Home » Archief » Pang pang en daarna BOEM


[12.07.2016]

Pang pang en daarna BOEM

Peter Breedveld

zom1

In januari kwam er uit Duitsland opeens een totaal ongeloofwaardig verhaal over een massaverkrachting in Keulen. Duizend vluchtelingen hadden zich op Oudejaarsnacht vergrepen aan roomblanke Duitse vrouwen. Dat werd pas zeven dagen later bekend, tot dan toe had de politie gesproken van een rustig verlopen Oudejaarsnacht, maar dat kwam doordat de politie politiekcorrect was, verzekerden de kwaliteitsmedia ons, en niemand ooit de problemen met moslims en vluchtelingen durft te benoemen.

Duizend verkrachtingen, dat moet een Cecil B. Demille-spektakel zijn geweest maar tot op tot heden is er geen filmpje, geen foto van het drama opgedoken, niemand die iets op die Oudejaarsnacht zelfs maar iets heeft getweet, gewoon helemaal niks.

Valse aangiftes

Er bleek ook niks van waar. Van het astronomisch aantal aangiftes dat volgde op de uitzinnig feitenvrije berichtgeving over de massaverkrachtingen, bleek een aanzienlijk aantal al snel vals en er zijn tot nog toe twee veroordelingen wegens een seksueel delict geweest en aantal wegens diefstal. Dat betrof geen vluchtelingen maar Noord-Afrikaanse immigranten.

Het werd stil, een enkele journalist deed wat kritische introspectie, maar het gros deed net alsof er niks was gebeurd. Tot twee weken geleden, toen begonnen er opeens weer verhalen in de kwaliteitskranten te verschijnen over aanrandingen in Duitse zwembaden en op een Zweeds popfestival. En daar gingen ze weer: “BRUINE MANNEN! NET ALS KEULEN! NIEMAND DURFT DE PROBLEMEN TE BENOEMEN!”

En gisteren: Naar nu blijkt TWEEDUIZEND bruine mannen die roomblanke vrouwen verkrachtten en aanrandden op Oudejaarsnacht in Keulen en Hamburg! Onder de pet gehouden! Verband met massa-immigratie!

En o ja, nog steeds geen greintje bewijs. Ze beginnen gewoon weer opnieuw!

Mannen met baarden

Ook gisteren: ISIS blijkt volgens een rapport van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding gebruikt gemaakt te hebben van de vluchtelingenroutes uit Syrië naar Europa om hier terroristen te planten. In de woorden van de taalvernieuwers van GeenStijl: “We worden OVERLOPEN door zingende mannen met baarden die pang pang doen met echte geweren en daarna BOEM.” En het is allemaal de schuld van vreemdelingenrechtadvocaat Wil Eikelboom. Elsevier nagelt meteen drie hoofdschuldigen aan de schandpaal: Europarlementariër Judith Sargentini van GroenLinks, hoogleraar migratiegeschiedenis Leo Lucassen en voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker. ‘Zij zwakten dreiging IS onder migranten af!’

Terecht, dat afzwakken, want ook dat rapport bevat nauwelijks feiten: ‘Jihadistische organisaties blijken afgelopen zomer en najaar ‘veelvuldig’ de migratieroutes van Syrië via Turkije en Griekenland hebben gebruikt. In sommige gevallen zijn er signalen dat er ook asiel is aangevraagd in Europa, mogelijk ook in Nederland.’

Hysterie dus. ‘Veelvuldig’, ‘signalen’ en ‘mogelijk’. De aanslagen die ISIS, of sorry, DAESH, want die naam mag niet van Domrechts, in Europa heeft gepleegd zijn niet beraamd en uitgevoerd door importterroristen maar vooral door in Frankrijk en België geboren en getogen types. De ene medeplichtige die wel vanuit Syrië de EU binnengekomen is, kon rustig zijn gang gaan, want we werden gewaarschuwd door Turkije maar dat interesseerde niemand een kut.

Arabische horden

Voordat de Brusselse politie van haar gat kwam om de daders van de aanslagen in Parijs te arresteren, NA EEN TIP VANUIT DE MOSLIMGEMEENSCHAP, moest er trouwens ook gedramd en gedreind en gedreigd worden. Een beetje alarmisme bij een dergelijke laconieke houding van onze eigen autoriteiten lijkt me dan weer op zijn plaats, maar niks hoor.

Ook pikant: tijdens het druk bezochte San Fermin-festival in Pamplona zijn vrouwen verkracht en daders gepakt. Aanrandingen en verkrachtingen zijn tijdens dat jaarlijkse festival heel normaal, maar daar lees je hier echt nauwelijks iets over, if at all. Niet vreemd natuurlijk, want de daders zijn veelal christelijke Spanjaarden en Britse barbaren dus dan is niemand geïnteresseerd in seksueel geweld.

Nee, we moeten constant bang gemaakt worden voor de Arabische horden die moordend en verkrachtend bezit van Europa nemen. Er moeten mensen opgehitst worden tegen degenen die proberen de verhitte gemoederen wat te temperen met FEITEN. Omdat journalisten stemmetjes horen in hun hoofd.

Want die politieke aardverschuiving, die gewapende clash waar journalisten op hopen, die komt er natuurlijk niet zomaar.

Vrouwen en kinderen doodschieten

Als Sargentini of Lucassen iets overkomt, en dat is niet denkbeeldig met de gewelddadige polderapen die tegenwoordig de dienst uitmaken in Nederland, is de redactie van Elsevier direct verantwoordelijk. Zelfde geldt voor de psychopaat Marck Burema, baas van GeenStijl, die zijn reaguurders op Wil Eikelboom afstuurt.

Intussen wordt dit belangrijke verhaal van jurist Thomas Spijkerboer genegeerd: eenentwintig jaar na Srebrenica dreigt er een nieuw Srebrenica te onstaan aan de Turkse grens, waar Turkije op ons verzoek mensenrechten schendt en mannen, vrouwen en kinderen doodschiet die proberen een veilig heenkomen te zoeken.

Pang pang en dan BOEM, inderdaad.

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 12.07.2016 @ 06:51

[Home]
 

25 Reacties

op 12 07 2016 at 09:28 schreef Jose:

Uitstekend geschreven maar je had gisterenavond toch even naar de Duitse tv moeten kijken ARD 22.00
-Boeses Neues Jahr-Die Suche nach den Silverterntaeter-
Er is toch echt wel iets gebeurd, lijkt me.

op 12 07 2016 at 09:33 schreef Peter:

Want waar rook is, is vuur, toch, Jose?

op 12 07 2016 at 14:30 schreef cRR Kampen:

Er is niet eens rook.
Er is alleen een plebs dat blijkbaar weer staat te trappelen om een Shoa #2.
En die gaat door, dat is wel duidelijk.
Als ik maar op tijd weg ben, ik geniet dat gráág van een afstandje.

op 12 07 2016 at 16:15 schreef Jah Wehkamp:

Over ‘Keulen’:

ik heb de jongste Duitse berichtgeving oppervlakkig gevolgd. Ik was eerst verwonderd, later weer niet.

Men suggereerde (en niet meer dan dat) dat er behoorlijk wat overtredingen, c.q. misdrijven plaatsgevonden hadden, maar dat men (de politie) geen bewijzen kon vinden dat de gemelde aanrandingen ook werkelijk plaatsgevonden hadden. Er werden enkele verklaringen voor dit probleem aangedragen.

Mijn gevoel (niet meer dan dat) is dat overheden en politie deze verklaringen als de enig mogelijke zagen, in het klimaat van vandaag. ‘Er is waarschijnlijk heel weinig gebeurd’ ruikt veel te veel naar ‘Verharmlosung’, en is koren op de molen van populisten die garen spinnen bij complottheorieën tegen ‘de elites, die al die vreemden maar binnen laten stromen’. ‘Er is zeker heel veel aan aanrandingen en verkrachtingen gebeurd’ kan ook al niet; het is een testimonium paupertatis, want: dan is het een erkenning van het eigen falen, van de politie.

Dus ik denk dat dat wat men meldde, een tactische zet was, om zoveel mogelijk rust te bewaren.

op 12 07 2016 at 18:25 schreef Jorrit Dam:

Het is inderdaad nogal lastig om als vrouw te bewijzen dat je werd aangerand. Verkrachting is een andere zaak, daarbij is er veelal DNA-bewijs te vinden op en in het lichaam van het slachtoffer. Bij aanranding ligt dat anders, zoals ook de zus van Murat persoonlijk zou hebben ervaren. Een keer ongewenst in bil of tiet geknepen worden is aanranding maar bewijs het maar eens.

Het feit dat er in Keulen, Hamburg en andere steden geen veroordelingen hebben plaatsgehad of dat er geen video-opnamen voorhanden zijn is natuurlijk niet het bewijs dat er niets heeft plaatsgevonden.

We moeten ook wel een klein beetje oppassen om van de slachtoffers daders te maken omdat ze blank zijn en van de daders slachtoffers omdat ze dat niet zijn. Het zit natuurlijk instinctief in ons – anders lazen we dit blog niet – maar misschien is dat toch niet altijd helemaal correct.

op 12 07 2016 at 18:46 schreef Peter:

is natuurlijk niet het bewijs dat er niets heeft plaatsgevonden.

Maar het is natuurlijk ook niet het bewijs dat er wél iets heeft plaatsgevonden.

Iedere keer als ik erop wijs dat er geen greintje bewijs is voor die massa-aanrandingen in Keulen, en nu opeens ook Hamburg en alle andere grote Duitse steden zullen ook wel een keer volgen, komen mensen in de reactieruimte me vertellen dat er wel een massa-aanranding is geweest.

– Ook al bleken honderden aangiftes vals te zijn.
– Ook al geloofde iedereen de eerste zeven dagen van 2016 dat Oudejaarsnacht ordelijk verlopen was, omdat de politie dat had verklaard.
– Ook al is er zelfs niet over die massaaanranding getweet.

Moet je nagaan, een massa-aanranding! Je zou toch op z’n minst een paar tweetjes van slachtoffers of getuigen verwachten? Als de politie dan stil is vanwege politiekcorrect, zijn de slachtoffers dat om die reden dan ook? Honderden vrouwen aangerand, en die blijven allemaal muisstil, niet één uitgezonderd, totdat iemand opeens bekend maakt dat er duizenden Arabieren aan het aanranden en verkrachten blijken te zijn geweest, pas dán realiseren honderden vrouwen zich dat, o ja, ik was aangerand! Ik ga aangifte doen!

Het feit dat een aanranding moeilijk te bewijzen is, betekent niet dat we maar meteen iedereen moeten geloven die zegt aangerand te zijn. Vooral niet, als er blijkbaar pas een startsein van de media nodig is voordat je erover gaat klagen.

Het zit helemaal niet instinctief in mij om van slachtoffers daders te maken vanwege hun huidskleur of vanwege de huidskleur van de vermeende daders. Het zit wel instinctief in me om alles te wantrouwen en dit zo vol ongeloofwaardigheden dat ik het gewoon niet geloof.

Er waren daar duizenden mensen bij elkaar dus er was seksueel geweld, daar kun je vergif op innemen. Dat is altijd in een massa mensen waar mannen bij zijn. Maar hier wordt racistische politiek bedreven over de ruggen van én slachtoffers van seksueel geweld, én vluchtelingen en immigranten.

En allemaal, Wierd Duk gaf het openlijk toe, omdat er een ‘politieke aardverschuiving’ moet komen.

op 12 07 2016 at 19:32 schreef Sasha Berkman:

Right on Peter!

op 12 07 2016 at 20:17 schreef Boe! Ik ben een moslim:

Maak je maar geen zorgen Jorrit. Vooralsnog vormen blanke mannen het grootste gevaar voor blanke vrouwen. Trouwens, niet dat het ertoe doet, ook voor minderheden; kinderen; homoseksuelen en dieren.
Het verhaal van duizend-en-een-verkrachting is een projectie van de blanke man. Net als het idee dat de Nederlander slachtoffer is van zijn eigen onschuld en tolerantie. Dit soort infantiele drek is vooral zoete koek voor laffe blanke jongens en meisjes.

op 13 07 2016 at 08:26 schreef babs:

Een toevoeging over San Fermin. Die verkrachtingen en aanrandingen waren in Spanje al groot in het nieuws voordat ze plaatsvonden. Al vele jaren is een enorme campagne gaande om seksueel geweld terug te dringen en te bestraffen. Rond San Fermin is er een specifieke campagne vooral aangifte te doen als er toch wat gebeurt en zijn er honderden camera’s en speciale politieteams om de pakkans flink groot te maken.

Elke dag in het nationale nieuws wordt eerst verteld hoe het staat met aanrandingen en verkrachtingen, hoe veel het er zijn en of de daders gepakt zijn en pas daarna zie je de stieren door de straten rennen.

Nederland kan er een voorbeeld aan nemen.

op 13 07 2016 at 09:33 schreef cRR Kampen:

Totaal eens met Peter 18:46.
Zoals gezegd: er was niet eens rook.

op 13 07 2016 at 12:47 schreef Thomas E:

“en pas daarna zie je de stieren door de straten rennen”

En dan moet je naar Youtube om te zien hoe stierenvechter Victor Barrio op de hoorns wordt genomen. En z’n laatste adem uitblaast.
Slachtoffer rekent af met aanrander.

op 13 07 2016 at 16:23 schreef Jose:

Beste Peter! Heel triest dat ik word gecensureerd!
Probeer te kijken naar de uitzending van de ARD op 11-7-16 Boeses Neues Jahr-Die Suche nach den Taetern,
en inderdaad, waar rook is is vuur, een heel gemeen vuurtje in dit geval.
Het systeem aanhangen van Es ist nicht wahr! is wel heel erg gemakkelijk.

op 13 07 2016 at 16:28 schreef Peter:

Je word niet gecensureerd. Ik laat je reacties niet toe. Reacties die louter bestaan uit ‘lees dit maar’ of ‘kijk dit maar’ laat ik nooit toe. Formuleer maar een argument, ipv de hele godganse dag te roepen dat we ARD moeten kijken. Ik weet het nou wel: allerlei types beweren dat er massaverkrachtingen waren. Ik wil bewijzen zien, niet de zoveelste racist die de zoveelste de keer iets beweert.

op 13 07 2016 at 17:54 schreef babs:

Ik vind het maar een smakeloze en hypocriete opmerking, Thomas. Je zet vrouwen en stieren als gelijkwaardig neer. Raarrrr.

op 13 07 2016 at 20:30 schreef Thomas E:

Smakeloos mag je vinden, Babs, maar hoezo hypocriet? Bovendien zet ik vrouwen en stieren niet als gelijkwaardig neer, maar trek ik slechts een gelijkenis voortbordurend op jouw Spaanse stierengedoe. Bull doodt bully, zoiets. Van mij mogen vrouwen die door wie ook in hun kruis gegrepen worden of anderszins gepakt en vernederd worden, ook een doodsklap uitdelen.

op 13 07 2016 at 21:05 schreef babs:

Hypocriet, omdat iedereen die wel eens een glas melk drinkt net zo verantwoordelijk is voor dierenmishandeling als een matador. Dan nog zijn er best redelijke argumenten tegen stierenvechten, maar triomfantelijk doen over de dood van een mens die hooguit gradueel slechter is dan jezelf, ik vind het achterlijke reflex.

op 13 07 2016 at 22:28 schreef Thomas E:

Kom op Babs, je snapt heus wel het verschil tussen een melkdrinker en een voor-de-lol-en-de-eer(?OMG) stierenbeul. Daar ga ik verder niet eens op in. Maar je hebt gelijk: ik vind het heerlijk als de bull een keer de bully te pakken neemt. Klopt. Idem dito als een belaagde vrouw een keer raak trapt.

op 14 07 2016 at 06:11 schreef Peter:

Daar kun je niet op in willen gaan, Thomas, maar Babs heeft wel gelijk. Ik vind het ook bizar om je te verkneukelen om de dood van een matador omdat dat een dierenbeul is, terwijl we hier varkensflats hebben en bioindustrie. Die stier heeft een beter leven dan een Nederlands varken dus er is geen enkele reden je beter te voelen dan de Spanjaarden. Het fijn vinden dat een matador een gewelddadige dood sterft, is je reinste extremisme.

op 14 07 2016 at 07:42 schreef Thomas E:

Je moet geen matador willen worden, in the first place. En je moet geen varkensflats willen houden! Maar om een onschuldige melkdrinker met een zelf verkozen dierenbeul te vergelijken gaat mij mijlen te ver. Het algemene beeld is nog steeds dat de melk van die lieve koe uit de sappige wei komt. Ik hoop overigens wel dat de waarheid over de intensieve veehouderij snel doordringt.

op 14 07 2016 at 07:45 schreef Peter:

O, het is het beeld, dat ertoe doet. Melkdrinkers zijn onschuldig omdat ze net doen alsof hun melk uit een dartele koe in de wei komt.

Er is maar één verschil, en dat is dat die melkdrinker een hypocriete kwezel is en die matador niet.

op 14 07 2016 at 08:27 schreef Thomas E:

Nee, de matador is geen hypocriete kwezel maar een ijdele sadist.

op 14 07 2016 at 08:32 schreef Peter:

Net goed dat ie een verschrikkelijke dood stierf, hè Thomas?

op 14 07 2016 at 08:33 schreef babs:

Zalig zijn de onnozelen, Thomas, maar jij bent kennelijk niet onnozel, je weet waar je vlees en zuivel vandaan komen.

Je bent een hypocriet, tenzij je 0 produkten gebruikt uit de intensieve veehouderij.

Spanje heeft minder dierenmishandeling dan Nederland en het is er veiliger op straat, met name voor vrouwen en homo’s, daarnaast heeft het een hogere levensverwachting en lagere kindersterfte dan Nederland. Spanje verlaagt zich minder tot belastingtrucs voor multinationals en bands die meer aan marketing dan aan muziek doen, heeft een kritischer pers ter rechter en ter linker zijde, verwelkomt kamerbreed oorlogsvluchtelingen met open armen. Daarom, in het heel kort: dat je in den natte grond mag bederven!

op 14 07 2016 at 10:09 schreef Thomas E:

En Babs maar denken dat ik me tegen Spanje afzet haha. Spanje is een van mijn favoriete landen, mede om een aantal redenen die jij opsomt (maar ook de zon hoor).

En inderdaad, ik gebruik zo goed als niks van de intensieve veehouderij. Probeer bij alles uit te vinden waar het vandaan komt.

Maar jongens, deze discussie is heilloos. Je kunt een blinde niet laten zien en een dove niet laten horen. Dus blijf lekker melkdrinkers slecht vinden en stierenvechters sielahhg.

op 14 07 2016 at 21:55 schreef babs:

En ik rand vrijwel nooit een vrouw aan.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS