Home » Archief » Nazis raus


[09.12.2021]

Nazis raus

Peter Breedveld

Als de Nederlandse regering niet “de halve wereld hierheen had gehaald”, zei FvD-Kamerlid Freek Jansen gisteren tijdens een Kamerdebat, “dan waren de ziekenhuizen nu niet overbelast. Dan kampten we niet met leerachterstanden in het onderwijs en waren de klassen niet zo groot. Dan hadden we al die criminaliteit en straatoverlast niet. Dan hoefden we onze natuur- en landbouwgronden niet op te offeren voor overtollige woningen. Dan was er gezelligheid en vertrouwen. Dan hoefden de deuren en de fietsen niet op slot. Dan hoefde je niet over je schouder te kijken bij een pinautomaat. Dan konden meisjes onbezorgd alleen over straat. Dan was het onschuldig om nagefloten te worden in plaats van dat intimiderende gesis en gescheld met ‘kankerhoer’.”

“Ik ben ervoor”, aldus Jansen, “dat ze teruggaan naar het land waar ze vandaan komen. Ik vind ook dat we moeten kijken of we de permanente verblijfsvergunningen die we in de afgelopen vijftien jaar hebben uitgegeven, kunnen herzien.”

Ik vind het onvergeeflijk dat Jansen gisteren niet de Tweede Kamer is uitgerost, want – hier volgt een tegendraadse mening – nazi’s horen niet in het parlement. En Jansen was de enige weer niet die een Hitler-imitatie ten beste gaf. PVV’er Gidi Markuszower was ook al losgegaan op asielzoekers en moslims (“achterlijke islamitische zandbaklanden”) en sprak van “demografische genocide”. Joost Eerdmans van JA21 wil Syrische vluchtelingen terugsturen en statushouders “clusteren” in getto’s of kampen, dat is me niet duidelijk. In plaats van “clusteren” zou je hier ook kunnen spreken van “concentreren”. Volgens SP’er Jasper van Dijk is Eerdmans “een heel gematigd persoon.”

Mooi inhoudelijk debat

En drie keer raden wat de Kamervoorzitter, Vera Bergkamp deze keer, hét moment vond om in te grijpen. Dat was toen Stephan van Baarle van DENK de PVV, na Markuszowers racistische tirade, een “pseudo-fascistische sekte” noemde. “Laten we dit nou allemaal niet doen. Weet je, we hebben gewoon een mooi inhoudelijk debat”, jammerde Bergkamp.

Markuszower: “Dan wordt Nederland, net als al die achterlijke islamitische zandbaklanden, de hel op aarde.” Kamervoorzitter: “Mooi inhoudelijk debat.”

Fuck you, Kamervoorzitter.

Van een volksvertegenwoordiging die nogal eens hoog van de morele toren blaast en fatsoen en sociaal gedrag predikt, mag je verwachten dat ze zelf het goede voorbeeld geeft. Wat ik gisteren aan fragmenten voorbij zag komen op Twitter, daar werd ik misselijk van en toen ik net het plenaire verslag van dit debat las, draaide mijn maag om. Niet alleen van de nazi’s die daar stonden te fulmineren, dat weet ik inmiddels wel, en daar schrijf ik al meer dan vijftien jaar over en daar ben ik voor verketterd en zelfs vervolgd. Ik voel het bloed naar mijn wangen stijgen als ik D66’er Faisal Boulakjar een rijtje Kamerleden hoor opnoemen – waaronder Gidi Markuszower! – die volgens hem “fantastische mensen” zijn “die zich dagelijks inzetten voor dit land” en die volgens Jansen geen Nederlander zouden zijn.

Verachtelijke joodjes

Dat is na twintig jaar van deze steeds explicieter gespuide haat tegen biculturele Nederlanders, die inmiddels volkomen is genormaliseerd, nog steeds de standaard reactie van het Redelijke Midden: “Maar bedoelt u dan ook Ahmed Aboutaleb? En Khadija Arib?” Ook D66 accepteert immigranten alleen als ze het tot profvoetballer, burgemeester of Kamervoorzitter schoppen. Yusuf de dönerverkoper kan in de stront zakken, Kenyi de conciërge mag oprotten, Fatima de mbo-docent bekijkt het maar.

En fucking Gidi Markuszower? Wat doet die voor het land? Markuszower vindt dat “verachtelijke joodjes”, dat zijn Joodse Nederlanders die er niet dezelfde abjecte denkbeelden op nahouden als hijzelf, in de Oost-Europese bossen zouden moeten worden achtergelaten om dood te vriezen. In een interview in het Nieuw Israëlietisch Weekblad zei hij, onder andere: ‘Je kunt je afvragen of het wijs is geweest de islam even veel rechten te geven als godsdiensten als het christendom en jodendom’.

Die had jaren geleden de Kamer al uitgejaagd moeten zijn. Maar hé, dat zou zonde zijn van die “Mooie inhoudelijke debatten”, natuurlijk. “Graag via de voorzitter!”

Uitgeluld

Niets beters weten de Kamerleden in te brengen dan gezeur over de definitie van wat een Nederlander is, over de juridische definitie. “Mijn moeder komt uit Ierland, ben ik nu ook geen Nederlander?” (Caroline van der Plas) Eerdmans probeerde Jansen vliegen af te vangen met gezeur over een motie over tijdelijke huisvesting voor statushouders, die door FvD mede was ondertekend. Volgens journalist Auke van Eijsden werd Jansen er door Van der Plas en Eerdmans “compleet uitgeluld.”

Als je deze slappe hap van de Kamer afzet tegen de complete hysterie die meteen losbrak toen een andere nazi, Pepijn van Houwelingen, een witte D66’er bedreigde met tribunalen, en tegen de collectieve melt-down die iedere keer weer plaatsheeft als Sylvana Simons iets zegt, kun je toch niet anders concluderen dan dat ook de Kamer zich meer op haar gemak voelt met nazi’s dan bij een zwarte vrouw en dat – dit schreef ik onlangs ook al – iedereen daar vooral met zichzelf bezig is (“Vindt u míj een Nederlander? En mijn collega dan? En mijn moeder dan?”) en dat het volk er pas weer toe doet in verkiezingstijd, als het mag opdraven als stemvee.

Leo Lucassen is een zemelaar

En weet u waar ik ook een buslul van krijg? Leo Lucassen, met zijn pedante weetjes over immigratie in de 19e eeuw. Wanneer gaat het godverdomme eens doordringen dat nazi’s niet onder de indruk zijn van hoe knap jij bent? “Achterlijke islamitische zandbaklanden, dochters verkrachten!” – “Nou, als we naar dit statistiekje kijken…” Yo, Brilsmurf! Wat dacht je van een ferm “nazis raus”?

Een opstand tegen dit racistische schorem, en dan heb ik het over de hele Tweede Kamer met uitzondering van Simons en een paar anderen, is wat mij betreft long overdue.

 

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 09.12.2021 @ 08:57

[Home]
 

1 Reactie

op 09 12 2021 at 08:57 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS