Home » Archief » Rapper Boefs seksleven


[17.09.2016]

Rapper Boefs seksleven

Peter Breedveld

hemard08
Illustratie: Joseph Hémard

‘Goddomme precies Pownews!’, schreef ik over de tuigvloggers. ‘Kinderen van Dominique Weesie’ noemde ik ze want mensen intimideren met draaiende camera, daar zijn GeenStijl en Powned groot mee geworden. Een ambtenaar op het ministerie van Lodewijk Asscher was voor min of meer dezelfde observatie subiet kaltgestellt door de Roze Khmer dus ik zette me schrap voor de nodige, eh, ‘kritiek‘.

Die bleef uit. In plaats daarvan bleken een heleboel verstandige mensen er precies als ik over te denken. Ook NRC-columnist Arjan van Veelen vindt dat de Zaanse tuigvloggers ‘vooral doen denken aan de stijl waarmee Rutger Castricum groot werd.’ Verschil met Castricum is dat hij ‘en zijn boys kregen juist een zak geld van PvdA-minister Ronald Plasterk, om hun getreiter op de publieke omroep voort te zetten’.

Morele verontwaardiging

Tuigvloggen blijkt epidemisch te zijn, want opeens staan de media er bol van. In Tilburg bleek een tuigvlogger genaamd Boef actief te zijn, hij is tevens rapper. Hij zat in het praatprogramma van Humberto Tan dat ik elke avond zou kijken als er tussen de urgente kwesties door niet zo ontzettend veel tijd opging aan RTL Boulevard-achtig vertier. Ene Casper Sikkema (vergeef me dat ik niet weet wie dat is) schreef er deze treffende analyse over. Dit videofragment fascineert me mateloos:

 

 

Je ziet er een jongen van de straat zitten tegenover een aantal weldoorvoede witte Nederlanders die zwelgen in morele verontwaardiging. Tan toont een fragment waarin Boef zijn woede uit over de vier dagen die hij – kennelijk onterecht – in een politiecel heeft doorgebracht en dit wordt door de andere aanwezigen – waaronder een misdaadverslaggever en minister van Defensie Hennis-Plasschaert – onder luid applaus van het aanwezige publiek veroordeeld als ’treitervloggen’. Hennis – dodelijke blik in haar ogen – verwijt Boef te ‘provoceren’. Boef zegt dat niet hij, maar de politie provoceert.

Gigantische generatiekloof

“De. Politie. Provoceert. Niet.” zegt Hennis als een autoritaire schooljuffrouw. Alle media-aandacht die er het afgelopen jaar is geweest voor etnisch profileren en het vaak ongemeen gewelddadige en contraproductieve optreden van de politie jegens allochtonen: totaal aan deze minister voorbijgegaan.

‘Als de ‘nationale kwestie’ van de vloggers iets laat zien, is dat er sprake is van een gigantische generatiekloof in Nederland’, tweette historicus Nadia Bouras en ze beseft waarschijnlijk zelf niet eens hoe erg ze gelijk heeft. Mijn kinderen, die ik weleens over Wilders hoor maar verder volstrekt niet geïnteresseerd zijn in politiek, hadden het gisteren opeens over minister Hennis, van wie ze nog nooit hadden gehoord! Ze waren verbluft door de gedecideerde onwetendheid van de minister en kozen, bijna instinctief – de kant van een straatschoffie met wie ze echt helemaal niks gemeen hebben, behalve misschien de leeftijdsklasse. “De politie provoceert niet”, humpfte mijn oudste. “Terwijl die gast net vier dagen onterecht in de cel heeft gezeten.”

Zij wisten precies waar Boef het over had en wat hij bedoelde, hun morele kompas blijkt uitstekend te werken, terwijl de minister met een vies gezicht aan Boef vroeg waarom iemand geïnteresseerd zou zijn in zijn seksleven.

Roomblanke dochter

Niemand, mevrouw Hennis, is geïnteresseerd in Boefs seksleven, maar hij weet precies te porren waar het pijn doet als hij zegt dat hij de dochter van een politieman neukt. Dat is namelijk de grootste angst van de witte Nederlander: dat zo’n low-life van Afrikaanse afkomst aan zijn roomblanke dochter komt. Het geeft Boef macht. Je ziet er de witte boze mannen op Twitter ook onmiddellijk op aanslaan.

Dat vloggen schijnt nog aardig wat op te leveren. Boef, die vorig jaar nog een Wajong-uitkering genoot, zoals de burgemeester van Tilburg als een volleerde GeenStijl-redacteur openbaarde, rijdt nu in een dikke auto terwijl ik gisteren mijn gammele fiets voor 20 euro heb laten repareren om nog een béétje mobiel te zijn. De autoriteiten willen nu met YouTube praten omdat zulks de bedoeling niet kan zijn. Geld verdienen met anti-autoritair zijn, dat is toch een grove schande, zeggen de PvdA-bestuurders die allemaal hun gekoesterde Bob Dylan-collectie in een dure vitrine hebben staan.

Uitzwaaipagina

Tegelijkertijd meldt Het Algemeen Dagblad met nauwelijks verholen bewondering dat een witte treitervlogger ‘weer heeft toegeslagen’ en erin is geslaagd illegaal het Feyenoord-stadion binnen te komen.

En de EO heeft een nieuw programma met onder andere Donnie Bonsink, bekend van de racistische Sylvana Simons Uitzwaaidag-pagina op Facebook. Als je maar wit bent, dan mag je beloond worden voor je getreiter.

Het ene provoceren is het andere niet, zullen we maar zeggen.

Meer over mij weten? Lees dit interview met mij van Enis Odaci op Nieuw Wij.

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 17.09.2016 @ 15:37

[Home]
 

33 Reacties

op 17 09 2016 at 16:32 schreef Laurent:

Een jongen van de straat? Ik zie een uiterst nauwkeurig en beheerst formulerende jongeman tegenover een stel clichématige uitspraken roepende dombo’s, en dan bedoel ik vooral ook minister Hennis.

op 17 09 2016 at 16:55 schreef MNb:

Het is nog altijd hetzelfde. We moeten wel naar Anton en Ingrid luisteren, maar niet naar Sofiane en Sylvana.

op 17 09 2016 at 17:00 schreef Laurent:

Van Hennis-Plasschaert hebben we trouwens ook echt helemaal NIKS meer gehoord, realiseer ik me nu ineens, nadat de PvdA zich mbt de JSF had laten omkopen.

op 17 09 2016 at 19:29 schreef Sasha Berkman:

“tuigvlogger” ik zou een advocaat zoeken als ik hem was en de verantwoordelijken voor deze kwalificatie voor zijn persoon ter verantwoordelijkheid roepen.

op 17 09 2016 at 19:32 schreef Mies:

Het niet om het vloggen zelf, dat is mateloos populair onder jongeren en dat moeten ouderen niet willen proberen te begrijpen. Het gaat om het stoer doen met het vastleggen van strafbare feiten die je matties plegen.

op 17 09 2016 at 21:21 schreef A. Young:

betreft seksleven van Boef: rtl boulevard, hart van nederland, oh oh cherso, ex blablabla.. heel nederland en media vinden andermans seksleven interessant en dan zegt een mocro een keer wat en dan is het gelijk abnormaal en niet degelijk..

op 17 09 2016 at 22:55 schreef rosa vandevelde:

generatie,klasse,rasse-kloof

maar idd ik voel me ondanks mijn ouderdomskwaaltjes plots weer jong en tegendraads bij het zien van zoveel duf,ouwbollig, kortzichtig (burgerlijk;-)gepreek

op 17 09 2016 at 23:04 schreef Murat:

MNB,

Haha ;)

op 17 09 2016 at 23:26 schreef babs:

Opvallend hoe ver de staat wil gaan tegen deze jongen, kennelijk raakt hij een gevoelige snaar.

op 18 09 2016 at 04:41 schreef Paul Hoekveld:

Wat verschrikkelijk genant, die Hennis, om te janken.

op 18 09 2016 at 08:04 schreef Sum:

Dit is een georganiseerde klopjacht op alles wat niet wit is maar wel populair onder jongenen. Van DENK tot Boef. Nooit zullen we conformeren naar het anale niveau van Rutte en consorten. Ondertussen is links NL morsdood. Nederland is gegijzeld door mensen die juist NIET van Nederland houden. Dat moet eens gezien worden.

op 18 09 2016 at 08:09 schreef Bart:

Scherpe vergelijking met Bob Dylan, Peter.

Een die Hennis ging inderdaad historisch nat in die uitzending.

op 18 09 2016 at 09:15 schreef S.M:

Nederland is een land waar racisme, discriminatie, uitbuiting, roof en onrecht Nr.1 op de lijst staat. Racisme bij de gemeente, politie, maatschappelijk werk, in bedrijven, instanties overal heb je daar mee te maken. Racisme is het Ned. erfgoed, niemand doet er wat tegen. Wat er in Zaandam gebeurd is heel goed, dit is voor mij het terug pakken van de politie doe mij het onmenselijke hebben aangedaan en nu nog steeds.. Het programma van Humberto Tan, waar de Min. van Defensie, zegt dat Ned. een vrij land is, en dat de politie goed zijn werk doet is absoluut onwaar. Met name Tweede Kamerleden en Ministers.
Daardoor komt naar buiten hoe mensen liegen en bedriegen. Ben door gemeente Moerdijk, politie, maatschappelijk werk WVS en WVS, meerdere organisaties uitgebuit en bestolen. stichting MEE die door fraude, en minachting van mijn huwelijk diverse malen vrouw hebben meegenomen om haar uit huis te plaatsen. Fraude van huiselijk geweld, waar de Politie medeplichtig is aan fraude. Politie is zelfs woordvoerster is geweest om de fraude in goede banen te leiden. Dit is in Ned. Strafbaar maar kan geen aangifte doen en de advocaat Mr. Weinans in Roosendaal, werkt ook mee aan medewerking van f

op 18 09 2016 at 10:36 schreef Ana:

Raak! Helemaal raak dit stuk en het fragment! (kan niet anders zeggen)

op 18 09 2016 at 15:53 schreef Anton:

Niks raak !! Ik vind dat de politie prima werk doet . Die treitervloggers en aanhang moeten in een heropvoedingskamp . Daar leren ze hun grote bek wel af.
Wat ook kan is oppakken en uitwijzen . Maar ja dat mag dan jammer genoeg weer niet.

op 18 09 2016 at 17:00 schreef hamar:

Iedereen vindt het hier kennelijk normaal om mensen te zeggen dat je hun dochter gaat neuken, met de toevoeging ik doe het echt hoor. Dit heeft niks te maken met afkomst, maar deze jongen heeft gewoon geen opvoeding gehad. Is op zich niet strafbaar maar hem verdedigen geeft aan dat je wel erg laag gezakt bent op de sociale ladder. Ga zo door

op 18 09 2016 at 18:13 schreef sjonnie:

Raak!! anton komt uit de kast 2.0
Heil anton.

op 18 09 2016 at 18:34 schreef niemand:

Wat volgens mij ook meespeelt is dat de verschillende media stikjaloers zijn op de populariteit die de volgers blijkbaar hebben.

Ze worden qua kijkcijfers letterlijk in hun hemd gezet.

Als je bijvoorbeeld hier kijkt:

https://www.youtube.com/user/penwtv/videos

of hier

https://www.youtube.com/user/detelegraaf/videos

Dan zie je dat de grote gevestigde kanalen met miljoenen aan subsidiegelden nog niet eens 10% van het aantal online kijkers trekt.

Daarmee worden ze met hun neus op de eigen steeds groter wordende irrelevantie gedrukt.

Zo’n Pauw en de Telegraaf hebben zelfs samen nog niet eens de helft van het online bereik van een enkele vlogger.

Die Ismael Ilgun heeft met 31 filmpjes in een maand tijd bijna net zoveel volgers op YouTube als GeenStijl in de afgelopen 10 jaar bij elkaar.

Kijk en dat kan natuurlijk niet, dat moet kapot. Voordat ze politiek zelfbewust worden. DENK ik.

op 18 09 2016 at 20:14 schreef tonnie:

Anton en hamar mogen wat mij betreft naar een heropvoedingskamp – wat een belachelijke opvattingen hebben die twee – misselijkmakend.

op 18 09 2016 at 23:41 schreef Frank:

Breedveld, waarom heb jij heb altijd gelijk?

Echt, ik begrijp er geen hol van. Waarom wordt dit niet opgepikt, en krijgen die klootzakken als Dijkgraaf en Roos full media exposure.

Hoe het ook zij, ik ga maar weer eens doneren op NL59 RABO 0393 4449 61, en het maakt me weer geen reet uit of je het in Tokio op eet of hier gebruikt. (Wel overigens, bij de Fat Duck, want die Blumenthal is een charlatan.)

Je verdient het vriend.

Sterker nog, ik ken weinig mensen die zo hun nek durven uitsteken. Alle aarsema-bagger die jij dagelijks over je heen krijgt. Een normaal mens zou er allang aan onder door zijn gegaan. Jij bent niet normaal, jij hebt lef.

Ik moest denken aan een opmerking van Freek de Jonge “Hadden we in de tweede wereldoorlog maar wat meer weiger-ambtenaren met lef gehad.”

Voor mij ben jij die weiger-ambtenaar. En ik neem mijn hoed diep voor je af.

op 19 09 2016 at 01:18 schreef Murat:

Raak! Sterk stuk Peter.

op 19 09 2016 at 09:39 schreef tonnie:

@Frank: staande ovatie ;o) en helemaal met je eens…

op 19 09 2016 at 11:51 schreef MNb:

“Waarom wordt dit niet opgepikt …”
Jawel, hoor. Van het weekend had Trouw een artikel over Poelenburg, Zaandam waarin een verscheidenheid aan bewoners aan het woord kwam. Zeker, het is te weinig. Maar het is ook meer dan niets.

http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/4378745/2016/09/18/Opeens-ligt-Poelenburg-in-het-oog-van-de-storm.dhtml

op 19 09 2016 at 12:18 schreef Anton:

Het valt toch gewoon op dat die treitervloggers alleen heel poeslief zijn en in een groep ineens alles durven?
Grote jongens hoor. En nou niet zeggen dat ik in mijn jeugd ook zo was . Nee , ik heb een opvoeding gehad en die turkjes waarschijnlijk niet

op 19 09 2016 at 13:26 schreef Mario:

…alleen heel poeslief zijn en in een groep ineens alles durven?

Zoals alle jongeren in groepsverband en alleen. Overigens niet alleen jongeren, maar ook ouderen.

Voetjebalhooligans, bijvoorbeeld, die samen nogal wat geweld veroorzaken, terwijl wanneer je ze alleen tegenkomt, men schichtig naar de grond kijkt. (lachen: die compenserende sukkeltjes schijten vooral 7 kleuren stront wanneer hun geliefde erbij is, aangezien deze niet achter hun wangedrag mag komen)

Maar ook de schreeuwkneusjes die, bijvoorbeeld, achter de schoolplein bully staan, maar niemand in de ogen durven aankijken wanneer ze alleen zijn.

Rot op, Anton. Je kletst zoals gebruikelijk weer eens uit je nek.

op 19 09 2016 at 14:47 schreef Edwin Vink:

“De politie provoceert niet” Natuurlijk vertel dat tegen de zoon van mijn Marokkaanse collega die dagelijks 3 a 4 keer per dag door dezelfde agent werd staande gehouden omdat hij in een nieuwe golf rijdt. De jongen is 25 heeft een goede baan en woont nog thuis. Tja die kan zo’n lening die deze neo-liberalisten je graag aansmeren, prima betalen. De agent hield trouwens op toen er verteld was dat er camera’s in de auto geplaatst waren om zijn gedrag te filmen. De politie is vergeven van treiteraars. Ik ben er van overtuigd dat er een heel aantal bij de politie zijn gegaan om hun superioriteitsgevoel te kunnen bevestigen en in de praktijk te brengen.

op 19 09 2016 at 15:24 schreef Anoniem:

Wat betreft het seksleven van andere, kan me herinneren dat rutger castricum diverse politische vroeg of ze nog geneukt hadden. En volgens mij ook een keer aan Hennis als ik me niet vergis. Kan me niet heugen dat ie terecht werd gewezen..

op 19 09 2016 at 18:37 schreef sjonnie:

Grappig om te zien hoe anton zichzelf voor lul blijft zetten.

op 19 09 2016 at 19:42 schreef MNb:

De politie van Minnesota laat zien hoe het moet:

http://www.rawstory.com/2016/09/watch-minnesota-police-chief-shames-fox-news-after-they-try-goading-him-to-bash-somali-immigrants/

op 19 09 2016 at 22:10 schreef marco meijer:

Wel apart dat de boze blanken blijven beweren dat de politie staat voor de vrijheid van de burgers, terwijl Boef ze juist probeert uit te leggen dat de politie hem zojuist onterecht vier dagen lang van zijn vrijheid heeft beroofd. Het zijn twee totaal verschillende werelden, lijkt het wel.

op 19 09 2016 at 23:33 schreef niemand:

De laatste ‘Vlog’ van Boef is 1 dag oud en nu al meer dan 300,000 keer bekeken.

Hij wordt daarin opgebeld door iemand van het televisieprogramma ‘De Nieuwe Maan’, en het gesprekje dat volgt is tekenend:

https://youtu.be/7DEKMTYG3i0?t=571

En dit is dus nog maar 1 vlogger. Zo zijn er tientallen.

Traditionele mediakanalen hebben geen invloed meer op jongere generaties.

En dat geldt ook voor autochtone jongeren.

Hier is bijvoorbeeld een Nederlandse ‘hoodvlog parodie’ te vinden, “wij doen gekke shit terwijl jij op de bank zit”, deze is drie dagen oud en ruim 600,000 keer bekeken:

https://www.youtube.com/watch?v=8xkWWwC6I7s

op 20 09 2016 at 11:06 schreef Abdel Abdellaoui:

Goed stuk :)

op 22 09 2016 at 23:55 schreef William:

gewoon boef is Pietje Bell anno 2016

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS