Home » Archief » Waarom komt niemand op voor Mark van Zon?


[26.11.2016]

Waarom komt niemand op voor Mark van Zon?

Peter Breedveld

tumblr_lp9bnpedg21qlh9eeo1_500
Scene uit Sword of Doom.

Vorige week viel extreemrechts tuig een vluchtelingenkamp aan op het Griekse eiland Chios. Vluchtelingen werden bestookt met brandbommen en geslagen met stokken. Hoofdredacteur van GeenStijl Pritt (echte naam: Marck Burema) loog dat het vluchtelingen waren die Griekse omaatjes verbrandden en stookte zijn lezers op:

Het is 1933 en het is tijd om op te staan. Als we niks doen gaan we allemaal naar de ratsmodee, in een door extreemlinksmedia aangezwengelde golf van geïmporteerde Europeanenhaat. Stel jezelf de vraag: als historici over dertig, veertig jaar terugkijken op onze tijd, hoe willen we dan herinnerd worden terwijl Europa gefrituurd werd. Het is tijd om wakker te worden. Er is geen tijd te verliezen. Laten we het verschil maken. Kom in verzet.

Waar dat verzet tegen vluchtelingen uit bestaat, is inmiddels duidelijk. Wilders riep daar al eerder toe op, waarna boze burgers asielzoekerscentra bestookten met brand- en vuurwerkbommen, gemeentehuizen belaagden en politici en hun kinderen bedreigden. In Purmerend resulteerde dit ‘verzet’ in het afblazen van de plannen voor een asielzoekerscentrum, waarna Wilders de ‘verzetsplegers’ feliciteerde met het door hen behaalde resultaat.

Goede kant van de geschiedenis

Wilders, die zogenaamd tegen geweld is, zei al eens dat rassenrellen wat hem betreft niet per se nadelig hoeven uit te pakken, verklaarde de ‘totale oorlog‘ aan de multiculturele elite, wil tientallen miljoenen moslims uit Europa deporteren, dreigt met een revolte en van de week bedreigde hij, gewoon in de rechtbank, de rechters die een oordeel over hem moeten uitspreken in het proces dat tegen hem wordt gevoerd. “Zorg ervoor dat je aan de goede kant van de geschiedenis staat.” In een speech die door ‘verzetskrant’ Trouw ‘krachtig’ en ‘memorabel’ wordt genoemd en door NRC een ‘vlammend betoog‘, dat ‘sterke televisie’ oplevert.

En dan hebben we nog dat akkefietje op Utøya, waar een bewonderaar van Wilders tachtig linkse kinderen doodschoot. “Logisch“, zei de Nederlandse blogger Jaap Mollema, “want daar zaten veel meisjes bij en dat zijn wandelende baarmoeders, die nog meer Gutmenschen voortbrengen als je ze laat leven.” Mollema kwam niet lang daarna om bij een verkeersongeluk, waarna hij een hagiografische necrologie kreeg in onder meer Elsevier en bij AT5. Toen natuurkundige Marco de Baar een gematigd kritische opmerking over Mollema maakte, werd zijn toenmalige werkgever belaagd door de virtuele stormtroepen van GeenStijl en The Post Online.

Pool doodschieten

Tachtig kinderen schoot Breivik dood en Theodor Holman verklaarde zich verwant met hem, zonder dat iemand daarover zelfs maar een wenkbrauw optrok. Over Oost-Europeanen zei Holman: “Schop ze verrot. Pak een pistool en schiet ze neer.” Types als Nausicaa Marbe haastten zich om dit te bagatelliseren. Holman had een ‘pistoolmetafoor‘ gebruikt, verklaarde Marbe.

En pas onlangs zat er een mevrouw bij Pauw die vindt dat moslims vergast moeten worden. Zielige mevrouw, vindt iedereen. Ze is haar bestaanszekerheid kwijt en herkent zich niet in de gasten in De Wereld Draait Door. Ze wordt niet gehoord. Laten we voortaan alleen nog maar doen wat mevrouwen als zij willen. Anders komt er straks iemand aan de macht die alleen nog maar doet wat mevrouwen willen die vinden dat moslims moeten worden vergast.

Massamoord vergoelijken

En Sylvana Simons, die vreselijk wordt bedreigd, heeft het aan zichzelf te danken. Ze is irritant, moet ze maar niet beroemd zijn, moet ze zich maar niet bij DENK aansluiten, ze wórdt niet eens echt bedreigd.

Kort en goed: rechts roept constant op tot geweld, tegen de meest weerloze mensen ook nog, vergoelijkt massamoord op kinderen, bagatelliseert doodsbedreigingen aan het adres van een zwarte, mondige vrouw, heeft zelfs het klimaat geschapen waarin zulke doodsbedreigingen zijn genormaliseerd, roept op tot het vergassen van moslims en wordt daarvoor beloond met een zielig slachtofferetiketje in Pauw. Wie het daarmee niet eens is, wordt bedreigd en geïntimideerd, waarbij pistoolmetaforen niet worden geschuwd.

Naoorlogse vrijheid terugkrijgen

Maar nu was er vorige week een man, een Gutmensch, Mark van Zon, iemand die zich inzet voor zijn medemensen, iemand die waardevolle bijdragen levert aan onze samenleving, die zich kennelijk boos maakte, zoals meer van ons doen, en tweette: ‘Misschien moeten we de hele aanhang van Wilders uitroeien om onze naoorlogse vrijheid terug te krijgen en zonder angst te kunnen leven.’

LOEIEN van verontwaardiging deden ze bij Domrechts. Annabel Nanninga, die verdronken vluchtelingen voorziet van het fijnzinnige predikaat ‘dobbernegers‘ en die schreef dat het mooi zou zijn als er een Jood wordt doodgeschoten zodat zelfgenoegzame deugmensen als Natascha van Weezel ‘van hun moraalpaard donderen’, vond dat de politie bij Van Zon langs moest gaan. Pritt, die tegen vluchtelingen, moslims en allochtonen hitst en zijn mongolenhordes inzet tegen iedereen die hem tegenspreekt, sprak er schande van. Van Zon is in een weekend alles kwijtgeraakt. Zijn belangrijkste opdrachtgever, zijn vrienden, de directeur van het goede doel dat hij heeft opgericht, en hij en zijn zoon worden bedreigd door polderapen.

Abortus schoppen

En ik zie niemand die het voor hem opneemt. Niemand. De Charlies niet, die vinden dat vrijheid van meningsuiting betekent dat je mag hitsen tegen moslims, zodat onverlaten hun moskees bombarderen en moslima’s een abortus schoppen, maar ook de deugmensen niet, die zich wel haasten om het een mevrouw naar de zin te maken die moslims wil vergassen.

Let wel: Van Zon heeft niet opgeroepen PVV’ers uit te roeien of er zelfs maar geweld tegen te gebruiken. Hij verklaarde zich niet verwant met een massamoordenaar, gebruikte geen pistoolmetafoor, vindt niet dat wie dan ook vergast moet worden, of vernietigd, als mosliminsect. Hij poneerde een stelling, een hypothese en drukte zich daarbij hyperbolisch uit. Ik ben geen jurist, maar volgens mij zegt hij niks strafbaars.

Fijnzinnig is het niet (ik zou het niet in mijn hóófd halen om zo’n grap te maken) maar als we vrouwen vertroetelen die moslims willen vergassen, columnisten lauweren die zich verwant verklaren met Breivik en oproepen een Pool dood te schieten, als we nota bene een virulente racist, die dreigde met geweld tegen moslims als Wilders veroordeeld zou worden, nomineren voor een sjieke boekenprijs, een fascist prijzen die rechters gewoon in hun gezicht bedreigt, kunnen we dan Mark van Zon zijn onbezonnen tweetje niet vergeven?

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 26.11.2016 @ 16:02

[Home]
 

21 Reacties

op 26 11 2016 at 16:28 schreef Sum:

PVV wordt op handen gedragen door vrijwel alle kranten en zenders op TV en radio. Ondertussen haalt men stemmen op PVV uit de taboesfeer bij het AD. Er wordt niets positiefs over buitenlanders geschreven en getoond. Alles om hem de neonazi te laten winnen. Laat de varkens maar komen.

op 26 11 2016 at 17:02 schreef Koos Swart:

Er is geen rechtszaak geweest. Van het rechtssysteem blijft niet veel over op deze manier. Maar goed, de politie en OM respecteren de principes die bij een rechtsstaat horen ook al niet.

op 26 11 2016 at 20:26 schreef babs:

Peter, sta jij in contact met hem? Ik las ergens dat hij naar Spanje wil. Misschien kan ik hem ergens mee helpen.

op 26 11 2016 at 20:43 schreef Peter:

Nee, Babs, ik ken hem niet. Maar misschien leest hij dit. Dan kan hij me mailen: leesfrontaalnaakt@gmail.com

op 26 11 2016 at 22:21 schreef Chakir:

Jezus, wat een ellende overkomt die man. Die blindheid ook bij mensen! Deze man kan, gezien zijn projecten, in ieder geval niet beschuldigd worden van “te weinig inspanningen” vóór de samenleving. Ik hoop dat hij de barmhartige Samaritaan tegenkomt!

op 26 11 2016 at 23:29 schreef Nöhlert:

Het is om steeds misselijker van te worden. Maar wat kunnen we er nog tegen doen? Soortgelijke bedreigingen uiten? Tegen de wijven van domrechtse achterlijken schreeuwen dat er minimaal twee piemels in moeten? Wie het weet mag het zeggen want ik weet het zo langzamerhand niet meer.

op 27 11 2016 at 12:09 schreef MNb:

Gewoon je mond blijven opendoen, Nöhlert. Dan weten minderheden dat niet alle kaaskoppen PVVers zijn.

op 27 11 2016 at 15:43 schreef hamar:

Lijkt nu een beetje op die zanger van het Sylvana lied die nu ineens zegt dat het niet over haar gaat. Meneer van Zon had eerst ff goed na moeten denken voordat hij zijn baggertweet typte. Kennelijk kan het er bij jullie niet in dat ook niet rechtse mensen soms “vreemde” gedachtekronkels hebben. Jou betoog en uitleg maakt het er ook niet beter op.

op 27 11 2016 at 16:10 schreef Peter:

Jou betoog en uitleg maakt het er ook niet beter op.

Hoezo niet?

op 27 11 2016 at 16:21 schreef Jeroen Spruit:

Ik doe het niet graag maar ik ga het op één klein puntje opnemen voor Holman, het doodschieten van Polen.

Dat zei hij nadat de PVV het Polen meldpunt had geopend. Holman vond het NSB-en van Polen zo laf of wanstaltig oid, dat hij zei, om en nabij: “Schiet ze dan gewoon dood.” Niet al te fijnzinnig, maar ik zie een grote parallel met VN-troepen op PVV’ers afsturen. Dat Holman er zonder shit mee wegkomt, komt natuurlijk omdat hij op één of andere “hun” ging schieten, ipv op bezorgde racisten, of te wel, “wij”.

Wat ik dan alleen niet van je begrijp Peter, is dat jij die context van Holman negeert. Ik zou je links naar eerdere artikelen over Holman kunnen volgen, maar al die andere keren viel het mij ook al op. Natuurlijk was het ranzig, die actie van de TMG destijds. Hun bereik (richting leeghoofden) richt veel meer aan dan wat jij met je blog ooit kunt bewerkstelligen. Maar in de kern doe jij hier wat mij betreft exact hetzelfde.

op 27 11 2016 at 17:34 schreef Peter:

Ik ben dat ach-ter-lijke gejijbak echt zó enorm zat. Ik doe hetzelfde als de Telegraaf Media Groep, Spruit? Werkelijk? Wordt Holman bedreigd door tweeduizend PVV-apen? Val ik ‘m lastig op zijn werk?

Ik begrijp niet wat de context verandert aan Holmans oproep een pistool te pakken en een Pool dood te schieten. Als iemand een meldpunt vervelende Polen opricht, is het oké te zeggen dat je ‘m beter dood kunt schieten? Omdat dat ‘mannelijker’ is?

Ik maakte een absurdistische grap, waar ik een hoge prijs voor heb betaald. Holman deed een serieuze oproep in de context van de massamoord op tachtig kinderen door iemand met wie hij zich verwant verklaarde. Dát is je fucking context.

En er was geen enkele consequentie. Gewoon helemaal niks. Dat betekent dat je alles mag als je domrechts bent en niets als je voor liefde en vrede en multiculti bent.

op 27 11 2016 at 18:41 schreef Jeroen Spruit:

Ik zei al: één klein puntje, en dat is dat gehannes over dat Polen meldpunt. Ik kijk wel uit om idioot Holman te verdedigen waar het Breivik betreft. Maar dat waren twee verschillende artikelen van Holman, dat verwant voelen met Breivik en het NSB-achtige van dat meldpunt. Ik probeerde mijn aanwezige jij-bak al enorm te vernauwen, jammer dat je het niet meeneemt.

Ik erken dat het fucking schofterig is wat de TMG naar jouw persoon aangedaan heeft. Maar als je dat artikel leest wat Holman destijds schreef (dus niet jouw analyse in een van jouw artikelen over wat hij dus meende) over dat meldpunt, dan leest elk gezond denkend en redenerend mens een aanval op dat meldpunt. De TMG heeft dat destijds ook wel gelezen in jouw tweet over die VN troepen, maar het zijn ranzige fascisten die graag woorden in een ander daglicht plaatsen om een ander te schaden. Ik acht jou hoger, dus kan mijzelf niet voorstellen dat jij dat neerschieten van Polen ook niet in het licht las van het minderwaardige van Polen NSB-en. Maar ik kan er naast zitten.

Als ik al jij-bak, dan komt het alleen maar omdat ik jou hoger acht en niet wens dat, ik ga nu overdrijven, een idool even stom is als de vijand.

op 27 11 2016 at 18:43 schreef Jeroen Spruit:

Het woordenlimiet voorkwam dat ik jouw laatste alinea volledig onderschrijf. Dat deed ik overigens ook al in mijn eerste reactie.

op 27 11 2016 at 19:08 schreef Gerard Matthijssen:

Mark van Zon stelde in zijn tweet een VRAAG: “Misschien moeten we de hele aanhang van Wilders uitroeien om onze naoorlogse vrijheid terug te rijgen en zonder angst te leven”. Hyperbolisch, onbezonnen, zoals Peter Breedveld zegt; Mark van Zon nam geen stelling, laat staan dat hij een positief antwoord gaf.

Mijn antwoord op deze hypothetische vraag van Mark van Zon is volstrekt NEGATIEF: het is onder alle omstandigheden ongeoorloofd en verwerpelijk om wie dan ook uit te roeien, voor welk doel dan ook; dat geldt ook voor de aanhang van Wilders, en voor de naoorlogse vrijheid.

Dat neemt niet weg dat wettige zelfverdediging geoorloofd is, evenals het ondernemen van juridische stappen: als extreem-rechtse lieden, al dan niet geïnspireerd door de Blonde Führer Wilders, een moskee bestoken met brandbommen, zoals in Enschede in februari jl., kunnen de belaagde medeburgers aangifte doen, met getuigenverklaringen.
Ook fysieke zelfverdediging tegen een onmiddellijke en onrechtmatige aanval op iemands lijf of goed kan niet strafbaar worden verklaard (art. 41 WvS).
De daders van de aanslag in Enschede zijn overigens veroordeeld (Volkskrant 27-10-2016).

Dat is een antwoord op terreur.

op 27 11 2016 at 20:38 schreef Sasha Berkman:

“Ook fysieke zelfverdediging tegen een onmiddellijke en onrechtmatige aanval op iemands lijf of goed kan niet strafbaar worden verklaard”
Dat was het idee achter de Black Panther beweging. Helaas zetten heersende machten dan wel COINTELPRO-achtige programma’s op.
En laten we het maar gewoon toegeven: De pers in dit land is gewoon niet links maar extreemrechts.

op 27 11 2016 at 21:16 schreef Jeroen Spruit:

“Ik ben dat ach-ter-lijke gejijbak echt zó enorm zat. Ik doe hetzelfde als de Telegraaf Media Groep, Spruit? Werkelijk?”

Bijna. Net als “de TMG” (de werkelijkheid is iets verfijnder) pak je een kogel citaat en gaat daarmee aan de haal. We zullen elkaar snel vinden dat er een context bestaat. Holman zei ook niet out of the blue om elke Pool dood te schieten. Hij hekelde het NSB-achtige meldpunt. En noem me gek, maar zie jij ook geen parallel met de VN-vredes macht? Nogmaals, dit punt gaat even voorbij aan het kunstje dat de TMG jou flikte. Het gaat mij nu puur om Holman die, met een context, opriep om irritante Polen neer te knallen.

Ik heb je niet eerder verdedigd, waarvoor excuus. Ook niet aangevallen maar meer dan dit puntje weet ik inhoudelijk ook niet te bedenken. Jij weet als geen ander wat het te weeg kan brengen, met naam en toenaam reageren, en ik ben benieuwd wat het mij gaat “opleveren”. Er zijn echt maar een paar JS-en in NL, dus mijn persoontje is akelig snel achterhaald.

MAW, ik heb groot respect voor de ellende die jij jezelf op de hals haalt om het latent aanwezige racisme in NL bloot te leggen. Ellende die je niet verdient. In tegendeel, je verdient een standbeel

op 27 11 2016 at 21:26 schreef Jeroen Spruit:

‘Ook niet aangevallen’

Dit blijkt helaas niet waar. Ik las zojuist mijn weinig indrukwekkende twitter timeline terug, en ergens in 2012 hebben we een keertje “beef” gehad. Ik hoop dat ik met “voortschrijdend inzicht” weg kom.

op 28 11 2016 at 12:13 schreef Dehnus:

Het is eigenlijk triest, typisch pest gedrag van een kleuterschool. Uitdelen kunnen de pestkoppen goed, maar als iemand een keer terugslaat is het janken en naar de Juf rennen. Mensen mag je kapot maken, tenzij je Ultra Rechts en/of Fascist(NAZI) bent, dan word je in Nederland geknuffeld.

Zelfs de Amerikaanse Media is nog neutraler… en dat zegt wat :(. En maar wijzen naar de VS dat ze daar “Trump” hebben gekozen… terwijl ze in Nederland met zijn allen stemmen op iemand die al aangegeven heeft dat hij mensen eventjes kalt gaat stellen. Van Neuzen afhakken tot afrekenen….

De Lijnen zijn getrokken mensen, als je nu nog op Alt Right personen stemt (lees NAZIs) dan heb je of stront in je ogen (en ben je zo dom als een eencellig organisme) of je bent gewoon een GoebelsGanger in hart en nieren.

Weer dank Peter voor het aanwijzen van de hypocrieten in Nederland.

op 28 11 2016 at 14:48 schreef Chakir:

@Dehnus: Spoken like a true prodigy!

op 28 11 2016 at 15:47 schreef dewanand:

N1: Ref Cit, mooie taalkundige zin van onze blote Frontaal Naakte cyber Fuhrer, Peter Breedveld

‘Goede kant van de geschiedenis’

‘Wilders, die zogenaamd tegen geweld is, zei al eens dat rassenrellen wat hem betreft niet per se nadelig hoeven uit te pakken, verklaarde de ‘totale oorlog‘ aan de multiculturele elite, wil tientallen miljoenen moslims uit Europa deporteren, dreigt met een revolte en van de week bedreigde hij, gewoon in de rechtbank, de rechters die een oordeel over hem moeten uitspreken in het proces dat tegen hem wordt gevoerd.’

N2: ==== Reactie v Waldo Dewanand, heeft 98,6 % DNA van Indiase Chimpansee aapjes en Wieroe als slimme, miaauwende souffleur

N3: Mooie zin Peter B., nog even herlezen… ja ik geniet van deze zin. Klikt lekker lang, dit is literaire erotiek, soort, vingeren met je hersentjes he. Oftewel Pennehoeren tot diep in je reet, oren, neusgaten, mond en desnoods boor je er nog wat gaten bij.

N4: Peter B. aub bouw je eigen politieke vinger en aftrek club, please miaauwt Wieroe nu naar je en bak lekkerder voer voor katten dan de klassieke Hitleriaanse Duitse nassie brokjes uit 1940. Wieroe lust iets nieuws, naakter kattenvoer, natter en geilmakend.

op 29 11 2016 at 23:35 schreef Barbara:

Goede kant van de geschiedenis

Geschiedenis wordt geschreven door de winnaar dus reken er maar niet teveel op . . .

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS