Home » Archief » Joodse nazi


[25.09.2012]

Joodse nazi

David Jessurun

En zo ben je plotseling rechts-radicaal.

Net terug van een heerlijke vakantie en dan zie je een bericht waarin Niek Holtzappel verdedigd wordt tegen een aanval door ‘Antifascistisch Onderzoekscollectief KAFKA’. Nou, dat interesseert mij want ik ken Niek als een vurig anti-fascist en gewoon als een van de meest integere en aardige mensen die ik mij voor de geest kan halen.

En wat schetst mijn verbazing? ik krijg van Kafka ook een paar vegen uit de pan. Ik dacht dat na de eerste rectificatie van hun kant het wel over zou zijn, maar nee. Nu, bijna tien jaar later, zijn ze blijkbaar een hoop vergeten. Vergeten is dat ze ooit schoorvoetend toegaven dat ik weliswaar niet braaf links was, maar zeker geen fascist of racist.

Ik ga het verhaal rechtzetten want daar ben ik best een beetje boos om. Maar eerst wat inleiding.

Ik ben klassiek liberaal. Net iets te gematigd voor de Libertarische Partij, maar in beginsel van dezelfde stroming.

KAFKA schrijft:

Dat is waarschijnlijk dan ook de reden dat een aantal rechtse tot extreemrechtse mensen nu onderdak heeft gevonden bij de Libertarische Partij.’

Dat is natuurlijk een smeuige opener. Gut, wie zouden die mensen wel niet zijn? Ex-PPV-ers, zo blijkt. En ze hebben allerminst ‘onderdak gevonden’ bij de LP maar een ondersteuningsverklaring getekend. Net als ik. Maar het suggereert een beetje vals dat iedereen, die in dit stukje genoemd wordt, extreem-rechts is.

Kafka gaat door:

Al jarenlang zijn David Jessurun (1972) en Niek Holtzappel (1963) uit Amsterdam rasechte libertariërs.

Nou, dat klopt. Al ken ik Niek als anarcho-kapitalist en ben ik klassiek liberaal (minarchist), een flink verschil. Allebei zijn we fel tegen racisme en fascisme.

Ze zetten nu beiden hun steunhandtekening.

Ik gok dat dit klopt. Ik deed dat in ieder geval wel. Na bijna tien jaar de ‘politiek’ opgegeven te hebben, vond ik het een goed idee om deze partij, waarvan ik veel leden ken als integere en aardige mensen (zeker de voorzitter Toine Manders) een duwtje omhoog te geven.

Het afgelopen decennium profileerde (sic) de twee zich als rechtse internetters.

Dit is onmogelijk te weerspreken, ‘profileren’, ‘rechts’ en ‘internetter’ zijn immers subjectieve termen. Maar ikzelf beperk mijn meningen tot het privé-deel van de verschillende social media.

Zo plaatsten beiden links naar allerlei extreemrechtse partijen en organisaties vanaf hun websites.’

Dit is apert en aantoonbaar onwaar.

David Jessurun is een liefhebber van aparte muziek die soms op het randje van extreemrechts zit.’

Ik heb niet iedere band onder een vergrootglaasje gelegd. Maar bands die ik echt veel beluister zijn oude linkse voormannen New Model Army, Dave Matthews, Blues TravelerGoogle ze maar.

Ooit had ik lang haar, droeg ik leren broeken alsof het niks was en bezocht ik ‘gothic’ cafe Legendz. Dus, ja, uit jeugdsentiment tenminste, houd ik ook van ‘aparte’ bands.

David Jessurun is een liefhebber van aparte muziek die soms op het randje van extreemrechts zit. Als in 2002 en 2003 enkele optredens van dit soort neofolk- en darkwave bands door antifascisten getorpedeerd worden, ontwikkelt hij een sterke afkeer voor antifascistische groepen en kraakpanden. Op internet is hij actief op een website die zich specifiek tegen het antifascistische onderzoekswerk keert. Hij roept bovendien op om in een bruin fascistenhemd naar een van deze concerten te komen..’

Dat is een beetje de omgekeerde wereld. Ooit, toen ik NOG jonger was en vegetariër (dus geen leren broeken) heb ik één pand helpen kraken. Sindsdien is mijn mening over kraken veranderd. Een ‘hekel’… tja … daarvoor boeit het onderwerp me te weinig. Antifascistische groepen vinden mij alleen tegen zich als ze agressie plegen, of ermee dreigen.

KAFKA is alleen niet helemaal eerlijk over de bands in kwestie: deze bands werden ‘fout’ bevonden op basis van nogal vergezochte connecties en, en dat woog bij mij zwaar; KAFKA dreigde (verkapt) met geweld. Dat ging er bij mij niet in. Muzikaal vond ik de bands niks. Ik kende ze eigenlijk niet eens. Ik ben inderdaad wel de discussie met KAFKA aangegaan.

En dan nog even dit: volgens hetzelfde artikel heeft ook een oud-lid van de beruchte ‘pedo-partij’ zijn handtekening gezet. Als dit klopt dan is dat iets wat mij een beetje misselijk maakt, en vast en zeker iets dat door de promotieteams over het hoofd is gezien. Ooit heeft een van deze lui een mail rondgestuurd naar, onder andere, mij. Hij zocht toenadering. Die heeft hij niet gekregen. Wat hij wel kreeg, is een van de onvriendelijkste antwoorden die ik ooit gestuurd heb.

Ik heb KAFKA beleefd, vriendelijk zelfs, gevraagd om hun artikel aan te passen. We gaan het zien. Het zou de tweede keer zijn. Indertijd noemde ik mijzelf, met een zwartgallige humor, ‘de eerste Joodse nazi in Nederland’. Nu ben ik alleen gekwetst en boos.

David Jessurun is klassiek liberaal en gekwetst en boos.

Gastschrijver, 25.09.2012 @ 07:51

[Home]
 

61 Reacties

op 25 09 2012 at 08:05 schreef Rob:

Tsja. het kan wel, Joodse nazi’s. http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israels-nightmare-homegrown-neonazis-in-the-holy-land-396392.html
Waarmee ik niet gezegd heb dat KAFKA gelijk heeft. Het is het zwartwitte wereldbeeld van de extremist: wie niet met ons is, is tegen ons. In PVV-kringen ook niet ongebruikelijk.

op 25 09 2012 at 08:07 schreef Bakito:

Opmerkelijk. In mijn beleving houden de anti-fascisten zich tegenwoordig namelijk vooral bezig met navelstaren en zgn. vrouwonvriendelijke shampoo reclames.

op 25 09 2012 at 08:28 schreef yurp:

Het hele probleem is dat de begrippen rechts en links onbegrijpelijk zijn geworden omdat socialistische bewegingen de term links hebben gekaapt. Links was ooit progressief en rechts conservatief. Partijen en bewegingen die dus Nederland willen veranderen zijn links. Zoals de Libertaristen. Bewegingen die vast willen houden aan de status quo zijn rechts, zoals de SP en KAFKA. Als je het logisch zou bekijken naar mijn idee.

op 25 09 2012 at 09:22 schreef Niek Holtzappel:

Ik voel me gevleid :-)
Verder heeft David Dylan natuurlijk 100% gelijk. Ik kan me heel goed voorstellen dat hij stappen onderneemt tegen Kafka.

op 25 09 2012 at 09:27 schreef LiberaalNico:

Het beste stukje op frontaalnaakt ever. Ik waardeer deze verandering enorm!

op 25 09 2012 at 10:06 schreef babs:

Zonder David ook maar te kennen, wist ik precies waaraan hij zich schuldig had gemaakt toen ik dat Kafka-artikel las: humor.

op 25 09 2012 at 10:08 schreef Peter:

Ik waardeer deze verandering enorm!

Welke verandering?

op 25 09 2012 at 10:09 schreef Smeets:

Het waren de “leden” van kafka die in 1986 een hotel in Kedichem bekogelden met brandbommen waardoor een persoon een been moest missen. Nooit iemand voor opgepakt.
Toch iets ernstiger dan bezopen pubers in Haren die een bierfles naar de ME gooien.
Kafka is een fascistische organisatie die, als ze de wind in de rug hebben, bereid is andersdenkenden met geweld en intimidatie het zwijgen op te leggen. Ze zijn identiek aan hun vijanden

op 25 09 2012 at 10:25 schreef Peter:

Toch iets ernstiger dan bezopen pubers in Haren die een bierfles naar de ME gooien.

O, was dat alles, een bierfles naar de ME. Wat een mediahype hebben ze daar dan weer van gemaakt, hè?

op 25 09 2012 at 10:33 schreef You On A Gin:

@ babs

En dat terwijl ze zelf onbedoeld hilarisch zijn.

“het antifascistische onderzoekswerk”

“onderzoekswerk”. Ik dacht dat ik erin bleef.

Sterkte, David! Ook ik ken mensen die door ze aan de digitale schandpaal zijn genageld als zijnde nazi/fascist, terwijl het eerder a-politieke hippies zijn. Erg fijn als je aan het solliciteren bent.

Wat betreft de “aparte muziek” mag deze (YouTube) wel weer in de herhaling, want relevant.

op 25 09 2012 at 11:30 schreef betwister:

Smeets,

In Haren hebben relschoppers ook de kaak van een bejaarde gebroken (met een stoeptegel).
Het was dus wel erger dan een bierflesje.

Maar we dwalen af van KAFKA.

op 25 09 2012 at 12:21 schreef Olav:

Hallo, David ;-)

op 25 09 2012 at 13:52 schreef MNb:

@Gin: het antwoord van Peter Steele is dit.

http://www.metrolyrics.com/kill-all-the-white-people-lyrics-type-o-negative.html

Geen link naar YouTube, want ik kan de zang niet verdragen.
Wantrouw mensen zonder gevoel voor humor, vooral als zij rechter willen spelen.

op 25 09 2012 at 15:23 schreef You On A Gin:

@ MNb, vergeet deze:
http://www.lyricsfreak.com/t/type+o+negative/we+hate+everyone_20141210.html
ook zeker niet (zelfde album, maar met zang die je misschien een stuk beter trekt). In een commentaar in het CD-boekje krijgen die lui trouwens ook nog een flinke veeg uit de pan.

De ‘zang’ van Kill All The White People is overigens gedaan door vrienden van de band. Allemaal negers, die het natuurlijk hilarisch vonden. Op het nummer Too Late: Frozen mochten ze ook nog wat meezingen.

Eens over het gebrek aan humor. Wat mij betreft een kenmerk van (links)fascisten en anderen die zichzelf veel te serieus nemen.

op 25 09 2012 at 17:10 schreef Bigpete:

Ik ken je niet David, maar dat maakt niets uit. Trek je niets aan van wat Kafka zwatelt. ZIJ zijn net als hun vriendjes van (anti)Fa(scisten)de echte fascisten. Zij en zij alleen maken uit wat goed en acceptabel is en alle anderen moeten hun bek houden en worden geïntimideerd en bedreigd, en met daadwerkelijk fysiek geweld geconfronteerd. Ik heb één keer in mijn leven meegedaan aan een demonstratie, dat was (ik meen)in 2005 op de Dam naar aanleiding van de cartoonrellen. Ook toen werden wij geconfronteerd met een grote groep antifatuig. Schelden, spugen, bedreigen, men vindt het allemaal heel normaal. Nu ben ik niet snel bang, mijn postuur, jarenlange ervaring in vechtsporten en mijn politie ervaring helpen daarbij. Maar voor veel anderen was het erg bedreigend, en dat was nu precies de bedoeling.

In het stuk waar jij naar verwijst wordt ook Raymond de Roon zwart gemaakt. Nu begrijp ik best dat niet iedereen gecharmeerd is van de PVV, maar om iemand die 26 jaar heeft gewerkt op Biza, als officier van Justitie en als advocaat-generaal weg te zetten als een staatsgevaarlijke extremist is natuurlijk ridicuul.

op 25 09 2012 at 17:31 schreef dewanand:

namaste David Jessurum,

Verzoek: wil je aub jou fantasie definieren dat je klassiek liberaal bent, want mijn geniale hndoe kat, Wieroe wil dat onderzoeken.

Een brutale vraag van mij:
Hoe zou jij het vinden als er een zwarte fascistische staat ontstaat in de toekomst die als enig doel heeft:
Het uitroeien van alle genetisch gehandicapte blanke untermenschen op deze planeet, om de wereld rein, zuiver en schoon te maken.

Kom op lange blanke lul, David Jessurun, en publiceer snel een antwoord hierop. Je mag je visie altijd ongecensureerd op mijn site pleuren he, op eigen titel.

Denk niet dat ik maar een gestoorde fantast ben he blank ventje, want 90 procent van alle niet blanken hebben flink de pest aan jou als blanke man.

Wieroe zou je liberale witte lul best willen zoenen hoor.

dewanand
hindoe fundamentalist
bruine Koelie barbaar uit de slums van Kwatta in suriname, paramaribo.

op 25 09 2012 at 17:52 schreef Niels van Lobberegt:

@ YOAG en MNb

Ik heb net het filmpje bekeken van Type O Negative, maar wat mij nog het meest verbaast is de totale humorloosheid van die lelieblanke actievoerder van Kafta. 

Met als absoluut dieptepunt zijn verweer op het einde, ‘Dat ie zich van een anti-werkelozekant laat zien.’ 

Je kunt veel zeggen over Amerika en ze in veel opzichten ‘hypocriet’ noemen, maar qua ‘vrijheid van meningsuiting’ mogen we nog niet eens in hun schaduw staan. 

op 25 09 2012 at 19:43 schreef hallo:

David, als ‘liefhebber van aparte muziek’ maak je jezelf natuurlijk heeeeel verdacht. Hoe durf je?!

Maar je grootste zonde in de ogen van KAFKA is het feit dat je jood bent.

KAFKA is een knokploeg van antisemieten en fascisten waar Le Pen nog wat van kan leren.

op 25 09 2012 at 20:40 schreef Brenda van der Veer:

Vervelend hoor, die types die alles wat hen niet aanstaat verbaal of minder verbaal bestoken met agressief gedrag. Typetjes die het feestje komen verpesten zoals toen, tien jaar geleden, met <a href=http://en.wikipedia.org/wiki/Sol_Invictus_%28band%29#cite_note-s_homes-0Sol Invictus, een vaag neofolk bandje. Je kunt natuurlijk bezwaar maken tegen agressief gedrag. Gelijk heb je. Dat men op een fatsoenlijke manier moet discussiëren, ook goed. Of dat je iemands leven niet mag verprutsen door hem of haar op het internet te kijk te zetten. Mee eens.

Te keer gaan tegen de antifa past helemaal in de zeitgeist. De antifa die afgeschilderd wordt als een stel boemannen die in gestolen kraakpanden leven en op kosten van de staat onze vrijheid aan banden leggen. Misschien zijn wij meer beïnvloed door dom rechts dan wij denken. De antifa is niet perfect, wie is dat wel, maar dat betekent niet dat ze altijd uit hun nek zwammen. Maar dat is niet duidelijk als je aan het kruis hangt.

op 25 09 2012 at 20:43 schreef Brenda van der Veer:

Oeps! Ik verpruts een linkje. Het linkje moest dit zijn: Sol Invictus. Dom van me!

op 25 09 2012 at 20:50 schreef Marthijn Uittenbogaard:

De Libertarische Partij (LP) had ik van tevoren gemaild of het bezwaarlijk was als ik zou tekenen. Hun antwoord was dat iedereen voor ze mag tekenen. Uit het hoofd, de precieze tekst zou ik kunnen opzoeken maar geen zin in.
Zelf vind ik dat er teveel regels zijn en met name op het immateriële vlak.
Financieel denk ik dat de LP wat te extreem is maar als ze te veel zetels halen haak ik wel af. Ik weet hoe moeilijk het is om mee te doen aan verkiezingen en waardeer mensen die echt iets doen i.p.v. enkel reageren op teksten en acties van anderen. Vandaar.
Extreem Rechts ben ik niet. Ook niet Extreem Links. Klassiek Liberaal is een betere term voor mij maar daar is David Jessurun vast weer huiverig voor. Vorige verkiezingen wilde ik tekenen voor de PiratenPartij. Ook zij mailden dat het geen bezwaar was. Maar het bleek niet nodig (voldoende hadden ze) en heb niet getekend toen.

op 25 09 2012 at 21:16 schreef MNb:

Niet zo ridicuul voor wat betreft De Roon. Zie de Wikipedia:

“ondermijnende activiteiten van instellingen als ….. de VPRO”
“weerbaarheidstraining”
“zwijgende meerderheid” mobiliseren en trainen in militaire bekwaamheden”

Op zijn 21e moest hij nog door zijn ouders tot de orde geroepen worden.
Nou wil ik best aannemen dat dat jeugdzonden waren (Marijnissen, Rosenmöller). Maar zoveel verschil zie ik ook weer niet met zijn stadscommando’s.
“Niet gecharmeerd van” pas ik wel toe op SP, D66, CU, CDA en VVD. De PVV zit aardig vol rechts-extremisten, inclusief leidersprincipe. Het wezenlijke verschil met Kafka is dat die laatste club nooit 26 zetels heeft gheaald.

op 26 09 2012 at 03:38 schreef You On A Gin:

@ Brenda van der Veer
Al wonen ze in een villa op de Veluwe. Ik heb het gewoon niet zo op fascisten.

op 26 09 2012 at 08:22 schreef Bigpete:

De PVV heeft ook nooit 26 zetels gehaald maar dat terzijde. Ik zit hier De Roon niet te verdedigen, ik noemde hem slechts als voorbeeld. Marthijn is wellicht een ander voorbeeld. Vanwege zijn verboden seksuele voorkeur zou hij door echte rechtsextremisten aan zijn ballen aan de eerste boom worden opgehangen. Suggereren dat hij extreem rechts zou zijn is zo belachelijk dat het humoristisch is…

op 26 09 2012 at 09:52 schreef You On A Gin:

@ Marthijn Uittenbogaard
Dus waarom tekenen?

op 26 09 2012 at 10:12 schreef Sasha Berkman:

kafka doet over het algemeen gewoon goed werk.

op 26 09 2012 at 10:57 schreef You On A Gin:

@ Sasha Berkman
Droogkloot. *giechel* Wanneer? Toon me één gevaarlijke nazi, fascist of neo-con (dus niet een meisje van 1 meter 50 in een bomberjack of een dronken punk die iets verkeerds zei) die ze daadwerkelijk onschadelijk hebben gemaakt. En dan hoeft het niet eens langs beschaafde wegen te zijn geweest (want die kent Kafka nauwelijks), maar via de (hun) gebruikelijke weg. Noem er één.

@ dewanand
Dit vind ik, zonder grappen, één van je geniaalste posts hier, ooit, maar je weet zelf best dat dat van die 90% niet waar is.

op 26 09 2012 at 12:21 schreef Sasha Berkman:

YoaG: kafka documenteert alleen en dan doen ze over het algemeen heel goed.

op 26 09 2012 at 12:47 schreef Olav:

YOAG, Kafka maakt helemaal geen fascisten “onschadelijk”. Nog afgezien van wat je daar allemaal mee kan bedoelen. Kafka stelt zich tot doel de ontwikkelingen in extreemrechtse kringen bij te houden en te documenteren. Kafka vliegt daarbij weleens uit de bocht en maakt fouten, gaat soms te ver. Misschien een gevolg van tunnelvisie en zelotisme bij de medewerkers. Maar de officiële doelstelling is in principe een goede. Extreemrechts moet zich immers niet in het geniep kunnen organiseren. Er zijn nu eenmaal mensen en groepen die het liefst met zwarte laarzen aan door de straten zouden marcheren, en als maatschappij kan je er niet vroeg genoeg bij zijn om dat te signaleren.

op 26 09 2012 at 13:02 schreef Sasha Berkman:

Overigens Smeets, hoe kunnen leden van Kafka betrokken zijn bij een gebeurtenis uit 1986 als de organisatie pas sinds 1988 bestaat?

op 26 09 2012 at 13:16 schreef You On A Gin:

@ Olav

Extreemrechts moet zich immers niet in het geniep kunnen organiseren. Er zijn nu eenmaal mensen en groepen die het liefst met zwarte laarzen aan door de straten zouden marcheren, en als maatschappij kan je er niet vroeg genoeg bij zijn om dat te signaleren.

Inderdaad. Dus stel, ik ben allergisch voor chocolade. Dus als ik butterscotch-chocoladerepen niet lust, dan lust ik ze godverdomme ook niet met caramel. Want ik krijg bultjes van chocola.

Het is inmiddels een cliché, maar wat mij betreft stoppen ze inderdaad extreem ‘links’ en ‘rechts’ maar in een arena, met wapens die ze mogen hanteren wanneer ze een bepaald aantal ‘punten’ verdienen. Camera’s erop, productie van Joop van Ellende en gesponsord door Zeikneken. Flinke prijs vragen voor tribunekaartjes, en een dikke hap voor uitzendrechten. En als er een musical over wordt gemaakt, is het eventueel goed voor mijn zaken.

De extremisten lekker elkaar de hersens inslaan, en dan houden we een fraai stukje Nederland over, zonder frusties.

Hoewel de feiten me zouden gebieden om links- en rechtsfascisme niet over één kam te scheren.

op 26 09 2012 at 13:17 schreef Bigpete:

Wie zitten er eigenlijk achter kafka? Van hun website wordt je niets wijzer. Het gebrek aan openheid dat ze (bv) de PVV verwijten is keihard op henzelf van toepassing. Een schimmig clubje dat wel de privacy van anderen schendt, maar zelf zo gesloten als de Stasi.

Enge mensen, hele enge mensen.

op 26 09 2012 at 14:26 schreef Sasha Berkman:

BigPete: het is volkomen begrijpelijk dat die mensen anoniem willen blijven. Daar komt bij je hoeft hun informatie (want meer is het niet) niet tot je te nemen.
Ik heb het al eerder gezegt, als de journalistiek hier ten lande beter zijn werk zou doen zlou een dergelijk onderzoeks-collectief niet nodig zijn. Waarom wil jij eigenlijk weten wie de mensen achter kafka zijn? Wat doet dat er toe? Hun informatie is waar het om gaat.
Ik vermoed trouwens niet dat we het eens gaan worden aangezien ze nogal veel geestesgenoten van jouw op de korrel nemen.

op 26 09 2012 at 14:38 schreef You On A Gin:

@ Bigpete
Hypocrisie is een menselijke eigenschap die me tot het einde van mijn leven zal blijven boeien. Probeer je maar eens voor te stellen wat zieke mensen allemaal wel niet voor zichzelf moeten verantwoorden. Want hypocrieten kijken niet ’s avonds in de spiegel om tegen zichzelf te zeggen “zo, ik heb vandaag weer lekker (figuurlijk) wat mensen in de rug gestoken!”, maar weten het voor zichzelf goed te praten wat ze doen. Want, ze kunnen er niets aan doen, het zijn de omstandigheden, het zijn de anderen, enzovoort,
Hoe ik dat weet? Ooit bij Parnassia gewerkt, en ben daarnaast (tegen mijn wil) een effectieve psychopaten-magneet.

op 26 09 2012 at 14:55 schreef Bigpete:

We zullen het over heel veel dingen nooit eens worden, daar zijn we het over eens…

Het is heel eenvoudig, als je op de kafka website te kijk wordt gezet als extreem rechts terwijl je dat niet bent bij wie moet je je dan beklagen? Bij een postbus?

Bovendien, als je het lijstje met feiten bekijkt in de post van YOAG dan zou kafka zich beter kunnen richten op jouw geestverwanten dan op de “mijne”… Maar ja, van een een soort stasi die samenwerkt met de fascistische aktie hebben we geen enkele objectiviteit te verwachten.
Geweld in Nederland komt vrijwel altijd van (extreem)links.

op 26 09 2012 at 15:00 schreef dewanand:

namaste fnaakters,

Mijn passie nu is om alle variabelen van de multiculturele samenleving te onderzoeken, om goed te begrijpen hoe dit nou precies werkt, in de zieke wereld van de intelligente mensapen, die zich zo beschaafd noemen. Een ding wat ik moet toegeven is dat negers die ik heel goed kende eigenlijk van nature een hoge innerlijke beschaving hebben. Anton de Kom heeft dit ook verteld in zijn boek wij slaven van suriname. Ik heb nu hierover wat nieuwe theorieen mbt onderozek ALtecrea en vindt het zo raar en mysterieus.

Extreem rechts is ook iets dat ik jarenlang heb onderzocht en hieronder is de link naar mijn abstracte klassificatie model, let wel het is rasonafhankelijk. Nu heb ik nieuwe inzichten dus zal ik het moeten updaten.

Iedereen met leuke ideeen mag mij altijd mailen hoor en een goed gesprek kan nooit kwaad. De intelligente mensapen zijn echte hihderlijke parasieten op deze planeet denk ik. Uiterst arrogant, hoogmoedig, egoistisch, enz.

WEBpublication BOOK WART0213 / EPAGE 68 of 125
Koran: verbieden of Herschrijven?
De gids voor geweldloze deïslamisering
46. Abstract classificatiemodel rechts-extremisme (PV-RE-schaal)

http://www.dewanand.com/koran068.htm

op 26 09 2012 at 15:38 schreef Sasha Berkman:

Ik zie hier niemand die ten onrechte ergens van wordt beschuldigd. Ik zie hier wel waarom de leden van Kafka anoniem blijven.

http://kafka.antenna.nl/?p=3595

Daders van dit soort praktijken worden bijna nooit gepakt maar dragen wel bij aan de polarisatie in dit land, iets waar jij ook heel hard aan werkt:

http://kafka.antenna.nl/wp-content/uploads/2012/07/BekladdingTurkseVereniging.jpg

Ik vind het gewoon goed dat er een organisatie is die dit soort extreem gewelddadige clubs in de gaten houdt.

op 26 09 2012 at 15:54 schreef You On A Gin:

@ Bigpete
Hé, slechts dankzij de onverschrokken helden van Antifa en Kafka, die zich belangeloos inzetten voor een betere samenleving heeft extreem-rechts zich in ons land koest gehouden.
Een beetje zoals Bert ons schut voor krokodillen, door een banaan in z’n oor te doen.
http://www.youtube.com/watch?v=BvC8Fs0oKCQ

op 26 09 2012 at 17:00 schreef Sasha Berkman:

YoaG: extreem rechts heeft zich helemaal niet koest gehouden in ons land.Goed dat dat schorem heel goed in de gaten wordt gehouden.

op 26 09 2012 at 19:36 schreef dewanand:

namaste Fnaakters,

Openbaar extreem rechts of neonazi zijn van blanken is iets dat taboe is en wij zien slechts het topje van de ijsberg. In de harde praktijk en tijdens intieme gesprekken ontdek ik altijd dat zeker 80 procent van de blanken, ook wereldwijd bijna altijd onderbewust geloven in de absolute superioriteit van hun blanke ras. Zelfs blanke negerhoertjes die ik sprak geloofden hierin, terwijl zij al goed uitgenaaid waren door superieure negerlullen. Het is iets wat mij fascineert van de intelligente mensapen op deze planeet.

In theorie is de superioriteitscomplex van blanken een echte geestelijke stoornis of psychiatrische aandoening en ik vraag mij af of dit ongeneeslijk is en of er een nieuwe Holocaust zal komen na 2040 en een blanke fascistische dictatuur. In 2040 kunnen Darpa, Navo, Esa, Pentagon, Nasa, en de Israelische wetenschappers echt al met het Avatar project een miljarden leger van superieure Robot Soldaten operationeel maken. IN 2004 hebben zij samen dit gestart en er 189 miljard euro in geinvesteerd. Absolute Militaire suprematie is het ultieme doel.

History is doomed to repeat iself,
Kans op HOlocaust na 2040 schat ik toch op 97 procent.

dewanand

op 26 09 2012 at 20:48 schreef Sasha Berkman:

Beste Dewanand: “Openbaar extreem rechts of neonazi zijn van blanken is iets dat taboe is en wij zien slechts het topje van de ijsberg.”

je hebt gelijk man!

op 26 09 2012 at 21:24 schreef dewanand:

namaste Sasha Berkman,

thanks he.

Wat ik zo leuk vind om te horen in de praktijk is dit. Ik sprak met vele stevige negers met een supernegerlul en zij vertelden zo trots en fier dat ze die superieure witte kutjes van die blanke meiden goed doorboorden met alle kracht uit hun stevige neukspieren en zo voelden zij zich voldaan en naaiden zij dus het blanke ras kapot. Nog vorige week hoorde ik ditzelfde verhaal van een oude zwarte hindoestaanse man die trots ging staan en een neukbeweging maakte met zijn hand, en zei van ja jongen met mijn danda (lul in sarnami) laat hij die blanke superkutjes eens goed voelen wat zijn koelielul power is.

Maar mijn vraag is:
Zou het hele neukspel tussen een superieure negerlul en een superieure blanke kut nou niet het toppunt kunnen zijn van het goddelijk of evolutionair doel van ons als intelligente mensapen? Hindoes geloven dat seks iets goddelijks is en hierom hebben zij de shiva lingam ontwikkeld als de superlul van shiva.

Iets als het hoogste seksuele genot is toch bijna goddelijk? Zonder genot en seksen zouden jij en ik allang niet meer bestaan toch. De oorzaak van mijn eigen stoffelijke bestaan is de harde seks tussen mijn ouders.

op 26 09 2012 at 21:34 schreef Sasha Berkman:

Zondermeer! Alleen kun je me nog even uitleggen wat blanke negerhoertjes zijn?

op 26 09 2012 at 22:45 schreef MNb:

“aangezien ze nogal veel geestesgenoten van jouw op de korrel nemen.”
En niet van jouw geestesgenoten, Sasha. Precies dát heb ik tegen Kafka (niet de schrijver). Plus, Sasha, vertel eens wat David J precies moet doen om van die lijst te worden gehaald?
Of krijg ik weer “zo langzamerhand interesseren jouw meningen me niet”, nu het moeilijk wordt?

Grote Piet mag hierboven het ongelukkige voorbeeld van De Roon hebben aangehaald, feit blijft dat linkse extremisten sinds WO-2 veel meer aanslagen hebben gepleegd dan rechtse extremisten.
En ik zal je wat vertellen – als ik het mikpunt ben van een aanslag interesseert de achterliggende ideologie me totaal niet.
Dus waar blijft het lijstje van linkse extremisten? Kwestie van handje boven het hoofd omdat Kafka het stiekem wel met ze eens is?

op 26 09 2012 at 23:36 schreef Sasha Berkman:

Malle MnB:

Wat voor geestesgenoten van wie heeft de machtige kafka dan wel ondervuur genomen de laatste decenia, post woII?

David J is geloof ik in gesprek met hun. We horen het wel?

op 26 09 2012 at 23:46 schreef dewanand:

leuke vraag.

een blanke negerhoer is een blanke meid die er bewust voor kiest om haar hete witte kut te laten uitnaaien door alle negers die zij tegenkomt. Ik heb er velen van ontmoet en gesproken. Eentje verbaasde mij toen zij mij vertelde van kijk de neger is de missing link van de evolutie theorie tussen mens en aap, en ze zei dit vlak voor enkele negers die bij onze tafel stonden.

Ik moet wel zeggen dat ik vele hindoe meiden ken en zij hebben vaak ook erg radicale vooroordelen over negers.

Ik ken vanaf mijn jeugd in Suriname veel intelligente Afro mensen. Literatuur van Afro denkers en schrijvers koop ik altijd. Ik wil als wetenschapper kijken naar de oorzaken voor het bestaan van vele rassen en volkeren op deze planeet en hierom moet ik veel informatie in mijn data banken stoppen.

Mijn droom voor 2050 of later is een sterke Afrikaanse superstaat met het grootste en sterkste leger ter wereld, rijk, machtig en superieur, als de Ashanti beschaving in het oude Afrika, waar notabene een vrouw de koningin was. Hierom wil ik Afro fundamentalisten gaan ontwikkelen.

Africa deserves better.

dewanand
hindoe fundamentalist

op 27 09 2012 at 06:07 schreef You On A Gin:

Valt nog mee dat ik van niemand op mijn flikker krijg omdat ik Ernie verwar met Bert…

op 27 09 2012 at 13:13 schreef dewanand:

nou nog wat leuke definities:

een slet is een hete vruchtbare meid die een superlul zoekt om bevrucht en uitgenaaid te worden.

een hoer is een vrouw die een lul wil die betaalt om haar te neuken. HOeren houden niet echt van de lul die hen neukt.

Een huisvrouw is een fulltime prive hoertje die als betaling voor de seks een heel maandsalaris eist van haar man in een monogaam huwelijk, en deze vorm van prostitutie is de alleroudste die de staat ooit legaliseerde.

typisch kenmerk van de blanke negerhoertjes is dat zij een paranoide obsessie hebben voor de grote dikke negerlul en wat mij het meest verbaasd is dat zij de neger feitelijk niet als een gelijkwaardig mens zien maar als een primitief zwart neukbeest.

Interraciale seks is iets dat psychologisch gezien nogal ziek en gestoord werkt en het fascineert mij heel erg. Ideeen over de kut en lul van een ander ras of volk vind ik altijd zo boeiend om te onderzoeken en ik voer lange open gesprekken met hoertjes en sletjes hierover als ik ze ontmoet. Ook bij homo’s is dit iets dat heel ziek werkt. Een blanke homo pastoor die ik ken heeft een anale uitnaai passie voor grote negerlullen en hij had mij gisteren nog gemaild.

op 27 09 2012 at 14:51 schreef MNb:

@Sullige Sasha: “Wat voor geestesgenoten van wie …”

Gevalletje hersenverweking?
Zie 26 09 2012 at 14:26.

Als je maar niet op de inhoud hoeft in te gaan, wel?
Dus vraag ik het nog een keer. Tot je antwoord geeft of je mond houdt.

Waarom legt Kafka wel lijsten aan van rechtse extremisten, maar niet van linkse extremisten, terwijl de laatsten sinds WO-2 veel meer aanslagen hebben gepleegd dan de eersten?
Waarom zwijg jij daarover?
Wat moet David doen om van die lijst af te geraken?

Wat jij gelooft doet niet ter zake, net zo min als wat de paus gelooft.

op 27 09 2012 at 15:48 schreef Sasha Berkman:

David is al met ze in conclaaf aangebrand standje.
Kafka stelt zich tot doel rechtsextremisme in kaart te brengen. Wat snap je daar niet aan?

op 27 09 2012 at 15:57 schreef Sasha Berkman:

Overigens is het klinklare onzin dat linkse extremisten meer aanslagen plegen dan rechtse:

http://de.wikipedia.org/wiki/Todesopfer_rechtsextremer_Gewalt_in_Deutschland

100den doden alleen in duitsland al.

op 27 09 2012 at 16:15 schreef Bigpete:

We zitten hier niet in Duitsland sukkeltje. Bovendien zijn de cijfers omstreden, dat staat ook in dat artikel. Maar dat was je natuurlijk “vergeten” er bij te zeggen. Vermeld er dan ook even bij dat jouw geestverwanten van de RAF in 12 jaar tijd ook 34 moorden gepleegd hebben.

IN NEDERLAND vindt verreweg het meeste politiek geïnspireerde geweld plaats door LINKS. Ik daag je uit hier gemotiveerd op in te gaan.

En om de vraag van Mnb in een ander draadje te beantwoorden, ik geef sasha 5 minuten tijdens een verhoor, daarna zingt hij als een koorknaap…

op 27 09 2012 at 17:03 schreef Sasha Berkman:

BigPete: droom jij maar lekker verder.

op 27 09 2012 at 18:34 schreef Bigpete:

Wederom een goed onderbouwd antwoord van onze huiskrakert…

op 27 09 2012 at 19:25 schreef Sasha Berkman:

BiPete: als jij mij moest verhoren zou je aan het einde zelfmoord plegen. Dat inhoudelijk genoeg voor domme smeris?

op 27 09 2012 at 21:48 schreef MNb:

Dat moeten we dan maar in ons achterhoofd houden als Sasha klaagt over fact free.

op 28 09 2012 at 07:46 schreef Bigpete:

Over dromen gesproken. Ik ga na 8 uur gewoon lekker naar huis, en jij blijft zitten en iemand anders komt weer aapjes kijken.
Ik weet zeker dat jij je mond niet houdt, je moet en zal reageren, dat blijkt hier telkens weer. Maar goed, je gelooft je hele leven al in een leugen, eentje meer of minder zal ook niks uitmaken.

op 28 09 2012 at 09:59 schreef Sasha Berkman:

Als iemand zich in wil lezen in deze materie: http://www.linksehulp.nl/publicaties

op 28 09 2012 at 13:56 schreef Sasha Berkman:

er is hier in dit draadje maar een pedante kwast die fact-free loopt oreren MnB, dat ben je zelf.

op 27 02 2013 at 13:45 schreef David Jessurun:

Dank voor de sterkte-wensen en aanverwanten. :-)

Het is niet nuttig om te speculeren over de motieven, het karakter of andere ‘op de man, niet op de bal’ zaken.

Laten we dus niet meedoen aan schelden, verdachtmakingen of andere negativiteit. Laten we beter zijn dan KAFKA.

Ook ik solliciteer. Ook ik heb afwijzingen binnen die sterk ruiken naar ‘heeft mij ge-googled’. Ik kan dat niet hard maken.

Aangifte bij de politie was gezellig. Tussendoor goed gepraat met de heren over politiek, hun dagelijks werk, en zo voort. Helaas is hogerop in de rangen besloten dat vervolgen geen zin heeft.

Ik wil dit achter mij laten. Dat wou ik tien jaar geleden al. Ik wil de hele politiek niet meer in mijn leven. Die tijd is voor mij voorbij. Ik heb gevochten tegen fascisme, tegen racisme, tegen onrechtvaardigheid. OA bij, en samen met, de LP. Maar ik ben ouder, milder, en heb nu andere prioriteiten.

Alleen KAFKA kan het niet laten rusten.

Maar het is mijn zorg niet. Het zou jullie zorg niet moeten zijn. Er is zoveel ellende in de wereld; daarbij is dit peanuts.

Zowel aan jullie als aan KAFKA dus deze boodschap, in de woorden van de ‘aparte'(en stiekum linkse) band New Model Army:

http://www.youtube.com/watch?v=xntGjyFbl5M

op 27 02 2013 at 14:25 schreef David Jessurun:

@dewanand Ik ben er trots op de zoon te zijn van een zwarte man en broer van zwarte broers en zussen. Zolang zij geen hekel aan mij hebben, mag de rest van de wereld denken wat ze willen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS