Home » Archief » Het corrupte apenbrein van Jan Dijkgraaf


[07.02.2017]

Het corrupte apenbrein van Jan Dijkgraaf

Peter Breedveld


Chieko Matsubara

In een Volkskrant-artikel over de controversiële Trump-cartoon op de voorkant van Der Spiegel (met de veelzeggende titel ‘Linkse Gutmenschen laten ware aard zien’ en waarin uiteraard met geen woord wordt gerept over de cartoon van Angela Merkel met bloed aan haar handen, die door Domrechts gretig werd verspreid) las ik dat een tweet van journalist Antoinette Scheulderman voor de nodige beroering had gezorgd.

‘Waar blijft die sniper’, had Scheulderman getweet naar aanleiding van Trumps inauguratie. Mij was de beroering totaal ontgaan. Ik googelde Scheuldermans naam en kwam terecht bij een ‘Briefje van Jan Dijkgraaf’ aan haar. De voormalige autobandenverkoper Dijkgraaf, thans lijsttrekker van de foppartij GeenPeil, die rechters impotent wil beuken als hun vonnissen hem niet bevallen en mondige vrouwen wil verkrachten om hen hun plek te wijzen, schrijft altijd belerende briefjes aan mensen die iets gedaan hebben wat volgens hem niet door de beugel kan.

Maar tegen Scheulderman is hij opmerkelijk lief. Hij steekt haar een hart onder de riem en vindt dat ze onterecht is aangepakt vanwege haar tweet. Hij weet zeker dat ze het zo niet bedoelde.

Reële optie

‘Ik weet 100 procent zeker dat je met die tweet niet je hóóp uitsprak, maar een reële optie benoemde, gezien de wereldwijde haat tegen Donald Trump en de ervaringen met moslimterroristen sinds 9/11’, aldus Dijkgraaf.

Wauw.

Hoe anders reageerde Dijkgraaf op Mark van Zon, die in november tweette: ‘Misschien moeten we de hele aanhang van Wilders uitroeien om onze naoorlogse vrijheid terug te krijgen en zonder angst te kunnen leven’.

Deze tweet bevat volgens Dijkgraaf geen ‘reële optie’. Van Zon krijgt van Dijkgraaf niet het voordeel van de twijfel, terwijl hij waarschijnlijk alleen maar bedoelde dat we, vanwege die PVV-aanhang, nooit meer vrede en vrijheid zullen kennen. Dijkgraaf vindt de tweet ‘waanzinnig’ en scheldt Van Zon uit voor ‘humorloze lafbek’ en ‘slecht mens’.

Paringsdrift

Hoe verklaren we deze hypocrisie? Nou, Antoinette Scheulderman, wier naam je volgens Wikipedia spelt als ‘Antoinnette Scheulderman’, is een blonde stoot en Van Zon niet. Dat is één. Dijkgraaf is een aap en zal ongetwijfeld zijn paringsdrift een rol hebben laten spelen bij zijn besluit om Scheulderman te verdedigen.

Bovendien blijkt hij haar te kennen. ‘Ik ken je een klein beetje van een paar eerdere contacten’, schrijft hij.

En zo gaat dat. Als je deel uitmaakt van het kringetje witte aarslikkers in medialand, mag je best een verkapte oproep tweeten om de Amerikaanse president om te leggen. Dat is de reden waarom ik nooit iets meegekregen heb van de reuring omtrent die tweet. Meteen weer de kop ingedrukt door de Bloedgabbers.

Dijkgraaf verwijt Scheulderman slechts dat ze de tweet meteen na plaatsing weer gewist heeft. Zelf heeft hij, vlak voor zijn bekendmaking dat hij de politiek inging, ongeveer honderdduizend van zijn eigen tweets gewist, onder andere die waarin hij dreigt Monique (nu Mounir) Samuels te verkrachten.

Belerend worstvingertje

Maar er is nog iets opmerkelijks aan Dijkgraafs stukje. Dijkgraaf vergeeft Scheulderman en wappert vervolgens zijn NSB’erige worstvingertje naar twee mensen die op geen enkele wijze hebben gesuggereerd dat Trump iets moet worden aangedaan, maar die volgens Dijkgraaf juist wèl onomwonden hebben opgeroepen tot een aanslag: actrice Ellen van Rijn en columniste Asha ten Broeke.

Van Rijn vergeleek Trump met Hitler (man met een klein snorretje) ‘en we weten allebei wat de hele wereld (na een tijdje) vond dat er met die man met dat kleine snorretje moest gebeuren: snipers (en bommen)’, schrijft Dijkgraaf.

Ten Broeke schreef dat staatssecreatris Klaas Dijkhoff bereid is vluchtelingen te laten doodvriezen en dat is volgens Dijkgraaf ‘demonisering.’ (en we weten allemaal wat er gebeurd is met Sint Pim Fortuyn, die óók werd gedemoniseerd!)

Shitstorm

En dan krijgt die arme Antoinnette Scheulderman zomaar een shitstorm over zich heen! Terwijl zij alleen maar vroeg waar die sniper bleef, om Trump om te leggen!

En zo werkt dat in het rotte corrupte apenbrein van Jan Dijkgraaf.

Streng verboten door Bas Taart de Hypocriete Jankmuil, maar ik doe het toch: Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 07.02.2017 @ 07:51

[Home]
 

4 Reacties

op 07 02 2017 at 08:46 schreef Dehnus:

Begrijp dat dat: Altijd aanvallen nooit verdedigen. Het is het credo van rechts sinds eind jaren 90 en het werkt!

Dat:
* Theodoor Hollman, de Leni Riefehnstahl van de PVV zullen we hem maar noemen, dweept met een massa moordenaar als Anders Behring Breivik en het ook heel begrijpelijk vind.
* Joost NIemöller het goedpraat dat er kinderen afgeknald werden want “dat is de volgende generatie van verraders”
* Geert Wilders en zijn wormvormige aanhangsels de ene naar de andere doodsbedreiging uitspreken inclusief demonisatie, waarna hij je daarna ook nog beledigt als je hem er op aanspreekt.
* Gezien het eerdere als je dat zelfde bij hun doet, je gelijk word aangeklaagd of er gigantisch gejankt word… met success

Dat alles laat gewoon zien hoe laf Nederland geworden is. Waar ze in de VS haar eigen president zonder stop of matiging aanpakken en belachelijk maken.. zelfs in de nationale media? Durft Pechtold in Nederland niet eens te verklaren dat “Geert Wilders een Onmens is, en ik praat niet meer met hem. Hij kan een knal voor zijn kop krijgen of op het nummer gezet worden in de tweede kamer! Verder is alle interactie nu af!”! Terwijl Geert deze methode niet schuwt.

op 07 02 2017 at 12:05 schreef Mario:

“Zelf heeft hij, vlak voor zijn bekendmaking dat hij de politiek inging, ongeveer honderdduizend van zijn eigen tweets gewist, onder andere die waarin hij dreigt Monique (nu Mounir) Samuels te verkrachten.

Vast wel terug te vinden via: https://web.archive.org/web/*/https://twitter.com/jndkgrf

Verder is Dijkgraaf niets meer dan een hypocriete hufter (m/v) en eenieder die achter hem aanhobbelt van hetzelfde..

op 07 02 2017 at 21:15 schreef Frank:

Metro is in handen van TMG.
Scheulderman werkt voor Linda de Mol.
Talpa van John de Mol heeft zojuist een overnamebod gedaan op TMG.
Dijkgraaf schijt in z’n broek voor de Mol, bang als hij is om z’n baantje bij Metro te verliezen.
Ergo, je conclusie van ‘witte aarslikker in medialand’is terecht.

op 08 02 2017 at 01:38 schreef dewanand:

============== [wfor1346:2]

N1. Miaauw Peter, check deze tekst eens onder. Ja die Geert Wilders is een grappenmaker, meer een zuivere Joker he uit een goedkope nazi horrorfilm uit 1925, toen adolf hitler even in de cel mocht afkoelen na zijn mislukte Putsch met zijn te kleingeschapen duitse NasZI vretende bilmaatjes.

N2. Misschien is de natuur bezig nu om Nederland voor te bereiden op een natuurlijke genocide, na de hele economische varkenscyclus, sedert jaren ’70 gevolgd door een grotere massa immigratie, als demografische varkenscyclus binnenin de schatrijke VROOMBlanke Hollandtoop, iets dat absoluut kunstmatig was en niet natuurlijk.

N3. Ja nu wil Moeder natuur de klok in Nederland resoluut terug draaien tot 4 mei 1945, een dag voor de vierde bezetting van staatkundig Nederland, vanaf de 15de eeuw, ja reken maar na, 4de klopt toch??

N4. Ja dit is leuk v site Boycott Holland:

A new low in the Low Countries

Geert Wilders used a tweet with a photoshopped picture of Alexander Pechtold.

https://boycottholland.wordpress.com/2017/02/08/a-new-low-in-the-low-countries/

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS