Home » Archief » We hebben ons allang overgegeven


[27.03.2016]

We hebben ons allang overgegeven

Peter Breedveld

cr11
Illustratie: Félicien Rops

Kun je ook vergif op innemen na elke aanslag: de cartoons waarin de terroristen zogenaamd worden getart. Na Brussel bijvoorbeeld de frieten in de vorm van een opgestoken middelvinger en Manneken Pis, dat over de terroristen heenpist. De boodschap, ook door veel politici en opiniemakers gebracht, is dat ISIS ons niet van de wijs kan brengen, maar hou je grootje voor de gek: we zijn al kaputt. ISIS heeft ons precies waar ze ons hebben wil.

Onze manier van leven wordt aangevallen, zeggen onze leiders altijd. Daar kun je grappig over doen en naar Rijswijk wijzen, waar mensen elkaar rond het karkas van V&D de hersens insloegen voor afgeprijsd damesondergoed. Of naar de onpeilbare intellectuele leegte van Halbe Zijlstra met zijn paaseitjes. En dan zou je een punt hebben, want op het eerste gezicht is dat onze manier van leven. Shit kopen die we niet nodig hebben en plat, stompzinnig vermaak.

Naaktstranden en moskees

Maar wat onze manier van leven echt inhield, was dat we konden zijn wie we wilden. Dat we elkaars gekkigheid weliswaar belachelijk maakten, maar het niet in ons hoofd haalden een ander op te leggen ermee op te houden. Naaktstranden, moskees, Bas & Barbara, halal, kosjer en live neuken op de televisie, werkelijk alles kon, en je kreeg er nog subsidie voor ook.

En nu? Tweeduizend terreurmeldingen in de dagen sinds de aanslag in Brussel. Van het kaliber ‘man met Arabisch uiterlijk zit in z’n tas te rommelen’. Oom agent dringt erop aan alert te zijn op mensen die niet amechtig genoeg hun afschuw over de aanslagen tentoonspreiden, of er zelfs begrip voor hebben.

Van 9/11 kan ik me een zekere zelfgenoegzame neerbuigendheid ten opzichte van het Amerikaanse chauvinisme herinneren. Ik geloof dat een journalist in NRC schreef dat Amerikaanse journalisten eerst Amerikaan waren en pas dan journalist. Nu de explosies bijna in de Nederlandse huiskamers te horen zijn, zijn Nederlandse journalisten van alles, maar nooit journalist. Beperkte de hysterie zich in de VS toch vooral tot conservatieve rioolbladen als The New York Post, in Nederland zijn alle kwaliteitsmedia eraan ten prooi gevallen.

Applaudiseren in de klas

Een meisje tweet iets over juichende kinderen in haar klas en het ganse land duikt er weer als een geile hond bovenop, onze vicepremier uiteraard in de voorhoede. De school wordt belegerd door hijgerige persmuskieten, het verhaal van de juichende kinderen blijkt een hoax, maar dat weerhoudt het journaille er niet van net te doen alsof het toch gebeurd is. ‘Hoe geef je nog les als moslimkinderen in de klas applaudisseren vanwege de aanslagen in Zaventem?’ vraagt de Volkskrant.

Niks geleerd van ‘Keulen‘, of het moet zijn dat je met dit soort hetzerige bagger wegkomt. De journalist, de ene journalist die hier kritisch over is, daar wordt jacht op gemaakt.

Joden tegen moslims opzetten

‘Stel een leerling roept dat het westen dit soort aanslagen over zichzelf afroept’, aldus de Volkskrant: ‘Wanneer is zo’n opmerking een signaal van radicalisering en wanneer is het provocerend pubergedrag?’ Hieruit maken we op dat een derde mogelijkheid, namelijk dat zo’n opmerking getuigt van een zeker inzicht en onafhankelijk denken, uit den boze is. Het is de islam, het moet de islam zijn. Wie voorzichtig oppert dat de zaak wat ingewikkelder is, krijgt straf van Elma Drayer, die in haar vrije tijd synagoges afloopt om te proberen joden tegen moslims op te zetten.

Maar ISIS verklaart zelf: trek je terug uit het Midden-Oosten en leef in vrede. Het is niet de islam, het is politiek. Die islam is slechts het voertuig, uitermate geschikt om jonge mensen, die in het Westen als paria’s worden behandeld, te mobiliseren. De adviseur van de Counter-Terrorism Implementation Task Force van de VN, Ben Emmerson, zegt het ook: “States have tended to focus on those [approaches] that are most appealing to them, shying away from the more complex issues, including political issues such as foreign policy and transnational conflicts.” This has led to a misguided “focus on religious ideology as the driver of terrorism and extremism”, and an escalating resort to repressive and discriminatory measures targeted at Muslim communities.”

Omerta in Molenbeek

Repressieve en discriminatoire maatregelen tegen moslims. Draagvlak daarvoor wordt dag-in, dag-uit gecreëerd met behulp van de media, die bijvoorbeeld spreken van een ‘omerta’ binnen de moslimgemeenschap van Molenbeek, die willens en wetens verzwegen zou hebben waar terrorist Salah Abdeslam zich schuil hield. Terwijl de politie werd getipt over Abdeslam vanuit die gemeenschap, en hem daar zelf drie maanden ongestoord liet zitten.

Waarom blijven gematigde moslims zo stil?’ ‘Waarom haten zij ons?’ Elke dag die God geeft. Maar ‘zij’ haten ons niet. ‘Wij’ haten hen. Zie hoe dol ze zijn op de koning, hoe enthousiast er wordt gereageerd op een gebaar van vriendschap, een blijk van vertrouwen. Zie dan hoe Annabel Nanninga op nationale televisie er haar agitprop uitkotst, over moslims die hun haat jegens ons er volgens haar, o, ironie, via de schotelantenne in “geimpregneerd” krijgen. En daarna quasi-verontwaardigd doen als moslimvrouwen op straat worden aangevallen. Dat is de haat, die jij er via de kabel in “impregneert”, baby.

Big Brother

We leven collectief in een angstpsychose, bellen de politie omdat er een Arabier in de trein zit, rukken moslima’s hun hoofddoek af. De journalistiek, toch één van de pijlers van een gezonde democratie, is dood en met elke aanslag wint Big Brother weer meer terrein.

Ik zou niet willen zeggen dat ISIS ons niet klein krijgt. Ze heeft ons op de knieën, we hebben ons allang overgegeven.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 27.03.2016 @ 02:16

[Home]
 

74 Reacties

op 27 03 2016 at 02:52 schreef Murat:

En uiteraard is onze huisracist Lodewijk Asscher er als de kippen bij om Moslims te bashen.
Wat een nare, nare man.

op 27 03 2016 at 05:37 schreef leo schmit:

De derde mogelijkheid is dat de leerling die dit denkt dat het Westen de aanslagen over zichzelf afroept, gewoon gelijk heeft.

op 27 03 2016 at 09:29 schreef sum:

Ik moest wel keihard lachen toen Asscher weer eens reageerde op due hoax met zogenaamd juichende kinderen. Totaal onnodige tweet van een vicepremier maar jah…het is Asscher, zegt genoeg.

Ondertussen, over Nederlandse riooljournalistiek gesproken. De volgende haatronde over moslims en Marokkanen is ingegaan. De NOS maakt Nederland warm voor de volgende reeks jaarberichten en bedreigingen met dit bericht:

http://nos.nl/artikel/2095463-kamervoorzitter-kritisch-over-werkwijze-kamer.html

Als het Elais of Bosma was had er geen haan naar gekraaid.

op 27 03 2016 at 10:36 schreef Likoed Nederland:

Flauwekul natuurlijk, dat de aanslagen zouden stoppen als het Westen zich zou terug trekken.
Die waren er daarvoor ook al.

Net als dat de terreur tegen Joden al 50 jaar voor de ‘bezetting’ begon.

Het is het omdraaien van oorzaak en gevolg.

op 27 03 2016 at 11:35 schreef jos:

Een van de meest enge stukjes die ik in de nasleep van Brussel gezien heb is
dit. Hier propageert de Volkskrant, gebruik makend van een draaiorgelaapje die op de gemiddelde lezer overkomt als een deskundige (vanwege zijn Midden-Oosterse afkomst en zijn hoogleraarschap), dat moslims collectief schuld dragen. ‘Ze’ kennen elkaar allemaal (ja, het staat er echt), ‘ze’ zijn te laf om de terroristen in hun midden uit te leveren (of ze doen dat niet omdat ze medeplichtig zijn) en ‘gematigden’ zijn er niet. (Dat verreweg het meeste terrorisme in moslimlanden is en dat Europese moslims net zoveel kans lopen om opgeblazen te worden in een metrostation of op een luchthaven is niet relevant en wordt verzwegen).

Hele gevaarlijke haatpropaganda dit.

op 27 03 2016 at 11:57 schreef Mario:

@Jos

Hier nog een, Roderick Veelo – hoernalist bij RTLzzzzzz

http://www.rtlz.nl/opinie/column/roderick-veelo/de-verdedigers-van-onze-vrijheid-moeten-ballen-tonen

Tevens linkende naar die hoax over de niet bestaande “juichende schoolklas”, nota bene via een extreemrechtse randdebiel op twitter.

op 27 03 2016 at 13:27 schreef Van der Vlist:

Door de juichende kinderen in de klas af te doen als ‘hoax’, wordt beweerd dat de tweet erover pertinent onwaar was, en dat het niet is gebeurt. Dit kan natuurlijk zo zijn, maar het feit dat journalisten desgevraagd van enkele (hoeveel? Zijn er uit elke klas leerlingen bevraagd? Spreken de bevraagde leerlingen de waarheid? Angst voor represailles?) leerlingen te horen kregen dat er geen juichende kinderen waren, wil niet zeggen dat daarmee is vastgesteld dat het om een hoax gaat. Correct zou zijn om te zeggen dat de lezingen over al dan niet juichende leerlingen verschillen.

op 27 03 2016 at 13:29 schreef babs:

Liked, welke aanslagen door moslimextremisten waren er precies in Europa voor Westerse aanwezigheid en Westerse militaire bases in het Midden Oosten?

Niet dat ik denk dat dit de enige oorzaak is, ik denk dat discriminatie een andere oorzaak is en dat hoe dan ook jonge mannen af en toe aanslagen zullen plegen, maar Westerse agressie in het Midden Oosten speelt natuurlijk wel een rol.

op 27 03 2016 at 14:19 schreef Murat:

@ Sum, Jos en Mario,

Ik vind het knap dat jullie die kranten nog kunnen lezen.
Ik schrijf me kapot aan boze emails naar de redactie, van de NRC alleen al, omdat er weer keihard aan stemmingmakerij wordt gedaan (bijv. “zandnegers”).

Ik heb derhalve besloten geen Nederlandse kranten meer te lezen. Er zit werkelijk geen genuanceerde (intellectuele) krant meer tussen.
Het is allemaal van hetzelfde laken een pak.
Schrijven over moslims, allochtonen en ga zo maar door, alsof het geen Nederlanders….Of sterker nog, geen klanten kunnen zijn die verdomme die krant ook lezen en misschien ontzettend pijn worden gedaan door dat constante psychologische gehamer op hun ik, hun mens-zijn.

Ik doe het niet meer.

op 27 03 2016 at 15:14 schreef domoor:

de kranten in Nederland zijn allang niet meer onafhankelijk. de aandelen van de kranten zijn financieel overdraagbaar. de Persgroep waar de volkskrant onder valt is al weer geruime tijd in handen van een Belgische eigenaar.

hoe kan je als krant onafhankelijk zonder ruggespraak handelen als je in een zelfde groep valt met het stomrechtse AD. uiteindelijk moet de krant winst genereren wat per definitie inhoudt dat je het politieke discours van het moment zou moeten volgen om enigzins de sensatiezucht te stillen.

de volkskrant, trouw etc heeft samen met de PvdA z’n ideologische veren afgeworpen en is het nieuwe realisme aangegaan. socialisme is niet meer van deze tijd want we zijn als volk uiteraard geëmancipeerd en kunnen makkelijk de strijd aan tegen het kapitaal. medemenselijkheid is naïef want zij zullen ons allen bekeren met het zwaard. alleen de telegraaf is z’n principes als pro NSB-krant trouw gebleven alleen kampen zij met dalende abonnees omdat hun schapen het zich niet meer kunnen veroorloven.

op 27 03 2016 at 15:22 schreef domoor:

Peter

volgens mij zag ik een verwijzing naar jouw persoontje op Joop.nl.

je werd zowaar als waker van de hemelpoort Petrus genoemd als ik mij niet vergis tenminste.

http://www.joop.nl/opinies/zij-weten-niet-wat-zij-doen

op 27 03 2016 at 15:40 schreef MNb:

“Die waren er daarvoor ook al.”
Oh ja, Likud? Het westen is onafgebroken aanwezig in het MO sinds tenminste de Eerste Wereldoorlog. Kun jij me een islamitische terreuraanslag in het westen noemen van daarvoor?
Niet dat ik daarmee voor terugtrekking pleit. Alleen maak ik evenmin de eerste fout om alle westerse verantwoordelijkheid af te schuiven noch de tweede fout om alle moslims voor IS-aanhangers uit te maken.
Toch maar weer GL stemmen, hoeveel er ook mis is met die partij. Volgens de “Big Brother” link scoort die op alle punten het laagst. Zo triest het is met Nl – GL is het laatste, niet zo stevige bastion tegen de vernietiging van de rechtsstaat.
Ik had het goed gezien, toen ik bijna 15 jaar geleden begon over Nederland Politiestaat.

op 27 03 2016 at 16:09 schreef Mario:

@Murat, het klopt dat de media binnen Nederland veel van hetzelfde is. Leentjebuur: ‘gelijkgeschakelde media’, zoals ik elders las.

Veelal komt men niet verder dan copypasten van ANP. Zet er een clickbait-y kop boven en men kan de Euro’s aan getoonde advertenties binnenharken. (gebruik mede daarom dan ook een adblocker zoals Ublock: weg inkomsten. ~wel even de settings langs voor een paar vinkjes!)

Hoernalisten die op Pavloviaanse opzitten, wanneer Wilders weer eens flatuleert, zijn er -helaas- dan ook plenty. Het ironische is, dat Wilders het zelf ook zegt; de niet bestaande Shariadriehoek van Perdiep Ramesar is er slechts één voorbeeld van. Wilders commandeert hen zo ongeveer om te komen. En dat doen ze dan ook, al kwispelende en kwijlende.

Voor enig diepgang of onderzoeksjournalistiek ben je, inderdaad, beter elders af. Dat rapalje wat zich hier “journalist” durft te noemen is dan ook niet meer dan dat. Rapalje, wat te onnozel is om te beseffen dat juist zij fascisme faciliteren. Met hun hijgerige, veelal feitenvrije, berichten.

Maar hey, blijf die mails sturen joh! Dank daarvoor!

op 27 03 2016 at 16:12 schreef Peter:

Van der Vlist, ik weet dat bepaalde mensen er de schurft aan hebben de legitimering van hun racisme uit handen geslagen zien te krijgen, maar verschillende betrokkenen, niet alleen leerlingen maar ook ouders en leerkrachten, hebben de hoax weersproken.

Er is maar één persoon die beweert dat er gejuicht is en dat is de dochter van een Pauw-redactrice die al eens eerder door de media werd benaderd omdat ze een sensationalistisch verhaaltje over haar school opdiste en dus kennelijk de smaak te pakken had.

Eén bron is geen bron, luidt een belangrijk journalistiek principe, maar ik ben de enige journalist die daar kennelijk nog waarde aan hecht.

op 27 03 2016 at 16:45 schreef sum:

Murat, ik lees al jaren geen Nederlands krantje meer, vooral als fascisten als Umar, Elian,Holman, etc etc een podium krijgen om hun onderbuik leeg te laten lopen.
Daarnaast laten die krantenpromotors in winkelcentra mij links liggen; bang om afgewezen te worden. Jah, ze weten wel aan wie ze die baggerkranten moeten slijten.

Ik adviseer iedereen eens om goed naar zijn abonnementen en lidmaatschappen te kijken.Ik heb al deze bloedzuigers gestopt; wat een verademing en wat een kostenbesparing.

op 27 03 2016 at 19:33 schreef Egbert:

Sheila Sitalsing en Peter Breedveld: de enige goede columnisten die we hebben. Da’s NL. Kent verder iemand een goede Vlaamse columnist?

op 27 03 2016 at 20:17 schreef Mario:

@sum, juist op die krantenleurders afstappen en hen confronteren met hun werkgever.

Gewoon die leurders even duidelijk maken wie en wat hun werkgever is. Overdragen van kennis, zeg maar. ;-]

“Wat moet ik met iets wat nog niet eens geschikt als toiletpapier, want …”

Als je het op een niet al te confronterende/ (verbaal) agressieve wijze doet, is daar heel wat leuke winst te behalen.

op 27 03 2016 at 20:52 schreef domoor:

Marokkanen en Turken demonstreren tegen geweld en terreur in Rotterdam onder aanvoering van Aboutaleb.

ik zou hier wat willen roepen over een of andere raad maar het is denk ik wijs om te passen. bij dezen…

op 27 03 2016 at 20:56 schreef sum:

Het zijn veelal studenten. Die hebben een heel ander doel; geld verdienen voor huur en studie. Als student heb je eenmaal geld nodig.

op 27 03 2016 at 21:29 schreef domoor:

sum ze kunnen toch een krantenwijk nemen.
nou we het er toch over hebben. de ouders van Marokkaanse jongens met een krantenwijk zouden hun kinderen moeten verbieden de telegraaf en de AD te bezorgen.

op 27 03 2016 at 22:05 schreef Egbert:

domoor “maar .. noemen”, ga je gang!!! Getto’s! een JRaad. En dan slijmen: ‘maar dat mag ik niet zeggen!!1!!’.

Peter vindt het goed (dus wie ben ik). domoor=wil-getto.

op 28 03 2016 at 06:30 schreef domoor:

Egbert

we leven al geruime tijd in een mentale getto.
we segregeren al geruime tijd. als je beelden zag van de popsterrenstatus van de koning van Marokko in Amsterdam onlangs zou je dat begrijpen.

ik zelf ben persoonlijk tegen de vazallenmonarch. maar het is tekenend dat begenadigde voetballers voor Marokko kiezen, dat schrijvers van Marokkaanse afkomst zich steeds meer en meer verbinding zoeken met de Marokkaanse gemeenschap in Nederland. de “allochtone” Marokkaan en Turk leven al in een soort geestelijke getto’s.

egbert ik ben jou of niemand verantwoording schuldig. ook al betwist jij mijn oprechtheid.ik zie het gewoon een teken van zwakte en een vorm van uitsluiting.

op 28 03 2016 at 06:38 schreef John de Beer:

Toe maar, Domoor zal ouders met een bepaalde afkomst wel eens voorschrijven hoe ze hun zoons moeten opvoeden. Oud Hollandse superioriteit op zijn best.

op 28 03 2016 at 09:10 schreef domoor:

domoor schrijft niemand wat voor… domoor geeft alleen te kennen dat Marokkanen niet mee moeten werken aan verspreiding van het NSB-gedachtegoed waar de telegraaf nu eenmaal voor staat. ze hebben er nooit afstand van genomen.

Marokkanen zouden niet mee moeten werken aan hun eigen vervolging. dus hun kinderen dringend verzoeken een ander bijbaantje te zoeken ipv van een boodschap van haat aan de man te brengen.

en John de beer… Oudhollandse gewoonten kleven nou eenmaal aan me…

groetjes,

De Ongenaakbare Moor

op 28 03 2016 at 10:47 schreef Murat:

Helemaal eens met domoor.
Zelfs als de krant in t vliegtuig voor me ligt, raak ik dat ding niet aan.

op 28 03 2016 at 10:59 schreef John de Beer:

@ Domoor

Misvatting 1: ouders van Marokkaanse komaf zijn achterlijk en hebben types als Domoor nodig om hun kinderen op te voeden.

Misvatting 2: De Telegraaf was de enige foute krant in Nederland.

Dit betrof letterlijk alle kranten exclusief De Waarheid, Trouw en Vrij Nederland. Om nog maar te zwijgen van het ANP dat zijn joodse redacteuren al had ontslagen nog voordat de nazi’s er überhaupt over waren begonnen. En wat te denken van alle publieke omroepen? Fouter dan fout! De Telegraaf heeft zijn joodse medewerkers tenminste nog goed verzorgd achtergelaten en hen ook bijv. vervalste perskaarten verstrekt. Kortom, ook deze stelling is niet houdbaar.

op 28 03 2016 at 11:14 schreef Sasha Berkman:

John, advokaat van de geschiedsvervalser Netanjahu, geeft geschiedenisles.

op 28 03 2016 at 11:45 schreef Murat:

@john,

De telegraaf was een (pro) NSB krant vrind. Laten we er geen doekjes om winden.

op 28 03 2016 at 11:48 schreef domoor:

John de beer,

ik heb het woord achterlijk niet in de vingers genomen. al geloof ik wel dat de Marokkaan niet achterlijker of slimmer is dan welk ander persoon ook. dat te hebben gezegd zou ik liever willen spreken van bewustwording. ik denk dat de desbetreffende ouders zich totaal niet bewust zijn wat voor smurriekrant hun kroost aan het bezorgen zijn. en wat die andere kranten/media betreft ben ik het met je eens.. bij voorkeur niet verspreiden.

ik gaf alleen aan dat de telegraaf een pro-NSB geluid liet horen en niet dat ze de enige waren. en dat ze een aantal joodse medewerkers ontzagen is een element waar velen zich schuldig aan maken. zij zijn slecht maar mijn bruine vrouw niet.. dus wel een hetze voeren tegen een bevolkingsgroep maar wel je eigen “joden” of in dit geval moslims die je persoonlijk kent ontzien.
niks zo erg om als onderdeel van een samenleving getolereerd te worden.
hypocrisie van de ergste soort.

wederom geef ik aan dat het iedereen vrij staat om te doen en laten wat ze zelf willen. maar ik mag ze altijd bewust maken van hun naïviteit.

op 28 03 2016 at 12:27 schreef babs:

John, een krant dient in de eerste plaats beoordeeld te worden op wat erin geschreven wordt, pas in de tweede plaats op hoe ze met hun personeel omgaan. Het zal best dat Elsevier Ellian netjes betaalt, of GS Ebruutje, nadat mensen met voorouders uit moslimlanden een berufsverbot hebben gekregen.

Daarnaast mag domoor oproepen wat hij wil, of ouders dat nu nodig hebben of niet. Bizarre kronkel dat hij dat niet zou moeten doen, omdat het onnodig zou zijn. Reageer je ook zo als Rutte bij verkiezingen oproept toch vooral te gaan stemmen?

(Over ANP heb ik wel vaker foute dingen gehoord, zou goed kunnen dat je die terecht erbij sleept.)

op 28 03 2016 at 12:35 schreef babs:

Meer over ANP.

Wie wist dat ANP grotendeels in het bezit is van Veronica, de vereniging die ook het rabiaat racistische The Post Online runt?

op 28 03 2016 at 13:24 schreef John de Beer:

@ Murat
Natuurlijk was De Telegraaf een foute pro nazi krant zoals alle andere landelijke en regionale kranten in 40-45, anders waren ze helemaal niet verschenen in die dagen.

@ Domoor
Doorsnee media zoals de publieke omroepen, de kranten en het ANP waren niet te beroerd hun Joodse medewerkers onmiddelijk te ontslaan omdat ze dachten de bezetter hiermee een genoegen te doen. Een lafhartige vorm van Hollands appeasement van de ergste soort. Dat de Telegraaf dat niet deed, zou ik ze maar niet aanrekenen, integendeel, de ‘fatsoenlijke’ kranten waren er te veel schijterig voor. In Nederland blijven aloude mythes nog decennialang hardnekkig voortleven. Zo ook dat De Telegraaf als enige krant fout was, nee, letterlijk álle legale kranten en publieke omroepen waren fout. Des te helhaftiger de journalisten achter Het Parool, De Waarheid, Trouw en Vrij Nederland!

Bronnen:

• Mariëtte Wolf, Het geheim van De Telegraaf – Geschiedenis van een krant
• Dick Verkijk, Radio Hilversum, 1940-1945: De omroep in de oorlog

op 28 03 2016 at 14:04 schreef John de Beer:

@ Babs

Natuurlijk moet je een krant op inhoud beoordelen en
niet op personeelsbeleid. Maar in dit geval ging het om een pro nazi krant in 40-45 die, in tegenstelling tot het heersende beeld, ook nog iets goeds gedaan heeft. Meer in ieder geval dan de media van wie nu kennelijk voetstoots wordt aangenomen dat ze wel deugen. VARA, AVRO, VPRO, NCRV en alle dagbladen, het waren allemaal laffe meelopers. Misschien goed om nog eens in gedachten te houden, je weet maar nooit wat de toekomst brengt.

Uiteraard mag Domoor iedereen tot alles oproepen. Maar mag ik ook vinden dat het getuigt van superioriteit wanneer hij ouders van Marokkaanse komaf aanraadt hun opvoeding volgens zijn instructies in te richten?

Overigens heb ik Rutte absoluut niet nodig bij mijn stemgedrag.

op 28 03 2016 at 14:27 schreef Mario:

“Des te helhaftiger de journalisten achter Het Parool, De Waarheid, Trouw en Vrij Nederland!”

En des te triester dat deze tegenwoordig niet veel meer zijn dan een klankbord voor (extreem-)rechtse idioten. Waar, bijvoorbeeld, complete shariahwijken verzonnen kunnen worden zonder controle.

Maar hey, money talks..

https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Persgroep
https://nl.wikipedia.org/wiki/WPG_Uitgevers

op 28 03 2016 at 15:32 schreef NRosa:

Ik vind het vooral bizar dat er zoveel aandacht werd besteed aan de leerlingen die begonnen te juichen nav de aanslagen, terwijl dat helemaal niet zeker was dat het daadwerkelijk is gebeurt. Wat wél werkelijk gebeurde op social media én een aantal columnisten is het hopen op meer verdronken vluchtelingen, dat koste ‘ons’ minder uitkeringen.. Een rel? Nee hoor, stilte.

op 28 03 2016 at 16:12 schreef domoor:

John de beer,

je kan de daden van de telegraaf niet bedekken met wandaden van anderen. je vergelijkt nu een appel met een nog rottere appel.

ik weet alleen dat veel jongens van Nederlands-Marokkaans komaf de telegraaf bezorgen en dat volwassen Marokkanen in distributiepunten werkzaam zijn.
zij zouden uit principe niet moeten meewerken aan hun eigen vervolging door de stank van de krant over te brengen.

ik weet dat dit makkelijk gesteld is en ik weet dat ze dan inkomen moeten missen, maar laat ook eens principes prevaleren boven inkomsten.

Marokkanen werk niet mee aan het verspreiden van rattenstront

op 28 03 2016 at 20:03 schreef stem tegen heil-stijl!:

Het vreselijke is ook nog eens dat bijna niemand meer echt over die zogenaamde overgave en bovendien aan wie durft na te denken?;

Hoe kan het dat een NAVO lid zoals Turkije een terrorist op een commerciële vlucht kan zetten zonder enige begeleiding? De reden dat deze terrorist volledig ongestoord Nederland kon binnenwandelen heeft dan weer alles te maken met het Israëlische beveiligingsbedrijf ICTS dat verantwoordelijk is voor de beveiliging van Schiphol. Dezelfde organisatie die er in 2009 voor zorgde dat de “testosteron-termiet” Umar Farouk Abdulmutallab zonder paspoort of ticket aan boord kwam van een vlucht naar Amerika van Northwest Airlines! BRON

op 28 03 2016 at 20:04 schreef Sasha Berkman:

domoor:’ laat je niet gek maken door de trol “John de Beer”.

Lees hier hoe hij het het fascistische zwijn netajahu, die de schuld van de holocaust bij moslims prbeerde te leggen, verdedigt.

http://www.frontaalnaakt.nl/archives/stand-up-for-palestine.html

op 28 03 2016 at 20:10 schreef Sasha Berkman:

Overigens Peter we hebben ons niet overgegeven volgens mij. We zijn “long term associates” van de criminele staat Israel en van de oorlogsmisdadige amerikanen, niet pas vanaf de 1e golfoorlog.

op 28 03 2016 at 20:37 schreef domoor:

sasha

ik denk dat het regime van het joodse kalifaat voorvechters heeft die meer gewicht in de schaal leggen. heb jij Asscher of burgmeester van der Laan ooit eens één maar letterlijk één kritisch geluid horen uiten jegens Israël en het apartheidsregime.

ik wil eigenlijk niet meedoen aan de hetze tegen Asscher maar het komt niet uit de partij zelf dus moeten anderen die taak op zich nemen. dus die John de boer is voor mij een lichtgewicht in de propagandastijd. totaal onbeduidend en irrelevant

op 28 03 2016 at 20:44 schreef dewanand:

Peter schrijft:

‘Big Brother

We leven collectief in een angstpsychose, bellen de politie omdat er een Arabier in de trein zit, rukken moslima’s hun hoofddoek af. De journalistiek, toch één van de pijlers van een gezonde democratie, is dood en met elke aanslag wint Big Brother weer meer terrein. ‘

——–

Ja he Peter, vandaag nog vertelde een hindoest man mij hoe hij vroeger in de jaren zeventig als zwartje werd uitgejouwd, uitgescholden en weggejaagd als hij in blanke cafes binnenging. Jij zou al deze oudere zwartjes aan het woord moeten laten op FN en hen alles laten vertellen over de radicale rassenhaat in Arisch Nederland vroeger tijdens de jaren 70. Velen zijn nu ongeneeslijk ziek en zwaar getraumatiseerd door die pijnlijke rassendiscriminatie uit dat verleden.

geschiedenis is verdoemd zichzelf te herhalen.

Ook islam is een trieste herhaling van ruim 750.000 jaar mensapendom vol strijd, massa verkrachtingen, massa moorden, religieuze haat doctrines en religieuze waanideeen.

Onze oversekste, grootgeschapen (m), wijd uitgerekte (m/v) mensapen soort is het slechtste en meest demonisch/ duivelse eindprodukt van evolutie en schepping samen ahw.

op 28 03 2016 at 21:47 schreef Mario:

Ok, wie heeft de deur van het gekkenhuis opengelaten zodat die stem tegen heil-stijl! kon ontsnappen? Is dat toevallig de compleet geschifte Micha Kat zelf, vanuit zijn vluchtadres/ hostel in Ierland? Of een van die andere psychiatrische patiënten vanuit zijn achterlijke achterban?

Kom op Peter, die extreemrechtse hasbarahoer van likoed en nu deze waanzin ook? Jeetje man.

op 29 03 2016 at 14:18 schreef dewanand:

namastiaauw Peter,

Wieroe vindt echt dat jij nu je eigen politieke aftrek en vingerclub moet oprichten en hij wil vieze, blote voorzitter worden. Gewoon doen joh, geloof dat je het kan, immers Peter, je hebt sedert 2007 toch snel al ruim (schatting) minimaal 10.000 pagina’s teksten vol gepennehoert en de tijd is rijp dat je nu ook Gaat penneschijten in de Tweede Kamer.

Hoeveel mensen zouden nou op jouw politieke vinger clubje willen stemmen of lid worden??

Eigenlijk is Peter’s FN ideologie het echte zuivere Hollandse gedachtegoed van de zgn Hollandse Melting Pot heilsleer vanaf de tijd van de Unie van Utrecht.

zie visie koelieman academicus:

——–
From: jvkc.stema
Sent: Tuesday, March 29, 2016 8:31 AM
To: waldo@ziggo.nl
Subject: RE: Frontaal Naakt. » Muntjesgooiers

Hey Dewanand,

Je zult je op de Antillen leren accepteren , jezelf misschien op een andere manier leren waarderen. Nederland is een neon-verlicht kerkhof.

De Hollanders hebben er zelf moeite mee om vrede met zichzelf te hebben en gaan ten onder aan kibbelzucht, perfide liefdadigheid en soapachtig gedrag.

Door de massale Hollandse exodus is het leven er wel erg duur geworden maar je kunt het proberen.

op 29 03 2016 at 18:33 schreef sjonnie:

Daarom wil is het kalifaat ook vestigen in Israël……

Het gebied wat zij (is) claimen werd in 1917 verdeeld door de Fransen en de Engelsen, met toestemming van de Russen.

Zelden zo’n stompzinnig gezwatel gezien.

op 29 03 2016 at 19:15 schreef domoor:

sjonnie

naar wie refereer je?

op 29 03 2016 at 19:48 schreef dewanand:

nou Peter, hier mailtje met harde waarheid over KKK HOLLAND toch??? print het uit en hang het op je toilet pot.

Kutlanders zijn bekakte kontengraaiers he.

——- mail aan koelie losertje uit ghetto schilderswijk.

From: waldo@ziggo.nl
To: m,,,,,
Subject: Fw: Frontaal Naakt. » Muntjesgooiers
Date: Tue, 29 Mar 2016 20:12:49 +0200

ach hier in nederland is alles nu keiharde apartheid he, en alle blanken zitten nu in dit hele discriminatie complot tegen alle zwarten en buitenlanders. er is al een grote holocaust gestart in nederland, in geheim he en achter de schermen.

een clean holocaust he is gestart nu in arisch nederland, en hindoestanen zijn al totaal vernietigd en uitgenaaid.

er is nu oorlog in nederland m. een andere term is niet correct.

ja ik wil weg uit nederland en daarom moet ik hard werken aan project FB SS, dit is voor alle hindoemannen de enige oplossing nu, om verdere genocide te voorkomen, maar wij zijn de koeliemeiden nu toch kwijt, want die zijn verslaafd aan lange, blanke lullen nu.

ik ben ziek marci, je moet met mij kontakt gewoon verbreken want velen deden dat toch ook en gaven mij advies om zelfmoord te plegen.

bye

waldo en wieroe

op 29 03 2016 at 20:06 schreef Sasha Berkman:

sjonnie wat voor macabere praat sla je nu weer uit?

op 29 03 2016 at 20:29 schreef sjonnie:

Naar jou en berkmann.

op 29 03 2016 at 20:52 schreef domoor:

sjonnie

wat klopt er niet aan mijn betoog.

is Israël geen zionistisch heilstaat aan het oprichten waar alleen joodse waarden met alleen joodse mensen zijn toegestaan.
dat d.m.v. geweld en een stille zuivering van alle niet joodse elementen.

ik spreek dus van een joods kalifaat

op 30 03 2016 at 11:05 schreef John de Beer:

@ Domoor

Stuitende onzin! Alle niet-joodse elenten zuiveren? Dan mogen ze meer 20 procent van de Israëlische bevolking, alle Arabische Israëli’s binnen de Groene Lijn, wegzuiveren. Lees de link hierboven die Sasha Berkman heeft gestuurd, hoeven we niet in herhaling te vallen. Haat Israël, haat de Joden, maar wel graag op basis van de feiten want zoals zovelen ken je die helemaal niet.

op 30 03 2016 at 11:25 schreef babs:

Euhm nee, domoor, Israel is geen zionistische heilstaat met alleen joodse mensen etc. aan het oprichten.

Stom land verder, maar ajb niet overdrijven. Israel is gewoon een soort Marokko zonder koning. Veel aan te verbeteren, maar geen Rijk van het Kwaad.

op 30 03 2016 at 12:12 schreef domoor:

ik had het over een stille zuivering. de Arabische minderheid zodanig financieel belemmeren in hun doen en laten dat ze vaak niet anders kunnen dan onroerend goed te verkopen waar dan natuurlijk een joodse opkoper klaar staat om ze ervan af te helpen.er zijn stichtingen opgericht om het te financieren. beetje voor beetje zuivert ze de Arabische minderheid weg. en natuurlijk grondgebied koloniseren in bezet gebied.

en kom niet aanzetten met antisemitische blabla want de meeste joden in Israël zijn niet semitisch van origine. de Palestijnen daartegen zijn wel hoofdzakelijk van Semitische afkomst.

de kolonisten zijn voornamelijk Europees.
in het Israël parlement wordt ook gewoon openlijk gesproken over een Joodse Staat.

dus JS

op 30 03 2016 at 13:31 schreef John de Beer:

@ Domoor

Daar gaan we weer (stuitende domheid -zucht). Qua overname van huizen ben je in de war met Oost-Jeruzalem waar joodse Israëli’s op last van de rechter hun oorspronkelijke vastgoed weer in bezit nemen.

Al ben ik geen hasbarist zoals jullie dat hier noemen en ook geen reserveambassadeur van Israël, mij hoef je natuurlijk niet te geloven, lees daarom dit artikel uit de regeringskritische Haaretz over overheidssteun aan de Arabische regio’s. Waarschijnlijk om radicalisering te voorkomen, maar daarom nog niet minder waar.

http://www.haaretz.com/israel-news/.premium-1.694661?v=B2D5DF7EDC69400F0888B8FE95501FDB

Israël noemt zichzelf inderdaad een Joodse staat, de Arabische bevolking (1/5e van de totale bevolking) heeft daar kennelijk weinig moeite mee want verkiest Israël nog steeds boven de Arabische buurlanden.

op 30 03 2016 at 16:13 schreef domoor:

John de beer

welke rechter.. welk oorspronkelijk bezit…
waarom zouden ze naar andere Arabische landen moeten gaan. wat hebben ze te verkiezen.
en waarom zouden ze zichzelf weg willen zuiveren uit het gebied. dat is begrijpelijkerwijs de hele opzet. ze uit het gebied weg pesten. en dan heb je nog geen één woord gerept over het illegaal koloniseren van bezet gebied.

maar we zijn het er dus wel over eens dat het streven naar een joodse (JS) uiteindelijke de doelstelling is.

en nee..niet elke criticus van het beleid van Israël is een antisemiet.

maar ik weet niet of ik nog ontopic ben anders krijg ik boze Peter over mij heen en dan gaat ie mij jhiefen. mocht ik offtopic zijn dan mijn welgemeende excuses.

op 30 03 2016 at 17:14 schreef sjonnie:

Bedankt John en Babs, ik heb er geen zin meer in.

Onvoorstelbaar dat dit soort lieden geen enkel benul hebben hoe in 1934 een mislukt korporaaltje met zijn meelopers hele bevolkingsgroepen kon ontmenselijking.

Ze doen precies hetzelfde…..

Sukkels!

op 30 03 2016 at 19:19 schreef domoor:

sjonnie

wie onmenselijkt wie? wees eens wat specifieker.

ik heb juist het gevoel dat moslims tegen joden opkijken. in mijn omgeving worden joden als zeer succesvol en machtig gezien.
wat natuurlijk wat afgunst opwekt maar niks menselijks is de moslim vreemd.

ik denk dat de huidige haat over en weer uitsluitend te maken heeft met het conflict in Palestina. het was ook o.a. Marokko die vele joden een veilig heenkomen had geboden tijdens ww2. in tijd van de Spaanse inquisitie was Noord-Afrika al een veilig toevluchtsoordoord voor de Spaanse en Portugese joden.

dus kom aub niet aanzetten dat moslims zo antisemitisch zijn. dat is gewoon een frame om de wandaden van Israël te goed te praten. de joodse gemeenschap zou eens de handschoen mogen oppakken om een oplossing nader te brengen ipv te polariseren middels demagogie

op 30 03 2016 at 20:15 schreef Sasha Berkman:

Jonn “David Irving” de Beer: “Haat Israël, haat de Joden” Dit soort opmerkingen bewijzen dat je hasbara bedrijft. Je bent geen haar beter dan Netanjahu, de hitlerappogaleet.
De link waar ik naar verwees ging over Netanjahu en niet over Joden.
Je insinuaties van anti-semitisme lijken rechtstreeks uit een goebeliaans hasbara handboek te komen.

Vandaag de dag is er weinig verschil tussen hardcore nazis en zionisten op het gebied geschiedsvervalsing, racisme en de legitimatie van totaal amorele praktijken.

Dank je wel dat je mij anti-semiet probeert te noemen, zionazi.

op 30 03 2016 at 22:10 schreef John de Beer:

@ Sjonnie

Helaas heb je gelijk Sjonnie.

Nu die Domoor weer met meningen zo plat als een dubbeltje, oordelen zonder enige kennis van zaken. “Haat over en weer door het conflict in Palestina”. Was het niet Marokko (evenals de andere Arabische landen) die het merendeel van zijn joden eruit gooide na de stichting van de Staat Israël in 1948? Het land sneed zich hiermee zodanig in de vingers dat er in Rabat en Casablanca geen notaris, advocaat of medisch specialist meer te krijgen was. Met een korte golfzender met programma’s gericht op Israël, heeft de Marokkaanse overheid vervolgens zijn uitgewezen Joodse onderdanen (tevergeefs) opgeroepen terug te keren naar hun geboorteland. Rare jongens die Marokkanen.

Maar ook ik vind het zo langzamerhand mooi geweest, het zijn paarlen voor de zwijnen. Tabé Frontaal Naakt, het ga je goed, Peter bedankt voor alles.

op 30 03 2016 at 23:07 schreef domoor:

John

fabeltjeskrant is weer eens door de brievenbus.
in Marokko zijn er nog joodse gemeenschappen.velen van die Marokkaanse joden zijn zich in Israël gaan vestigen als kolonist.

niks van waar dat Marokkaanse joden waren uitgewezen of zelfs maar naar werden bejegend.
de voormalige koning van Marokko Hassan omringende zich met joodse adviseurs.
maar dit is een welles nietes spelletje. gebruik je fanatisme nou eens om de joodse en Arabische bewoners met elkaar te verbinden ipv een demagogisch spelletje te spelen

op 31 03 2016 at 02:34 schreef Murat:

Eens met Sasha en domoor.
Moet je eens kijken wat er over is gebleven van de Palestijnse gebieden.
Het is over, klaar. De Palestijnen hebben geen land meer! Het is afgelopen.
En moet je kijken hoe Arabieren of niet-blanke Joden behandeld worden in Israel.
Hoe mensen dat land nog durven te verdedigen is echt BEYOND me.

op 31 03 2016 at 07:25 schreef John de Beer:

Ja hoor, daar komt’ ie weer: de eeuwige mythe van de tolerante koning en zijn joodse adviseurs. Zoveel domme kletskoek kan niet onweersproken blijven.

Het aannemen van het verdelingsplan van Palestina door de VN (!) leidde tot uitspraken van geestelijken van de Al-Azhar-universiteit in Caïro waarin werd opgeroepen tot anti-Joods geweld in de islamitische wereld

Na de Israëlische Onafhankelijkheidsoorlog werden de Joden in de Arabische landen doelwit van structurele antisemitische campagnes: pogroms, aanhoudingen, martelingen, onteigeningen, uitwijzingen. De Marokkaanse joden vertrokken na de gewelddadige pogroms van Oujda en Jerada in 1948. Het zijn de simpele feiten uit de recente geschiedenis.

Fijne dag allemaal, tot ziens!

op 31 03 2016 at 07:49 schreef Thomas E:

Wat Peter beschrijft is volgens mij in ruwweg 3 oorzaken te vangen. 1. Zoals ‘clubliefde’ ook een handjevol hooligans voortbrengt, zo brengt ‘koranliefde’ ook een handjevol terroristen voort. Het onnozele, zwart/wit denkende jan publiek geeft de koran de schuld en elke moslim is dus verdacht. 2. Er komt een stroom moslim vluchtelingen (‘de vijand’) naar ons toe, waardoor de weerstand en afkeer alleen maar toenemen. 3. Journalisten moeten tegenwoordig extreem nieuws brengen om hun items geplaatst cq uitgezonden te krijgen (interessant artikel recent in Trouw), dus wordt DE moslim ongenuanceerd en smerig tot boeman gebombardeerd. En kijk, de self fulfilling prophecy is geboren.

op 31 03 2016 at 09:24 schreef domoor:

John

koning Hassan werd gehaat door de meeste berbers uit de riff. er werden een aantal mislukte aanslagen op hem gepleegd en was alles behalve welkom in het noorden van Marokko. vandaar dat er een waar exodus op gang kwam van riffijnen naar Europa. enerzijds economische uitsluiting anderzijds het uit willen bannen van de berbercultuur en taal. hetzelfde wat de Koerden in Turkije ervaren

die demonstraties wat jij dus pogroms noemt waren tegen de rücksichtslos landjepik van Israël. dus wederom stond dat in relatie met het conflict in Palestina. dat kan je niet los van elkaar zien.
Marokko en veel andere “islamitische” landen waren weliswaar formeel op non-speaking terms, maar op de achtergrond waren er goede banden.
zo ook Turkije met Israël bevriend was waardoor de Koerdische bevelvoerder Ocalan door de mossad vanuit Kenia werd gegijzeld.

John niet framen dat moslims een dogmatische afkeer tegen joden zouden hebben. dat is meer een arisch fascistisch ding.

op 31 03 2016 at 11:09 schreef Murat:

Laten we het nu eens een keer omdraaien:

De intense afkeer van Israëlieten jegens Arabieren en moslims.

op 31 03 2016 at 12:04 schreef Thomas E:

Verreweg de meesten van ons die FN volgen hebben nooit bewust oorlog meegemaakt. Laten we god, allah, whoever, op onze blote knietjes hiervoor danken en er persoonlijk aan bijdragen dat dit zo blijft. Dus kappen met kloven vergroten, maar proberen bruggen te bouwen. Je hoeft niet van iedereen te houden, maar je kan wel wat vaker denken: ‘stel dat ik in zijn/haar situatie zou verkeren.’ Het begint toch echt bij jezelf.

op 31 03 2016 at 12:57 schreef Sasha Berkman:

“paarlen voor de zwijnen”, stront van een varken, zul je bedoelen.

op 31 03 2016 at 13:07 schreef Peter:

Zo kan ie wel weer. Klaar nu met het gescheld.

op 31 03 2016 at 17:07 schreef sjonnie:

Of hoe koning Hassan dankzij de werfakoorden van 68 tot 72 (Biesheuvel en de Jong) van zijn analfabete nomaden (Berbers) dacht af te komen.

Om maar iets toe te voegen aan dit off topic gezuig.

op 31 03 2016 at 18:51 schreef babs:

Jammer als John weg blijft. Ik vind zijn bijdragen echt prima.

op 31 03 2016 at 19:04 schreef Peter:

Same here.

op 31 03 2016 at 19:21 schreef domoor:

sjonnie

nomaden? hoe kom je daar nou weer op. riffijnen zijn geen nomadevolk. het kwam het regime wel weer goed uit omdat de weerstand vooral uit de riff kwam en er goedkoop ongeschoold werklui nodig was. in eerste instantie door de Fransozen want voormalig kolonie en toen kon Nederland niet achterblijven om goedkope werklui in de armen te sluiten.

babs

ik heb ook geen moeite met zijn bijdragen. ik mag ze wel graag betwisten. vooral wat Peter heel scherp uiteenzet. moslims worden weggezet als antisemiet en dan dragen ze ongefundeerde ongenuanceerde meningen van wat naïeve achterdochtige strijdvaardige puberalen aan.
uiteindelijk als achterliggende doel de VN-resoluties negerend regime van Israël uit de wind te houden.

op 31 03 2016 at 19:34 schreef sjonnie:

John de Beer blijft niet weg, lieden die bij gebrek aan argumenten dom gaan schelden verdwijnen hoop ik wel.

Bedankt John voor het aanvullen van mijn kennis en begrip.

op 31 03 2016 at 21:06 schreef Sasha Berkman:

John de beer maakte mij me te vaak uit voor anti-semiet en zijn verdediging van Netanyahu vond ik misselijk makend.

Ik vond het een trol.

op 01 04 2016 at 17:23 schreef sjonnie:

Gewoon off topic infantiel blijven zuigen, dombo.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS