Home » Archief » Harm Beertema wil mij dood hebben


[27.04.2023]

Harm Beertema wil mij dood hebben

Peter Breedveld


Illustratie: Eguchi Hisashi.

PVV-Kamerlid Harm Beertema beweert dat hij jaren geleden slachtoffer van een aanslag was vanwege “het soort verbale terreur” van “hysterische linkse activisten” als Piet Lekkerkerk, Sidney Smeets en ikzelf. Daardoor wordt hij steeds weggezet als racist, fascist, nazi, homofoob en transfoob. Dat zou een andere linkse activist hebben geïnspireerd tot het saboteren van zijn auto, waardoor het volk zich bijna zonder de diepe inzichten van Beertema had moeten zien te redden.

Ik heb zo mijn twijfels over dat verhaal van die gesaboteerde auto. Ik heb er nooit ergens iets over gelezen, terwijl alle media al apeshit gaan van een beetje verf op de deur van een domrechtse populist. Alleen Beertema zelf komt er steeds mee. Eerder wees hij op Twitter al naar het Algemeen Dagblad, dat de “terrorist”, die zijn auto onklaar had gemaakt, de weg zou hebben gewezen door zijn woonplaats te noemen en zijn huis gedetailleerd te beschrijven. Als bewijs plaatste hij er het gewraakte AD-artikel bij, met beschrijving van zijn woonplaats en zijn huis. “Ach en wee, het AD heeft jaren geleden mijn woonplaats genoemd en mijn huis gedetailleerd beschreven, waardoor ik in gevaar gebracht werd! Kijk, hier is het artikel waarin mijn woonplaats genoemd wordt en mijn huis gedetailleerd wordt beschreven! Schande dat mijn persoonlijke gegevens op deze manier worden verspreid!”

Lampie

Niet het helderste licht aan het PVV-firmament dus, deze Beertema, maar wel woordvoerder onderwijs. Zo één die altijd dramt dat de jeugd van tegenwoordig niet meer kan spellen. Alsof zich onder de PVV-aanhang van chronisch verongelijkte Boomers en Nixers er maar één is die dat wel kan. Zie ze kankeren op Links en D66 en Sigrid Kaag en moslims en Marokkanen op Twitter en Facebook. Nog geen d van een t onderscheiden kunnen ze, en het woord “Marokkanen” is natuurlijk helemaal een onmogelijke opgave. Ze schrijven het op alle denkbare manieren, maar er is zelden iemand die het per ongeluk correct schrijft.

Maar goed, ik zou met mijn gescheld op Beertema, ik noem het liever “PVV-kritiek”, dus geweld tegen hem uitlokken. Is niet mijn bedoeling. Ik wil alleen maar laten zien wat een guur en onverdraagzaam type hij is, wat een onfrisse ideeën hij erop nahoudt en dat Nederland er door de PVV niet fijner op is geworden.

Maar Beertema, die zoals al het andere domrechtse schorem constant hamert dat “verbale terreur” gelijkstaat aan het uitlokken van geweld, lokt dus doelbewust geweld uit tegen mijn persoontje. Hij hoopt blijkbaar dat een “terrorist”, of hij zal die dan wel als een vrijheidsstrijder beschouwen, een aanslag op míjn leven zal plegen.

Racistische fascist

Want hij maakt mij voortdurend uit voor “extreemlinkse activist”, “linksradicaal gekkie”, “extreemlinkse Twittertrol” die bovendien PVV’ers wil doodschieten en aanzet tot geweld. Zijn aanhang reageert op dit gehits met nog grover gescheld, noemt me crimineel en fascist, wenst me dood, wil me voor mijn bek slaan of met me vechten, waarna Beertema er steevast een tandje bij doet.

Als “verbale terreur” gelijkstaat aan het uitlokken van geweld, zoals Beertema zelf zegt, dan lokt hij dus geweld uit tegen mij en hij doet dat doelbewust. Waarom mag Beertema mij wegzetten als gevaarlijke terrorist terwijl ik niet mag zeggen dat hij een racistische fascist is? Of mag Beertema wél geweld uitlokken omdat hij een racistische fascist is?

Het verschil tussen wat Beertema zegt over mij en wat ik over hem beweer, is dat hij opruiende onzin uitkraamt en ik feiten benoem. Beertema is lid van een autocratische partij die preekt dat Nederland van buiten af en binnenuit wordt bedreigd door de moslims. Die de moslims aanwijst als de oorzaak van alles wat er mis is, van onveiligheid op straat tot de falende woningmarkt en de verschraling van de zorg. Die moslims en vluchtelingen ontmenselijkt in ijzingwekkend racistische speeches in de Tweede Kamer, die pleit voor deportatie van tientallen miljoenen moslims, die met scherp op Marokkaanse Nederlanders wil laten schieten en die de “totale oorlog” heeft verklaard aan de multiculturele elite. Wilders is de grote inspirator van de Hitlergroetende massamoordenaar Anders Breivik. Hij en zijn partijgenoten intimideren iedereen die kritiek op hen heeft en roepen doorlopend om het ontslag van mensen met wie ze het niet eens zijn.

Orde en tucht

De PVV is gewoon een fascistische, racistische partij, hoe je het ook wendt of keert. Eén volk, één leider, één prakkie en twee genders. En het is niet zo dat Beertema een redelijke uitzondering binnen de PVV is of zo, iemand met hart voor het onderwijs die vanuit de PVV hoopt tucht, orde en reinheid van geest op de Nederlandse scholen terug te brengen. Een aantal jaren geleden zei hij de VU te boycotten omdat dat instituut volgens hem is geïslamiseerd. Hij verspreidt voortdurend desinformatie over trans mensen met het overduidelijke doel zijn aanhang tegen hen op te zetten en hij probeert mij te intimideren door me voortdurend te belasteren.

Hij weet best dat ik geen PVV’ers wil doodschieten en dat ik dat 12 jaar geleden ook niet wilde. Ik maakte een cynische, grove grap naar aanleiding van het sturen van Nederlandse militairen naar Afghanistan en zei dat de VN beter PVV’ers kon doodschieten dan onschuldige Afghanen. Ik heb niks over de VN te zeggen, dus het was een totaal absurde stelling. Ik had net zo goed kunnen zeggen dat Marsianen PVV’ers moeten zappen met hun straalpistolen of dat ze moeten worden geofferd aan Fin Fang Foom. Het is onmogelijk, het gaat nooit gebeuren, de kans is aanzienlijk groter dat ik ooit door een PVV’er tegen de muur wordt gezet, zoals zovelen al hebben gedreigd, en dat mijn Marokkaans-Nederlandse geliefde door PVV’ers wordt “verdelgd als een mosliminsect”, zoals iemand in de reactieruimte van De Dagelijkse Standaard eens schreef, toen die website nog door Joshua Livestro werd beheerd.

Wat er wel echt is gebeurd, en wat iedereen ook kon zien aankomen, is dat door Nederlands militair geweld onschuldige Afghanen zijn opgehouden met bestaan, aan stukken zijn gereten. Daar verschijnen wat rapportages over in de media, er is een Kamerdebatje en iedereen is dat alweer vergeten. Maar nu al 12 jaar lang zitten polderapen te zeiken en te drammen over mijn cynische grap van januari 2011. En dat is toch wel veelzeggend. Het leven van een Afghaan is voor Nederlanders minder waard dan de gekwetste gevoelens van de aanhangers van een racistische en fascistische partij.

Morele superioriteit

Beertema weet dus best dat ik een grap maakte, ik ben er ook niet voor vervolgd, het was niet eens reden voor ontslag en reken maar dat dat is onderzocht. Ik heb gewoon niks strafbaars gedaan, niks dat in de buurt komt van het doodwensen van hele volksstammen door GeenStijl, dat desondanks toch meende op het hoge paard van morele superioriteit te moeten klimmen om mij te veroordelen. Niks dat ook maar lijkt op de oproepen tot dodelijk geweld tegen Marokkanen en moslims door de PVV, waarvan de aanhang gretig fantaseert over het vergassen van moslims en het in stukken hakken van vluchtelingen.

En toch blijft Beertema maar kraaien dat ik PVV’ers wil doodschieten en een extreemlinkse gek ben. Die wil me dus dood hebben. Beertema hoopt dat iemand van zijn Twittervolgers, die steevast beginnen te blaffen als hij weer een tweetje plaatst, mij komt opzoeken om te vermoorden. Dat volgt uit zijn eigen redenatie.

Nu zullen alleen mijn kinderen, mijn geliefde en wat vrienden om me treuren als ik door een PVV-aanhanger word vermoord. Maar Beertema doet het ook met Piet Lekkerkerk, Sidney Smeets, Sigrid Kaag en D66. Constant hitsen, onvermoeibaar lasteren.

Massamoord

Hij wil dus niet alleen mij dood, hij hoopt op een massamoord. Dat is een conclusie die ik trek uit zijn stelling dat “verbale terreur” gelijkstaat aan oproepen tot geweld. Trouwens iedereen die altijd komt Pimwinnen als je kritiek hebt op Wilders of Baudet of Joost Eerdmans of Caroline van der Plas, die zegt dat door zulke kritiek de Heilige Pim is vermoord en dat je dus blijkbaar uit bent op de gewelddadige dood van Wilders, Baudet, Eerdmans of Van der Plas, die is blijkbaar uit op geweld tegen moslims, Marokkanen, transen, Kaag en alles en iedereen waar dat tuig constant op zit te schelden.

Je kunt niet én de totale oorlog verklaren aan de multiculturele elite en eisen dat je gevrijwaard blijft van kritiek omdat jij daardoor in gevaar zou worden gebracht.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 27.04.2023 @ 11:26

[Home]
 

1 Reactie

op 27 04 2023 at 11:26 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS