Home » Archief » Win-win


[27.02.2015]

Win-win

Peter Breedveld

film1

Nederland zet Afghaanse vluchtelingen zonder pardon uit als ze indertijd voor het communistische regime hebben gewerkt. Al schrobten ze de plees in het regeringsgebouw, kan onze regering niks schelen: opdonderen. Mensen worden zo gewoon bij hun familie weggerukt. Ik schreef er al eens eerder over.

Hans Spekman belde me naar aanleiding van die stukken om te zeggen dat er nou eenmaal niets aan te doen was en dat die Afghanen op z’n minst weet moeten hebben gehad van de oorlogsmisdaden van de communisten, wat onzin is.

Met Nazi’s samengewerkt

Het is bovendien een nogal hypocriet verwijt, als je je bedenkt dat Nederlandse industriëlen, die met de Nazi’s hadden samengewerkt, meteen na de oorlog alweer door de regering werden ingezet voor de wederopbouw van het land, zonder zelfs maar te worden vervolgd.

Een paar weken geleden kwam er weer zo’n Afghaanse vader in het nieuws, die door de marechaussee uit zijn huis was gehaald en op het vliegtuig naar Afghanistan werd gezet. Zijn dochter reisde hem achterna en trof hem aan in een ziekenhuis met een gebroken been. Veroorzaakt, beweerde zij, door de gewelddadige behandeling van de Nederlandse marechaussee. Maar kunstenares Tinkebell was die dochter weer achterna gereisd en beweerde een paar dagen later dat dat verhaal van dat gebroken been waarschijnlijk niet waar is.

Afghaanse uitvreters

Daar wordt door de media en het publiek op typisch Hollandsch-hypocriete manier op gereageerd. De onbewezen twijfel van Tinkebell wordt onmiddellijk dankbaar als feit overgenomen en het Afghaanse gezin gaat de annalen in als bedriegers. Vervolgens keert de nationale woede zich tegen Tinkebell zelf (dat van die handtas zal haar nooit worden vergeven), want Tinkebell heeft een kunstwerk willen maken van de ellende van die familie en dat is onethisch.

“Bedankt voor de stok die je ons geeft om die Afghaanse uitvreters mee te slaan, naar kutwijf.” Zoiets.

Het is een win-winsituatie: Nederland, dat er zijn hand niet voor omdraait families uit elkaar te scheuren onder het mom van ‘regels zijn regels’ (het Nederlandse ‘Arbeit macht Frei‘) wast zijn eigen schofterigheid wit met behulp van de door datzelfde Nederland verachte kunstenares die haar brood verdient met de ellende van een zielige Afghaanse familie. Geen hond heeft het nog over de onrechtvaardigheid van het uitzetten van vluchtelingen met een zogenaamde 1F-status (nou ja, op een paar linksgekkies na), het gaat alleen nog maar over het leed, dat het Nederlandse volk is berokkend door die bedriegende vluchtelingen en die gewetenloze kunstenares.

Pissebedden en graspollen

Sheila Sitalsing loopt in haar column vandaag nog even de hele carrière van Tinkebell af. Geld verdienen aan een kunstwerk waarmee je de bio-industrie hekelt, bah! Het doet denken aan de ophef rond Quinsy Gario, toen die geld bleek te vragen voor een lezing. In Nederland mag je geld, veel geld verdienen aan dierenleed en aan racisme en onderdrukking, maar wie zich tegen dat dierenleed en tegen die onderdrukking verzet, hoort onder de brug te slapen en te leven van pissebedden en graspollen.

Het is precies die Nederlandse utalitarisch-moralistische manier van denken die ik altijd wonderlijk heb gevonden, nooit echt heb kunnen doorgronden en waardoor ik me altijd buitengesloten heb gevoeld.

Laat Uw Hoofdredacteur geen pissebedden en graspollen moeten eten en doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 27.02.2015 @ 11:02

[Home]
 

20 Reacties

op 27 02 2015 at 11:20 schreef Daan:

Geld verdienen mag in nederland alleen als je gebakken lucht verkoopt of een polderpraatje houd.

op 27 02 2015 at 11:28 schreef Bertje:

Goed stuk.

Het is een nationale schande hoe er met vluchtelingen in Nederland word omgegaan.
We zijn zo godverdomde rijk, we hebben zo belachelijk veel en dan nog niet willen delen bah!
Er zijn nog maar weinig zaken waar ik werkelijk diep verdrietig van word maar het vluchtelingen beleid is hier een van. ( het is zo fucking onrechtvaardig en daar kan ik niet zo goed tegen!

op 27 02 2015 at 12:45 schreef Thomas E:

Hear hear! Dreumes Nederland leest de hele wereld de les, maar loopt zelf elke spiegel voorbij. En o wee als het over centjes gaat, dan staat de kliklijn roodgloeiend. Vanachter de vitrage wordt naar de buren geloerd en vertwijfeld geroepen “waar dóen ze het van ?!” Ook het nieuws wordt erdoor beheerst: iedereen ‘voelt’ hier altijd van alles in z’n portemonnee. Het is toch veelzeggend dat vermogensdelicten vaak strenger bestraft worden dan levensdelicten.

op 27 02 2015 at 13:01 schreef Mirwais:

Tinkebell verklaart aan Joop:

“Ik denk helemaal niet dat Tamana een toneelstuk heeft opgevoerd. Ik werd gebeld door Omroep Brabant, met de vraag of het mogelijk is dat het verhaal van Tamana niet klopt. Ik heb gezegd dat niet kan verifiëren en dat die mogelijkheid dus bestaat. Op de vraag of Tamana en haar vader mogelijk een toneelstukje spelen heb ik geantwoord dat dat in principe kan, maar dat het dan wel verdomd goede acteurs moeten zijn. Het zijn dus hún woorden die mij in de mond zijn gelegd en zeker niet hoe ik er over denk!”

http://www.joop.nl/media/detail/artikel/30979_tinkebell_omroep_brabant_vertelt_onzin/

op 27 02 2015 at 13:58 schreef Haes:

@Mirwais

En dat laat precies zien hoe gewetensvol Tinkebell is. Zoals zo vaak wordt daar dan ook meteen misbruik van gemaakt.
Het is echt een miezerig stelletje die landgenoten van ons. Helaas!

op 27 02 2015 at 19:25 schreef excellentie zwembad:

Als Hitler geen zelfmoord had gedaan en bij de neurenbergprocessen had gezegd “ja maar het was allemaal mijn kunstproject” dan was ie op slag de grootste vernieuwende kunstenaar van de 20e eeuw geweest .

:(

op 27 02 2015 at 20:31 schreef Harir:

De bevoogde kunstenares en haar pupil vinden hun project geslaagd getuige hun optreden deze week bij Jinek. Van enige gewetenswroeging naar de nabestaanden van de moordmachine Khad geen sprake. Niet uit idealisme dus maar om de kunst.Na wekenlange blootstelling aan dit mediaregime kwam vandaag toch nog een overlevende aan het woord in de Trouw. Ook een ‘linksgekkie’ naar jou maatstaven want tegen uitzetting maar voor berechting bij het ICC. Niemand misgunt de onrechtbestrijders hun broodwinning maar inmiddels zijn zij toch berekend op het effect? Hoe deze stunt afstraalt op politieke vluchtelingen is daarom juist zorgelijk. Afghanistan stuurt inmiddels de uitgezetenen terug uit vaderlandsliefde. Wat heeft dit geheel precies met Nederlands nationalisme te maken?

op 27 02 2015 at 22:37 schreef Maurice:

“Al schrobten ze de plees in het regeringsgebouw, kan onze regering niks schelen: opdonderen.”

Niks ‘inferieure positie’ in een gruwelijk regime:

Check op 18.40:
http://www.npo.nl/jinek/26-02-2015/KN_1666823

“..een majoor, een officier, dus hoog in rang..”

op 27 02 2015 at 23:16 schreef AntiSoof:

‘Het is precies die Nederlandse utalitarisch-moralistische manier van denken die ik altijd wonderlijk heb gevonden, nooit echt heb kunnen doorgronden en waardoor ik me altijd buitengesloten heb gevoeld.’ Nederlanders zijn er in geuren en kleuren. Je hebt hypocrieten, er zijn immorele dommeriken, er zijn lieve mensen die eerlijk willen delen, je hebt hebzuchtige egoïsten enzovoorts. Veel van de innerlijke beschaving wordt gevormd tijdens en door de opvoeding. Dat men later denkt dat die beschaving de enige juiste is lijkt me logisch. Maar… we zijn nu eenmaal een soort dieren met verstand, en dat klopt al niet. De natuur is soms gruwelijk hard en dat klopt niet met ons denken. Dus als er sektes zijn die hun kinderen bijvoorbeeld leren dat het goed is om te stelen van andere mensen, dan klopt dat qua natuurlijk instict wel! Daarom zeg ik, het gaat om afspraken tussen de mens. En die afspraken dienen dan voor iedereen te gelden, anders gaat het mis. Maar… die afspraken dienen rechtvaardig, evenwichtig en liefdevol en eerlijk te zijn. En dát willen macho’s niet!

op 28 02 2015 at 12:00 schreef Warzazat:

Tuurlijk worden de communisten er uit gegooid…. alleen de Taliban en onze mulla’s mogen hier komen want die zijn van ons….we gaan onze vijanden daar niet bestrijden om ze vervolgens hier te verwelkomen….je moet wel consequent blijven.

op 28 02 2015 at 12:25 schreef Sasha Berkman:

Maurice ‘vergeet’ voor het gemak maar even dat ‘we’ uitstekende relaties onderhouden met notoire schurkenstaten als Israel en de USA.

op 28 02 2015 at 14:05 schreef Harir:

Het gaat om 90-150 medewerkers van de KHAD in Nederland en die asielzaken lopen sinds begin jaren 1990. Elke zaak kan heropend wanneer er nieuwe bewijzen van onschuld worden aangeleverd. Dit omdat 1F valt onder het vluchtelingenverdrag van Geneve waarbij omgekeerde bewijslast geldt anders dan binnen het NL strafrecht.
Ook deze hoax is gestart onder het voorwendsel van nieuwe bewijsvoering via de tragedie die vandaag een nieuw dieptepunt bereikte in het interview van Amiri met Natalie Righton in de Volkskrant. Die bewijzen zijn er opnieuw niet en dan komen de drogredeneringen bovendrijven en begint het vingerwijzen.
Waarom drukte je tussen New York en Parijs niet eerder op de alarmknop Warzazat? Het nut van de generaliseringen;’communisten’, ‘de Taliban’ en onze mullah’s ontgaat me.
Wie bedoel je daar precies mee? Alle andersdenkenden werden onder de Democratische Volkspartij Afghanistan de dood in gejaagd of zonder proces en collectief in het gevang gegooid ook andere linkse stromingen.Enig idee hoe traumatiserend die abjecte pogingen tot geschiedvervalsing zijn voor nabestaanden en overlevenden? Ben minder gerust op waar de geesten voor rijp worden gemaakt vlak voor de verkiezingen

op 28 02 2015 at 17:16 schreef Herbert:

Zuiveringen zijn er in Nederland niet veel geweest. Alleen de grootste beulen zijn bestraft. De rest is de dans ontsprongen. Het politiekorps van Amsterdam kon na de oorlog gewoon weer doorgaan terwijl het corps van antisemitisme doordrenkt was. Sommigen gingen in hun vrije tijd nog Joden halen. Daar kregen ze ‘Kopgeld’ voor.

Maar om het even bij de geheime dienst te houden, de voorloper van de BVD was het Bureau Nationale Veiligheid. Opgericht door Louis Einthoven. Een onzettend racistisch varken. En ook bij de BNV en de BVD zaten lieden van een bijzonder laag allooi.

De niet gezuiverde politiekorpsen en BNV/BVD beschermende ook oorlogsmisdadigers zoals Pieter Menten die in Lemberg en omgeving vreselijk heeft huisgehouden en stinkend rijk werd door roofkunst.

En laten we de dubieuze rol van die Mof van Juliana niet vergeten. Ik heb nog steeds een hekel aan anjers.

De journalist Wim Klinkenberg heeft daar een (vreselijk slecht geschreven) boek over gemaakt en vergeet ook Gerard Aalders niet.

op 28 02 2015 at 17:52 schreef Sasha Berkman:

http://www.joop.nl/wereld/detail/artikel/31000/

lees de reacties en huiver. Wat een kut volk leeft er hier toch.

op 28 02 2015 at 17:53 schreef betwister:

Ik wil best geloven dat veel medewerkers van de KHAD ernstige misdaden gepleegd hebben.

Als Nederland enig bewijs heeft dat dhr. Amiri dat ook gedaan heeft, mag nederland hem uitwijzen.

Maar Nederland heeft dat nooit onderzocht. Nederland wil dat ook niet onderzoeken.
Nederland wil meteen uitwijzen.

Intussen werkt Nederland nog steeds samen met de CIA, terwijl de CIA ook mensen martelde.

op 28 02 2015 at 18:38 schreef Sasha BerkmanBet:

Betwister, ik neem aan dat ze dat nog steeds doen.

op 28 02 2015 at 20:23 schreef Ruud van Gerrevink:

Net als de slachtoffers van de nazi’s het niet bepaald prettig vonden om met hun naar Amerika overgehaalde beulen te worden geconfronteerd op straat (waarom moet ik nu ineens denken aan mannen die marathons lopen?) zullen ook Afghaanse vluchtelingen niet graag bepaalde oud landgenoten tegen het lijf lopen. Er is dus wel degelijk sprake van een reëel dilemma.

Verder “regels zijn regels” is het Nederlandse “Arbeit macht frei” .. ? Bedoelde je wellicht is het Nederlandse “Befehl ist Befehl” .. anders begrijp ik het wellicht niet goed.

Ik denk dat “Befehl ist Befehl” inderdaad juist het adagium is dat we / de Nederlandse overheid bij de toepassing van die 1F-status MOETEN vermijden.

op 28 02 2015 at 20:32 schreef Robin:

Over slechte praktijken gesproken, we verkopen toch ook nog steeds Adidas, Puma, Volkswagen, terwijl die destijds Hitler hebben gesteund en groot zijn geworden dankzij hem, waarom mag dat dan wel? En het verkopen van slaafchocolade (zoals elke, zelfs die van Tony Chocolonely) wordt niet geboycot. Slechte praktijken zijn overal, maar mensen die zonder bewijs worden beschuldigd van misdaden zijn wel dader, ok, gelukkig ben ik niet de enige die dit niet snapt.

op 28 02 2015 at 20:38 schreef xxxxx:

oh ja en een tasje van een kat is heel erg, maar elke dag (bio-industrie) vlees eten is dat natuurlijk niet. ik ben sinds mijn negende veganist en sinds altijd kattenliefhebber, maar ik heb het altijd een geweldig statement gevonden, toen was ik zestien. ben ik gek of zijn de meeste mensen gewoon heel erg kortzichtig?

op 01 03 2015 at 13:13 schreef WARZAZAT:

@Harir:

je hebt beetje gelijk maar…

Bijna alle asielzoekers uit Afghanistan en Somalie komen uit de politieke en militaire elites want zij zijn degene die over de middelen,netwerk en kennis beschikken om Eurpa te kunnen bereiken….en ik vermoed dat velen van hun geen asiel krijgen om humanitaire redenen maar omdat ze het zo ver hebben geschopt, letterlijk en figuurlijk en met veel tweede generatie asielzoekers gaat beter dan tweede/derde generatie ‘gewone migraten’ en dat komt door het eltaire karakter van hun ouders.

Maar ik denk dat NL geen Afghaanse rechter moet spelen…hebben ze daar uberhaupt rechters?!!

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS