Home » Archief » Ik wil niet discrimineren maar die kutmoslims + update


[05.07.2016]

Ik wil niet discrimineren maar die kutmoslims + update

Peter Breedveld

zom6

We begonnen de week gisteren met een bericht over een Amsterdams homostel dat door zijn Marokkaanse buren met de dood zou zijn bedreigd. Dat veroorzaakte uiteraard veel OPHEF!!1! en verontwaardiging en de onvermijdelijke stoere taal van Ahmed Marcouch, die vindt dat we een VUIST moeten maken tegen homohaat.

Maar de berichtgeving is gebaseerd op een post op Facebook van de helft van het homostel en op een belletje met de politie. Die Facebook-post begint met een in kapitalen geschreven ‘IK DISCRIMINEER NIET, MAAR!!1!’ en in De Telegraaf zit de schrijver te jeremiëren over vluchtelingen, en dan weet ik eigenlijk genoeg. Mijn twee centen: het gaat hier om een uit de hand gelopen burenruzie waarbij de ruziemakers, als echte Amsterdammers, elkaar verrot schelden en daarbij alles gebruiken dat ze verzinnen kunnen: “Vieze homo’s!” – Vuile kut-Marokkanen!”

Maar daar ga je je als Nederlandse journalist natuurlijk niet mee vermoeien. De homo’s zijn hier niet veilig voor de Marokkanen en dat moet de boodschap zijn en niet anders. Dat je inmiddels kunt stellen dat het eerder andersom is, dat Marokkanen en andere allochtonen niet veilig zijn voor een flink deel van de Nederlandse homo’s, nou ja, laten we het daar verder maar niet over hebben (maggieniesegge!).

Gewapende clash

Diezelfde aanpak kenmerkte een reportage gisteren in EenVandaag over de Duitse politievrouw Tania Kambouri, die een boek heeft geschreven, een bestseller in Duitsland, over de moslimhorden, die de Duitse straten onveilig maken. ‘Noodkreet tegen het wegkijken van de migrantenproblematiek’, heet de repo. Kambouri, die dagelijks op de Duitse televisie schijnt te zijn, werd een paar weken geleden door politieke aardverschuiver Wierd Duk in Het Algemeen Dagblad geïnterviewd en daar ging het ook al over moslims die de straten overnemen en de gewapende clash, die spoedig zal beginnen en over het wegkijken. Want niemand heeft het ooit over de ‘migrantenproblematiek’. Al vijftien jaar lang zwijgt iedereen erover als het graf.

En je weet hoe dat gaat in Nederland, als één journalist een alarmist heeft ontdekt, willen alle andere redacties haar ook een keer interviewen. Ik zei dat gisteren tegen een redacteur van EenVandaag en die antwoordde (en ik stel me voor dat hij daarbij keek als een amateurgoochelaar die een konijn uit zijn hoge hoed tovert) dat ‘Ja. nee, maar wij laten ook iemand van de Nederlandse politie aan het woord.’

Dan is het weer duidelijk waar dit heengaat. Je laat iemand leeglopen over moslims (“Kambouri heeft niets tegen moslims”, zegt een voice-over in de repo), belt even met de politie en je zoveelste hetzerige itempje is een feit, met bij EenVandaag als steevaste bonus een cluster-fuckup qua beeld en geluid want de cameraman is daar geloof ik blind en de geluidsman doof en degene die monteert heeft Parkinson én een burn-out.

Meteen racist genoemd

Kambouri klaagt over gebrek aan respect (hoewel ze zelf weigert haar schoenen uit te doen als ze het huis van een moslim betreedt) en iemand van de Nederlandse politie bevestigde dat ja, vrouwen, “gays“, kinderen, ouden-van-dagen en weet ik het allemaal niet op het respect konden rekenen van allochtonen, maar ja, geen politieman die er wat van durft te zeggen, want dan word je meteen racist genoemd.

Van die angst is mij helemaal niks gebleken toen ik eens ging luisteren naar de politie over allochtonen en een recente reportage in NRC Handelsblad over hoe de politie over allochtonen en moslims spreekt, liegt er evenmin om. Laten we ook niet vergeten dat een bobo bij de politie zelf niet lang geleden onthulde dat veel politiemannen graag moskees zien branden en kutmoslims willen afknijpen.

Dus als je het wilt hebben over wegkijken: vorige week nog weigerde de Haagse burgemeester Van Aartsen een democratisch besluit uit te voeren om iets tegen discriminatie door de politie te doen, want volgens hem is alles koek en ei bij de politie. Problemen worden veroorzaakt door de Ramadan.

Allemaal moslims

Gelukkig zijn er in Duitsland journalisten die wél kritisch kijken naar de beweringen van Kambouri. Deze analyse bevestigt wat ik zelf ook al dacht: een politievrouw zet al haar professionaliteit overboord en klaagt dat de boeven tegenwoordig geen respect meer hebben voor een politieuniform en dat, nou ja, ik wil niet discrimineren, maar het zijn toevallig wel bijna allemaal moslims (Libanezen, Turken, Marokkanen, enzovoort, maar allemaal moslims, allemaal vertegenwoordigers van ‘de islam’). ‘Vielleicht wäre sie besser zum Militär gegangen‘, schrijft de bespreker van haar boek. Er wordt steeds flink op gehamerd dat Kambouri zelf kind is van immigranten (zij het geen moslims) dus hé, dan kan het geen racisme zijn en trouwens, islam is helemaal geen ras.

Op een bijeenkomst van politiemensen en gediscrimineerde allochtone jongeren waar ik bij was, zei een politieman dat ook al: “Als je drie jaar bezig bent op straatrovers te jagen, waarvan negentig procent Marokkaan is, dan geloof je op een gegeven moment dat alle Marokkanen criminelen zijn.”

Beroepsdeformatie gecombineerd met een zucht naar sensatie en een slim gevoel voor marketing, dat is Tania Kambouri. Vast niet toevallig is nét de Nederlandse vertaling van haar boek uit, en als er stemming gemaakt kan worden tegen buitenlanders, laat een Nederlandse journalist zich graag inzetten voor de promotie ervan.

Massaverkrachtingen

Sinds de hysterie rond de zogenaamde ‘massaverkrachtingen’ in Keulen, die uiteindelijk een stuk of drie rechtszaken heeft opgeleverd en een shitload aan aangiftes die al snel vals bleken te zijn, is de beer helemaal los. Ook EenVandaag haalt Keulen nog eens aan, zonder de minste neiging te vertonen dat beeld van die massaverkrachtingen te nuanceren, die volgens NOS-correspondent Jeroen Wollaars en AD-correspondent Wierd Duk door Syrische vluchtelingen werden gepleegd.

Wollaars is inmiddels een nieuwe hetze gestart: massa-aanrandingen door vluchtelingen in Duitse zwembaden. Is ook weer een hysterisch lulverhaal maar reken er maar op dat geen redactie zich deze zomer iets aan de feiten gelegen laat liggen. Die politieke aardverschuiving komt er niet vanzelf!

Met dank aan Sigilux, Max Kommer en Cornelis Los.

Update: wie heeft er weer eens gelijk? Juist, Uw Hoofdredacteur. Journalisten besloten toch maar eens verhaal te gaan halen bij de beschuldigde Marokkaanse familie en die zegt: gelul, die lieghomo’s hebben juist óns bedreigd. Zelfs de politie zegt: uit de hand gelopen burenruzie om geluidsoverlast, waarbij beide partijen elkaar op elkaars zwakke punten pakken.

Interview met Peter Breedveld in De Nachtzoen. Ergens in augustus komt er een tweede deel. Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 05.07.2016 @ 07:35

[Home]
 

15 Reacties

op 05 07 2016 at 10:12 schreef leo schmit:

Blokzijl van Eenvandaag twittert er alarmerend op los. Goh, dat je daarmee in discussie gaat. Er komt geen einde aan de stemmingmakerij. Maar de zaak is nog ernstiger dan het al lijkt. De Duitse auteur, Lisa Sänger, heeft goed door dat de zg cultuurkritiek van deze politievrouw, een ‘subtiele vorm van veroordeling van een complete bevolkingsgroep is’. En, ‘met het begrip ‘Kulturkreis’ hanteert de politievrouw een retoriek die helaas net zo rechtspopulistisch is als vroeger de rasenleer’. Maar natuurlijk doet Blokzijl niet aan rassenleer. Hij slaat alleen maar alarm.

op 05 07 2016 at 10:15 schreef MNb:

De voorspelbaarheid is zo deprimerend.

op 05 07 2016 at 10:16 schreef Murat:

Het einde is helaas nog niet in zicht, Peter.

Het begint erg eng te worden. Waar draait al deze haat straks op uit….

Ik vraag het mij werkelijk af.

op 05 07 2016 at 12:43 schreef Prater:

Eens! Schandalig Hoe in Duitsland honderden vrouwen georganiseerd vals aangifte hebben gedaan van aanrandingen door moslims. De media zou eens moeten uitzoeken wie deze hysterische racistische dames zijn.

op 05 07 2016 at 15:21 schreef leo schmit:

Ik denk hier nog eens over na. Het betoog van Sänger is helder: de politievrouw bedrijft racisme verscholen achter kultuurkritiek. Resultaat is hetzelfde. Dat zien we in Nederland ook gebeuren. Noorse Breivik deed hetzelfde. Echter, 1 opmerking van Sänger die het boek van de politievrouw bespreekt en door Peter wordt aangehaald, lijkt mij onjuist: ‘Vielleicht wäre sie besser zum Militär gegangen‘. Daarin vergist ze zich, want de militaire moraal is een andere dan de politiemoraal. Het is nou juist de politie en de ‘security cq handhavers’ sector die dit soort mensen aantrekt en zich bezig houdt met ethnisch (kultuur) profileren. Het leger heeft wel andere dingen te doen.

op 05 07 2016 at 16:39 schreef vander f:

@Murat,
veel burgers en het gros van de journalisten hebben het gewoonweg niet in de gaten, het eigenlijk puberale gescheld en zwartmaken van hele groepen medelanders, moslims in dit geval.
Tot het mis gaat en er opgefokte types tot actie overgaan, geweld plegen, opgenaaid als ze zijn door jarenlang geindoctrineer op tv en de ‘sociale’ media.
En achteraf, met bebloede handjes, beteuterd kijken ‘ja dat was nou ook niet weer de bedoeling’
Doet me denken aan van die Brexiteers, the day after ontdekken waar ze eigenlijk op gestemd hebben, als de harde werkelijkheid doordringt, terwijl het de dag daarvoor nog een spelletje leek, jarenlang puberaal schelden en kankeren op die klote EU, ook door de populaire pers, maar geen idee hebben van de consequenties van hun exit stem.

op 05 07 2016 at 16:49 schreef Mart:

@Leo

Die opmerking over het leger sloeg meer op mevrouw’s overduidelijke behoefte aan een soort orde en discipline om haar heen die je van gewone burgers gewoon niet kan (en mag) verwachten.

@Prater

Ik zou het niet meteen op opzet willen gooien, en het woordje hysterisch ook niet willen laten vallen. Aangejaagd door de de media, dat wel.

Er was zeker sprake van zakkenrollerij (das altijd zo in grote menigten in een grote stad), en ik kan me best voorstellen dat mensen die zich wat gefriemel aan hun kleren herinneren van een al dan niet mislukte zakkenrolpoging door de overdreven pers dit mentaal in ‘aanrandingspoging’ omzetten.

Das nog steeds fout, maar de hysterie lag voor een groot deel aan de kant van de media.

op 06 07 2016 at 12:11 schreef Herbert:

Ik weet niet hoe het komt maar ik had al een ´niet pluis´-gevoel bij dit verhaal.

Eerst allemaal erg geheimzinnig en duister en een dag later pontificaal met hun porum in de pers. Daarnaast werd maar 1 bron opgevoerd. Een 1 bron is geen bron. Een journalistieke doodzonde dus.
Uiteindelijk ging het om een ordinaire burenruzie.

De 2 dachten dus met een huilverhaal een andere woning te krijgen. En aangezien homo’s heilig zijn in de rechtse kerk en de buren van Marokkaanse afkomst was het geloei uit de rechtse kerk wel te verwachten.

http://www.at5.nl/artikelen/157953/verhaal-homostel-vrijwel-geheel-verzonnen

op 06 07 2016 at 12:33 schreef Linda:

Heel duidelijk artikel en ik ben het helemaal eens met het gestelde.

Ik heb wel wat kanttekeningen…..
Opgegroeid in Utrecht, had ik in de tijd dat ik jong was (ni 52) te vrezen van FB Utrecht supporters op zaterdagnacht als ik over Hoog Catharijne naar de taxi liep. Elke zaterdagnacht kwam ik hen tegen met kettingen en honkbalknuppels.
Ook bepaalde wijken kon ik biet in, lees Houtplein en Sterrewijk. Nu te vergelijken met sommige kampen waar zelfs de politie niet komt. Behalve grote invallen.

Mijn dochter nu met donker haar en matte huid, kan met een hoofddoek zo voor een Marokkaanse of Turkse of anders doorgaan. Zij kleedt zich echter als een Nederlandse, wat zij ook is. Wonend op Kanaleneiland heeft zij daar veel meegemaakt. Dagelijks werd zij uitgescholden voor hoer. In het begin belde zij mij steeds huilend, later wende zij eraan en zij staat haar ‘mannetje’ gelukkig. Tot twee keer toe aangerand door Marokkaanse jongeren….geslagen als zij een zwerver hielp op het station en bespuugd.

Opgevoed door mij, vond zij het vreselijk te moeten zeggen…”mam, sorry, maar het waren wel Marokkanen.

op 06 07 2016 at 13:51 schreef Harald:

Ik geloof het verhaal van Linda niet. Het Houtplein is in 1975 gesloopt toen was “Linda” tien of elf jaar oud.
Ik kom zelf ook uit Utrecht en “dat FC Utrecht supporters elk weekend met kettingen en knuppels” over Hoog Catharijne of elders door de stad liepen is echt onzin.

op 06 07 2016 at 21:34 schreef dewanand:

Ref cit:
op 06 07 2016 at 12:33 schreef Linda:
‘Mijn dochter nu met donker haar en matte huid, kan met een hoofddoek zo voor een Marokkaanse of Turkse of anders doorgaan. Zij kleedt zich echter als een Nederlandse, wat zij ook is. Wonend op Kanaleneiland heeft zij daar veel meegemaakt. Dagelijks werd zij uitgescholden voor hoer. In het begin belde zij mij steeds huilend, later wende zij eraan en zij staat haar ‘mannetje’ gelukkig. Tot twee keer toe aangerand door Marokkaanse jongeren….geslagen als zij een zwerver hielp op het station en bespuugd.’

‘Opgevoed door mij, vond zij het vreselijk te moeten zeggen…”mam, sorry, maar het waren wel Marokkanen.’

—– vraagje aan Linda

V1: Zou jij nou hierom toch liever op PVV stemmen, hoewel je Wilders een oen vind en indo loser??

V2: Zou je het erg vinden als je zwartharige Westers, hollandse dochter morgen opeens een leuke, jonge, potente, baardige Syrische man ontmoet, verliefd wordt, en opeens moslima word, trouwt (nikab doet) en hoofddoekje opdoet, en zo dus in Dar Al Islam zal assimileren op deze planeet, Huis van Islam, in naam van Allah, met laatste profeet Mohammed en koran als enige heilige boek??

op 07 07 2016 at 00:45 schreef Murat:

@Linda,

Zal ik je de verhalen eens vertellen hoe mijn zusje (halfbloedje en de enige die de donkere kant van de familie heeft gekregen) door Nederlands Lonsdale tuig bespuugd en zelfs geschopt is?
Omdat ze een dagje in de provincie (in het Noorden) rondliep in kleine winkelcentra van dorpen/stadjes waar ze niet woonde?

Of zal ik je eens vertellen hoe ze door corpsballen tijdens haar studie meerdere malen aangerand is? Lekker “mokrosletje” werd genoemd?

Jammer, maar dat tuig zit echt overal. Leer dat toch eens.

op 07 07 2016 at 13:21 schreef dewanand:

zo zo zo Murat,

feitelijk is het heel interessant wat je vertelt. Gisteravond nog belde een oude hindoevriendin van mij op en zij was in de cel gegooid omdat een blanke racist haar had beledigd en zij hem achterna was gerend met een mes. Zij is toen ook geestelijk flink mishandeld in de gevangenis van Breda.

Ik vind toch dat wij als vieze zwartjes ons gezamenlijk moeten bezinnen nu op ons verdere verblijf in Arisch Holland. Vooral de hele theorie over de mensapentoop van Wieroe en mij heeft mij anders leren denken over de zieke MULTIKUKELUKU.

Mijn niet blanke vriendinnen moet ik stuk voor stuk dit probleem voorleggen.

Ja Murat, het zal ooit mis gaan en alle niet blanken zijn dan echt verdoemd, of binnen 18,1888 jaar of later in 2083 conform profetie Andersen Behring Breivik.

Nee, als kleurling of niet blanke kan je je nooit thuis voelen in dit Blanke KUT Polderlandje. Het KUTgevoel in dit ptata kondre moet je laten spreken en dat moet beslissend zijn v je ZELFDEPORTATIE.

op 09 07 2016 at 17:09 schreef Ernst:

Aah kijk, dit is echt heel sierlijk. Linda, die aangeeft dat Marokkanen wel eens niet deugen en Murat die vervolgens aangeeft dat Nederlanders ook wel eens niet deugen. Klopt allemaal. Mensen deugen namelijk allemaal wel eens niet.

Welk deel van samenleven begrijpen jullie niet Linda en Murat? Samenleven lukt niet door anderen als groep als ondeugdelijk weg te zetten, dat zal nooit op iets anders uitlopen dan ellende.

Ik hoop maar dat jullie ooit in zullen gaan zien dat juist jullie onderdeel van het probleem zijn. Pas dan kunnen jullie gaan bijdragen aan het oplossen ervan.

op 11 07 2016 at 09:44 schreef Gaz Typari:

Merkwaardig, Ernst, hoe Murat deel van het probleem is. Maar goed, hij had er maar niet voor moeten kiezen dat zijn donkere zusje lastig werd gevalen door blank tuig, nietwaar?

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS