Home » Archief » Hoe je antisemitisme bestrijdt


[18.05.2024]

Hoe je antisemitisme bestrijdt

Peter Breedveld


Illustratie: Fidus.

Wat hopen al die Nederlandse haviken eigenlijk te bereiken met het geven van Holocaust-les aan islamitische nieuwkomers? Is het de bedoeling ze goed in te prenten waartoe we hier in staat zijn als de sociale grenzen van de bezorgde burgers bereikt zijn? Zo van: “We hebben al eens zes miljoen van indringers uitgeroeid en denk godverdomme niet dat we ervoor terugschrikken om het nog eens te doen, want Annabel Nanninga staat al klaar om de mooie ovens van Hitler weer aan te zetten”?

Ik denk dat ze dat al wel weten, de vluchtelingen uit de islamitische landen. Ze komen naar hier omdat onze bommen en drones en marionetten-regimes daar dood en vernietiging zaaien. Omdat wij onze ideologische geschillen hier uitvechten op hun grondgebied. Hun landen zijn allemaal gekoloniseerd door het Westen, dus ze weten ook wat ons witte suprematisme vermag. Wat de gevolgen zijn als je bevolkingsgroepen ontmenselijkt omdat ze bruin zijn of Joods of islamitisch. Ze weten ook wat het is om rechteloos te zijn in je eigen land, omdat witte westerlingen jouw olie willen, of jouw kobalt, dat door jouw kinderen uit jouw grond moet worden gehaald.

Nieuwkomers inburgeren

Het moet een vreemde gewaarwording zijn om als islamitische vluchteling door een witte mevrouw verteld te krijgen dat jij moet leren over haar Holocaust, over de fabrieksmatige vernietiging van zes miljoen Joden en een miljoen of wat Roma en LHBTI’ers door haar cultuur, omdat antisemitisme onlosmakelijk deel zou uitmaken van jouw islamitische cultuur.

Ons antisemitisme, dat we hebben geoutsourced met de stichting van de staat Israël.

Moet Mona Keijzer zelf niet eens aan de Holocaust-les? Moet het hele domrechtse polderapendom niet terug naar school, leren over de aanloop naar de Holocaust? Dat de Holocaust begon met het aanwijzen van de Joden als het gevaar in ons midden? Met het afnemen van hun burgerrechten, hun ontmenselijking, met een proces dat verdomd veel lijkt op wat we hier nu met moslims en vluchtelingen aan het doen zijn?

Voor een asielzoekersopvang staan schreeuwen dat de zwarten naar Auschwitz moeten, is dat deel van de Holocaust-les? Is dat hoe de achterban van Wilders en Van der Plas meent nieuwkomers te moeten inburgeren?

Minderheden tegen elkaar uitspelen

Laat mij u uitleggen hoe je antisemitisme moet bestrijden, want daar weten Mona Keijzer en ook Ronny Naftaniel fuck all vanaf. Antisemitisme, ook op school, bestrijd je door kinderen en kleinkinderen van immigranten niet jouw Holocaust in hun schoenen te schuiven om ze er vervolgens pedant over te willen onderwijzen. Is het gek als ze dat niet pikken?

Joden worden door witte Nederlanders constant gebruikt als stok om biculturele Nederlanders mee te slaan. Dat is vreselijk antisemitisch en wat Arnon Grunberg tegen Mona Keijzer zei: zo worden twee minderheden tegen elkaar uitgespeeld. En de grootste antisemieten (dit ben ik weer, niet Grunberg) zitten er langs de zijlijn met een aureooltje boven hun schijnheilige hoofd schande van te spreken.

Genocide toejuichen

Hoe misselijkmakend hypocriet is het om nieuwkomers voor te houden dat het zeer kwalijk is Joden te behandelen op precies de manier waarop jij die nieuwkomers behandelt? Om te gruwen van de vreselijke massamoordmachine die de Sjoah was terwijl je de genocide in Gaza toejuicht en islamitische Nederlanders elke dag die God geeft inwrijft dat je het geweldig vindt dat mensen als zij met tienduizenden tegelijk worden vermoord.

Je stemt op partijen die het liefst gisteren al beginnen met de deportatie van tientallen miljoenen moslims, terwijl we in Srebrenica hebben gezien dat het christelijke Westen er geen been in ziet om moslims met duizenden tegelijk uit te roeien.

Aardig tegen Joden

Holocaust-les is bruine mensen hooghartig vertellen dat ze aardig moeten zijn tegen Joden, terwijl ze zelf worden behandeld zoals Joden toen werden behandeld. Holocaust-les is onderwijzen dat Joden onderdrukken ons witte, westerse voorrecht is. Want wanneer krijgen ze bij GeenStijl, de PVV, JA21, BBB en Forum voor Democratie Holocaust-les?

Antisemitisme bestrijden doe je door het goede voorbeeld te geven. Op dit moment zijn we iedereen vooral aan het laten zien hoe het in Godsnaam zover heeft kunnen komen dat Nederlanders enthousiast meewerkten aan de deportatie en vernietiging van het grootste deel van de Nederlandse Joden, en daarna in hun huizen gingen wonen.

Ze gingen gewoon in hun huizen wonen! En ze zouden het zo weer doen.

 

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 18.05.2024 @ 14:03

[Home]
 

1 Reactie

op 18 05 2024 at 14:04 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS