Home » Archief » Ik geef het op (+ belangrijke updates)


[17.02.2016]

Ik geef het op (+ belangrijke updates)

Peter Breedveld

bn12

Ik heb het eindelijk gedaan: mijn Twitter-account opgeheven. Toen vanmorgen NOS-correspondent Jeroen Wollaars als zoveelste in een lange rij idiote beschuldigingen aan mijn adres begon te uiten, wist ik dat hier niet van valt te winnen. Vorige week een minister, nu de Vara en de NOS en ik had De Telegraaf Media Groep, Elsevier, de Roze Khmer en de kwaliteitskranten al tegen me. I am vastly outnumbered.

Wollaars beweert dat ik hem heb uitgescholden voor ‘nazi’ en ‘verkrachter’. Hij wekt althans die suggestie (het is weer slim geformuleerd: “Ik heb alleen maar gezegd dat Ans Aarsema me nooit voor nazi of verkrachter heeft uitgescholden, edelachtbare.”), Het is, wederom, een aperte leugen. Bewijs voor die schandalige aantijgingen overlegt Wollaars niet.1 Aan de screenshots die mensen me lieten zien zag ik dat zijn bron de anonieme troll Ans Aarsema is. Inderdaad, dezelfde die door vicepremier Lodewijk Asscher werd aangehaald als bewijs voor zijn leugen dat ik hem ‘de grootste racist van Nederland’ zou hebben genoemd.

wolaars 0 wol aars 2

Ik kan deze gewetenloze hufterigheid gewoon niet geloven. Dit is hoe de NOS met haar critici omgaat? Echt?

Seksistische ploert

Ans Aarsema alias Bea Hofman is een anoniem Twitter-account van reclameman Jan Bennink, die me al jaren intensief stalkt en beschuldigt van Jodenhaat en dergelijke. Bennink werkt onder andere in opdracht van de stichting Vluchteling, waar ze er kennelijk geen probleem mee hebben samen te werken met een racistische, seksistische ploert die mensen belastert, bedreigt en oproept ze in elkaar te slaan. Ik mag geen baan hebben van Bennink, die mijn werkgever dagelijks belaagt met uitzinnige laster over mij.

Wollaars en Asscher spreken zich altijd uit tegen de verhuftering en verruwing op Internet. Wollaars zei onlangs bijvoorbeeld dat hij niet in discussie ging met anoniemen op Twitter. Voor Ans Aarsema maakt hij evenwel een uitzondering. Zonder omhaal verspreidt hij de beschuldigingen van deze kwaadaardige troll, die dag en nacht alleen maar met mij bezig is. Zelfde geldt voor Asscher. Het zal me wel weer euvel worden geduid, dudes, maar jullie zijn zelf onderdeel van het door jullie gesignaleerde probleem.

Zwarte lijst

Nu is er op het Internet heel wat hatelijke bagger voorhanden. Joost Niemöller verspreidt er bijvoorbeeld zijn kwalijke rassentheoriën en Asscher werd op het blog van de bij conservatieve krampkutten populaire E.J. Bron uitgescholden voor ‘gedegenereerde Jood’. Ik en vele anderen staan op een neonazi-site op een zwarte lijst van Joden, Jodenvrienden en ‘niet-Nederlanders’ die de Nederlandse eigenheid in gevaar brengen. Je hebt Stormfront, je hebt GeenStijl, tal van sites waarop Arabieren en moslims voor Untermenschen worden uitgemaakt. Hassnae wordt uitgescholden en bedreigd door Nazi’s die vinden dat ze moet worden verdelgd als een mosliminsect.

Waarom gaan Asscher en Wollaars en NRC Handelsblad en Joop.nl in godsnaam steeds achter Frontaal Naakt aan?

Roddels en geruchten

Ik weet het natuurlijk wel. De website Krapuul, ook al eens doelwit van de vicepremier, en ik zijn de enigen die laten zien waar Asscher echt voor staat, wat hij echt doet. Stemming maken tegen allochtonen en moslims. Eenzijdig een verdrag opzeggen met Marokko, om de uitkeringen van uit Nederland teruggekeerde Marokkanen aan te passen aan de Marokkaanse levensstandaard, terwijl Nederlanders in Spanje of Tsjechië of Portugal ongemoeid worden gelaten. Op Joop leest u daar niet over. Op Joop leest u hoe geweldig Asscher is, en ziet u ‘m afgebeeld als een stoere bokser. Asscher de heilige. Fred Teeven mag je pakken, van Asscher blijf je af. Ik heb heiligschennis gepleegd.

Wollaars heb ik ook stevig aangepakt. Over hoe hij de nazistische volksbeweging Pegida steevast blijft typeren als ‘bezorgde burgers’, hoe hij aanslagen op azc’s bagatelliseert. Hoe hij de Duitse boulevardpers, een vage sportjournalist, anonieme politieagenten als bron opvoert, huis-aan-huisbladen, roddels, geruchten, alles om maar te kunnen blijven volhouden dat de aanranders in Keulen vluchtelingen waren.

Rare kronkelredeneringen

Niets is er van die beschuldiging over, Wollaars en de NOS zijn vorige week smadelijk afgegaan. Maar nóg houdt hij vol, langs allerlei rare kronkelredeneringen, dat de aanranders vluchtelingen zijn. Het moeten en zullen vluchtelingen zijn. De harde, tragische waarheid is dat de NOS in Duitsland een correspondent heeft zitten die het niet zo op vluchtelingen heeft en die gaarne bereid is daar een paar journalistieke principes voor op te offeren.

Ik heb ‘m hartelijk uitgelachen. Ik heb ‘m voor lul gezet. Wollaars is een waardeloze prutsjournalist die ‘feiten’ bij elkaar sprokkelt om zijn eigen vooroordelen in stand te kunnen houden. Zijn berichtgeving is zeer bepalend geweest voor de manier waarop in Nederland het vluchtelingendebat wordt gevoerd, net als die van Wierd Duk, die er geen geheim van maakte dat het hem om een ‘politieke aardverschuiving’ te doen is en die zijn pijlen heeft gericht op Flip van Dyke, die Duk en de zijnen steeds in zijn hemd zette met keiharde, ontnuchterende cijfers.

Antisemitische troll

Maar legt hij verantwoording af? Is er een mea culpa? Neen. Wollaars belastert gewoon zijn critici. En gebruikt daarbij een anonieme, antisemitische troll met een Breedveld-obsessie als bron. Dát is hoe journalist Wollaars zijn nieuws maakt. De man is een kwakzalver, een schande voor de journalistiek.

Wollaars is bevriend met de olijke pikbroeken van GeenStijl. Bart Nijman, de huisantisemiet van GeenStijl, komt weleens bij hem logeren. Iedere keer als ik op Twitter word belaagd door een domrechtse racist, blijkt Wollaars er vriendjes mee te zijn. Hij is gewoon lid van de Roze Khmer. Zijn doel is hetzelfde als dat van Nijman en de rest: mij de mond snoeren. Want anders kan de vrije meningsuiting niet bestaan of zo. Ik probeer allang niet meer te begrijpen hoe ze dat precies rond krijgen in die pindabreintjes.

Racisme, doodsbedreigingen, zwarte lijsten van ‘jodenvriendjes’, in NRC Handelsblad worden Arabieren uitgescholden voor ‘zandnegers’, maar dat is allemaal een peuleschil, lieve mensen, bij het gevaar dat Peter Breedveld heet. Díe moet kapot, die mag geen baan hebben, die moet worden bestreden.

Jachtseizoen geopend

Afgelopen zomer werd ik er door Jan Dijkgraaf van beschuldigd, op nationale radio, zijn zoon met de dood te hebben bedreigd, Vorige maand zei Jan Roos dat ik zijn kinderen had bedreigd. Yoeri Albrecht, directeur van De Balie, beschuldigde me ervan hem te hebben bedreigd. Iedereen zegt eender wat over mij. Aangifte doen helpt niet en nobody gives a shit. Het is vrij schieten op Peter Breedveld.

Door Asscher is vorige week het jachtseizoen op mij blijkbaar echt geopend. Iedereen meent nu een karaktermoordaanslag te mogen doen. Zelfs Francisco van Jole doet mee. Zelf grappen maken over vernietigingskampen en de moord op Wilders, maar kijk eens, Breedveld zegt ‘kut’ en ‘waffel’! Haal ‘m neer, die schobbejak! Laat ‘m niet ontkomen!

Invasion of the fucking Bodysnatchers, dit, maar dan in de polder.

Jullie gaan over een paar jaar, als Domrechts de publieke ruimte helemaal heeft overgenomen, nog met weemoed aan mij terugdenken.

Gewetenloze schoft

Ik was al een vertrek van Twitter aan het voorbereiden, aangezien Twitter niets doet tegen anonieme terreur van types als Bennink. Ik ben al aardig gesetteld op Facebook, waar het redelijk veilig is. Join me there.

Ik heb meteen aan het begin van deze ellende al aangegeven dat dit op het slechtst mogelijke moment komt, aangezien Hassnae’s moeder is overleden en ik mijn tijd en energie liever besteed aan Hassnae, die ontroostbaar is. Dit lijkt voor mijn belagers, zelfs voor de ‘fatsoenlijke’ Francisco van Jole en Jan Dirk Snel, vooral het sein om er nog een schepje bovenop te gooien. Ik vind (maar dat is mijn mening maar, hoor!) dat je dan een gewetenloze schoft bent en ik geloof dat er voor jou dan een speciaal plekje is gereserveerd in de hel.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

1. [Na een dag van drammen om bewijs, komt niet Wollaars zelf maar zijn nieuwe woordvoerder Jan de Weijer (ook al zo’n domrechtse rioolbewoner die me al jaren en jaren obsessief beschuldigt van van alles en nog wat. Ik zei het al: als ik voortdurend word belaagd door een domrechtse racist, blijkt Wollaars er vrienden mee te zijn) met een screenshot aanzetten van een grap die ik heb gemaakt over de steeds gekkere capriolen die Wollaars maakte om vol te kunnen blijven houden dat de aanranders in Keulen vluchtelingen waren. Er staat nota bene bij dat het een grapje is en ik scheld Wollaars in de verste verte niet uit voor ‘verkrachter’ of ‘nazi’. Het lukt mensen niet mij in diskrediet te brengen zonder mijn woorden te verdraaien, me woorden in de mond te leggen en alles, wat ik zeg, op de negatiefst mogelijke manier uit te leggen. Terwijl ze wél lachen met types als Bart Nijman, die Marokkanen uitscheldt voor ‘zotte zandnegers uit een ongeletterd apenland‘ en Ans Aarsema, met zijn Jodenobsessie en zijn o zo hilarische grappen over de dood van mijn vriend Alf Berendse. Toen ik in 2013 letterlijk tot waanzin gedreven werd door dit soort pogingen tot karaktermoord door o.a. Elma Drayer en Carel Brendel, deed Wollaars dat af als ‘gedoetjes‘ die ik zelf altijd veroorzaak. Maar o wee als je hém eens te kakken zet. De Weijer weet natuurlijk dat zijn screenshot vooral bewijst dat ik heel erg geestig ben en verder niks en beweert daarom dat ik de tweets waarin ik Wollaars voor verkrachter en Nazi uitmaak, heb gewist. Dat deed Jan Dijkgraaf ook al toen hij me ervan beschuldigde zijn zoon te hebben bedreigd, Jan Roos deed het en Yoeri Albrecht en Bennink en het is gewoon alle bewijs dat ze nodig hebben voor een schuldigverklaring. “Hij heeft ze gewist.” Kijk, nog meer keihard bewijs van De Weijer: “Betrokkene bevestigt.” Ik heb Wollaars, wiens enige commentaar bestaat uit “Wat Jan zegt” (ze zijn op first name basis), nooit uitgescholden (‘prutsjournalist’ is wat-ie is, geen scheldwoord, zelfs ik kan van stront geen goud maken) maar doe het nu: je bent tuig, Wol. Ik heb jou nooit voor verkrachter uitgemaakt maar *JIJ* hebt maanden en maanden achtereen vluchtelingen voor verkrachters uitgemaakt en extreemrechts geweld gebagatelliseerd en vergoeilijkt. Je bent een volstrekt onbetrouwbare leugenaar en je gaat met de verkeerde mensen om. Of misschien gaan zij met de verkeerde om.]

Peter Breedveld, 17.02.2016 @ 20:08

[Home]
 

25 Reacties

op 17 02 2016 at 20:12 schreef Wilbert@hetnet.nl:

Geeft ook weer een stukje rust.

op 17 02 2016 at 20:45 schreef leo schmit:

Veilig op facebook. Mij niet gezien. Au revoir.

op 17 02 2016 at 22:18 schreef Esther van den Bergh:

Het maakt mij niet uit waar je zit. Ik volg je toch wel. Je bent hard nodig dus niet helemaal opgeven hoor! Laat ze niet winnen.

op 17 02 2016 at 22:40 schreef Jeroen:

Op Facebook is het domrechtse haatvolk nog meer aanwezig Peter. Toch respect voor je besluit.

op 18 02 2016 at 00:03 schreef Koos Swart:

Asscher heeft mij helaas nog nooit genoemd. Ik heb wel eens voor krapuul geschreven en ik ontstijg het Nederlandse debat nogal. Ik denk niet dat Asscher mij durft te noemen gezien mijn invloed. Ik kan wel wat gratis reclame gebruiken. Verder heb ik eerder al gezegd dat Asscher, net als volgens jou Wollaars, een vooringenomen mannetje is. Ik denk niet dat hij mij durft te bekritiseren om die opmerking. Mag hij proberen. Dan is hij zelf een antisemiet. Wat vindt Hassnae trouwens van mijn islamitische reformatie?

op 18 02 2016 at 00:35 schreef Joost K.:

De correspondent vanuit Duitsland Wierd Duk heeft zijn aandacht voorlopig verlegd naar Oekraïne en Rusland. Nu blijkt dat het niet zozeer om vluchtelingen ging in Keulen is die daarover minder spraakzaam.

op 18 02 2016 at 01:46 schreef Murat:

Laat je niet kisten Peter.

Alle grote denkers hadden vaak het establishment tegen zich.

Dit is het moment, met de NOS, Joop en Asscher hijgend in je nek, dat je de status “margeblogje” bent ontstegen en je tot de grotere denkers mag rekenen.

Ik zou zeggen, doorgaan. Jij hebt historie’s gelijk aan je kant. Het gaat een keer komen.

op 18 02 2016 at 02:57 schreef MNb:

“Nu is er op het Internet heel wat hatelijke bagger voorhanden.”
Tja, en Twitter stimuleert dat nog wat meer.

“Waarom gaan Asscher en Wollaars en NRC Handelsblad en Joop.nl in godsnaam steeds achter Frontaal Naakt aan?”
Nogal eenvoudig. Je hebt de onhebbelijke en daarom lovenswaardige gewoonte precies dat te schrijven wat de goegemeente niet wil lezen en horen.

“hoe ze dat precies rond krijgen”
Da’s echt niet moeilijk, hoor. Het gaat terug op het aloude woestijnprincipe: als wij de vrouwen verkrachten en het vee roven van de andere stam dan zijn wij helden, als zij het doen met ons zijn zij schurken.

“over een paar jaar”
Dacht je dat? Ik heb er al last van als ik tegenwoordig binnen vijf minuten door Trouw heen ben, omdat er niks lezenswaardigs meer te vinden is.

op 18 02 2016 at 03:02 schreef MNb:

En heel erg bedankt voor die link naar LOVER. Want ik geef eerlijk toe dat zelfs jij me niet volledig kon overtuigen dat de Nldse verslaggeving over Keulen incorrect was.

op 18 02 2016 at 08:01 schreef Peter:

Ik heb laten zien, ik bedoel echt bewezen, dat er niks bekend was en dat de media een anti-vluchtelingenhetze creëerde op basis van NUL feiten, ik heb laten zien hoe met name Wollaars en Duk wanhopig van alles uit de kast haalden om hun publiek ervan te overtuigen dat het vluchtelingen waren,maar je was nóg niet volledig overtuigd? Wauw. LOVER kan nu met zekerheid schrijven dat het geen vluchtelingen waren omdat er nu feiten bekend zijn. Ik heb nooit gezegd dat het geen vluchtelingen waren. Ik heb gezegd dat je dat helemaal niet kunt zeggen, want niks bekend. Ik heb ook gezegd dat dat van die duizend verkrachtingen twijfelachtig was, en daarin heb ik óók gelijk gekregen.

Maar dat mag niet in Nederland: gelijk hebben. Je moet ten alle tijden verplicht meehuilen met de wolven in het bos. Gewoon gezellig meedoen.

op 18 02 2016 at 10:02 schreef John de Beer:

Gecondoleerd Peter met het heengaan van je schoonmoeder. Heel veel sterkte voor Hassnae en jou.
Verder gewoon doorgaan!

op 18 02 2016 at 10:15 schreef Ch1po:

En Flip van Dyke is ook van de twitter weg.De vluchtelingenhetze is goed gelukt: diverse mensen die ik ken proberen met te overtuigen dat Keulen echt vluchtelingen waren. Maar ja dat die gelukt is, dat wisten we eigenlijk al. O en het voordeel van FB is dat je daar de bagger makkelijker uit de weg kan gaan.

op 18 02 2016 at 10:33 schreef machiel:

Bedankt voor het plaatsen van de link naar LOVER.
En ik hoop dat je in ieder geval blijft op facebook en doorgaat met FrontaalNaakt natuurlijk.
Twitter zie ik toch vooral als snel een nieuws-overzicht van wat er gebeurt en een bron van overige melige flauwekul. Veel verlies je er niet aan. De reactie van DeJoop verbaast me (tegen beter weten in), de rest van het schorriemorrie handelt volgens verwachtingen. Dat een “journalist” zijn oor laat hangen naar een zekere “Aarsema” is zo belachelijk dat het vuil de aandacht niet waard is.

op 18 02 2016 at 10:55 schreef MNb:

Als je op mij reageerde, PB: “dat er niks bekend was” is niet per se strijdig met “correcte verslaggeving”. Beweringen kunnen voorbarig zijn en toch correct blijken. Sorry dat het je genoeg schokt om WAUW te roepen – ik pas mijn skepticisme ook toe op wat ik zelf wens te geloven. In dit geval was de wens dat het geen vluchtelingen waren. En dus stelde ik mijn beoordeling uit tot er voldoende informatie voorhanden was – ie gisteren.
Zie je – mijn beoordelingen zijn feilbaar, vooral als ik iets wens.

op 18 02 2016 at 13:27 schreef Thomas E:

Ik heb zo’n 5 jaar geleden al afscheid van twitter genomen. Had continu oorlog met mensen als Bert Brussen. Hoewel ik dus weg was keek ik toch nog zo nu en dan wat er zoal gezegd werd. Maar die drang werd al snel minder en vanaf die tijd is mijn leven een stuk prettiger geworden. Niet meer zo’n samengesnoerde maag als er weer tweets onder de gordel op je afgevuurd werden. Heerlijk. Ze zoeken het maar uit daar in vals leuterland. De échte nieuwtjes pik ik elders wel op.

op 18 02 2016 at 14:23 schreef Egbert:

Oude wijsheid: je wordt altijd aangereden door een strontkar, nooit door een koets.

Ik blijf FN lezen, Peter.

op 18 02 2016 at 14:54 schreef sabaroth:

Ik ben allang gestopt met kranten lezen en tv kijken.
Puur om mijn geestelijke gezondheid te beschermen.
Ik heb zojuist even serieus overwogen om ook FN dat ik vanaf dag 1 heb gevolgd ook maar uit mijn favorieten lijsje te halen.
Het is gewoon te fucking deprimerend geworden te zien wat er hier gebeurt.
1984 en Kafka in het kwadraat
Maar dan hebben ze gewonnen, en dat gun ik ze niet
Dus ik neem nog een flinke borrel, slik er een antidepresiva bij en hou vol.
Oh en mensen als iedereen hier het toch met PB eens is: Stort ook eens een leuk bedragje op zijn rekening. Zal hij hard nodig hebben als het op rechtzaken wegens smaad e.d uitdraait

op 18 02 2016 at 16:29 schreef joost:

Eerste zin van Wollaars’ artikel:
“De meeste verdachten van de aanrandingen en verkrachtingen in de Nieuwjaarsnacht in Keulen waren minder dan een jaar in Duitsland.”

Citaat van Ulrich Bremer even verderop in hetzelfde artikel:
“Het kan wel zo zijn dat ze hier al langer zijn, maar ik mag niet zeggen wie hier pas sinds de zomer is, of wie er al langer is.”

WTF?

op 18 02 2016 at 19:50 schreef sum:

Er moet naar de Europese Hof van de mensenrechten gestapt worden. Dat de uitkeringen selectief voor Nederlanders in Marokko wordt verlaagd is vet RACISME. Of deze mensen krijgen de volledige uitkering of krijgen met terugwerkende kracht hun teveel betaalde belastingheffingen terug. Welke advocaat of groep durft dit aan? Aan de juristen die dit lezen. Kunnen jullie de Nederlandse staat even voor dit Hof slepen? Voor je recht moet je vechten. Net zoals je je moet invechten volgens onze premier voor alle Nederlanders. Dus juristen…..pakte dit aub op!

op 18 02 2016 at 20:50 schreef Pyt van der Galiën:

Jammer dat je kapt met Twitter, al begrijp ik best dat de lol er af is met het peloton stalkers en trollen dat het op jou gemunt heeft.

@Thomas
Twitter is voor een nieuwsjunkie als mij onmisbaar. Ben je géén nieuwsjunkie, dan kun je je inderdaad maar beter verre van Twitter houden. Een open riool.

op 18 02 2016 at 22:52 schreef Egbert:

Dank Pyt. Vergeet niet: het zijn Excellentie Asscher en EU Commissaris Timmermans die ons verneuken. Wol is just a troll.

op 18 02 2016 at 23:20 schreef Egbert:

Wierd Duk: “Cijfers van Flip van Dyke die soms ook wel kloppen”. bron

op 19 02 2016 at 01:55 schreef dewanand:

Miaauw, miaauw, namastiaauw Herr/ Shri Peter B.,

Intelligent besluit joh om je twitter dombrul account op te doeken. Je bent toch geen Cybergeile ROOMblanke brulaap, die met zijn staart aan het plafond idiote, zinnen te zitten met een down syndroom pilletje in je reet??

Nou Peter, je liefste, harige poezelig vriendje, Wieroe miaauwt nu naar jou om maar een wordpress dossier en Frontaal Naakt discussie platform op te richten, want dan zijn de digitale doorlink opties toch groter en je kan een bredere lezersgroep aanboren. Check het hier:

https://nl.wordpress.com/

Wieroe en ik zitten vaak op neonazi en white power sites omdat het onderzoek naar de meest parasitaire mensaap soorten toch belangrijk is voor onze karmische missie op deze apen planeet.

Tsja, misschien is het nuttig om de werken van Rupert Sheldrake eens door te snuffelen, want daar zit het geheim in van de zuiver biologische basis van de hogere Extreem Rechtse niveaus, conform de zgn geabstraheerde PV RE schaal, die absoluut volk en rasneutraal is. Vergeet niet he dat alle rassen en oude volkeren rassenhygiene theorieen kennen dus blanken zijn feitelijk Zwarte Pietachtige, verbleekte zielepoten geworden.

op 19 02 2016 at 03:40 schreef Robert Jean Konrad:

Ik zie de Nederlandse journalistiek steeds verder afdwalen en vervallen tot een spreekbuis van de boze onderbuikburgers. Feiten doen er niet meer toe. Nee, de waarheid dient aangepast te worden aan de gevoelens van de burgers. Je kan fact-checken tot je een ons weegt, maar als de meerderheid van de mensen zich wil laten leiden door dierlijke instincten is daar blijkbaar geen kruid meer tegen gewassen! En al die ellende is begonnen in 2002, toen de Kale Verlosser na alle terechte kritiek van de journalisten prompt heilig werd verklaard omdat hij het slachtoffer werd van een moord. Wie heeft het in hemelsnaam in zijn botte hersens gehaald om die volksmenner een standbeeld toe te kennen? Sinds wanneer is doodgeschoten worden een heldendaad?

op 19 02 2016 at 16:39 schreef dewanand:

Hi peter, even deze correctie posten v eerste alinea, sorry Wieroe maakte typfoutje met linker pootje want hij had wat glaasjes duitse kattenbier gedronken:

op 19 02 2016 at 01:55 schreef dewanand:

Miaauw, miaauw, namastiaauw Herr/ Shri Peter B.,

Intelligent besluit joh om je twitter dombrul account op te doeken. Je bent toch geen Cybergeile ROOMblanke brulaap, die met zijn staart aan het plafond hangt en idiote, zinnen zit in te rammen met een down syndroom pilletje in je reet??

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS