Home » Archief » Nice


[15.07.2016]

Nice

Peter Breedveld

gekkie5a

 

Wat valt er nog te zeggen na de zoveelste terroristisch aanslag? Dat ik geschokt en verdrietig ben en mijn gedachten uitgaan naar de slachtoffers in Nice. Dat ik het nou wel weet, dat dit een ‘aanslag op onze manier van leven is’ en zo meer. De politici die oproepen moslims te weren of zelfs te deporteren.

Hoe ik steevast te weten kom dat er een aanslag is geweest: mijn telefoon doet dan ping ping ping ping om me te verwittigen dat ik gementioned word op Twitter. Als ik dan ga kijken word ik, nog vaker dan normaal, uitgescholden voor Nazi en jodenhater en zo. ‘Gore kankernazi. Jij geniet intens van dode kinderen.’ En mensen die ik ken, worden uitgescholden voor ‘Breedveldhoer’. Mijn tijdlijn vult zich met witte boze mannen met een harses die zo dik is dat die niet eens in het portretfotootje van hun Twitter-profiel past.

En dat het mijn schuld is en of ik nou trots ben, en dat ik me moet schamen. Vluchtelingenadvocaat Wil Eikelboom en migratieprofessor Leo Lucassen krijgen ze ook.

Politieke aardverschuiver Wierd Duk heeft het overigens te druk voor Nice. Tot zijn vreugde is er een vrouw zwanger geworden door een verkrachting tijdens de roemruchte Oudejaarsnacht in Keulen, althans dat schrijft een Duits boulevardblad, en dat is hij me nu aan het inwrijven, met in zijn kielzog een leger van anti-EUSSR-schreeuwers en types met runen-achtige en swastika-achtige symbolen in hun Twitter-ava’s.

Zo zijn dood en geweld voor veel mensen steeds weer een feestje, want aanleiding om weer eens lekker tekeer te gaan tegen Links en De Moslims.

 

gekkie1

gekkie2

gekkie3

gekkies4

gekkies6

 

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 15.07.2016 @ 11:25

[Home]
 

26 Reacties

op 15 07 2016 at 11:48 schreef joost:

“Keulen en Nice zijn hetzelfde kwaad en dat te ontkennen is het probleem.”

Aldus Wierd. Andere kranten spreken van geruchten en enquêtecommissie zelf is skeptisch, maar “journalist” Wierd weet nu al hoe de vork in de steel zit. Sterkte met het afpoeieren van mallotige twitteraars, ik voorzie drukke dagen voor je.

http://www.morgenpost.de/politik/article207875055/Silvesternacht-Geruechte-um-Vergewaltigung-am-Koelner-Dom.html?__pwh=IXuc8%2FFG0hZ75ymp+adQLQ%3D%3D

op 15 07 2016 at 12:18 schreef Ferry:

Waren het alleen maar idioten die onmiddellijk roepen, kijk hier eens, een Poolse minister van Binnenlandse Zaken en Nigel Farage. Als dat soort mensen eens verstandige taal uitsloegen, zou dat beter zijn voor de veiligheid dan deze volksmennerij.

op 15 07 2016 at 12:26 schreef Murat:

Peter,

Mag ik je het boek “wages of rebellion, the moral imperative of revolt” aanrader, van Chris Hedges?

Het boek zal je sterken. Jij bent een van die revolutionairen die tegen de massa stroom
ingaat waarover hij het heeft. Zij die na jarenlange marginalisatie meestal de geschiedenis aan hun kant krijgen.

op 15 07 2016 at 13:03 schreef Pyt van der Galiën:

De dader kan al dan niet geïnspireerd zijn door ISIS, maar de officiële kanalen van ISIS zwijgen in alle toonaarden over de aanslag in Nice. Opmerkelijk, want meestal is ISIS er als de kippen bij om een aanslag te claimen, ook al is de link met ISIS uiterst twijfelachtig (Orlando, bijv).

op 15 07 2016 at 13:18 schreef cRR Kampen:

Daesh zal eerst zeker moeten weten dat de dader een moslim was…

op 15 07 2016 at 16:04 schreef John de Beer:

Heel vervelend voor je Peter, dit heb je absoluut niet verdiend, maar feiten spelen al lang geen rol meer. De mensen worden bang na al die aanslagen -weer 84 onschuldige slachtoffers- en hitsen elkaar vervolgens op via Twitter. Ik vind dit een tamelijk infantiel medium en ben er dan ook geen lid van. Aan de andere kant is het ook een bliksemafleider, want liever een nare of beledigende tekst via Twitter, dan onaangekondigd huisbezoek van een woedende volksmeute. Sterkte de komende dagen!

op 15 07 2016 at 16:56 schreef Pyt van der Galiën:

@Kampen

Ja, zo cynisch werkt dat. Eis je die aanslag op en blijkt Bouhlel straks een hoererende alcoholist te zijn. Sta je als ISIS toch mooi voor schut.

op 15 07 2016 at 17:03 schreef MNb:

Hm, als iemand mij uit zou maken voor Breedveldhoer zou ik dat als compliment opvatten.

op 15 07 2016 at 17:12 schreef Frieda:

Ook Max Blokzijl was overtuigd van zijn gelijk.

op 15 07 2016 at 17:47 schreef tonnie:

volgens mijn zoon – hij hoorde het op de Franse radio- geen terroristische aanslag, maar een psychotische, doorgedraaide man…

op 15 07 2016 at 20:33 schreef MNb:

Nogal wat terroristische aanslagen de laatste tijd werden gepleegd door doorgedraaide mannen. Alleen houden Nldse media dat achter.

http://www.demorgen.be/nieuws/waarom-terroristen-frankrijk-viseren-b414ba4e/

Laatste alinea.

op 15 07 2016 at 21:13 schreef boris:

Ik leef met je mee hoor Peter. Het zal alleen nog maar erger worden voor jou en Leo Lucassen. Waarom toch?

op 16 07 2016 at 01:48 schreef dewanand:

Kokosnootje v Peter:

de polarisatie tussen moslims en niet moslims is al 1400 jaar een hard feit in vele delen van de wereld.

Maar de oorzaak hiervan is toch het heilige boekje van Islam zelf, precies zelfde polarisatie proces als die heilige boeken van hindoes, christenen, jehovah getuigen, arya samajis, joden, boeddhisten etc.

maw:
elk heilig boek van elk geloof werkt polariserend, tenminste twee kampen, vaak met radicale figuren, en Wieroe en ik zijn precies zo, kleingeschapen, niet blanke, fucking Hindoe Fundamentalisten.

Nou zal Wieroe nu maar ook als terroristische Hindoe fundamentalistische kat scherpgeslepen kattensticks afvuren op zijn grootste vijanden: de Hollandse honden??

Sluit alle religieuze fundamentalisten nou eens op.

op 16 07 2016 at 08:02 schreef Haes:

@MNb
Die gedachte schoot ook door mijn hoofd bij lezing.

op 16 07 2016 at 08:04 schreef Haes:

@tonnie
Dat feit zal dan in Nederlandse media goed verstopt blijven. “We namelijk met ons allen allang besloten dat het een TERRORISTISCHE AANSLAG VAN ISIS is.”

op 16 07 2016 at 09:13 schreef Dennis:

Dat scenario gelooft bijna niemand, Tonnie.

op 16 07 2016 at 11:55 schreef tonnie:

Tuurlijk wordt het niet geloofd, nee joh, hecht maar waarde aan de bevooroordeelde nederlandse pers, veel makkelijker om met ze mee te lullen. Moslims zijn immers overal schuld aan? Lees dit maar, getuigenis van zijn buren. Wel in het Frans:
http://www.liberation.fr/france/2016/07/15/il-me-faisait-peur_1466513

op 16 07 2016 at 12:05 schreef Bart:

Die Ewoud Klei, wat een figuur joh.

op 16 07 2016 at 12:11 schreef Chris:

Inmiddels wel opgeëist. Wat een verrassing. Dat ze er maar trots op mogen zijn, daar in dat stervende kalifaat. Succes Peter, maar vergeet niet, hoe slim je jezelf ook vindt, iedereen heeft het wel eens fout.

op 16 07 2016 at 12:19 schreef John de Beer:

Oh gelukkig maar Tonnie, dan is er niets aan de hand.

https://www.theguardian.com/world/2016/jul/16/islamic-state-claims-responsibility-for-nice-truck-attack

op 16 07 2016 at 12:51 schreef Peter:

hoe slim je jezelf ook vindt, iedereen heeft het wel eens fout.

Ja maar ik niet.

op 16 07 2016 at 12:55 schreef Chris:

Kunnen we toch nog een keer met je lachen, Peter. Klasse reactie.

op 16 07 2016 at 13:32 schreef Mario:

De fuck..dat Daesh een aanslag ‘opeist’ wil nog niet zeggen dat ze er daadwerkelijk iets mee te maken hebben. Leer GVD toch eindelijk eens wat propaganda is.

Allerlei lopende onderzoeken naar de toedracht en ondertussen weten bepaalde personen, op enorme afstand van, het al zeker.

Groei wat extra hersencellen, mocht je op dit moment denken dat Daesh hierachter zit.

Feiten tellen, niet wat deze of gene beweert/ opeist. Er is amper iets bekend. En van wat feitelijk bekend is, maakt die schoft niet bepaald een vrome moslim. Eerder het tegenovergestelde.

Pas nadat het in de media bekend raakte dat Daesh hier iets mee te maken hebben, eisten zij die aanslag op.

Maar hey, geniet lekker van je confirmation bias, bitches.

op 16 07 2016 at 14:14 schreef Pyt van der Galiën:

Dat “opeisen” door ISIS is betekenisloos. ISIS claimt elke actie waarvan die club het vage vermoeden koestert dat hij door hen geïnspireerd is. Op die manier wordt het beeld van een alom tegenwoordige terreurmachine gecreëerd.

Let ook op de gebruikte bewoordingen: “He carried out the operation in response to calls to target nationals of states that are part of the coalition fighting Islamic State”. ISIS veronderstelt dat Bouhlel de actie uitvoerde n.a.v. oproepen burgers van landen die deelnemen aan militaire operaties tegen ISIS te treffen. Dat weet ze niet, dat veronderstelt ze (of hoopt ze).

Dat zou bij Bouhlel al dan niet waar kunnen zijn, maar er is tot nu toe weinig dat daar op wijst. Eerst maar eens het onderzoek afwachten, lijkt mij.

op 16 07 2016 at 14:16 schreef tonnie:

Zo gemakkelijk om alles klakkeloos te geloven, hoef je je eigen hersens (als je die al hebt) niet te gebruiken. Ik hoef jullie toch niet te herinneren aan alle leugens van George Bush?

op 16 07 2016 at 14:33 schreef John de Beer:

Maar het ging jou toch om de media Tonnie? Als het persbureau van ISIS verklaart verantwoordelijk te zijn voor deze aanslag, dan kun je The Guardian toch niet verwijten dat ze deze verklaring publiceren? Hetzelfde geldt voor de buren van de vrachtwagenchauffeur uit Liberation die je ons presenteerde. Onthooft je de boodschapper alleen als het jou uitkomt?

En afgezien van de drijfveren van deze krankzinnige, is er ook nog zoiets als empathie met de doden, of gaat jouw medeleven vooral uit naar het containerbegrip moslims?

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS