofobe, reactionaire en hetzerige websites in Nederland. Opgericht door de hysterische berserker Bert Brussen, die Marokkanen ‘rifapen’ noemt, en vrouwen met een onwelgevallige mening (‘sneue hoeren’ die ‘mogen sterven’) vraagt of ze weleens een ‘negerpik’ in hun hol hebben gehad.

Bellemakers is herhaaldelijk gevraagd daar afstand van te nemen en weigerde dat altijd pertinent. Wel deed hij altijd enthousiast mee met elke hetze die The Post Online voerde, onder andere die tegen de antiracistische website Krapuul, die volgens hem moest worden vervolgd. Bellemakers is ook degene die riep dat Ilhan Tekir moest ‘opbokken’.

Boze witte man

En voorts staat Zihni Özdil op de lijst, alias Ik Zihni. Wie denkt dat GroenLinks met deze Turkse Nederlander iets positiefs te melden heeft over allochtonen, komt bedrogen uit. Özdil is één van die allochtonen die fanatiek in het gevlei van de boze witte man (en types als Carel Brendel en Wierd Duk zijn inderdaad dol op hem) proberen te komen door af te geven op andere allochtonen. Zijn opportunisme toont zich al in het feit dat hij nu bij GroenLinks zit, de partij waartegen hij zich een jaar eerder nog in niet mis te verstane bewoordingen afzette.

Özdil bazelt nog koortsachtiger over ‘islamisering’ dan Wierd Duk en Machteld Zee samen en nationalistische Turken beschouwt hij als een groter gevaar dan de PVV. Multiculturalisten beschouwt hij overigens ook als een groter gevaar dan de PVV. Hij is fan van Annabel ‘Dobbernegers’ Nanninga en riep een PVV’er die veroordeeld werd omdat hij opriep tot geweld tegen allochtone buurtbewoners uit tot ‘martelaar van het vrije woord’. Sprak zich uit vóór het debat in De Balie over de beste manier om Nederland te zuiveren van moslims (net als overigens die andere GroenLinkse engnek, Miko Flohr) maar vond het wel terecht dat Yasmina Haifi werd ontslagen vanwege haar domme ISIS-tweet.

Hollandse spruitjeslucht

Özdil zei dit weekend naar aanleiding van de Turkijerel tegen Turkse Nederlanders: ‘Als jij Nederland niet jouw land vindt, moet je ook niet zeiken als Wilders het zegt’. Daarmee draait hij de boel weer heel verneukeratief om. Wilders – en niet alleen hij – roept al vijftien jaar dat Turken en Marokkanen en moslims hier niet horen, met alle gevolgen van dien (discriminatie, aanslagen op moskeeën, een afschuwelijke hetze tegen Turken die begonnen is door Lodewijk Asscher en nu al twee jaar duurt) dáárom voelen Turken zich hier niet thuis en dat lijkt me alleen maar normaal. GroenLinks, dat zich achter het besluit van Rutte schaarde om de Turkse minister Kaya hier het spreken te verbieden, laat ook hiermee weer zien dat het meegaat in het giftige discours van de PVV. Uiteindelijk verschilt de partij alleen op het gebied van milieu van de PVV.

Daarom stem ik niet op GroenLinks maar op Sylvana Simons, deze verkiezingen. En ik roep alle mensen die overwegen GroenLinks te stemmen op hetzelfde te doen. Een stem voor GroenLinks is een stem voor meer racisme, meer allochtonenhaat, meer onverdraagzaamheid en meer van die verstikkende Hollandse spruitjeslucht.

Doe. Het. Niet.

Frontaal Naakt wordt bedreigd! Echt, serieus bedreigd! Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 13.03.2017 @ 08:17

[Home]
 

10 Reacties

op 13 03 2017 at 09:29 schreef Hear hear!!:

Ja…ik ga voor Sylvana en ik ga hiervoor met plezier een uurtje in de trein zitten, zó spuugzat ben ik het onderhuidse gemiespel van de z.g. weldenkende linkerkant.

Want potverdomme jongens en meisjes, ik kan niet anders meer.

op 13 03 2017 at 10:58 schreef Martijn:

Al die witte mannetjes die op hun pik getrapt zijn, ik zou al bijna op haar stemmen puur om te stunten op de haters, maar ik vind haar sinds ze “conscious” is geworden (in ieder geval in mijn blikveld, toen ze die rare man aansprak op zijn vreeemde woordkeuze) gewoon ijzersterk.

op 13 03 2017 at 10:59 schreef Murat:

Super. Helemaal mee eens.

op 13 03 2017 at 12:17 schreef Bram:

Zelf twijfel ik nog tussen GL/Art1 en D66. Maar de hierboven genoemde opmerkingen van twee kandidaten, waarvan je je kunt afvragen of deze uitlatingen echt bijdragen aan racisme, wist toch niet perse uit dat GL juist als een van de weinige partijen in de Tweede Kamer consequent racisme en discriminatie bestrijdt?

op 13 03 2017 at 12:48 schreef MNb:

Inderdaad super. Ontluisterend ook.

op 13 03 2017 at 17:17 schreef Martijn:

O my …

op 13 03 2017 at 17:24 schreef Mo:

Dit is tog wel met recht de meest pvv likkende tot diep in hun aars telegraaf voorpagina ever…..wat een ziek land

op 13 03 2017 at 17:28 schreef Sasha Berkman:

Helaas een waarheid als een koe. Jammer.

op 13 03 2017 at 20:32 schreef babs:

De Telegraaf drukt goed het standpunt van GroenLinks uit.

op 13 03 2017 at 21:16 schreef Chakir:

Dit is zo bezopen dat ik bijna medelijden begin te krijgen met de witte rascistische burger. Hoe groot is je minderwaardigheidscomplex om je te moeten optrekken aan dit soort lachwekkende propaganda. Jezus, wat een schijtluizen zijn het toch bij de Telegraaf. De Telegraaf de grootste nazikrant van wakker NL. Ik sprak vandaag iemand, die, Hahahahaha, serieus vertelde dat zijn cultuur onder druk staat, hahaha. Kom op mensen. Wakker worden! De gouden eeuw is allang voorbij. En de rest vd wereld heeft het buskruit inmiddels ook ontdekt.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS