Home » Archief » Waarom er nu in Albergen een feestelijke pogrom plaatsvindt


[19.08.2022]

Waarom er nu in Albergen een feestelijke pogrom plaatsvindt

Peter Breedveld

Als je aanvankelijk nog vreselijk verontwaardigd was omdat Wilders een hoofddoek- en een koranverbod wilde, maar zijn racisme al gauw begon te verdedigen met het eloquente argument dat hij wél wordt bedreigd, en je nu nog geen wenkbrauw optrekt als Wilders en zijn companen in het parlement in Hitleriaanse tirades vluchtelingen en moslims vergelijken met hyena’s en ongedierte.

Als je moest gniffelen om de pompeuze metaforen van Baudet, en zijn gekoketteer met nazi’s en met het nazi-gedachtegoed en te geil van hem werd om hem daarover te grillen, en dus maar naar zijn nieuwe vriendin vroeg, en mijmerde over zijn pakken en zijn Marlon Brando-blik.

Als je het agressieve racisme van GeenStijl om te grinniken vond en er alleen wat van zei toen GeenStijl een machtige witte vrouw intimideerde. Als je elke lompe racist, die direct of indirect uit de stinkende stal van GeenStijl kwam en de politiek ingaat, bejubelt en promoot en zijn liefde voor vogeltjes bezingt of haar scherpe intellect en haar redelijkheid. Jawel, Annabel Nanninga wordt gezien als redelijk alternatief voor de schrille vreemdelingenhaat van Wilders en het delirische nazisme van Baudet en ach, dat van die mooie ovens van Hitler en die dobbernegers, dat is toch satire, moet je daar nou steeds weer over beginnen? Als je degene aanpakt die op haar blatante racisme wijst, ja, mevrouw de Amsterdamse burgemeester, ik kijk naar u, onder andere. Als je de mensen opjaagt en schandpaalt in je krant en je televisieprogramma omdat ze weigeren mee te doen met de verering van al die handelaren in haat, hun werkgevers benadert, de racistische trollen op Twitter tegen ze opzet, mensen het land uitjaagt zelfs, omdat harde grappen kennelijk het privilege zijn van Nanninga en GeenStijl.

Als je elke ranzige racistenpartij die zich aandient in je kwaliteitskrant witwast en promoot, maar wel fanatiek als een bloedhond jacht maakt op DENK en Sylvana Simons, omdat die polariseren.

Nazi-televisie

Als je de enige linkse omroep die het land nog rijk was, zijn zendtijd ontneemt en er twee uitgesproken racistische omroepen voor in de plaats zet, zodat het omroepbestel nu bestaat uit een zooi volkomen inwisselbare benepen-conservatieve clubs die elke dag Caroline van der Plas in hun inwisselbare talkshows hebben, en daarnaast twee omroepen die gewoon gestoorde nazi’s uitnodigen om hun nazigedachtegoed uit te dragen, die het grappig vinden om tijdens een koude winterdag de straat op te gaan en tegen mensen van kleur te zeggen dat het geen weer is voor een zwarte. Als daarbij vergeleken de paniekreportages over terroristische, verkrachtende, moordlustige en anderszins criminele vluchtelingen die de media elke dag die God geeft over ons heenstorten nuchter, evenwichtig en objectief lijken.

Als je jarenlang de Boze Burger op het schild hebt getild, jarenlang zijn racisme hebt vergoelijkt, meestal racisme vermengd met agressief seksisme, “Daar moet een piemel in!”, altijd excuses voor hem hebt verzonnen, dat hij geen racist is maar dat de hoge huren en de verschraling van de zorg hem dwarszitten, en dat hij niet wordt gehoord door de politiek, dat hij is afgehaakt. Als je steeds weggekeken hebt van het geweld tegen moslims maar nog net de noodtoestand niet uitriep als een Marokkaanse Nederlander twee koekjes uit de trommel nam in plaats van één.

Als je nog steeds weigert in te zien dat de Boer Burger Beweging een fascistische club is, een kongsi van chronisch ontevreden Wutbürger en machtige corporaties, en we weten wat die giftige mix 80 jaar geleden heeft teweeggebracht.

Journalistieke doodszonden

Als je Weird Duk nog steeds als een normale journalist beschouwt in plaats van een leugenachtige hitser tegen moslims, vluchtelingen en zwarte activisten. Als je Jeroen Wollaars, die als Duitsland correspondent duizelingwekkende capriolen uithaalde om de mensen thuis ervan te overtuigen dat vluchtelingen criminelen waren, dat het Syriërs waren die op Oudejaarsavond 2015 massaal vrouwen hadden verkracht, wat allemaal leugens bleken, als beloning voor zijn journalistieke doodszonden anchor-man van het belangrijkste actualiteitenprogramma van het land maakt.

Als je protesteert tegen de verbanning van Twitter van Jan Roos, en als je een boel ophef maakt over de tijdelijke schorsing door Twitter van GeenStijl-redacteur Bart Nijman, die een moslimvrouw voor hoer uitschold, maar wel vindt dat mijn vervolging door het Openbaar Ministerie, omdat ik een psychopatische racist had beledigd, terecht was. Want mijn toon en woordkeuze en zo.

Als je het racisme van onze premier hardnekkig blijft ontkennen, maar hem prijst en vereert omdat hij godverdomme een appeltje at.

Lompe hufter

Tja, dan krijg je wat je nu in Albergen ziet. Racistische aardappelkoppen met kratten bier die mensen, die gevlucht zijn voor de bommen en martelkamers van Assad, belagen met trekkers, heftrucks en vuurwerkbommen en met snoeihard, rauw, naakt racisme. Kinderen die in optocht leuzen zingen tegen asielzoekers, een redacteur van een gezaghebbend praatprogramma die constateert dat de “emoties” hoog oplopen omdat dit racistische tuig, dit haatdragende schorem, deze primitieve troglodieten die 20 jaar lang vanuit Den Haag zijn opgestookt tegen moslims en vluchtelingen, bang zijn dat hun “manier van leven” wordt bedreigd.

En overal vandaan komen weer de vergoelijkingen. Dat dit gaat over de kloof tussen de Randstad en de provincie, dat Nederland niet de hele wereld kan opvangen, de nazi-omroep laat twee charlatans aan het woord over het verband tussen immigratie en criminaliteit, de populistische strontvliegen nemen hun kans waar en Nederland laat zich weer zien als de lompe hufter van Europa.

Milton Mayer

Negen jaar geleden schreef Johan van der Knijff dit belangrijke stuk over hoe de nazi’s de grenzen van het toelaatbare steeds een beetje oprekten, het publiek lieten wennen aan steeds erger en steeds explicieter racisme. Dat ze op een gegeven moment dingen gingen roepen die tien jaar eerder taboe waren, maar die heel gewoon waren geworden. Totdat het wettelijk verboden was om te protesteren tegen de vernietigingskampen.

“O, maar Peter, nu ga je te ver! Wat er in Albergen gebeurt, is in niets te vergelijken met Nazi-Duitsland!”

Er verdrinken tienduizenden vluchtelingen in de Middellandse zee en bijna niemand geeft een fuck. Vluchtelingen die Europa wel bereiken, worden regelrecht terug naar hun beulen gestuurd, Nederland vindt dat rechtvaardig, want we kunnen niet de hele wereld opvangen. De politie, die zich niet liet zien in Albergen, pakte vluchtelingen in Ter Apel, die door het wanbeleid van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers buiten op de grond moesten slapen, de tentjes af die ze hadden gekregen van de paar fatsoenlijke Nederlanders die we nog hebben. En wat er in Albergen gebeurt, asielzoekers belagen met bier en zang en kinderoptochten, het komt dichtbij wat ik een feestelijke pogrom zou noemen.

Dus hou gewoon je bek.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 19.08.2022 @ 10:48

[Home]
 

1 Reactie

op 19 08 2022 at 10:49 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS