Home » Archief » Jou eigen soort


[11.09.2010]

Jou eigen soort

Raja Felgata


Illustratie: Francisco Zúñiga

Ik heb schijt aan je hasna, ik heb te hard gewerkt om mij zo te laten schofferen door jou of je man. Dus back the FOK off. Is geen dreigement, maar een waarschuwing. Leef je leven, doe je ding met peter. Zeik mensen af op FN, kom klaar op je eigen columns, laat peter klaarkomen op het scherm als hij weer gluurt op kleurrijke blog. Maar maak mij niet kwaad. Wij hebben medewerking aan je verleent, in alle openheid hebben wij jou vertrouwd en je geholpen met je tv repo. Dit flik je mij niet. Anders word ik giftig en dat is toch andere koek.

(…)

Bah Je stelt me teleur. Je kent geen vrienschap of positiviteit met je mede-sisters in hun strijd. Je kent haat en nijd. Laat je vooral prostitueren door peter fokking breeveld. Blijf lekker dichtbij jezelf en eerlijk. Gun andere vrouwen ook een mening, capaciteit en substantie. Je bent niet de enige met cellen in haar bovenkamer, een breed woordenschat en snelle vingers.

(…)

Ik ben een optimistische realist. Dus als ik zeg dat je geen positiviteit kent is dat 1 en de realiteit is dat je je laat prostitueren door breeveld :) Lovely contradictions..
Je bent zijn exotische snoepje, hij etaleert je en jij kijkt kirrend naar de man die jou eigen soort mensen vergelijkt met poep en plas.

(…)

Ik ben meer gewend dan je denkt meid. Ik deins voor weinig shit terug en zeker niet voor jou

(…)

Ik ben in tegenstelling tot jezelf, redelijk goed met mensen. Al ben ik het niet altijd eens met hun professionele invulling.

(…)

Kind, laila en ik zijn uit hetzelfde hout gesneden. Scherp en niet bang uitgevallen voor peter en aanhangsel.
En mocht je laila ooit tegenkomen, zorg er dan voor dat je iets steviger staat dan nu. Ze blaast je weg en peter zal ondanks al jullie kritieken een stijve krijgen van haar.

Raja Felgata wil een ‘inspirerend voorbeeld’ zijn voor alle vrouwen van Nederland. Behalve een begenadigd schrijver is ze ook ‘spoken word artiest’. Ze is voorzitter van de vrouwencommissie van het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders en op 27 september presenteert zij haar lijst met 101 Kleurrijke Vrouwen.

Algemeen, 11.09.2010 @ 01:25

[Home]
 

56 Reacties

op 11 09 2010 at 10:27 schreef Snebbert:

Lekker viswijfie.

op 11 09 2010 at 11:35 schreef Rob:

Ach, de ‘sister’-invalshoek. Net als Izz met zijn ‘blanke establishment’ doet ook Raja maar even een ‘wij-zijn-black-jeweetog’-dingetje. Dat wordt het helemaal in 2011: de Mocro Nigga flow. Tizz!

op 11 09 2010 at 11:46 schreef eerstkoffie:

@Snebbert. Lijkt inderdaad of je aan de bar zit in een iets te bruine kroeg. Terwijl je je afvraagt waar je biertje blijft, zie je achterin één meisje van de twee achterblijven aan het tafeltje. De andere loopt gillend en een enkel stoeltje aanstotend, driftig naar buiten. Je vraagt je automatisch af waar dit gekibbel over ging. Over een kledingstuk in de aanbieding, dat beide graag zouden hebben, terwijl slechtts één dame het pastte ? Over een vriendje die in een eenmalige sexueele daad van lust de vriendschap tussen deze dames voorgoed verklootte ? We weten het niet. Ah, daar komt het biertje. Lekker, en wat een vlotte scheldpartij denk je dan.

op 11 09 2010 at 12:07 schreef Henk:

begenadigd schrijver

Dan is mijn kat dat ook.

op 11 09 2010 at 13:46 schreef hj:

Waarom is dit boeiend?

op 11 09 2010 at 13:59 schreef vander F:

Zo, dit gaat aardig richting stalk gedrag zeg,
persoonlijkheidsstoornisje?

op 11 09 2010 at 14:06 schreef eerstkoffie:

Typo’s laten we voor wat ze zijn. Gebeurt een ieder. Maar grammatica, D en DT glippen door de spellingscontrole. Vandaar deze -tot op zekere hoogte- gratis ‘eerstkoffie-service’:
[JouW eigen soort
medewerking aan je verleenD
breDE woordenschat]
Vertrouw er op u hiermee van dienst te zijn geweest. Anders gaan ‘begenadigd schrijfsters’ frontaal naakt.

op 11 09 2010 at 14:16 schreef Bas Paternotte:

LOL! “Goed met mensen.”

Ja, dat vond de Raad voor de Journalistiek ook.

op 11 09 2010 at 15:54 schreef Chahim:

Damn!! Heel veel haat. Waar staat de rest??

op 11 09 2010 at 15:55 schreef De meneer:

Bert Brussen zou een stijfje krijgen bij zoveel oprechte feedback.

op 11 09 2010 at 16:17 schreef Don:

Hee eerstkoffie je vergat ‘in tegenstelling tot jezelf’ te verbeteren.

“Ik ben in tegenstelling tot jezelf, redelijk goed met mensen. Al ben ik het niet altijd eens met hun professionele invulling.” is toch best wel een heel raadselachtige uitspraak. Ik kan er in elk geval geen chocola van maken, om maar eens kleurrijk uit de hoek te komen.

op 11 09 2010 at 18:25 schreef vander F:

Mw. is journalist?!!

Das toch iets met schrijven en zo?

Damn.

op 11 09 2010 at 18:34 schreef Bert Brussen:

Waarom wordt mijn naam er bij gehaald door “De Meneer”? Ik geloof niet dat het in dit topic over mij gaat.

op 11 09 2010 at 18:37 schreef Bert Brussen:

Ah ik zie het al. “De Meneer” is een anoniem hatertje die ik heb geblokt op twitter.

Waarom komen dat soort lui naar jouw site Peter? Wat heb jij daar dan mee te maken en wat heeft dat met dit topic te maken?

op 11 09 2010 at 18:40 schreef Bert Brussen:

On topic: tegen wie schreef Felgata dit eigenlijk? En waar?

op 11 09 2010 at 18:44 schreef vander F:

@Bert,
wie, waar, op zich niet zo boeiend,
maar HOE ze ‘schrijft’,
daar zit ik meer over in.

Maar ik zie het al in haar bio,
‘Studeerde aan de school voor de journalistiek..’

Makes sense.

op 11 09 2010 at 18:45 schreef Bert Brussen:

@vander F: vergeet niet dat ze ook ochtenbladen mocht voorlezen in Goedemorgen Nederland…

op 11 09 2010 at 20:31 schreef Bodewes,J:

Wat was de aanleiding voor haar boosheid? Ik snap het niet helemaal.

op 11 09 2010 at 21:36 schreef Gerry:

Jammer dat de andere helft ontbreekt. Het zou interessant zijn om te zien of die van hetzelfde hoogstaande niveau is. Nu blijft dat speculeren. Ondanks dat bedankt voor deze zeer interessante column, een dame om in de gaten te houden.

op 11 09 2010 at 21:45 schreef Callejon:

God-ver-domme, dat wijf is toch wel heel lekker hoor. Kijk maar eens naar de foto’s op die website van haar (onder gallery). En die grote bek van haar maakt het alleen maar lekkerder. Ze moet alleen voorkomen dat ze – geheel volgens de regels van de mediterrane genetica – aanzet als een beer voor de winter.

Verder boeit deze kak me weinig. Overigens is het openbaar maken van heisse scheisse een vermakelijke manier van Breedveld om mensen te(rug) te pakken. Cf. Vodafone-affaire.

Nu ga ik de stad in hoor. Ajuus!

op 11 09 2010 at 22:38 schreef MNb:

“Ik heb schijt aan je hasna” – door de beroerde spelling kost het even nadenken, maar het is dan wel duidelijk tegen wie dit gericht is en ook waarom dit geplaatst is.
Ach, als ik Hassnae was zou ik me ook willen laten prostitueren door PB. Aangezien ik haar niet ben laat ik me prostitueren door een lieve lokale schoonheid. Bevalt heel goed.
Maar ik vermoed dat deze dame in bed een beetje te kort komt. Waarom zou ze anders voor PB willen bepalen waar hij een stijven van krijgt en waarvan niet?
Trouwens, misschien krijg ik ook wel een stijve van en Hass, en Laila en Raja. Als ze verleidelijk genoeg voor me dansen lukt dat vast wel. Raja ziet er in ieder geval leuk genoeg uit. Maar van die rare praat van haar gaat mijn tollie weer op half zes hangen. Ik ben meer van de sexy glimlachjes en lieve woordjes. Zou Raja dat ook kunnen?

op 12 09 2010 at 00:01 schreef vetklep:

ik vraag me vaak af of iemand die zo rommelig communiceert ook rommelig denkt.

op 12 09 2010 at 00:27 schreef vander F:

Vrouwen die zich uitlaten over ‘een stijve’.

*horloge kijkt*

op 12 09 2010 at 00:27 schreef vander F:

@vetklep,
wat denk je nou zelf?

op 12 09 2010 at 00:28 schreef mariska:

Lachen jullie? Ik wordt er heel somber van. Zulke vrouwen zijn heel goed in netwerken, hebben een hersenloze riedel die bol staat van slachtofferschap en rechten. Het lijkt erop dat zij een van de studenten is waarvoor het nivo van de HBO opleiding sterk omlaag moest. Recht op een diploma op grond van niets anders dan zieligheid.

Zo’n schreeuwer die alleen maar in kampen kan denken kan overal aan het werk komen, want het moet kleurrijker worden. “Als zusters” voert ze een “strijd” die de journalistiek tot een ongekend dieptepunt brengt.

op 12 09 2010 at 00:54 schreef Paulus:

‘Ik wordt’?

Dat is wel een sneue fout, zeker voor iemand die hier komt oreren over het tanende niveau op hbo’s.

op 12 09 2010 at 01:33 schreef vetklep:

vanderf, ik hoop dat alleen de interface met de buitenwerreld hinder ondervindt van een taalbarriere, maar ik vrees dat er nog andere problemen zijn.

op 12 09 2010 at 02:28 schreef mariska:

@ Paulus
Ik maak spelfouten maar heb iets dyslectisch. Van iemand die exclusieve dingen gedaan heeft als Raja Felgata (“studeerde aan de school voor de journalistiek, werkte als nieuwslezeres of liep stage bij het Algemeen Dagblad, schreef voor oa de Spits, het multicultureel weekblad Contrast en voor verschillende jongerenwebsites. Haar eerste nieuwsuitzending op tv was voor de Amsterdamse zender AT5, als eerste Marokkaanse nieuwslezeres. Daarna vertrok ze naar de Nederlandse Moslim Omroep, waar ze het jongerenradio-programma ‘Wat Nou..?!’ presenteerde en maakte zij ook programma’s voor de televisie-afdeling, waar ze tevens eindredacteur was. In 2008 werkte ze voor verschillende redactie’s van de VARA (Kassa3, DWDD, P&W) om daarna aangenomen te worden als redacteur, verslaggever en nieuwslezeres bij het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland van de KRO. Zij was oa columniste voor Nieuwe Revu, is op dit moment bezig met haar eerste boek”) verwacht je dat die zinnen met enige inhoud, stijl of argumenten schrijft en niet alleen maar zulk asociaal geschreeuw.
Zonder positieve discriminatie was zo’n treurig figuur waarschijnlijk niet aan zulk werk gekomen.

op 12 09 2010 at 03:16 schreef mariska:

Wat een doffe ellende: http://www.youtube.com/watch?v=JsdfDtqY0Xk&feature=related
Als ik naar een nieuwsprogramma kijk wil ik dat daar mensen werken die meer weten dan ik, niet iemand die uitgelegd moet krijgen dat ze de teksten die ze voorleest wel moet begrijpen. Ik wil iemand die geboeid is door het nieuws en niet iemand die alleen maar geobsedeerd is door haar eigen agenda: het verkrijgen van functies voor haar “zusters” of geloofsgenoten en het kweken van een multiculti beeld. Dat hoofddoekengedoe. Het gaat te veel om hun eigen gelijk en dat hoeft voor mij niet bij een nieuwsrubriek van de publieke omroep of als iemand werkt bij gesubsidieerde bijeenkomsten / stichtingen / overheidsbanen.

“Zusters” kunnen veel beter waardering bevechten door los te komen van hun zwart-wit denken, door kritisch over hun eigen groepsverheerlijking na te denken, wat meer te relativeren en niet van die domme drammerige dingen te zeggen zoals Elatik, Lamkharrat, Benameur en Felgata wel menen te moeten doen.

Slimme kritische journalisten met een brede belangstelling en veel kennis zijn belangrijk. Als ze van allerlei afkomsten, homo’s en vrouwen zijn is dat leuk, maar bijzaak.

op 12 09 2010 at 11:43 schreef Judith:

Die Hassnae, heeft gewoon een breed woordenschat.

Hoe is deze chick in godsnaam ooit afgestudeerd?

op 12 09 2010 at 13:07 schreef MNb:

Aaah, Mariska, ik lach om de somberheid te vermijden.

op 12 09 2010 at 15:17 schreef Suna:

Wat een triest geval..

op 12 09 2010 at 23:05 schreef nescio:

Wat een pathetisch stuk. Er zijn voldoende inhoudelijke argumenten te vinden om te keer te gaan tegen FN cs? Het typeert haar gebrek aan logica & inhoudelijkheid dat ze scheldend en tierend haar gram haalt, impliciet dreigend en zichzelf verliezend in raaskallende nonsens. Waardoor FN enkel beter door gaat lijken. Wat een loser. Zelden iemand zo sterk karaktermoord op zichzelf zien plegen.

op 13 09 2010 at 06:31 schreef curvedwater:

Een opgezwollen inhoudsloze blaaskaak, die, als we haar mogen “vertrouwen” (..). er mede voor gaat zorgen dat straks hoofddoeken, haar “zusters”, op TV het nieuws gaan voordragen.
En dat in een tijd dat steeds luider gesproken wordt over het bannen van hoofddoeken uit publieke functies.
“Durf te dromen” heet dat.
Met de benepenheid van een islamitische hoofddoek op de voorgrond.
Deze nachtmerrie behoeft een eind..

op 13 09 2010 at 07:22 schreef XuIl:

Dit komt wel erg dreigend over:

“Dus back the FOK off. Is geen dreigement, maar een waarschuwing.” en “Anders word ik giftig”

Voor iemand die met haar hoofd in de media moet om de centen binnen te halen lijkt bovenstaand taalgebruik me desastreus om nog serieus genomen te worden.

Vooral gezien deze zin op haar website:

“Zij schrijft, treedt op als ‘spoken word’ artiest, coacht op het gebied van persoonlijke groei”

Na even googlen kwam ik hier tercht:

Optreden Raja Felgata
http://www.youtube.com/watch?v=dXXYiIucIJg

Mij viel op dat ze in haar ‘ode aan de marokaanse vrouw en de marokaanse man’, deze als ‘krijgsvrouw’, ‘strijder’ en ‘krijger’ betitelt, die ‘vecht om hier te zijn, oog om oog, tand om tand’.

Verder zegt ze:

“Verzet tegen een niet-islamitische staat, doe je niet door afzetting of door haat, maar door betrekking, relativatie en acceptatie”

en

“blijf ten alle tijde waardig”

tsja.. doet me aan dit liedje denken:

http://www.youtube.com/watch?v=WS7KunopnkM

op 13 09 2010 at 13:19 schreef Keepitreel.:

Ik vind dit zo gewellllllldig! Buitenlandse carrièretijger die boos is geworden. Het Marokkaanse bloed kookt bij Raja; de ware aard van het beestje komt altijd naar boven.

Al die taalbarrières, who gives a fack. Ze is geen pro in haar vak. Ze heeft zoooo lang gewerkt om zulk soort kwalitatieve reacties te posten. Well done… of toch medium?

Laterrss

op 13 09 2010 at 23:13 schreef mariska:

Vraag:
“Verzet tegen een niet-islamitische staat, doe je niet door afzetting of door haat, maar door betrekking, relativatie en acceptatie”
“vecht om hier te zijn, oog om oog, tand om tand’. Wat moeten we hiervan denken? Is best eng allemaal (inclusief dreigingen tegen Hassnae).

op 14 09 2010 at 00:13 schreef eerstkoffie:

Oh, nog even @Snebbert: nog een ‘lekker viswijfie’, of niet ? http://eerstkoffie.blogspot.com/2010/09/zigeunervrouwtje-nausicaa-blogt.html ;-)
En @Don: Dank, bij deze door jouw verbetert. Was mij niet opgevallen. Wort ik best giftig van.

op 14 09 2010 at 00:22 schreef mariska:

“ook al laat je je vliesje weer dichtmaken”
Ze bedoelt het mogelijk ook wel weer heel erg goed. Bij Tariq Ramadam heb ik ook vaak de inruk dat hij in een spagaat staat waar niemand voor z’n plezier om zou vragen.

op 14 09 2010 at 00:34 schreef mariska:

Off topic
Hassnae
Ook al ben je het over een aantal dingen niet eens met je broer en is het niet prettig dat hij met die Loor omging, ben je niet ook heel erg trots dat hij zo’n dappere lieverd is? http://pauwenwitteman.vara.nl/Uitzending-detail.113.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=17591&tx_ttnews%5BbackPid%5D=116&cHash=86f92196145114bb08bdb28a88d9a5d0

op 14 09 2010 at 01:05 schreef mariska:

http://pauwenwitteman.vara.nl/Fragment-detail.1548.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=17591&tx_ttnews%5BbackPid%5D=116&cHash=86f92196145114bb08bdb28a88d9a5d0
Ik hoop dat de ink nu wel goed is. Ik vind het zo’n lieve, goede man. Ben helemaal verliefd.

op 14 09 2010 at 01:38 schreef Walt:

@mariska

Ze vormen een dapper en lief stel, die Loor en Hafid.
Jammer dat ze zich hier niet meer laten zien.

op 14 09 2010 at 01:49 schreef mariska:

@ Walt
Zijn ze een duo?
Dan maak ik gvd geen kans.

op 14 09 2010 at 08:12 schreef Peter:

Je kunt veel van Loor zeggen, maar dapper is ze zeer zeker niet.

op 14 09 2010 at 15:36 schreef Ralf:

Mon Dieu, wat een slechte stijl en smaak, en wat een spelfouten! Kan het zijn dat er iets is misgegaan met opvoeding en onderwijs? Met de integratie zit het wel goed: dezelfde spreektoon als trendy jonge Nederlanders.

op 14 09 2010 at 15:45 schreef khalil:

Goed stuk, en legt de vinger op de zere plek, dat uiteraard de vazallen op FN daar aanstoot aan nemen is te verwachten:-)

Over Loor en Hafid, hoe is het toch mogelijk dat Hafid zich zo laat meeslepen in dat zionistische gedaas van onze zuster Loor, hij beweerd wel dat zij geen invloed heeft gehad op zijn opinie jegens de Palestijnse zaak.

op 14 09 2010 at 15:51 schreef khalil:

Toon eens voor één keer ruggengraat, dociele lezers van Peters hobby blog. Wat is dat toch met de lezers van het Nakende blog? Het blog vertoont sterk sectarische trekken. De lezers zijn al lang en breed het huis uit en onder moeders rokken vandaan gekropen om nu bij Peter in de broek te kruipen. Voordat jullie over ekaar heen tuimelen om mij van repliek te dienen, jullie hebben toch ook een mening over mij? Welnu dat is prachtig en dat mag allemaal maar ik heb ook een mening over jullie. Laat je deprogrammeren! Heus, het is nog niet te laat.Voor de sekteleden die het zielig vinden dat het uiterlijk van Has en Pet hier in geuren en kleuren besproken wordt. Has en Pet schijnen het zelf de normaalste zaak te vinden dat het uiterlijk van hun slachtoffers tot in den treure uit de doeken wordt gedaan en schromen niet een slachtoffer tot louter lichaamsdelen te reduceren. Zij vinden het vast niet erg. Aangezien zij vanuit hun roze bubbel iedereen bekritiseren en vinden dat anderen maar tegen een stootje moeten kunnen moeten deze superschepsels ook maar kunnen incasseren.

En nog even voor Peter de vieze man, kwetteren over paardekoppen en mislukte hemaworsten? Jullie hebben thuis zeker geen spiegels? Ik vraag me af hoe jij dat lijf van je eega in een bustier geperst krijgt. Het resultaat moet er als een rollade uitzien.

aldus Laila:-)

op 14 09 2010 at 16:00 schreef Peter:

Ga vooral door. Laat iedereen zien uit wat voor hout de vrienden van Raja Felgata zijn gesneden.

op 14 09 2010 at 22:42 schreef mariska:

Wat kunnen mensen toch verschillen:
http://www.jamalouariachi.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=70:roots&catid=36:weblog&Itemid=56

op 15 09 2010 at 01:04 schreef Kees:

Wat is er toch misgegaan met jullie (peter &hassnae) relatie met Rajae? Jullie waren zo close. Betekent dit ook dat jullie niet zijn uitgenodigd op haar bruiloft op 2-10?

op 15 09 2010 at 07:37 schreef Peter:

Hou toch op, we waren nooit ‘close’. Hassnae maakte een smalende opmerking over het woord ‘powervrouwen’, dát is wat er mis is gegaan.

op 15 09 2010 at 08:53 schreef Hidde:

Bruiloft? Moet ik dat horen via deze site… Waarom ben ik niet uitgenodigd?

op 15 09 2010 at 10:56 schreef Celine:

Nou ja. Ze gooit haar eigen ruiten in. Niemand die haar nog serieus neemt. En dat gaat dan de lijst meest inspirerende vrouwen opstellen.

op 15 09 2010 at 12:10 schreef Alice in Hypocrisyland:

Ois gegaan? Is dat Nederlands, Breedveld ? Aah dat is Japans!

Als deze zielige bedoening jouw en Hoes’s macht moet bewijzen dan denk ik dat het hoog tijd is om je over je vendetta met Loor heen te zetten en haar en haar almighty Joodse Lobby moet inschakelen. Vergelijkbaar met de lobby van Pammella Geller in New York.

Wat betreft het stuk van die ex TBSer,het failliet van Nederland ? Wat dacht je van het failliet van Frontaal Naakt?
Als de ex TBSer en stardust verspreidende Dewanand op een dag meer reacties op een onzin artikel binnen krijgt dan jij en Hoes over een hele week zou je dan niet eens bij jezelf te rade gaan dat het gruwelijk misgaat met Frontaal en dat jij daar eigenhandig aan bij gedragen hebt?

Wij staan er niet van te kijken dat je je zo misdraagt wij weten waar je toe in staat bent en wat je je bloedeigen familie hebt aangedaan. Denk maar aan die arme bakker in Apeldoorn. Ken je die nog?

op 15 09 2010 at 12:44 schreef Peter:

Nee Laila Nouamane, vertel eens over die arme bakker en wat ik mijn bloedeigen familie heb aangedaan?

op 28 09 2010 at 21:24 schreef Peter S.:

Het lijkt er dan toch op dat de intergratie en inburgering gewerkt heeft…..

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS